Metruk Bina

Metruk Bina

Son dakika metruk bina haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan metruk bina gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan metruk bina haber sayfamızda...

Metruk Bina

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 598 metruk bina haberi bulunmuştur.
Bakan Yerlikaya duyurdu: 79 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: 79 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada "İstanbul’da PKK/KCK Terör Örgütü’ne 1 Haziran 2023- 29 Şubat 2024 tarihleri arasında 278 operasyon yapıldı." ifadelerini kullandı.
5.03.2024 Gündem
Diyarbakır'da yürekleri dağlayan olay! Sesi duyan vatandaşlar seferber oldu
Diyarbakır'da yürekleri dağlayan olay! Sesi duyan vatandaşlar seferber oldu Diyarbakır Sur ilçesinde yürek yakan bir olay meydana geldi. Metruk bir binada bebek ağlama sesi gelince vatandaşlar seferber oldu. Gördükleri manzara karşısında şaşkına dönen mahalleli hemen polisi aradı. İşte detaylar...
23.02.2024 Gündem
Metruk binada sır olay! Genç bir kızın cesedi bulundu
Metruk binada sır olay! Genç bir kızın cesedi bulundu Şanlıurfa’da depremde hasar gördüğü gerekçesiyle boşaltılıp yıkılmasına karar verilen metruk binada genç bir kızın cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
11.02.2024 Haberler
Bin saatlik görüntü izleyip katili yakaladılar! İntikam detayı
Bin saatlik görüntü izleyip katili yakaladılar! İntikam detayı Adana’da metruk bina içerisinde bir kişiyi öldürüp kayıplara karışan şüpheli, cinayet büro amirliğince kurulan özel ekip tarafından 1000 saatlik görüntü izlenerek yakalandı. Şüphelinin 2022 yılında kardeşinin parkta öldürülmesiyle ilgili intikam almak için cinayeti işlediği belirlendi.
7.12.2023 Gündem
Sarıyer'de tarihi bina bir anda çöktü
Sarıyer'de tarihi bina bir anda çöktü İstanbul Sarıyer'de kullanılmayan 3 katlı tarihi bina bir anda yola doğru çöktü. Olayda şans eseri yaralanın olmadığı belirtildi.
29.11.2023 Gündem
İstanbul'da binada çökme
İstanbul'da binada çökme İstanbul Fatih’te 2 katlı metruk binanın bir kısmı çöktü. Binanın çöken duvarı park halindeki otomobillerin üzerine düştü. İhbar üzerine olay itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin çalışması sürüyor.
26.11.2023 Gündem
Metruk binadan beton parçaları düştü; Otomobiller hasar gördü
Metruk binadan beton parçaları düştü; Otomobiller hasar gördü Beyoğlu'nda metruk binadan kopan beton parçaları sokakta bulunan park halindeki otomobillerin üzerine düştü.
8.11.2023 Haberler
Gürcistanlı kadının katilinden kan donduran itiraf! '3 kez olay yerine gidip kontrol ettim'
Gürcistanlı kadının katilinden kan donduran itiraf! '3 kez olay yerine gidip kontrol ettim' Trabzon’da metruk binada cesedi bulunan Gürcistan uyruklu Banesha Mamisheva'nın (67), Murat Baytar (49) tarafından başına taşla vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Katilin ifadesinde kan donduran detaylar yer aldı.
19.10.2023 Gündem
Karabük'te peş peşe çıkan yangınlar! Vali açıklama yaptı
Karabük'te peş peşe çıkan yangınlar! Vali açıklama yaptı Karabük'ün Ovacık ilçesinde peş peşe çıkan yangınlar sonrası Karabük Valisi Mustafa Yavuz açıklama yaptı. Vali Yavuz, kundaklama şüphesi üzerinde durduklarını belirtti.
6.10.2023 Gündem
3'üncü kez yandı, bitişikteki ev sahibi isyan etti: İçinde biri de olabilirdi
3'üncü kez yandı, bitişikteki ev sahibi isyan etti: İçinde biri de olabilirdi Antalya’da 3’üncü kez yanan metruk yapı, yakınındaki ev sahibini isyan ettirdi. Alevlerin diğer yapılara sıçramasını önleyen ekipler, ahşap çatı nedeniyle uzun süre soğutma çalışması yaptı.
27.09.2023 Gündem
Okul çevresi mobil timlere emanet
Okul çevresi mobil timlere emanet İstanbul’da ilk ders zilinin çalmasıyla başta uyuşturucu olmak üzere birçok suç çetesinin hedefinde olan okul önlerinde önlemler artırıldı. Üç günde 429 ekip 968 personelle yapılan denetimlerde farklı suçlardan aranan 28 kişi yakalanırken, hakkında kayıp ihbarı bulunan üç çocuk bulunarak ailelerine teslim edildi. 
14.09.2023 Gündem
Beyoğlu'nda 2 katlı binadaki yangın kısa sürede söndürüldü
Beyoğlu'nda 2 katlı binadaki yangın kısa sürede söndürüldü Beyoğlu'nda 2 katlı metruk binada yangın çıktı. Alev alev yanan binaya itfaiye ekipleri müdahale etti.
4.09.2023 Haberler
Sarıyer'de metruk binada yangın büyümeden söndürüldü
