Mete Yarar

Mete Yarar

Son dakika Mete Yarar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mete Yarar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mete Yarar haber sayfamızda...

Mete Yarar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 227 mete yarar haberi bulunmuştur.
Murat Kurum 'İstanbul'a dijital ikiz yapacağız' dedi ve ekledi: 650 bin konutun dönüşümünü sağlayacağız
Murat Kurum 'İstanbul'a dijital ikiz yapacağız' dedi ve ekledi: 650 bin konutun dönüşümünü sağlayacağız Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum tvnet ekranlarında önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, İstanbul için projelerini açıklarken merak edilen soruları da yanıtladı. Kurum "İstanbul'da beş yıl içerisinde 650 bin konutun dönüşümünü sağlayacağız. İstanbul'umuzun dijital ikizini oluşturacağız" dedi. İşte o detaylar...
5.02.2024 Gündem
Yeni petrol müjdesi ne anlama geliyor? Uzman isimler CNN Türk'te değerlendirdi
Yeni petrol müjdesi ne anlama geliyor? Uzman isimler CNN Türk'te değerlendirdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Cudi, Gabar'da günlük 100 bin varil üretim kapasiteye sahip petrol bulduk." dedi. Uzman isimler CNN TÜRK'te günlük 100 bin varil üretim kapasiteye sahip petrol rezervini değerlendirdi.
2.05.2023 Haberler
Yeni petrol müjdesi ne anlama geliyor? Ayrıntıları CNN Türk'te değerlendirildi
Yeni petrol müjdesi ne anlama geliyor? Ayrıntıları CNN Türk'te değerlendirildi Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Cudi, Gabar'da günlük 100 bin varil üretim kapasiteye sahip petrol bulduk." dedi. CNN TÜRK'e bağlanan TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin,"Uzun vadeli çalışmalarla beraber yönlendirilmiş, detaylandırılmış çalışmaların sonucudur." dedi. Güvenlik Politikları Uzmanı Mete Yarar ise "Bölgenin terörle değil, Türkiye'ye kazanımlarıyla konuşulması beni mutlu ediyor. " açıklamasında bulundu.
3.05.2023 Gündem
Haluk Bayraktar'dan CNN Türk'te Kılıçdaroğlu'na yanıt: Firmamızı kimseye satmayız!
Haluk Bayraktar'dan CNN Türk'te Kılıçdaroğlu'na yanıt: Firmamızı kimseye satmayız! Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, CNN TÜRK ekranlarında Kemal Kılıçdaroğlu'nun savunma sanayi yorumuyla ilgili açıklama yaptı. Haluk Bayraktar, "Böyle bir firmaya kalkıp da yurt dışına satabilir, böyle bir şey söz konusu yokken olasıklıklar ve ihtimaller üzerinden senaryolar biçip firmaya yönelik ithamlar bulunmak çok talihsiz. " dedi.
19.04.2023 Gündem
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den 'TCG Anadolu' değerlendirmesi
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den 'TCG Anadolu' değerlendirmesi Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı törenle bugün Deniz Kuvvetleri Komutanlığına teslim edilecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "yüzen şehir" olarak değerlendirdi.
10.04.2023 Haberler
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den 'TCG Anadolu' değerlendirmesi
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den 'TCG Anadolu' değerlendirmesi TCG Anadolu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle bugün Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "devrim niteliğinde yüzen şehir" olarak değerlendirdi.
10.04.2023 Ekonomi
Savunma Sanayi Başkanı Demir paylaştı! Milli Muharip Uçak'ın ilk görüntüleri
Savunma Sanayi Başkanı Demir paylaştı! Milli Muharip Uçak'ın ilk görüntüleri Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı yayında izlettiği Milli Muharip Uçak'ın ilk anlarını paylaştı.
22.03.2023 Gündem
Son dakika: Karadeniz'de korkulan oldu! Rus uçakları ABD İHA'sı düşürdü
Son dakika: Karadeniz'de korkulan oldu! Rus uçakları ABD İHA'sı düşürdü Rusya’ya ait Su-27 savaş uçağının önleme yaptığı sırada çarptığı ABD’ye ait MQ-9 Reaper tipi insansız hava aracı (İHA) Karadeniz’e düştü. Biden konuyla ilgili bilgilendirildi. Rusya'nın Washington Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. Öte yandan Rusya'dan açıklama geldi. İşte detaylar...
14.03.2023 Dünya
Karadeniz'de korkulan oldu! Rus uçakları ABD İHA'sı düşürdü
Karadeniz'de korkulan oldu! Rus uçakları ABD İHA'sı düşürdü Rusya’ya ait Su-27 savaş uçağının önleme yaptığı sırada çarptığı ABD’ye ait MQ-9 Reaper tipi insansız hava aracı (İHA) Karadeniz’e düştü.
14.03.2023 Haberler
Abdulkadir Selvi, İmamoğlu için verilen kararı CNN TÜRK'te değerlendirdi
Abdulkadir Selvi, İmamoğlu için verilen kararı CNN TÜRK'te değerlendirdi Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezasını hukukçu ve gazeteciler CNN Türk canlı yayınında Ahmet Hakan İle Tarafsız Bölge programında değerlendirdi.
