Meteor Yağmuru

Meteor Yağmuru

Son dakika meteor yağmuru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan meteor yağmuru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan meteor yağmuru haber sayfamızda...

Meteor Yağmuru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 150 meteor yağmuru haberi bulunmuştur.
YILIN İLK METEOR yağmuru! METEOR YAĞMURU saat kaçta, ne zaman? Quadrantid Meteor Yağmuru Türkiye'den izlenecek mi, nasıl gözlemlenir?
YILIN İLK METEOR yağmuru! METEOR YAĞMURU saat kaçta, ne zaman? Quadrantid Meteor Yağmuru Türkiye'den izlenecek mi, nasıl gözlemlenir? Quadrantid meteor yağmuru nedir? Takımyıldızının adı ile anılan Quadrantid ile saatte 110 ila 120 kadar meteorun atmosfere gireceği ön görülüyor. En yoğun meteor yağmurlarından olan Quadrantid meteor yağmuru Türkiye'de saat kaçta gözlemlenmeye başlanır?
5.01.2024 Bilgi Rehberi
NASA, uzaylılara ait gezegenleri buldu mu?
NASA, uzaylılara ait gezegenleri buldu mu? NASA’nın (ABD Uzay Dairesi) okyanuslara ve muhtemelen uzaylı yaşamına sahip 17 ötegezegen bulduğu açıklandı.
15.12.2023 Dünya
Google'da 2023'te dünyada ve Türkiye'de en çok neler arandı?
Google'da 2023'te dünyada ve Türkiye'de en çok neler arandı?  Google, 2023 yılı arama trendlerini paylaştı.
12.12.2023 Dünya
Google’da 2023’ün merak edilenleri
Google’da 2023’ün merak edilenleri Google bu yıl da 2023’ün öne çıkan aramalarını yayınladı. Bu yıl hem Türkiye’de hem dünyada açıklanan 2023 arama trendlerine ek olarak Google Arama’nın 25. yılı dolayısıyla dünya çapında 25 yıla yayılan popüler arama trendleri paylaşıldı.
12.12.2023 Gündem
Leonid Meteor Yağmuru ne zaman? 2023 Leonid-Aslan meteor yağmuru nedir, nasıl oluşur, Türkiye'den izlenecek mi?
Leonid Meteor Yağmuru ne zaman? 2023 Leonid-Aslan meteor yağmuru nedir, nasıl oluşur, Türkiye'den izlenecek mi? Leonid meteor yağmurları, Aslan takım yıldızlarında meydana geliyor. En büyük meteor yağmurlarından olan Leonid meteor yağmuru 2023 yılında gerçekleşiyor. Bu muhteşem göresel şölene tanıklık etmek isteyenler ise Leonid meteor yağmuru ne zaman, saat kaçta gerçekleşecek? Leonid meteor yağmuru Türkiye'den görülecek mi? sorularına yanıt arıyor.
17.11.2023 Bilgi Rehberi
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Görülmemiş tesadüf! Aynı tarihte, aynı yere yine göktaşı düştü
Görülmemiş tesadüf! Aynı tarihte, aynı yere yine göktaşı düştü Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun birçok ilinde görülen ve göktaşı olduğu iddia edilen cisim, 8 sene sonra yine aynı tarihte Bingöl’e düştüğü iddia edildi.
4.09.2023 Gündem
Gökyüzünden taş yerden para yağdı
Gökyüzünden taş yerden para yağdı Perseid göktaşı yağmuru, Türkiye’de turizm hareketine dönüştü. İstanbul’daki etkinlik için kişi başı 799 TL ödendi. Antalya’da meteor yağmuru izlemenin kişi başı bedeliyse 375 liraydı.
14.08.2023 Gündem
Her yıl dünyada 8 kez yaşanıyor! 3 bin 500 yıllık Stratonikeia Antik Kenti'nde gözlendi
Her yıl dünyada 8 kez yaşanıyor! 3 bin 500 yıllık Stratonikeia Antik Kenti'nde gözlendi Muğla'da, halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendirilen, yılda 8 kez gerçekleşen meteor yağmurlarının en görkemlisi Perseid meteor yağmuru 3 bin 500 yıllık Stratonikeia Antik Kenti'nde gözlendi.
13.08.2023 Gündem
Meteor yağmuru heyecanı || Perseid meteor yağmuru ne zaman, saat kaçta? 🌏 🔭 Meteor yağmuru nerelerden görünür?
