Messina

Messina

Son dakika messina haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan messina gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan messina haber sayfamızda...

Messina

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 395 messina haberi bulunmuştur.
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı Türkiye’de yabancı hakem sesleri her geçen gün daha çok çıkmaya başlarken, bu konuda yüz yıllık geleneğe sahip Yunanistan dünyada öne çıkan ülke konumunda bulunuyor. Hemen her milletten hakemin düdük çaldığı Komşu’daki uzun periyot, önemli bir deneyimi önümüze seriyor.
24.03.2024 Futbol
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
14.11.2023 Süper Lig
Dimitris Itoudis'ten yeni transfere övgü! 'Çok savaştılar'
Dimitris Itoudis'ten yeni transfere övgü! 'Çok savaştılar' Turkish Airlines Euroleague'de yeni sezona EA7 Emporio Armani Milano galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe Beko'da başantrenör Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu.
EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de!
EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de! Turkish Airlines EuroLeague’de 2023-24 sezonu bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Toplam 18 takımın yer aldığı ligde normal sezon yine 34 hafta üzerinden oynanacak. Normal sezonun 12 Nisan 2024’te sona ermesi beklenirken sonrasında yeni format sebebiyle önce Play-in sonrasında da Playoff maçları oynanacak. Euroleague’de A lisanslı takımlar dışında farklı ekipler ligde yer alabiliyorken; bu sezon, geçen sezonki takımların dışında lige yeni bir ekip katılmadı.
Mafya babası ‘sırlarıyla’ öldü
Mafya babası ‘sırlarıyla’ öldü Sicilya’daki yüz yıllık mafyanın “son babası” olarak anılan ve büyük suçlara karışanların kimliklerini daima gizleyen Denaro, yakalandıktan 9 ay sonra vefat etti!.
26.09.2023 Dünya
'Babaların babası' komadan çıkamadı! 30 yıl sonra yakalanıp 9 ayda öldü
'Babaların babası' komadan çıkamadı! 30 yıl sonra yakalanıp 9 ayda öldü Ocak ayında 30 yıldır her yerde aranan ve 'Babaların babası' olarak anılan İtalyan mafya lideri Matteo Messina Denaro bir klinikte yakalandı. Aylar sonra girdiği komadan çıkmayan Denaro'nun ölüm sebebi, yakalanma sebebiyle aynı oldu.
25.09.2023 Dünya
Gönül sohbet ister kahve bahane
Gönül sohbet ister kahve bahane Sema Soykan, “Öteki Şeylerin Tarihi” adlı kitabında okuru hem eğlenceli hem öğretici bir sohbete davet ediyor. Tarih, kültür, etimoloji, atasözleri, deneyimler ve galata-ı meşhurların sohbet konusu olduğu kitap yaşadığımız dönemi anlamak ve geleceği şekillendirmek için geçmişten günümüze uzanan bir yolculuk.
28.05.2023 Kültür Sanat
Fenerbahçe Beko, Euroleague'de çeyrek finale yakın
Fenerbahçe Beko, Euroleague'de çeyrek finale yakın Sarı-lacivertliler sezon başındaki ilk hedefine yaklaştı. Eksiklerine rağmen Zalgiris’i geçen sarı-lacivertli ekip gövde gösterisi yaparken, son iki yılın şampiyonu Anadolu Efes, Alba Berlin yenilgisiyle ilk 8 şansını biraz daha azalttı.
İtalya-Sicilya arasına köprü! Tam 3,3 kilometre
İtalya-Sicilya arasına köprü! Tam 3,3 kilometre İtalya’da defalarca gündeme gelip rafa kaldırılan, Sicilya adasını İtalyan ana karasına bağlayacak 3,3 kilometrelik köprü projesi hükümet tarafından onaylandı.
