Metin Yıldız

Metin Yıldız

Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Aslen Fatsa, Ordu'ludur. Memur bir ailenin ortanca çocuğudur. Lise mezunudur. 1996 yılında profesyonel tiyatro hayatına başladı. Birçok tiyatro oyunu ve dizide rol aldıktan sonra Vizontele Tuuba (2003) ile birlikte BKM serüveni başladı. 2003 yılından beri BKM Mutfak'da çalışmaktadır. Halen BKM Mutfak’ta oyunculuk ve yazarlık yapmaktadır. 7 Mayıs 2008 tarihinde, Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar'da skeç oynamıştır. Şimdi, şu sıralarda atv'de Alemin Kıralı adlı dizisinin Kubat Otuzşubat rolünde oynamaktadır. Metin Yıldız evlidir ve 2 çocuk babasıdır.   Filmografi   Deli Yürek  : 2002 (Dizi) (Show TV) Vizontele Tuuba : 2003 (Film) Cazgır rolünde Kalp Gözü : 2004 (Dizi) (Kanal 7) Macit rolünde (Konuk Oyuncu) Selena : 2006 (Dizi) (atv) Deli rolünde (Konuk Oyuncu) Kutsal Damacana : 2007 (Film) Radyocu rolünde Çok Güzel Hareketler Bunlar : 2008-2010 (Kanal D) Metin rolünde Çok Filim Hareketler Bunlar : 2009 (Film) Neşeli Hayat : 2009 (Film) Yangın Var : 2011 (Film) Alemin Kıralı : 2011-2013 (Dizi) (atv) Kubat Otuzşubat rolünde Olum Bak Git : 2012 (Film) Salih Kuşu : 2013 (Dizi) (Show TV) Sağ Salim 2 Sil Baştan : 2013 (Film)   Senaryo Yazarı   Çok Güzel Hareketler Bunlar : 2008-2011 (Kanal D)

Metin Yıldız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.809 metin yıldız haberi bulunmuştur.
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin Yargıtay'dan dönen ve çoğu kamu görevlilerinin yargılandığı 15 sanıklı davada, tüm sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.
27.03.2024 Gündem
5 Nisan’da vizyonda
5 Nisan’da vizyonda  Ahmet Kaya’nın hayatını anlatan ‘İki Gözüm Ahmet: Sürgün’ filminin fragmanı yayınladı.
23.03.2024 Cadde
Survivor All Star'da Nagihan ile Yunus Emre arasında gerginlik! 'Benim için kabusa dönüşmeye başladı'
Survivor All Star'da Nagihan ile Yunus Emre arasında gerginlik! 'Benim için kabusa dönüşmeye başladı' Survivor All Star'da sular durulmuyor. Kırmızı takımda yarışmacılar yine karşı karşıya geldi. Sercan Yıldırım ve Mustafa Kemal yaşadıkları sorunları anlattıktan sonra Mustafa Kemal ile Yunus Emre arasında 'Ne bakıyorsun' tartışması yaşandı. Nagihan'ın da tartışmaya katılması ile birlikte gerginlik büyüdü. Acun Ilıcalı canlı yayında Ronaldinho'nun Survivor All Star'a konuk olacağını açıkladı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. 4. eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
21.02.2024 Cadde
Metin Yıldız: Eşim traktör lastiğine aşerdi!
Metin Yıldız: Eşim traktör lastiğine aşerdi! Metin Yıldız-Ceylan Yılmaz çifti, ilk çocuklarını kucaklarını almak için gün sayıyor. 4,5 aylık hamile olan Yılmaz, bebeğin cinsiyetini ve adını açıkladı. Ünlü oyuncu ise eşiyle arasında geçen ilginç diyaloğu basın mensuplarıyla paylaştı.
20.02.2024 Cadde
'Müjdeyi veriyoruz! Bu sene üç kişiyiz'
'Müjdeyi veriyoruz! Bu sene üç kişiyiz' 'Çok Güzel Hareketler' programı ile şöhreti yakalayan Metin Yıldız ile eşi Ceylan Yıldız, önceki gün Bebek'te bir teknede parti düzenleyip, evliliklerinin ikinci yıl dönümünü kutladı.
1.01.2024 Cadde
‘Bu sene üç kişiyiz’
‘Bu sene üç kişiyiz’ Metin Yıldız ve eşi Ceylan Yıldız, Bebek’te evliliklerinin ikinci yıl dönümlerini kutladı.
1.01.2024 Cadde
Metin Yıldız: 2024'e yeni bir tarzla gireceğim, karımın tarzı!