Meteor yağmuru heyecanı || Perseid meteor yağmuru ne zaman, saat kaçta? 🌏 🔭 Meteor yağmuru nerelerden görünür? Meteor yağmuru ile ilgili araştırmalar arttı. Bu gece en belirgin haliyle izlenebilecek olan meteor yağmuru ne zaman, saat kaçta nerelerden görünecek? 2023 Perseid meteor yağmuru nedir? İşte büyük merakla beklenen meteor yağmuru hakkında bilinenler...
12.08.2023 Bilgi Rehberi
Perseid meteor yağmuru heyecanı! Binlerce kişi toplandı
Perseid meteor yağmuru heyecanı! Binlerce kişi toplandı Karacabey'de binlerce kişi yılın en etkileyici perseid meteor yağmurunu izlemek için bir araya geldi. Kayseri ve Antalya'da da binlerce kişi perseid meteor yağmurunu izlemek için akın etti.
13.08.2023 Gündem
ODAK NOKTASI GÖKYÜZÜ...METEOR YAĞMURU BAŞLADI! 🌏⚡ Perseid Meteor yağmuru nerelerden görünür?
ODAK NOKTASI GÖKYÜZÜ...METEOR YAĞMURU BAŞLADI! 🌏⚡ Perseid Meteor yağmuru nerelerden görünür? Meteor yağmuru ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Halk arasında 'yıldız kayması' olarak bilinen ve yılda 8 kez gerçekleşen meteor yağmurlarının en dikkat çekici olanı Perseid meteor yağmuru. Peki meteor yağmuru ne zaman, saat kaçta olacak? Perseid Meteor yağmuru İstanbul'da nereden izlenir, Türkiye'de nerelerden görülecek? İşte konuya ilişkin merak edilenler...
12.08.2023 Bilgi Rehberi
Perseid meteor yağmuru heyecanı! Binlerce kişi toplandı
Perseid meteor yağmuru heyecanı! Binlerce kişi toplandı Bursa Karacabey'de binlerce kişi yılın en etkileyici perseid meteor yağmurunu izlemek için bir araya geldi.
12.08.2023 Haberler
Perseid Meteor Yağmuru saat kaçta, ne zaman? Perseid Meteor Yağmuru İstanbul'dan görülecek mi?
Perseid Meteor Yağmuru saat kaçta, ne zaman? Perseid Meteor Yağmuru İstanbul'dan görülecek mi? Perseid meteor yağmuru nerelerden izlenebilecek? Halk arasında yıldız kayması olarak bilinen ve yılda 8 kez gerçekleşen meteor yağmurlarının en dikkat çekici olanı Perseid meteor yağmurunun en yoğun görüldüğü günlerdeyiz. Peki, Perseid meteor yağmuru İstanbul'dan izlenebilecek mi, ne zaman görülecek?
12.08.2023 Bilgi Rehberi
Bugün ve yarın Türkiye’de de görülecek: Kaçırmayın! Meteor yağmuru başladı
Bugün ve yarın Türkiye’de de görülecek: Kaçırmayın! Meteor yağmuru başladı Yılda 8 kez gerçekleşen meteor (göktaşı) yağmurlarının en görkemlisi olan Perseid meteor yağmurunu gözlemlemek için en uygun zamanın 12-13 Ağustos gecesi olduğu açıklandı. Bugün ve yarın en yoğun olarak gözlemlenecek olan meteor yağmurunun Türkiye’nin her yerinde görüleceği belirtildi.
12.08.2023 Gündem
PERSEİD METEOR YAĞMURU ne zaman yaşanacak? Perseid Meteor yağmuru Türkiye'de görülecek mi, nereden izlenecek?
PERSEİD METEOR YAĞMURU ne zaman yaşanacak? Perseid Meteor yağmuru Türkiye'de görülecek mi, nereden izlenecek? Perseid meteor yağmuru ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Halk arasında 'yıldız kayması' olarak bilinen ve yılda 8 kez gerçekleşen meteor yağmurlarının en dikkat çekici olanı Perseid meteor yağmuru. Meteor taşlarının atmosfere giriş hızları saniyede 59 kilometreyi buluyor. Peki, meteor yağmuru ne zaman, saat kaçta görülecek?