17.03.2023 Dünya
Ümit Avcı yazdı: Fenerbahçe Beko ayakta, Anadolu Efes komada
Ümit Avcı yazdı: Fenerbahçe Beko ayakta, Anadolu Efes komada Çift maç haftasına iki ekibimiz de deplasmanlardaki yenilgilerle başladı ancak sahasında Barcelona karşısında 17 sayıdan dönüp kazanan Fenerbahçe Beko gövde gösterisi yaparken, Sinan Erdem’de Maccabi Tel Aviv’e farklı kaybeden Anadolu Efes play-off şansını biraz daha azalttı.
İtalya'da 30 yıldır aranan mafya babası Messina Denaro'yu yakalatan not ablasına ait
İtalya'da 30 yıldır aranan mafya babası Messina Denaro'yu yakalatan not ablasına ait Abla Denaro'nun evine gizlice giren polis, ses ve görüntü kayıt cihazları yerleştirdi. Bir metal sandalyenin ayağındaki boşluğa cihaz yerleştirmek isteyen polis, buraya gizlenmiş bir not buldu. Söz konusu not, İtalya'yı sarsan olaylar zincirini tetikledi.
5.03.2023 Dünya
30 yıldır aranan 'Babaların Babası' ufacık bir detay sayesinde yakalanmış
30 yıldır aranan 'Babaların Babası' ufacık bir detay sayesinde yakalanmış İtalya’da 30 yıllık firarın ardından geçen Ocak ayında yakalanan Cosa Nostra lideri Matteo Messina Denaro'nun ablası dün gözaltına alındı.
4.03.2023 Dünya
Euroleague'de bu hafta! Olimpiakos'tan Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'e çelme
Euroleague'de bu hafta! Olimpiakos'tan Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'e çelme Euroleague’deki temsilcilerimiz çift maç haftasında birer kez sevinip birer kez üzüldü. Anadolu Efes deplasmanda Fenerbahçe Beko ise sahasında karşılaştığı Olimpiakos karşısında tutunamazken, lacivert-beyazlılar Zalgiris Kaunas, sarı-lacivertli ekibimiz ise Alba Berlin galibiyetleriyle güldü.
Pizza şefi olarak çalışıyormuş
Pizza şefi olarak çalışıyormuş İtalya’da 30 yıldır kaçak olan ve geçen haftalarda bir sağlık kliniğinde gözaltına alınan ünlü mafya babası Matteo Messina Denaro’dan sonra Interpol, 16 yıldır kaçak olan mafya tipi suç örgütü Ndrangheta’nın üyesi Edgardo Greco’yu Fransa’da önceki gün gözaltına alındığını duyurdu.
4.02.2023 Dünya
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
26.01.2023 Futbol
Matteo Messina Denaro: Sicilya'daki itaat kültürü, mafya babasını yıllarca nasıl sakladı?
Matteo Messina Denaro: Sicilya'daki itaat kültürü, mafya babasını yıllarca nasıl sakladı? 30 yıldır ortalıkta gözükmeyen Babaların babası geçtiğimiz pazartesi günü yakalandı. 30 yıl süren kaçışın detayları ortaya çıktı.
24.01.2023 Dünya
Euroleague'de zirve karıştı! Fenerbahçe güldü, Efes üzdü
Euroleague'de zirve karıştı! Fenerbahçe güldü, Efes üzdü Euroleague’de Fenerbahçe Beko, Monaco’yu uzatma sonunda yenerek çıkışını sürdürürken Motley yine göz kamaştırdı. Barcelona galibiyetiyle sükse yapan Anadolu Efes ise bu kez 16 sayı öne geçtiği maçı kaybetti, Bayern Münih mağlubiyeti birçok açıdan ders niteliğindeydi. İşte zirvede puan durumu...
‘Baba’nın evinden ‘Baba’ afişi çıktı
‘Baba’nın evinden ‘Baba’ afişi çıktı İtalya’da 30 yıllık firarının ardından hafta başında yakalanan mafya lideri Matteo Messina Denaro’nun evinden “Baba” filminin afişi çıktı.
