Metin Özülkü

Metin Özülkü

Son dakika Metin Özülkü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Metin Özülkü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Metin Özülkü haber sayfamızda...

Metin Özülkü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 382 metin özülkü haberi bulunmuştur.
Özel bireylerle iftar buluşması
Özel bireylerle iftar buluşması Mehmet Topal, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde özel bireyler için iftar yemeği düzenledi.
22.03.2024 Cadde
Mehmet Topal'dan down sendromlular için anlamlı gece
Mehmet Topal'dan down sendromlular için anlamlı gece Futbolculuk kariyerinde Galatasaray, Valencia, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen Mehmet Topal, down sendromlu bireyler için özel bir buluşma düzenledi.
21.03.2024 Skorer
Yeni yönetim
Yeni yönetim 1989 yılında kurulan Popüler Müzik Sanatı Vakfı’nın (POPSAV) 18. Genel Kurulu yapıldı.
14.03.2024 Cadde
Amerika’da konser
Amerika’da konser Eda-Metin Özülkü, önceki akşam Amerika’da sahne aldı.
30.01.2024 Cadde
'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' Hakan Bilgin ve Çiğdem Bilgin'in evine konuk oldu!
'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' Hakan Bilgin ve Çiğdem Bilgin'in evine konuk oldu! Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının son konuğu Hakan Bilgin ve Çiğdem Bilgin çifti oldu. Mutlu ikilinin sanat galerisini andıran salonu tablo, çiçek ve aksesuarlarla dikkat çekiyor.
5.12.2023 Cadde
Ünlü çiftin mütevazı evi! Ataşehir'deki evlerinin kapısını Evrim Akın'a açtılar
Ünlü çiftin mütevazı evi! Ataşehir'deki evlerinin kapısını Evrim Akın'a açtılar Ünlü müzisyenler Metin Özülkü ve Eda Özülkü, Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programına kapılarını açtı. Mutlu çift, Kanal D izleyicilerine açtıkları evlerinde ikiz çocuklarıyla çok eğlendiklerini belirtti. Mütevazı bir şekilde yaşadıkları evde Özülkü çifti canlı renklere ve her bir köşede enstrümanlara yer vermişler. İşte merak edilen detaylar...
27.11.2023 Cadde
Metin Özülkü ve Eda Özülkü 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne konuk oldu
Metin Özülkü ve Eda Özülkü 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne konuk oldu Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının son konuğu Eda ve Metin Özülkü çifti oldu. Mutlu ikili mütevazi evlerinin kapılarını Kanal D izleyicileri için açtı.
28.11.2023 Cadde
Güliz Ayla: Sertab Erener çocukluk kahramanımdı!
Güliz Ayla: Sertab Erener çocukluk kahramanımdı! Müzik kariyerine Metin Özülkü ve Işın Karaca'ya vokal yaparak başlayan, 2015'te kendi adını verdiği ilk albümünü yayımlayan Güliz Ayla, okul yıllarında Sertab Erener ve Kayahan şarkıları söylediğini açıkladı.
16.11.2023 Cadde
Tuvana Türkay'dan 'Ah Aşk' itirafı! 'Ölene kadar sırrım olacak'
Tuvana Türkay'dan 'Ah Aşk' itirafı! 'Ölene kadar sırrım olacak' Oyunculuk kariyerinin dışında güzel sesiyle de adından söz ettirmeyi başaran Tuvana Türkay, 2021 yılında çıkardığı, sözü ve müziği kendisine ait olan 'Ah Aşk' şarkısı hakkında konuştu.
15.11.2023 Cadde
Cumhuriyet coşkusu her yerde
Cumhuriyet coşkusu her yerde Sanatçılar, hem yurt içinde hem de yurt dışındaki mekanlarda sahne alarak, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını sevenleriyle kutladı.
31.10.2023 Cadde
Metin Özülkü'nün Eda Özülkü anısı! 'Yengeye kaset yapalım'
Metin Özülkü'nün Eda Özülkü anısı! 'Yengeye kaset yapalım' 'Sahte Gülücük' adlı ilk solo albümünü 1982'de çıkartan Metin Özülkü ile 35 yıldır mutlu bir evlilik sürdürdüğü meslektaşı Eda Özülkü, geçtiğimiz akşam Sivas Valiliği ve Sivas Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği gecede Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde konser verdi.
3.10.2023 Cadde
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, düzenlenen Kültür Yolu Festivali ile ilgili CNN TÜRK'e açıklamalarda bulundu. Şehirlerin tüm dünyada olduğu gibi değerinin artırmasını da hedeflediklerini belirten Bakan Ersoy, festivalin bir dünya markası olmasını istediklerini söyledi.
19.08.2023 Haberler
