Metot Nasıl Yazılır? Tdk'ya Göre Metot Kelimesinin Doğru Yazılışı Nedir?
Metot Nasıl Yazılır? Tdk'ya Göre Metot Kelimesinin Doğru Yazılışı Nedir? Türkçeye farklı dillerden giren pek çok kelime bulunmaktadır. Zamanla değişime uğrayan kelimeler anlam ve köken bakımından da sıklıkla araştırılmaktadır. Özellikle kelimelerin doğru yazılışlarını bilmek imla kuralları açısından çok önemlidir. Bu kelimelerden birisi de metot kelimesidir. Metot nasıl yazılır? TDK'ya göre metot kelimesinin doğru yazılışı nedir? İşte metot kelimesinin doğru yazılışı hakkında merak edilenler.
16.09.2022 Sözlük
Agile Nedir? Agile (Atik, Çevik) Yazılım Geliştirme Metodu Nasıl Uygulanır?
Agile Nedir? Agile (Atik, Çevik) Yazılım Geliştirme Metodu Nasıl Uygulanır? Agile yöntem, yazılım geliştirme amacı için kullanılan sistemlerden bir tanesidir. İngilizce olan bu kelimenin Türkçe karşılığı ise çevik, atik şeklindedir. Agile modeli, özellikle yazılımların geliştirme aşamasında kullanılmaktadır. Agile nedir? Agile (atik, çevik) yazılım geliştirme metodu nasıl uygulanır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
15.03.2021 Eğitim
FETÖ'nün TSK'ya sızmada kullandığı 'kod sistematiği' deşifre edildi
FETÖ'nün TSK'ya sızmada kullandığı 'kod sistematiği' deşifre edildi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) TSK yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada, itirafçı beyanı doğrultusunda yapılan araştırma sonucuna göre, örgütün TSK'ya sızmak için askeri okul mülakatlarında örgütsel "kod sistematiğinde" verilen aday numaralarının 2. ve 3. hanelerindeki rakamların toplamının 9, 10, 11 ve 12 olan şahısların terör örgütü mensubu şahıslar olduğu tespit edildi ve bu yöntemle örgüt mensuplarına yüksek not verilerek TSK'ya sızmalarının sağlandığı ortaya çıktı.
21.10.2019 Gündem
Kilo vermenin yeni yolu!
Kilo vermenin yeni yolu! Böyle kilo verme metodu görülmedi!
11.09.2019 İlginç Videolar
Gmail'ınız hacklendi mi?
Gmail'ınız hacklendi mi? Google size Gmail'ınızın hacklenip hacklenmediğini anlama imkanı sunuyor. İşte yolu...
24.05.2010 Teknoloji