Met Gala

Met Gala

Son dakika MET Gala haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan MET Gala gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan MET Gala haber sayfamızda...

Met Gala

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 201 met gala haberi bulunmuştur.
Moda dünyasının Oscar'ı Met Gala'nın konuk listesi şekilleniyor!
Moda dünyasının Oscar'ı Met Gala'nın konuk listesi şekilleniyor! Mayıs ayının ilk Pazartesi günü gerçekleşecek olan, tüm magazin dünyasının gözünü çevireceği Met Gala'nın bu yılki konuk listesi şekillenmeye başladı.
16.04.2024 Cadde
Kırmızı halıda miyavladılar!
Kırmızı halıda miyavladılar! Hollywood yıldızlarının şıklık yarışına girdiği kırmızı halı, bu sene birbirinden ilginç kıyafetlerle hafızalara kazındı. Modanın sınırlarını zorlayan ünlü isimler, aldıkları risklerle 2023’e damga vurdu.
31.12.2023 Cadde
Diva yeniden tanımlanıyor
Diva yeniden tanımlanıyor Londra’da V&A Müzesi’nde açılan “DIVA” sergisi 19’uncu yüzyılın ünlü sopranolarından günümüzdeki küresel megastarlarına uzanan bir süreç boyunca diva kavramının gücünü ve yaratıcılığını ziyaretçileriyle buluşturuyor.
8.07.2023 Pazar
Kolye olarak kullandığı elması beline taktı! Fiyatı dudak uçuklattı
Kolye olarak kullandığı elması beline taktı! Fiyatı dudak uçuklattı Gözler önünde yaşadığı hayatıyla yıllardır magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Kim Kardashian, geçtiğimiz gün Michael Rubin'in partisine katıldı. Parti temasına uyarak tamamen beyaz giyen ünlü ismin aksesuar olarak kullandığı bel zincirinin fiyatı ise dudak uçuklattı.
8.07.2023 Cadde
Rihanna'nın ayak parmağına taktığı yüzüğün fiyatı dudak uçuklattı!
Rihanna'nın ayak parmağına taktığı yüzüğün fiyatı dudak uçuklattı! ABD'li rapçi ASAP Rocky'den ikinci bebeğine hamile olan dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, ayak parmağına taktığı 'devasa', elmas yüzükle adından söz ettirdi. Mücevher uzmanı Maxwell Stone, ünlü ismin yüzüğünün dudak uçuklatan fiyatını açıkladı.
26.05.2023 Cadde
Rihanna'nın bebeğinin adı ortaya çıktı!
Rihanna'nın bebeğinin adı ortaya çıktı! ABD'li rapçi ASAP Rocky'den ikinci bebeğine hamile olan dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, geçtiğimiz mayıs ayında kucağına aldığı oğlunun fotoğraflarını sık sık paylaşmasına rağmen asla adını açıklamamıştı. Ünlü çiftin bebeklerine verdiği isim, doğumundan bir yıl sonra sonunda ortaya çıktı.
11.05.2023 Cadde
Kim Kardashian'ın Met Gala'daki elbisesi için kullanılan inci sayısı şaşırttı!
Kim Kardashian'ın Met Gala'daki elbisesi için kullanılan inci sayısı şaşırttı! New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne olmuştu. Gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri de Kim Kardashian'dı. Tarzıyla gündem olan Kardashian'ın incili elbisesinin detayları ortaya çıktı.
7.05.2023 Cadde
Met Gala'dan önce hayranın üstünden atladı! Paylaşılan fotoğraf olay oldu
Met Gala'dan önce hayranın üstünden atladı! Paylaşılan fotoğraf olay oldu New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, 1 Mayıs'ta birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahip ünlülerin katılımıyla gerçekleşti. Etkinliğin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Rihanna-ASAP Rocky çiftinden ünlü rapçi, kırmızı halıya çıkmadan önce yaşadığı ilginç bir olayla gündeme geldi.
3.05.2023 Cadde
Lagerfeld gecesinde kedisi ‘başroldeydi’
Lagerfeld gecesinde kedisi ‘başroldeydi’ 2019’da ölen efsanevi modacı Karl Lagerfeld’e ithaf edilen bu yılki Met Gala’ya çok sevdiği kedisi Choupette katılamadı. Ama geceye katılan konuklar Lagerfeld konseptini yaşattılar.