Metin Yıldız: 2024'e yeni bir tarzla gireceğim, karımın tarzı! 'Çok Güzel Hareketler' ile şöhrete kavuşan Metin Yıldız, geçtiğimiz akşam eşi Ceylan Yılmaz ile Cihangir'de objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden ünlü oyuncu, yeni tarzıyla ilgili konuştu.
27.12.2023 Cadde
Metin Yıldız: Bana ünlü gibi davranmıyorlar!
Metin Yıldız: Bana ünlü gibi davranmıyorlar! Ünlü oyuncu Metin Yıldız, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Geçtiğimiz gün Ordu'da fındık toplayan oyuncu, oradaki halkla ilgili "Bana ünlü gibi davranmıyorlar, ben de öyle davranmıyorum" açıklamasında bulundu.
28.11.2023 Cadde
MUCİZE AŞK OYUNCULARI kim, konusu nedir? Mucize: 2 Aşk nerede çekildi, gerçek mi?
MUCİZE AŞK OYUNCULARI kim, konusu nedir? Mucize: 2 Aşk nerede çekildi, gerçek mi? Mucize Aşk filmi, Mucize'nin devam niteliğindeki yapımdır. filmin başrollerinde Mert Turak, Fikret Kuşkan ve Biran Damla Yılmaz yer alıyor. Mucize 2 filmi nerede çekildi, hikayesi gerçek mi? İşte, Mucize Aşk filmi detayları...
19.10.2023 Cadde
Mucize filmi oyuncuları - karakterler: Mucize nerede çekildi, konusu nedir?
Mucize filmi oyuncuları - karakterler: Mucize nerede çekildi, konusu nedir? Mucize filmi 2014 yılında vizyona girdi. Devam filmi ise Mucize 2: Aşk olarak seyirci ile buluştu. Mucize filminin başrollerinde Talat Bulut, Mert Turak ve Seda Tosun gibi isimler yer alıyor. Mahsun Kırmızıgül'ün filmlerinden olan Mucize oyuncu kadrosunda kimler var?
19.09.2023 Cadde
Metin Yıldız'dan 'ayrılık' cevabı: Seviyorum abi!
Metin Yıldız'dan 'ayrılık' cevabı: Seviyorum abi! Oyuncu Metin Yıldız ile eşi Ceylan Yıldız, önceki gün Cihangir'de yürürken görüntülendi. Haklarında 'ayrılık' iddiası çıkan çift, basın mensuplarını görünce objektiflere gülümsedi.
8.08.2023 Cadde
Metin Yıldız'dan 'boşanma' açıklaması! 'Her evlilikte olan şeyler'
Metin Yıldız'dan 'boşanma' açıklaması! 'Her evlilikte olan şeyler' 'Çok Güzel Hareketler' programı ile şöhreti yakalayan Metin Yıldız ile , Aralık 2021'de dünyaevine girdiği Ceylan Yıldız, "boşanma kararı aldıkları" iddiası ile gündeme gelmişti. Eşi ile kamera karşısına geçen oyuncu, ayrılık haberlerine açıklık getirdi.
5.08.2023 Cadde
'Boşanacağımız için sevinenler varsa sevinmesinler'
'Boşanacağımız için sevinenler varsa sevinmesinler' Oyuncu Metin Yıldız ile eşi Ceylan Yılmaz, önceki akşam Cihangir'de bir mekan çıkışı görüntülendi. 'Çok Güzel Hareketler' programı ile şöhreti yakalayan Metin Yıldız, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan 'boşanma' haberlerine ilk ağızdan cevap verdi.
11.07.2023 Cadde
Metin Yıldız: İki sene kümeslerde yaşadım!
Metin Yıldız: İki sene kümeslerde yaşadım! Komedi programı 'Çok Güzel Hareketler' ile ünlenen, daha sonra birçok yapımda kamera karşısına geçen Metin Yıldız, sinema filmiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Yeni projesi hakkında açıklamalarda bulunan 48 yaşındaki oyuncu, film için binlerce güvercinle çalıştıklarını söyledi.
4.05.2023 Cadde
Usta oyuncu Rana Cabbar yaşamını yitirdi
Usta oyuncu Rana Cabbar yaşamını yitirdi Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, 78 yaşında hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne kaldırılan oyuncunun vefat haberini menajerlik şirketi duyurdu. Rana Cabbar'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu.
20.04.2023 Cadde
'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı!
