Metropol İstanbul

Metropol İstanbul

Son dakika metropol istanbul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan metropol istanbul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan metropol istanbul haber sayfamızda...

Metropol İstanbul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.160 metropol istanbul haberi bulunmuştur.
‘Doğallıktan yanayım’
‘Doğallıktan yanayım’ Pelin Ermiş, Metropol İstanbul’da objektiflere takıldı.
12.04.2024 Cadde
Pelin Ermiş: Her zaman doğallıktan yanayım!
Pelin Ermiş: Her zaman doğallıktan yanayım! Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş, geçtiğimiz gün Metropol İstanbul'da objektiflere takıldı. Dasdas Sahne'de yer aldığı 'Bir İhtimal Daha Var' tiyatro oyunu için erken saatlerde provaya katılan Ermiş, tarzıyla dikkat çekti.
7.04.2024 Cadde
‘Harika ağırladılar’
‘Harika ağırladılar’ Neslihan Atagül, Metropol İstanbul’dan çıkarken görüntülendi.
29.03.2024 Cadde
‘Dünyanın en güzel duygusu’
‘Dünyanın en güzel duygusu’ Yıldız Çağrı Atiksoy ve eşi Berk Oktay, önceki gün Metropol İstanbul’da görüntülendi.
24.03.2024 Cadde
Neslihan Atagül, Milano'dan döndü! 'Bizlerle gurur duyuyor musunuz?'
Neslihan Atagül, Milano'dan döndü! 'Bizlerle gurur duyuyor musunuz?' 'Sefirin Kızı', 'Kara Sevda' ve 'Yaprak Dökümü' gibi yapımlarda yer alan Neslihan Atagül, geçtiğimiz hafta Milano'ya gitmişti. Tekrar yurda dönen Atagül, önceki gün Metropol İstanbul’dan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, Milano tatili hakkında konuştu.
21.03.2024 Cadde
‘Her şey yolunda’
‘Her şey yolunda’ Mert Fırat, önceki gün Metropol İstanbul’da objektiflere takıldı.
18.03.2024 Cadde
Simge Ünal: Çocuk sorumluluğu almak istemiyorum!
Simge Ünal: Çocuk sorumluluğu almak istemiyorum! Simge Ünal, geçtiğimiz gün Metropol İstanbul’da objektiflere yakalandı. Dubai tatili dönüşünde soluğu alışveriş turunda alan genç model, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.
16.03.2024 Cadde
‘Keşke böyle kalsalar’
‘Keşke böyle kalsalar’ Alişan ve eşi Buse Varol, Metropol İstanbul’da görüntülendi.
19.02.2024 Cadde
Çocuklarla eğlendi
Çocuklarla eğlendi Pelin Akil, geçtiğimiz gün ikiz kızları Lina ve Alin ile Metropol İstanbul’da objektiflere takıldı.
12.02.2024 Cadde
Hayvanları tanımak için daha vakit var!
Hayvanları tanımak için daha vakit var! Dünyanın en kapsamlı hayvan anatomi sergisi olarak bilinen “Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi”ni 100 bin kişi ziyaret etti.
9.02.2024 Kültür Sanat
Taksilerde kurşun geçirmez kabin dönemi: Çok talep alıyoruz
Taksilerde kurşun geçirmez kabin dönemi: Çok talep alıyoruz Taksici Oğuz Erge'nin soğukta üşümesin diye aracına aldığı Delil Aysal tarafından öldürülmesinin ardından taksi şoförleri, araçlara kurşun geçirmez kabin zorunluluğu getirilmesini istiyor.
8.02.2024 Ekonomi
Gün çocukların
Gün çocukların Pelin Karahan, oğulları Ali Demir ve Eyüp Can’la Metropol İstanbul’da görüntülendi.
5.02.2024 Cadde
14 Şubat’ta terapi var
14 Şubat’ta terapi var Eser-Berfu Yenenler çifti, önceki gün çocukları Kuzey ve Mete’yle Metropol İstanbul’daki ‘Body Worlds: Animal Inside Out-Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi’ni gezdi.
6.01.2024 Cadde
Gökhan Türkmen: Oje sürmeyi seviyorum
Gökhan Türkmen: Oje sürmeyi seviyorum Şarkıcı Gökhan Türkmen'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tırnaklarındaki ojeyle dikkat çekmişti. Önceki gün kızlarıyla Hupalupa Eğlence Merkezi'nde zaman geçiren Türkmen, tırnaklarındaki oje ile ilgili sorulara yanıt verdi.
4.01.2024 Cadde
Mahsun Kırmızıgül kızı Lavin ile görüntülendi