3.05.2023 Dünya
Ünlü model Karlie Kloss'tan ikinci bebek müjdesi
Ünlü model Karlie Kloss'tan ikinci bebek müjdesi Ivanka Trump'ın eşi Jares Kushner'in kardeşi Joshua Kushner ile evli olan dünyaca ünlü model Karlie Kloss'un ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıktı. Moda dünyasının en büyük gecelerinden biri olarak sayılan Met Gala'ya katılan Kloss'un büyüyen karnı dikkatlerden kaçmadı.
2.05.2023 Cadde
Met Gala 2023'te şıklık yarışı! İşte gecenin en çok konuşulan ünlüleri
Met Gala 2023'te şıklık yarışı! İşte gecenin en çok konuşulan ünlüleri New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, dün gece birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne oldu. Dört sene önce hayatını kaybeden modacı Karl Lagerfeld'in onuruna giyinen ünlüler, birbirinden şık ve ilginç tarzlarıyla magazin gündemine damga vurdu.
2.05.2023 Cadde
İki ay önce doğum yaptığına kimse inanmadı! 'Gerçekten dördüncü kez anne oldun mu?'
İki ay önce doğum yaptığına kimse inanmadı! 'Gerçekten dördüncü kez anne oldun mu?' Meslektaşı Ryan Reynolds ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Blake Lively, iki ay önce dördüncü çocuğunu kucağına almıştı. Doğum kilolarından hızlı bir şekilde kurtulan ünlü isim, kısa bir süre önce anne olmasına rağmen davetlerde boy göstermeye başladı. Aktrisin son halini görenler, aylar önce doğum yaptığına inanamadı.
28.04.2023 Cadde
Kim Kardashian, Prenses Diana'nın 200 bin dolarlık ünlü mücevherini satın aldı
Kim Kardashian, Prenses Diana'nın 200 bin dolarlık ünlü mücevherini satın aldı Rapçi Kanye West ile sekiz yıllık evliliğini olaylı şekilde sonlandıran ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian, İngiliz kraliyetinin unutulmaz ismi Prenses Diana’nın kolyesini satın aldı. Kardashian, daha önce de Elizabeth Taylor ve Jackie O. gibi ikonlara ait takıları satın almıştı.
20.01.2023 Cadde
Yaş farkları çok konuşuldu! İşte kendilerinden büyük kadınlarla aşk yaşayan Hollywood yıldızları
Yaş farkları çok konuşuldu! İşte kendilerinden büyük kadınlarla aşk yaşayan Hollywood yıldızları Magazin dünyasının birbirinden ünlü aktör ve şarkıcıları, kendilerinden yaşça büyük kadınlarla yaşadıkları ilişkilerle adlarından söz ettirdi. Hollywood'da sık sık tartışma konusu olan 'yaş farkı' meselesinden mustarip yıldızlar, mercek altına alındı. Kimi mutlu beraberliğini devam ettirirken, kiminin aşkı ise engellere takıldı. İşte detaylar...
19.01.2023 Cadde
Kilo vermek için diyabetik ilaç mı kullandı? Ünlü isimden açıklama
Kilo vermek için diyabetik ilaç mı kullandı? Ünlü isimden açıklama Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatlarıyla sık sık gündeme gelen Kardashian/Jenner ailesinin üyelerinden Khloe Kardashian, Instagramdan paylaştığı bir fotoğraf sonrası ortaya atılan ilginç bir iddia ile gündeme geldi. Bir takipçisi, kilo verdiği ve karın kaslarının ortaya çıktığı görülen Kardashian'ın; bu forma gelebilmek için diyabetik bir ilaç kullandığını söyledi. Ünlü isimden ise konuyla ilgili yanıt gecikmedi.
5.01.2023 Cadde
Dördüncü bebeğini bekleyen ünlü oyuncunun paylaşımı gündem oldu!
Dördüncü bebeğini bekleyen ünlü oyuncunun paylaşımı gündem oldu! Meslektaşı Ryan Reynolds ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Blake Lively, şimdilerde dördüncü bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Aktif olarak kullandığı Instagram sayfasından günden güne büyüyen karnıyla bir fotoğraf yayınlayan Lively, gönderisine yazdığı mesajla takipçilerini eğlendirdi. Ünlü ismin paylaşımına, sosyal medyada yorum yağdı.
3.01.2023 Cadde
Geniş etek yüzünden tuvalet sıkıntısı çekmiş
Geniş etek yüzünden tuvalet sıkıntısı çekmiş ABD’li manken Kendall Jenner, bu yıl Met Gala’da giydiği devasa etek nedeniyle bir kovaya tuvaletini yapmak zorunda kaldığını açıkladı.
