Metin Hara

Metin Hara

Son dakika Metin Hara haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Metin Hara gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Metin Hara haber sayfamızda...

Metin Hara

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 500 metin hara haberi bulunmuştur.
Hilal Altınbilek'ten romantik kutlama: Yaşlarını hep yanımda al!
Hilal Altınbilek'ten romantik kutlama: Yaşlarını hep yanımda al! Hilal Altınbilek, sevgilisi Mehmet Can Uzun'un doğum gününü, "Bundan sonraki yaşlarını hep yanımda al..." sözleriyle kutladı. Oyuncu, gazetecilerin, "İleride evlilik var mı?" sorusuna geçtiğimiz günlerde yanıt vermişti.
25.09.2023 Cadde
Hilal Altınbilek'ten Mehmet Can Uzun açıklaması! 'Kıstaslarım var ki beraberiz'
Hilal Altınbilek'ten Mehmet Can Uzun açıklaması! 'Kıstaslarım var ki beraberiz' Ağustos 2022'de yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalayan Hilal Altınbilek, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 'Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı, aşk hayatı hakkında konuştu.
6.08.2023 Cadde
Hilal Altınbilek-Mehmet Can Uzun aşkı bitti! 'Ne evlenmesi, ayrıldık biz'
Hilal Altınbilek-Mehmet Can Uzun aşkı bitti! 'Ne evlenmesi, ayrıldık biz' Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Ünlü oyuncu, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de görüntülenen ve 'evlilik' soruları yöneltilen çiftten kötü haber geldi.
10.06.2023 Cadde
Mehmet Can Uzun'la aşk yaşayan Hilal Altınbilek'e 'evlilik' sorusu!
Mehmet Can Uzun'la aşk yaşayan Hilal Altınbilek'e 'evlilik' sorusu! Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Ünlü oyuncu, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Sevgilisi ile Arnavutköy’deki bir mekan çıkışı görüntülenen ve neşesinin yerinde olduğu gözlenen Altınbilek, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.
31.05.2023 Cadde
Hilal Altınbilek'ten İtalya pozları
Hilal Altınbilek'ten İtalya pozları Geçtiğimiz günlerde İtalya'ya giden Hilal Altınbilek, Verissimo programına konuk olmuştu. Güzel oyuncu, İtalya'da çekilen fotoğraf karelerini Instagram sayfasından takipçilerinin beğenisine sundu.
16.05.2023 Cadde
Hilal Altınbilek'ten bir ilk! Sevgilisi Mehmet Can Uzun ile fotoğrafını paylaştı
Hilal Altınbilek'ten bir ilk! Sevgilisi Mehmet Can Uzun ile fotoğrafını paylaştı Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Güzel oyuncu, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile aşk yaşamaya başlamıştı. Altınbilek, sevgilisiyle fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.
3.05.2023 Cadde
Hilal Altınbilek yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu!
Hilal Altınbilek yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu! Hilal Altınbilek, 2021 yılında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Sürpriz ayrılıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkan ünlü isim, geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, ilk kez yeni aşkıyla ilgili konuştu.
12.04.2023 Cadde
Hilal Altınbilek yeni sevgilisiyle görüntülendi! Aşıklar artık kaçmıyor
Hilal Altınbilek yeni sevgilisiyle görüntülendi! Aşıklar artık kaçmıyor Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Sürpriz ayrılıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkan ünlü isim, geçtiğimiz ay yeni sevgilisiyle görüntülenmişti. Gazetecileri görünce kameralardan kaçan ikili, geçtiğimiz akşam Etiler'de ortaya çıktı. Aşıklar, bu sefer kaçmadı.
14.01.2023 Cadde
'Hilal Altınbilek setteki istekleri yüzünden diziden çıkarıldı' iddiası!
'Hilal Altınbilek setteki istekleri yüzünden diziden çıkarıldı' iddiası! Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Hilal Altınbilek'in, Birkan Sokullu ile başrolleri paylaşacağı yeni bir dizide yer alacağı açıklanmıştı. Ancak ünlü isim, beklenmedik bir şekilde projeden ayrılmıştı. Bu ayrılığın sebebinin, Altınbilek'in setteki istekleri yüzünden diziden çıkarılması olduğu iddia edildi.