14.12.2022 Haberler
Gazeteci ve Hukukçular 'İmamoğlu' kararını CNN TÜRK'te değerlendirdi
Gazeteci ve Hukukçular 'İmamoğlu' kararını CNN TÜRK'te değerlendirdi Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezasını hukukçu ve gazeteciler CNN Türk canlı yayınında Ahmet Hakan İle Tarafsız Bölge programında değerlendirdi.
15.12.2022 Gündem
Milyonlar asgari ücrette zam oranını merak ediyor! İşte olası rakamlar
Milyonlar asgari ücrette zam oranını merak ediyor! İşte olası rakamlar Milyonlarca kişi asgari ücrette yapılacak zam oranını merak ediyor. Bakan Bilgin tespit komisyonunun gelecek hafta bir araya geleceğini açıklamıştı. CNN TÜRK ekranlarında Ahmet Hakan ve konukları olası zam oranı hakkında değerlendirmelerde bulundu.
30.11.2022 Haberler
Milyonlar asgari ücrette zam oranını merak ediyor! İşte olası rakamlar
Milyonlar asgari ücrette zam oranını merak ediyor! İşte olası rakamlar Milyonlarca kişi asgari ücrette yapılacak zam oranını merak ediyor. Bakan Bilgin tespit komisyonunun gelecek hafta bir araya geleceğini açıklamıştı. CNN TÜRK ekranlarında Ahmet Hakan ve konukları olası zam oranı hakkında değerlendirmelerde bulundu.
30.11.2022 Ekonomi
Anadolu Amfibi Hücum Gemisi ne zaman denizde olacak? Savunma Sanayii Başkanı Demir CNN TÜRK'te açıkladı
Anadolu Amfibi Hücum Gemisi ne zaman denizde olacak? Savunma Sanayii Başkanı Demir CNN TÜRK'te açıkladı Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, CNN TÜRK'te soruları yanıtladı. Demir yaptığı açıklamada, "Anadolu Amfibi Hücum Gemisi ne zaman denizde olacak?" sorusuna da yanıt verdi. Demir, "İş gücü açısından salgının bazı etkileri oldu. Bu yıl sonuna yetişsin diyorduk, biraz daha sarkacak gibi görünüyor. Ama biz artık 2022'yi ıskalamak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.
17.12.2021 Ekonomi
Temel Kotil, CNN TÜRK'te F-35'in rakibi milli uçağı anlattı
Temel Kotil, CNN TÜRK'te F-35'in rakibi milli uçağı anlattı Türk Havacılık-Uzay Sanayii Genel Müdürü Temel Kotil, CNN TÜRK'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Kotil, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ve Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar'ın sorularını yanıtladı.
10.11.2021 Haberler
Son dakika: Temel Kotil, CNN TÜRK'te F-35'in rakibi milli uçağı anlattı
Son dakika: Temel Kotil, CNN TÜRK'te F-35'in rakibi milli uçağı anlattı Türk Havacılık-Uzay Sanayii Genel Müdürü Temel Kotil, CNN TÜRK'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Kotil, Ahmet Hakan ve Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar'ın sorularını yanıtlıyor. Kotil, Milli Muharip Uçak'ın 2022'de biteceğini ve 2028'de seri üretime başlanabileceğini açıkladı.
10.11.2021 Gündem
Son dakika... Selçuk Bayraktar'dan CNN TÜRK'te flaş açıklamalar
Son dakika... Selçuk Bayraktar'dan CNN TÜRK'te flaş açıklamalar Son dakika haberine göre, Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin yüksek teknoloji alanındaki geleceğini Ahmet Hakan'la Tarafsız Bölge'de değerlendirdi. Bayraktar, İHA'ların öyküsünü detayları ile anlattı
16.09.2021 Gündem
Uzmanlar müjdeyi değerlendirdi: Veriler çok cesaretlendirici
Uzmanlar müjdeyi değerlendirdi: Veriler çok cesaretlendirici Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği müjdeyi açıkladı. Fatih Sondaj Gemisi, Sakarya Gaz Sahası'ndaki Amasra-1 kuyusunda 135 milyar metreküplük yeni bir doğalgaz keşfi daha yaptı. Uzmanlar, son keşifle birlikte 540 milyar metreküpe ulaşan doğal gaz rezervini değerlendirdi. BOTAŞ Eski Genel Müdürü Dr. İbrahim Palaz ise keşifle ilgili olarak "Her iki halde de Türkiye için iyi bir haber. En son kazılan kuyudaki veriler çok cesaretlendirici" ifadelerini kullandı. Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar "Bu işin içinde ismini zikretmek gerekirse Berat Albayrak var. Enerji Bakanı olduğu dönemde yaptığı girişimlerdir. 2014’teki girişimlerin meyvesini 2020’de aldık" dedi.