21.01.2023 Dünya
30 yıl sonra yakalandı, gizli deposunda cinsel gücü artıran ilaçlar bulundu
30 yıl sonra yakalandı, gizli deposunda cinsel gücü artıran ilaçlar bulundu Polisin yıllardır aradığı İtalyalı mafya babası Matteo Messina Denaro'nun yakalanmasının ardından evi arandı. Polis tarafından didik didik edilen evde 2 depo bulundu. Depolardan birinin içinden çıkanlar ise polisi bile şaşırttı.
20.01.2023 Dünya
Matteo Messina Denaro'nun sırrı: Sadakat
Matteo Messina Denaro'nun sırrı: Sadakat İtalya’nın ve dünyanın en azılı kaçaklarından mafya lideri Matteo Messina Denaro, 30 yıl firari yaşadıktan sonra yakalanarak, tutuklandı. Sicilya mafyası Cosa Nostra’nın katliamlar döneminin son patronu Denaro’nun 30 yıl boyunca kendi bölgesinde ‘sadakatle’ korunduğu düşünülüyor.
18.01.2023 Dünya
Matteo Messina Denaro 30 yıl sonra nasıl yakalandı? Takas bombası
Matteo Messina Denaro 30 yıl sonra nasıl yakalandı? Takas bombası İtalya'nın ve dünyanın en azılı kaçaklarından mafya lideri Matteo Messina Denaro'nun dün memleketi Sicilya'da yakalanmasının yankıları sürüyor. Sicilya mafyası Cosa Nostra'nın katliamlar döneminin son patronu olan Messina Denaro'nun 30 yıldır nasıl kaçmayı başarabildiği ve tutuklanmasının mafya için ne anlama geldiği tartışılıyor.
17.01.2023 Dünya
İşte 'Babaların Babası' Denaro'nun saklandığı ev!
İşte 'Babaların Babası' Denaro'nun saklandığı ev! İtalya'da yakalanan Cosa Nostra liderinin Sicilya'daki bir ilçede iki katlı bir binada saklandığı ortaya çıktı. Corriere della Sera gazetesi, dışarıdan gayet sıradan görünen sarı renkli evde tasarım kıyafetler ve parfümler bulunduğunu yazdı. Asıl merak edilen ise, sığınakta Toto Riina'nın arşivinin evde olup olmadığı.
17.01.2023 Haberler
30 yıldır aranan mafya babasının evinden lüks kıyafet ve parfümler çıktı
30 yıldır aranan mafya babasının evinden lüks kıyafet ve parfümler çıktı İtalya’da dün yakalanan ve ülkenin en çok aranan mafya lideri Matteo Messina Denaro’nun saklandığı evde yapılan aramada silah bulunamazken çok sayıda lüks parfüm ve tasarım kıyafetler bulundu.
17.01.2023 Haberler
İşte 'Babaların Babası' Denaro'nun saklandığı ev!
İşte 'Babaların Babası' Denaro'nun saklandığı ev! İtalya'da yakalanan Cosa Nostra liderinin Sicilya'daki bir ilçede iki katlı bir binada saklandığı ortaya çıktı. Corriere della Sera gazetesi, dışarıdan gayet sıradan görünen sarı renkli evde tasarım kıyafetler ve parfümler bulunduğunu yazdı. Asıl merak edilen ise, sığınakta Toto Riina'nın arşivinin evde olup olmadığı.
17.01.2023 Dünya
‘Babaların babası’ 30 yıl sonra yakalandı
‘Babaların babası’ 30 yıl sonra yakalandı Dünyanın en çok aranan suçlularından olan ve “Babaların Babası” olarak adlandırılan İtalyan mafya lideri Matteo Messina Denaro, 30 yıl kaçak yaşamasının ardından yakalandı.
17.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Messina ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.