Sarıyer'de metruk binada yangın büyümeden söndürüldü Sarıyer'de 2 katlı metruk binanın çatısında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri çıkan yangını yaklaşık yarım saat süren çalışmanın sonucunda söndürdü.
3.09.2023 Gündem
Aç bırakılıp GPS takılan Tina, her defasında Korhan Berzeg'e değil eve döndü
Aç bırakılıp GPS takılan Tina, her defasında Korhan Berzeg'e değil eve döndü Balıkesir'in Gönen ilçesindeki 17 Haziran'dan beri, haber alınamayan ekonomist Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmalarına, Doberman cinsi köpeği Tina'nın eve dönüşüyle hız verildi. Aç bırakılıp GPS takılarak bulunduğu yere götürülen Tina, her defasında aranan Korhan Berzeg'e değil, yazlık eve geri döndü.
2.09.2023 Gündem
Antalya'da aranan 11 firari yakalandı
Antalya'da aranan 11 firari yakalandı Ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Türkiye Güven Huzur Uygulaması Antalya'da gece 95 ekip ve 370 personelin katılımıyla yapıldı.
21.08.2023 Gündem
Malatya’da 5.3’lük deprem panik yarattı
Malatya’da 5.3’lük deprem panik yarattı Malatya’da dün akşam meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki deprem büyük panik yarattı. Depremde 1 metruk bina yıkılırken, ağır hasarlı 2 bina yan yattı, 23 kişi ise hafif yaralandı.
11.08.2023 Gündem
Malatya'da 5.3 büyüklüğünde deprem! Bakan Yerlikaya'dan açıklama
Malatya'da 5.3 büyüklüğünde deprem! Bakan Yerlikaya'dan açıklama AFAD Malatya'da 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Çevre illerden de hissedilen depremin merkez üssü Yeşillyurt olarak açıklandı. Bakan Yerlikaya ve Bakan Koca'dan son duruma ilişkin bilgilendirme geldi.
11.08.2023 Gündem
İzmir'de binada çıkan yangın diğer evlere de sıçradı!
İzmir'de binada çıkan yangın diğer evlere de sıçradı! İzmir'de metruk bir binada çıkan yangın çevrede bulunan 4 müstakil eve sıçradı. İşte haberin ayrıntıları...
9.08.2023 Haberler
Beyoğlu'nda 3 katlı metruk bina çöktü
Beyoğlu'nda 3 katlı metruk bina çöktü Beyoğlu'nda daha önce bir kısmı çöken 3 katlı boş binanın ayakta kalan kısmı çöktü. Çökme sonucu ölen ya da yaralanan olmadı.
25.07.2023 Haberler
Beyoğlu'nda 3 katlı metruk bina çöktü
Beyoğlu'nda 3 katlı metruk bina çöktü Beyoğlu'nda daha önce bir kısmı çöken 3 katlı boş binanın ayakta kalan kısmı çöktü. Çökme sonucu ölen ya da yaralanan olmadı.
25.07.2023 Gündem
Pendik'te metruk binada bir kişi ölü bulundu: 5 kişi gözaltına alındı
Pendik'te metruk binada bir kişi ölü bulundu: 5 kişi gözaltına alındı Pendik'te dün gece saatlerinde çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Polisin yaptığı incelemede olaya karıştığı tespit edilen 5 kişi gözaltına alındı.
19.07.2023 Gündem
Korhan Berzeg'i aramalarda 1 ay geride kaldı; sonuç çıkmadı
Korhan Berzeg'i aramalarda 1 ay geride kaldı; sonuç çıkmadı İstanbul'dan memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesine gelip, köpeği ile yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 1 ay geride kaldı.
17.07.2023 Gündem
Korhan Berzeg 28 günde 22 mahallede arandı
Korhan Berzeg 28 günde 22 mahallede arandı İstanbul'dan memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesine gelip, yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmaları 28'nci güne girdi.
14.07.2023 Gündem
Korhan Berzeg 26 gündür kayıp! Arandığı yerlere yeniden bakılıyor
Korhan Berzeg 26 gündür kayıp! Arandığı yerlere yeniden bakılıyor Balıkesir'in Gönen ilçesine gelip, yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmaları 26'ncı güne girdi. 170 kilometrekarelik alan taranırken, 10 kuyu ile 50 metruk binada hiçbir iz bulunamadı. Özel bir ekip ise gözden kaçma ihtimaline karşı Berzeg'in evinin olduğu nokta ve bölgede yeniden arama çalışması başlattı.
12.07.2023 Gündem
Pendik'te metruk binalarda korku saçanlara polis baskını
Pendik'te metruk binalarda korku saçanlara polis baskını Pendik’te 2016 yılında yapımına başlanan ve inşaatı tamamlanamayan 2 bina, iddiaya göre madde bağımlıların yaşadığı bir alana dönüştü. Mahalle sakinleri, metruk binalarda yaşayan kimliği belirsiz kişilerden rahatsız olduklarını belirtirken, binalarında bu nedenle hırsızlık olaylarının da olduğunu söyledi. Polis şikayetler üzerine binalara baskın düzenledi.
29.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Metruk Bina ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.