'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı! Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran ve tekrar bölümleri hâlâ ilgiyle izlenen, Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, hastaneye kaldırıldı. Metin Yıldız, sosyal medya hesabından meslektaşının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
8.04.2023 Cadde
Ünlü oyuncu Muhlis Asan hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Muhlis Asan hayatını kaybetti ‘Unutma Bizi’ adlı tiyatro oyununun galasına katılan 65 yaşındaki oyuncu Muhlis Asan birden fenalaşmıştı. Kalp krizi geçirdiğinin farkına varamayan Asan, oyunu izleyemeden evine dönmüştü. Evdeyken rahatsızlığı daha da artan Asan, hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda tedavisine devam edilen oyuncu Muhlis Asan, dün akşam hayatını kaybetti.
27.02.2023 Cadde
Mucize Aşk oyuncuları || Mucize 2 filmi konusu nedir, nerede çekildi?
Mucize Aşk oyuncuları || Mucize 2 filmi konusu nedir, nerede çekildi? Mucize Aşk filmi oyuncu kadrosu ve konusu, film severlerin aramalarına konu oluyor. Mucize filminin devamı olan Mucize 2: Aşk başrollerinde Mert Turak, Fikret Kuşkan ve Biran damla Yılmaz yer alıyor. Peki, Mucize Aşk nerede çekiliyor?
21.02.2023 Bilgi Rehberi
Muhlis Asan tiyatro galasında kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan tiyatro galasında kalp krizi geçirdi! ‘Unutma Bizi’ adlı tiyatro oyununun galasına katılan 65 yaşındaki oyuncu Muhlis Asan birden fenalaştı. Kalp krizi geçirdiğinin farkına varamayan Asan, oyunu izleyemeden evine döndü. Evdeyken rahatsızlığı daha da artan Asan, hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
18.01.2023 Cadde
Metin Yıldız sağlık durumu nasıl? Oyuncu Metin Yıldız kimdir, nereli, kaç yaşında?
Metin Yıldız sağlık durumu nasıl? Oyuncu Metin Yıldız kimdir, nereli, kaç yaşında? BKM oyuncularından olan Metin Yıldız, yer aldığı dizi ve filmleri ile adından söz ettiriyor. Oyuncunun kalp krizi geçirdiği gündemde yer aldı. Yıldız, İstanbul'da doğdu, Vizeontele Tuube ile kariyeri farklı bir şekilde ilerledi. Peki, Metin Yıldız aslen nereli, eşi kim?
8.11.2022 Bilgi Rehberi
Metin Yıldız kalp krizi geçirdi!
Metin Yıldız kalp krizi geçirdi! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibinde yer aldığı skeçlerle adından söz ettiren Metin Yıldız, yaşadığı sağlık sorunu ile sevenlerini korkuttu. Oyuncu, cuma günü sabaha karşı evinde kalp krizi geçirdi. Ünlü ismi hastaneye eşi Ceylan Yılmaz yetiştirdi. Metin Yıldız, uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı ile geçtiğimiz aralık ayında nikâh masasına oturmuştu.
8.11.2022 Cadde
Kalp krizi geçirdi
Kalp krizi geçirdi Metin Yıldız, cuma sabahı evinde kalp krizi geçirdi.
8.11.2022 Cadde
Aile Hükümeti oyuncuları kim? Aile Hükümeti filmi konusu nedir, nerede çekildi?
Aile Hükümeti oyuncuları kim? Aile Hükümeti filmi konusu nedir, nerede çekildi? Aile Hükümeti filminin başrollerinde Alper Saldıran ve Aslıhan Malbora yer alıyor. Film, 2020 yılında sinema severlerin beğenisine sunuldu. Aile Hükümeti filminde öğretmen Salih'in aşık olduğu kadına kavuşabilmek için karşılaştığı güçlükler ekrana geliyor. Peki, Aile Hükümeti filmi nerede çekildi?
17.08.2022 Bilgi Rehberi
Anlamlı maç
Anlamlı maç Yunus Günçe, Bekir Aksoy, Metin Yıldız, Seher Kılıç ve Sevtap Özaltın gibi ünlü isimler, 4. Uluslararası Plaj Voleybolu Şenliği’nde Mavi Martı Otizm Spor Kulübü’ne destek verdi.
12.08.2022 Cadde
Metin Yıldız: Dost düşman görsün, İstanbul'u terk etmedik!
Metin Yıldız: Dost düşman görsün, İstanbul'u terk etmedik! Son olarak 'Nuh'un Gemisi Cudi'de 2' filminde rol alan Metin Yıldız, eşi Ceylan Yılmaz ile Cihangir'de görüntülendi. Ayaksütü muhabirlerle konuşan ünlü isim; tatil sorularına cevap verirken; "İstanbul'u terk etmedik, işimizin başındayız" ifadelerini kullandı.
2.08.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Metin Yıldız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.