17.12.2022 Cadde
Hilal Altınbilek'in yeni aşkı inatçı çıktı!
Hilal Altınbilek'in yeni aşkı inatçı çıktı! Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Sürpriz ayrılıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkan 31 yaşındaki güzel, önceki gece sevgilisiyle Etiler'deydi. Oyuncunun gizemli aşkı, basın mensuplarına görüntü vermemek için uzun uğraşlar verse de bu çabasında başarılı olamadı.
13.01.2023 Cadde
Metin Hara: Hiçbir şey beni etkilemez!
Metin Hara: Hiçbir şey beni etkilemez! Yaklaşık bir yıldır gözlerden uzak aşk yaşayan oyuncu Hilal Altınbilek ile yazar Metin Hara'dan geçtiğimiz aylarda ayrılık haberi gelmişti. Evliliğe giden ilişkilerini sessiz sedasız bitiren ikiliden Hara, önceki akşam Bebek'te arkadaşları ile kahve içerken objektiflere yansıdı. Basın mensupları, 40 yaşındaki ünlü isme, Altınbilek ile ayrılıkları hakkında sorular yöneltti.
27.10.2022 Cadde
Sıfır makyaj Hilal Altınbilek
Sıfır makyaj Hilal Altınbilek 'Karagül' dizisiyle şöhreti yakalayan, 'Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek, Instagram'da sıfır makyaj fotoğrafını yayınladı. Takipçileri, güzel oyuncuya övgüler yağdırdı.
31.08.2022 Cadde
Hilal Altınbilek-Metin Hara aşkı kıskançlık yüzünden bitti
Hilal Altınbilek-Metin Hara aşkı kıskançlık yüzünden bitti Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan oyuncu Hilal Altınbilek ile Metin Hara, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyordu. Zaman zaman mutluluklarını sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşan ünlü çiftin nikah masasına oturması bekleniyordu. Ancak ikiliden kötü haber geldi. Güzel oyuncu, Metin Hara’yla ilişkisini noktaladı. İşte detaylar...
25.08.2022 Cadde
Hilal Altınbilek-Metin Hara çiftinden yeni fotoğraf!
Hilal Altınbilek-Metin Hara çiftinden yeni fotoğraf! Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan oyuncu Hilal Altınbilek ile Metin Hara, şimdilerde birlikte tatil yapıyor. Önceki gün yakın arkadaşları Mert Vidinli ile bir araya geldi. Nikah masasına oturmaya hazırlandıkları konuşulan Hilal Altınbilek-Metin Hara çifti, yakın dostları ile objektif karşısına geçti. Bu kareyi de Vidinli, sosyal medya hesabından paylaştı.
3.08.2022 Cadde
Kerem Bürsin: Sanırım çiftçi olacağım
Kerem Bürsin: Sanırım çiftçi olacağım Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Beyoğlu Kültür Yolu etkinlikleri kapsamında önceki gün gerçekleşen sinema söyleşisine katıldı. Başarılı gazeteci Ömür Sabuncuoğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşi Beyoğlu Atlas Sinemasında gerçekleşirken, Kerem Bursin tüm içtenliği ve samimiyeti ile kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Kariyeri ve film sektörüyle ilgili konuşan Bürsin, dikkat çeken açıklamalarıyla adından söz ettirdi.
30.05.2022 Cadde
Adriana Lima hamilelik stiliyle dikkat çekti
Adriana Lima hamilelik stiliyle dikkat çekti Fransa'nın güneyinde bulunan Cannes kentinde düzenlenen 75. Cannes Film Festivali'nde Elvis filminin gösterimi gerçekleşti. Festivale bu sene hamile katılan Adriana Lima, yine tüm bakışları üzerine çekmeyi başardı.
27.05.2022 Cadde
Karnı burnunda Adriana Lima kırmızı halıda
Karnı burnunda Adriana Lima kırmızı halıda Sekiz aydır yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan ve üçüncü kez anne olmaya hazırlanan Brezilyalı model Adriana Lima, 'Top Gun: Maverick' filminin 75'inci Cannes Film Festivali kapsamındaki galasına katıldı. Tarzı ve güzelliğiyle dikkat çeken Lima, ilerleyen hamileliğine rağmen karın kaslarının bir kez daha belli olmasıyla da adından söz ettirdi.