4.06.2021 Ekonomi
Mete Yarar: Nurettin’i ve Kalkan’ı öldürmek arasında fark yok
Mete Yarar: Nurettin’i ve Kalkan’ı öldürmek arasında fark yok En son terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yöneticilerinden Sofi Nurettin'in öldürülmesi örgüte büyük darbe vurdu. Peki bu operasyonlar nasıl yapılıyor? Bu eylemlerin anlamı ne? Terör ve güvenlik uzmanı Mete Yarar yorumladı. Yarar operasyon için, “Duran Kalkan’ın öldürülmesi arasında fark yok” ifadelerini kullandı.
23.05.2021 Gündem
Mete Yarar: Nurettin’i ve Kalkan’ı öldürmek arasında fark yok
Mete Yarar: Nurettin’i ve Kalkan’ı öldürmek arasında fark yok En son terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yöneticilerinden Sofi Nurettin'in öldürülmesi örgüte büyük darbe vurdu. Peki bu operasyonlar nasıl yapılıyor? Bu eylemlerin anlamı ne? Terör ve güvenlik uzmanı Mete Yarar yorumladı. Yarar operasyon için, “Duran Kalkan’ın öldürülmesi arasında fark yok” ifadelerini kullandı.
23.05.2021 Haberler
Son dakika... İncirlik Üssü ABD kullanımına kapatılır mı? Mete Yarar CNN TÜRK'te değerlendirdi
Son dakika... İncirlik Üssü ABD kullanımına kapatılır mı? Mete Yarar CNN TÜRK'te değerlendirdi Son dakika haberine göre, CNN TÜRK ekranlarında Başak Şengül'ün moderatörlüğünde yayınlayan Akıl Çemberi programına konuk olan Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, İncirlik Üssü'yle ilgili değerlendirmede bulundu.
30.04.2021 Gündem
Son dakika... Irak'ın kuzeyinden yeni haber! Teröristler cıyak cıyak...
Son dakika... Irak'ın kuzeyinden yeni haber! Teröristler cıyak cıyak... Irak'ın kuzeyinden düzenlenen Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarına ilişkin Milli Savunma Bakanlığı son dakika gelişmesini aktardı. Öte yandan Bakanlık bölgeden yeni bir video daha paylaştı. Öte yandan güvenlik uzmanı Abdullah Ağar da harekatı CNN TÜRK canlı yayınında değerlendirdi. Ağar açıklamasında, 'Sahadaki teröristler cıyak cıyak tabiri caizse... Parçalanmış durumdalar, yardım istiyorlar. Metina bir düğüm noktası gibi. Son derece keskin bir arazi yapısı var. Böyle bir alanda etki ortaya koyuyorsunuz' ifadelerine yer verdi.
25.04.2021 Gündem
MİT ve TSK'nın Kandil'deki operasyonuna ilişkin Mete Yarar'dan dikkat çeken yorum
MİT ve TSK'nın Kandil'deki operasyonuna ilişkin Mete Yarar'dan dikkat çeken yorum MİT ve TSK'nın Irak'ın kuzeyindeki Kandil'de düzenlediği operasyonda PKK/KCK'nın sözde gümrük koordinasyonu sorumlusu Ömer Aydın etkisiz hale getirildi. Öte yandan güvenlik politikaları uzman Mete Yarar, MİT ve TSK'nın bölgedeki operasyonlarına ilişkin CNN TÜRK moderatörü Göksu Öngören Özgür'ün sorularını yanıtladı.
29.03.2021 Haberler
Son dakika... MİT ve TSK'nın Kandil'deki operasyonuna ilişkin Mete Yarar'dan dikkat çeken yorum
Son dakika... MİT ve TSK'nın Kandil'deki operasyonuna ilişkin Mete Yarar'dan dikkat çeken yorum Gelen son dakika haberine göre; MİT ve TSK'nın Irak'ın kuzeyindeki Kandil'de düzenlediği operasyonda PKK/KCK'nın sözde gümrük koordinasyonu sorumlusu Ömer Aydın etkisiz hale getirildi. Öte yandan güvenlik politikaları uzman Mete Yarar, MİT ve TSK'nın bölgedeki operasyonlarına ilişkin CNN TÜRK moderatörü Göksu Öngören Özgür'ün sorularını yanıtladı. İşte haberin ayrıntıları...
29.03.2021 Gündem
Mete Yarar: Sisi’nin yaptığını onaylıyoruz anlamına gelmiyor
Mete Yarar: Sisi’nin yaptığını onaylıyoruz anlamına gelmiyor Güvenlik uzmanı Mete Yarar, Türkiye ve Mısır arasında başlayan diplomatik temasları masaya yatırdı, merak edilen noktaları CNN TÜRK’e yorumladı. Yarar, “Akdeniz’de bir anlaşma yaptığınızda, Sisi yönetimi meşrudur ya da Sisi’nin yaptığını onaylıyoruz demiş olmuyorsunuz” değerlendirmesinde bulundu.
14.03.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Mete Yarar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.