20.11.2022 Dünya
Kim Kardashian, Marilyn Monroe'nun ikonik elbisesini üç kişinin yardımıyla giymiş!
Kim Kardashian, Marilyn Monroe'nun ikonik elbisesini üç kişinin yardımıyla giymiş! Mayıs ayında New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala'ya Marilyn Monroe'nun ikonik elbisesiyle katılarak büyük bir sürpriz yapan Kim Kardashian, aylarca gündemden düşmemişti. Ailesinin reality şovu 'The Kardashians'ta elbiseyi deneme sürecini anlatan ünlü isim, Hollywood efsanesinin hafızalara kazınan kıyafetine üç kişinin yardımıyla girdiğini paylaştı.
11.11.2022 Cadde
Kadınların yeni ‘abiyesi’ takım elbise
Kadınların yeni ‘abiyesi’ takım elbise Moda eleştirmenkeri, Kovid-19 pandemisinin moda dünyasına etkilerinin her geçen gün daha fazla hissedildiğini belirterek yeni trendin kadınlarda takım elbise olduğunu açıkladı.
30.10.2022 Gündem
İyiler siyah giyer!
İyiler siyah giyer! Siyah giyinmek bir seçim değil, bir yaşam stilidir. Tarih boyunca siyaha pek çok anlam yüklendi: Güç, isyan, ölüm, seksapel...
16.10.2022 Kültür Sanat
Marilyn Monreo-Kennedy aşkında kıran kırana rekabet! Ne varsa satılacak
Marilyn Monreo-Kennedy aşkında kıran kırana rekabet! Ne varsa satılacak Bundan 60 yıl önce ABD Başkanı John F. Kennedy'nin 45'inci doğum günü bir kutlama gerçekleştirildi. Bu partide en dikkat çeken isim ise hiç şüphesiz akıllara 'Happy Birthday Mr. President' şarkısıyla kazınan Marilyn Monroe'ydu. Adı yasak aşk dedikodularına karışan bu iki isim yıllar sonra tekrar karşı karşıya.
3.10.2022 Cadde
Dördüncü bebeğini bekleyen Blake Lively: Beni ve çocuklarımı korkutuyorsunuz!
Dördüncü bebeğini bekleyen Blake Lively: Beni ve çocuklarımı korkutuyorsunuz! Kendisi gibi oyuncu olan Ryan Reynolds'la mutlu bir evlilik sürdüren ve üç kızı olan Blake Lively, önceki günlerde katıldığı Forbes Kadınlar Zirvesi'nde büyüyen karnını gözler önüne sererek, dördüncü çocuklarını beklediklerini duyurmuştu. Geçtiğimiz gün ise yeni hamilelik pozlarını Instagram hesabından yayınlayan Lively, kendisini görüntülemeye çalışan fotoğrafçılara yönelik sitem dolu bir yazı yazdı.
19.09.2022 Cadde
Blake Lively ve Ryan Reynolds dördüncü çocuklarını bekliyor!
Blake Lively ve Ryan Reynolds dördüncü çocuklarını bekliyor! Kendisi gibi oyuncu olan Ryan Reynolds'la mutlu bir evlilik sürdüren ve üç kızı olan Blake Lively, önceki gün katıldığı Forbes Kadınlar Zirvesi'nde büyüyen karnını gözler önüne sererek, dördüncü çocuklarını beklediklerini duyurdu.
16.09.2022 Cadde
Lila Grace Moss, defilede giydiği etek yüzünden annesi Kate Moss'u 'azarlamış!'
Lila Grace Moss, defilede giydiği etek yüzünden annesi Kate Moss'u 'azarlamış!' Dünyaca ünlü model Kate Moss 1993 yılında mini etek ve dondurmayla podyuma çıkarak, o dönemin manşetlerinde yer almayı başarmıştı. Bu defileden yıllar sonra o gün ile ilgili British Vogue'a konuşan Moss, kızı Lila Grace Moss'un o gün giydiği etek yüzünden kendisini 'azarladığını' açıkladı. Ünlü isim ayrıca, Playboy Malikanesi ve Hugh Hefner ile ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.09.2022 Cadde
İkonik giysilerin akıbeti
İkonik giysilerin akıbeti Hollywood filmlerinde giyilen efsanevi elbiseler, şimdi servet değerinde. Kıymetleri yeni anlaşılan ikonik giysilerin başına bakın neler gelmiş?
17.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Met Gala ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.