19.05.2022 Cadde
Kerem Bürsin: Sorun yaratmaya devam ediyorlar!
Kerem Bürsin: Sorun yaratmaya devam ediyorlar! Oyuncu Kerem Bürsin, Maslak'ta gerçekleştirilen Art&Tech for Good Summıt 2022 'Yuvamız Dünya İçin Bir Gün Artık Bugün' etkinliğine konuşmacı olarak katıldı. Ünlü isim, iklim krizine dikkat çekerek influencer'ları sorumsuz olmakla eleştirdi.
16.05.2022 Cadde
Pınar Deniz: Kariyer açısından çok güzel bir yıl geçirdim
Pınar Deniz: Kariyer açısından çok güzel bir yıl geçirdim Ömür Sabuncuoğlu'nun üçüncü kitabı 'Sizin Öykünüz'ün lansmanı, cemiyet ve sanat hayatından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Lansmana katılan ünlülerden Pınar Deniz, gazetecilerin sorularını cevaplayarak hem kariyeri, hem de yaptığı kısa tatil hakkında konuştu.
21.04.2022 Cadde
Stephanie Cayo ile aşk mı yaşıyor? Kerem Bürsin'den açıklama
Stephanie Cayo ile aşk mı yaşıyor? Kerem Bürsin'den açıklama Hande Erçel ile ilişkisi biten Kerem Bürsin, "Aradığı aşkı İspanya’da buldu" haberleriyle gündem olmuştu. Ekim 2021'de ülkedeki bir defileye davetli olarak giden yakışıklı oyuncunun, oyuncu ve şarkıcı Stephanie Cayo ile tanıştığı, çiftin kısa sürede birbirinden etkilendiği ve sık sık gizlice buluştukları iddia edilmişti. Kerem Bürsin adının aşk dedikodularına karıştığı 34 yaşındaki güzel hakkında ilk kez konuştu.
21.04.2022 Cadde
Adriana Lima karnı burnunda podyumda! Karın kasları olay oldu
Adriana Lima karnı burnunda podyumda! Karın kasları olay oldu Yedi aydır yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan ve üçüncü kez anne olmaya hazırlanan Brezilyalı model Adriana Lima (40), karnı burnunda haliyle podyuma çıktı. Ünlü yıldızın karın kasları, sosyal medyada gündem oldu.
21.04.2022 Cadde
Adriana Lima-Andre Lemmers çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Adriana Lima-Andre Lemmers çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Yedi aydır yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan eski top model Adriana Lima (40), geçtiğimiz şubat ayında üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını açıklamıştı. Çift, bebeklerinin cinsiyetini düzenledikleri parti ile duyurdu.
19.04.2022 Magazin
Adriana Lima-Andre Lemmers çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Adriana Lima-Andre Lemmers çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Yedi aydır yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan eski top model Adriana Lima (40), geçtiğimiz şubat ayında üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını açıklamıştı. Çift, bebeklerinin cinsiyetini düzenledikleri parti ile duyurdu.
19.04.2022 Cadde
Bebek göründü! Adriana Lima'dan hamilelik pozu
Bebek göründü! Adriana Lima'dan hamilelik pozu Yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan Brezilyalı model Adriana Lima, geçtiğimiz haftalarda üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını açıklamıştı. Bir giyim markasının davetine katılan 40 yaşındaki güzel, neşeli halleriyle dikkat çekerken, objektif karşısında ilk kez hamilelik pozu verdi.
4.03.2022 Cadde
Adriana Lima üçüncü kez anne oluyor! Böyle duyurdu
Adriana Lima üçüncü kez anne oluyor! Böyle duyurdu Dünyaca ünlü manken Adriana Lima, bir dönem Metin Hara ile yaşadığı aşkla çok konuşulmuştu. Brezilyalı güzel, bir süredir beraber olduğu yeni sevgilisinden hamile olduğunu duyurdu. Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan 40 yaşındaki mankenin paylaşımı kısa sürede dünyada gündem oldu.
19.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Metin Hara ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.