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, düzenlenen Kültür Yolu Festivali ile ilgili CNN TÜRK'e açıklamalarda bulundu. Şehirlerin tüm dünyada olduğu gibi değerinin artırmasını da hedeflediklerini belirten Bakan Ersoy, festivalin bir dünya markası olmasını istediklerini söyledi.
19.08.2023 Gündem
Kültür Yolu Festivalleri'in ikinci durağı: Trabzon ve Erzurum
Kültür Yolu Festivalleri'in ikinci durağı: Trabzon ve Erzurum Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin, Trabzon ve Erzurum'da 19-27 Ağustos'ta düzenlenecek Sümela ve Palandöken Festivalleri ile devam edeceğini duyurdu.
16.08.2023 Kültür Sanat
Nostalji gecesi
Nostalji gecesi Metin Özülkü, Eda Özülkü, Reyhan Karaca, Erdal Çelik, Jale, Ümit Sayın, Sibel Alaş, Hazal ve Ferda Anıl Yarkın; ‘Şimdi 90’lar’ konseptiyle Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’ndeydi.
8.08.2023 Cadde
Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı!
Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı! Geçirdiği lenf kanserinden dolayı tedavi gördüğü hastanede 8 Temmuz'da hayata gözlerini yuman usta müzisyen ve şarkıcı Özkan Uğur, AKM’de gerçekleşen törenle ebediyete uğurlandı. Vefat haberi ile sanat dünyasını yasa boğan 69 yaşındaki sanatçıyı, binlerce seveni uğurladı. Anmasının gerçekleştiği AKM’deki salon hınca hınç dolarken Özkan Uğur, tören sonrası öğle namazına müteakip Taksim Cami’de kılınan cenaze namazı sonrası Karacaahmet Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.
12.07.2023 Cadde
Metin Özülkü kimdir, kaç yaşında? Metin Özülkü albümleri ve şarkıları
Metin Özülkü kimdir, kaç yaşında? Metin Özülkü albümleri ve şarkıları Metin Özülkü hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler merak ediliyor. Şarkılar Bizi Söyler'in bu akşamki konukları arasında yer alan Metin Özülkü söyleyeceği şarkılar ile ekran başındakileri 90'lı yıllara götürecek. İşte Metin Özülkü albümleri ve şarkıları...
3.06.2023 Bilgi Rehberi
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli? Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler programı bu akşam Nukhet Duru'yu ağırlıyor. Sanatçıyı yakından tanımak isteyenler "Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?" diye soruyor. İşte Duru'nun hayatı...
6.05.2023 Bilgi Rehberi
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Miranda’dan tavsiyeler Miranda Kerr, kendi gençliğine öğütler verdi...
30.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Tombi’yle poz Zeynep Bastık, yanından hiç ayırmadığı köpeği Tombi ile evinde çektirdiği kareleri Instagram’dan paylaştı...
16.01.2023 Cadde
Haftanın mekanları
Haftanın mekanları SERCAN KIMSET- Lezzet ve eğlence bir arada Selen Görgüzel, yeni yılı Gazino Bahçeşehir’de karşılayacak...
19.12.2022 Cadde
Yonca Evcimik'i duygulandıran fotoğraf!
Yonca Evcimik'i duygulandıran fotoğraf! Pop müziğe damga vuran sanatçılardan Yonca Evcimik, önceki günlerde Romatoloji hastası çocuklarla İstanbul'da yer alan bir AVM'de bir araya geldi. Çocuklarla NBA sergisinde buluşan ünlü isim, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen minik hayranı Özge ile konuştu. Daha önce de Özge ile fotoğraf çektirdiği ortaya çıkan şarkıcı, duygusal anlar yaşadı.
15.12.2022 Cadde
Çocukları ağırladılar
Çocukları ağırladılar Cerrahpaşa’da tedavi gören çocuklar, POPSAV davetiyle NBA Denetim Sergisi’nde ağırlandı.
15.12.2022 Cadde
Eda Özülkü: Torun bakmayacağım!
Eda Özülkü: Torun bakmayacağım! Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Eda Özülkü, TRT Müzik'te yayınlanan 'İpek Yolu' progranına konuk oldu. Eda Özülkü ve İpek Açar, İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde, Alper Kömürcü direktörlüğünde düetler yaptılar.
30.11.2022 Cadde
Ercan Saatçi kimdir kaç yaşında? Ercan Saatçi hayatı ve kariyeri...
Ercan Saatçi kimdir kaç yaşında? Ercan Saatçi hayatı ve kariyeri... Ercan Saatçi, hayatı ve kariyeri araştırma konusu olmaya devam ediyor. 90'lı yıllara damga vuran isimler arasında yer alan ve İzel-Çelik-Ercan üçlüsünün kurulması ile yıldızı parlayan isimlerden olan Ercan Saatçi son olarak Çok Akustik adlı bir programın sunuculuğunu üstleniyor. İşte Ercan Saatçi hayatı ve kariyeri...
22.10.2022 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Metin Özülkü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.