Mahsun Kırmızıgül kızı Lavin ile görüntülendi Kanal D'de yayınlanacak 'Güzel Atlar Diyarı' adlı yeni dizi projesi ile uzun bir aradan sonra ekranlara dönecek olan Mahsun Kırmızıgül, altı yaşındaki kızı Lavin'le birlikte keyifli bir gün geçirdi.
4.01.2024 Cadde
Eşitlikçi ninniler
Eşitlikçi ninniler Toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek için Yanındayız Derneği ve Artı Prodüksiyon’un ‘Eşitliğin Sesi, Bebeklerin Ninnisi Olacak’ sloganıyla hayata geçirdiği ‘Eşitlik Ninnileri’ albümünün lansmanı önceki akşam Metropol İstanbul Das Das’ta gerçekleştirildi.
21.12.2023 Cadde
Gökhan Özoğuz'dan Nurgül Yeşilçay'a cevap!
Gökhan Özoğuz'dan Nurgül Yeşilçay'a cevap! Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz hafta oğlu Osman Nejat ile Athena konserine gitmişti. Konser sonrası tebrik için müzisyenlerin kulisini ziyaret eden ünlü oyuncu, grubun solisti Gökhan Özoğuz'a, soğuk bir tavırda bulunduğu gerekçesiyle tepki göstermişti. Athena Gökhan, Yeşilçay'ın gündem olan sözleri hakkında konuştu.
20.12.2023 Cadde
Ailece eğlence
Ailece eğlence Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Fred, Metropol İstanbul’da objektiflere takıldı.
20.12.2023 Cadde
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Fred ile ailesinin eğlence günü
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Fred ile ailesinin eğlence günü Brezilyalı futbolcu Fred, önceki gün eşi ve çocuğuyla birlikte bir AVM'de objektiflere takıldı. Gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayan Fred, ailesiyle eğlenceli bir gün geçirdi.
19.12.2023 Cadde
'Oğlumla geçirdiğimiz her anın tadını çıkarıyoruz'
'Oğlumla geçirdiğimiz her anın tadını çıkarıyoruz' Oyuncu İbrahim Çelikkol, önceki gün oğlu Ali ile birlikte Metropol İstanbul'da görüntülendi. Baba-oğul, AVM'de buluanan eğlence merkezinde keyifli anlar yaşadı.
18.12.2023 Cadde
Simge Ünal: 'Modellik bitmedi' dediler, komik ücretlere giderseniz bitmez tabii!
Simge Ünal: 'Modellik bitmedi' dediler, komik ücretlere giderseniz bitmez tabii! İddialı açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren ünlü model Simge Ünal, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. "Türkiye'de modellik bitti" sözleri sorulan Ünal, dikkat çeken bir açıklama daha yaparak bu konuda kendisine katılmayan meslektaşlarına yanıt verdi.
12.12.2023 Cadde
Baba-oğul günü
Baba-oğul günü Burak Özçivit, oğlu Karan’la birlikte Metropol İstanbul’da bulunan Hupalupa Eğlence Merkezi’nde oyunları deneyimledi.
10.12.2023 Cadde
Almeda Abazi: Tolgahan, Alina yüzünden bana yaklaşamıyor!
Almeda Abazi: Tolgahan, Alina yüzünden bana yaklaşamıyor! Almeda Abazi, önceki gün bir sergide objektiflere takıldı. Alina'nın babasına Efehan'ın ise kendisine düşkün olduğunu söyleyen Abazi,"Alina Tolgahan'a aşık. İkisi birbirinden ayrılmıyor. Tolgahan da bu durumdan çok memnun, beni unuttu" dedi.
4.12.2023 Cadde
Sergiye akın
Sergiye akın Almeda Abazi, Aslıhan Güner-Mert Kılıç, Ayşe Kucuroğlu, Simge Ünal ve Şılan Makal gibi birçok isim, Metropol İstanbul’daki Hupalupa Expo’da açılan ‘Body Worlds: Animal Inside Out-Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi’ni ziyaret etti.
4.12.2023 Cadde
İlişkileri yedi yıldır devam ediyor! 'Boşanmaların en büyük sebebi evlilik'
İlişkileri yedi yıldır devam ediyor! 'Boşanmaların en büyük sebebi evlilik' Daha önce 'Teşkilat', 'Yanımda Kal' ve 'Afili Aşk' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere takıldı. Daha önce uzun süredir aşk yaşadığı Kayla Manukyan ile evlenip evlenmeyeceği sorulduğunda 'şartlar evlilik için hiç uygun değil' dediği hatırlatılan Ertuğrul, 'Boşanmaların en büyük sebebi evlilik' diyerek dikkat çeken bir açıklamada daha bulundu.
18.11.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Metropol İstanbul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.