11.08.2023 Bilgi Rehberi
Dünyada 20 sistem var, biri Yozgat'ta! Veriler NASA'ya gönderiliyor
Dünyada 20 sistem var, biri Yozgat'ta! Veriler NASA'ya gönderiliyor Dünyada 20 tane bulunan takip sisteminden biri de Yozgat'ta yer alıyor. Dünya atmosferine giren gök cisimlerinin takibinden çıkan veriler NASA'ya gönderiliyor. İşte haberin ayrıntıları...
9.08.2023 Haberler
Dünyada 20 sistem var, biri Yozgat'ta! Veriler NASA'ya gönderiliyor
Dünyada 20 sistem var, biri Yozgat'ta! Veriler NASA'ya gönderiliyor Dünyada 20 tane bulunan takip sisteminden biri de Yozgat'ta yer alıyor.Takipten çıkan veriler ise NASA'ya gönderiliyor. İşte haberin ayrıntıları...
9.08.2023 Gündem
Saniyede 59 kilometre hızla! Perseid meteor yağmuru ateş topları gibi görünecek
Saniyede 59 kilometre hızla! Perseid meteor yağmuru ateş topları gibi görünecek Halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendirilen, yılda 8 kez gerçekleşen meteor yağmurlarının en görkemlisi Perseid meteor yağmuru, 12-13 Ağustos gecesi en yoğun dönemine ulaşacak ve saatte 60- 100 adet arasında görülebilecek.
8.08.2023 Gündem
Gökten bir anda yatak odasına düştü: 4.5 milyar yaşında olabilir
Gökten bir anda yatak odasına düştü: 4.5 milyar yaşında olabilir ABD'nin New Jersey eyaletinde bir evin çatısına göktaşı olduğu düşünülen yaklaşık 15 santimetrelik bir cisim düştü.
10.05.2023 Dünya
2023 Gök Olayları Yıllığı! Türkiye'den 2 Ay tutulması izlenecek
2023 Gök Olayları Yıllığı! Türkiye'den 2 Ay tutulması izlenecek Türkiye’den bu yıl 2 Ay tutulması ile 8 gök taşı yağmuru izlenebilecek. Bazıları saniyede 71 kilometre hızı bulan gök taşı yağmurundan en etkileyicisi olan ağustos ayındaki Perseid karanlık bir gökyüzüne denk geleceğinden, etkileyici bir meteor gecesi yaşanacak.
8.01.2023 Gündem
NASA, 'Evimi göktaşı yıktı' diyen adama karşı çıktı
NASA, 'Evimi göktaşı yıktı' diyen adama karşı çıktı ABD'nin California eyaletinde yaşayan Dustin Procita göktaşı düşmesi sonucunda evinin yandığını öne sürdü. NASA ise Procita'nın iddiasının doğru olmadığını açıkladı.
11.11.2022 Dünya
Antalya Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nde meteor yağmuru sürprizi
Antalya Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nde meteor yağmuru sürprizi Astronomi tutkunlarının buluşma noktası olan Antalya Gökyüzü Gözlem Etkinliği tüm hızıyla sürerken meteor yağmuru katılımcılara heyecanlı dakikalar yaşattı. Astronomi meraklıları, etkinlik alanına kurulan teleskopların önünde ‘göğe bakma kuyruğu’ oluşturdu. Etkinlik boyunca 630 saatlik gözlem yapıldı.
21.08.2022 Haberler
Antalya Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nde meteor yağmuru sürprizi
Antalya Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nde meteor yağmuru sürprizi Astronomi tutkunlarının buluşma noktası olan Antalya Gökyüzü Gözlem Etkinliği tüm hızıyla sürerken meteor yağmuru katılımcılara heyecanlı dakikalar yaşattı. Astronomi meraklıları, etkinlik alanına kurulan teleskopların önünde ‘göğe bakma kuyruğu’ oluşturdu. Etkinlik boyunca 630 saatlik gözlem yapıldı.
21.08.2022 Gündem
2 bin 650 metrede yükseklikte Perseid yağmurunu izlediler
2 bin 650 metrede yükseklikte Perseid yağmurunu izlediler Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bilim Merkezi ve Erciyes A.Ş. işbirliğiyle düzenlenen etkinlik ile Kayserililer gerçekleşen Perseid meteor yağmurunu 2 bin 650 metreden gözlemledi.
12.08.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Meteor Yağmuru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.