Mevlit

Mevlit

Son dakika mevlit haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mevlit gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mevlit haber sayfamızda...

Mevlit

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.094 mevlit haberi bulunmuştur.
Oktay Kaynarca 'Süleyman Çakır'ı' unutmadı! Ölümünün 20'nci yıl dönümünde videolu mesaj
Oktay Kaynarca 'Süleyman Çakır'ı' unutmadı! Ölümünün 20'nci yıl dönümünde videolu mesaj Kurtlar Vadisinin efsane karakteri Süleyman Çakır ölümünün 20'nci yıl dönümünde unutulmadı. 2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi'nde 'Süleyman Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, geleneği bozmayarak bu yıl da paylaşım yaptı.
8.04.2024 Magazin
Oktay Kaynarca 'Süleyman Çakır'ı' unutmadı! Ölümünün 20'nci yıl dönümünde videolu mesaj
Oktay Kaynarca 'Süleyman Çakır'ı' unutmadı! Ölümünün 20'nci yıl dönümünde videolu mesaj Kurtlar Vadisinin efsane karakteri Süleyman Çakır ölümünün 20'nci yıl dönümünde unutulmadı. 2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi'nde 'Süleyman Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, geleneği bozmayarak bu yıl da paylaşım yaptı.
8.04.2024 Cadde
Artvin'de 4 yıl sonra yine aynı manzara! 'Dağ koptu dereyi kapattı'
Artvin'de 4 yıl sonra yine aynı manzara! 'Dağ koptu dereyi kapattı' Artvin'de önceki gün sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağmurların etkili olduğu Borçka ilçesindeki Küçükköy Mahallesi'nde 4 yıl sonra yine sel manzarası yaşandı. Selin vurduğu Küçükköy Mahallesi'nde bulunan Kaleiçi Camii de heyelandan nasibini aldı.
7.02.2024 Gündem
Çağlayan’da hain saldırı! Teröristlerin asıl hedefi ortaya çıktı
Çağlayan’da hain saldırı! Teröristlerin asıl hedefi ortaya çıktı İstanbul Adliyesi önündeki polis noktasına iki terörist tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi, 1 vatandaş hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Olaya ilişkin dikkat çeken detaylar da ortaya çıktı.
7.02.2024 Gündem
Evlenecek gençlere kredi desteği! Başvuru tarihi belli oldu
Evlenecek gençlere kredi desteği! Başvuru tarihi belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na ilişkin çalışmaların tamamlandığını belirterek, "Başvuruları 15 Şubat'ta almaya başlayacağız. Başvuruları e-Devlet aracılığıyla alacağız" dedi.
4.02.2024 Ekonomi
Kandil Duası: Miraç, Mevlid, Berat ve Regaib Kandilinde Okunacak Dualar, Sureler ve Anlamları Nelerdir? Kandil Duaları ve Anlamları!
Kandil Duası: Miraç, Mevlid, Berat ve Regaib Kandilinde Okunacak Dualar, Sureler ve Anlamları Nelerdir? Kandil Duaları ve Anlamları! İslam dünyasının bazı özel dini günleri vardır. Bu dini günlerden bazıları da kandiller günleridir. Kandillerin İslam dünyasında önemli yeri vardır. İslam alemi bu günleri ibadet ederek geçirir. Müminler Miraç, Mevlid, Berat ve Regaib kandillerinde Kur’an-ı Kerim okur, namaz kılar, oruç tutar ve kandil duası ederler. Müslüman alemi kandil günlerinde camilerde toplanır. Miraç, Mevlid, Berat ve Regaib kandilinde okunacak dualar nelerdir? Kandil duası ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
11.01.2024 Dualar
Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit düşenler için tören düzenlendi
Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit düşenler için tören düzenlendi Beşiktaş’ta 10 Aralık 2016 tarihindeki terör saldırısında şehit olanlar 7 yıl sonra aynı noktada anıldı.
10.12.2023 Gündem
47 yıllık kan davası barış yemeği ile sona erdi
47 yıllık kan davası barış yemeği ile sona erdi Mardin'e bağlı Midyat ilçesinde 47 yıl önce 13 yaşındaki Mehmet Alpsoy’un öldürülmesinin ardından iki aile arasında başlayan kan davası, bin kişinin katılımıyla verilen barış yemeğiyle sona erdi.
22.11.2023 Gündem
Çocuğunuz sürekli ağlıyorsa dikkat! Kendini şişliklerle belli eden kasık fıtığı olabilir
Çocuğunuz sürekli ağlıyorsa dikkat! Kendini şişliklerle belli eden kasık fıtığı olabilir Genellikle kasık kanalında oluşan ceviz büyüklüğündeki şişliklerle anlaşıldığını ancak bu şişliklerin bebek uyuduğu zaman kendiliğinden indiğini söyleyen Prof. Dr. Mevlit Korkmaz ile Op. Dr. Ufuk Şenel, çocuklarda kasık fıtığı ile ilgili bilgiler verdi.  
27.09.2023 Genel Sağlık
Mevlit Kandili'nde camilerde yoğunluk oluştu
Mevlit Kandili'nde camilerde yoğunluk oluştu Mevlit Kandili nedeniyle İstanbul'da camilerde mevlit okundu. Eyüpsultan Camii ve Taksim Camii'ne giden vatandaşlar, Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından dua edip yatsı namazı kıldı.
26.09.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan uzay mesaisi! Feichtinger'i Külliye'de kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan uzay mesaisi! Feichtinger'i Külliye'de kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Uzay Federasyonu Genel Sekreteri Christian Feichtinger'i kabul etti.
26.09.2023 Gündem
HAYIRLI KANDİLLER 🌹 Resimli MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI/SÖZLERİ: En güzel KANDİL mesajları! Güllü, dualı Mevlit Kandili mesajları
HAYIRLI KANDİLLER 🌹 Resimli MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI/SÖZLERİ: En güzel KANDİL mesajları! Güllü, dualı Mevlit Kandili mesajları En güzel kandil mesajları için arayış sürüyor. İslam aleminin mübarek tarihlerinden olan kandillerden Mevlid Kandili idrak ediliyor. 2023'ün son kandili olan Mevlid Kandili mesajları ve sözleri ile sevdiklerinizin bu anlamlı günün tebrik edin. İbadet ve dualarla geçen kandile özel mesaj alternatiflerini derledik. Resimli, en güzel, güllü, dualı Mevlid Kandili mesajları ve ayetli, hadisli Kandiil mesajları...
26.09.2023 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mevlit Kandili mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mevlit Kandili mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizin ve İslam âleminin Leyle-i Mevlid'ini en kalbî duygularımla tebrik ediyorum." mesajını paylaştı.
26.09.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
MHP lideri Bahçeli'den, 'Mevlit Kandili' mesajı
MHP lideri Bahçeli'den, 'Mevlit Kandili' mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.
26.09.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan Mevlit Kandili paylaşımı
Emine Erdoğan'dan Mevlit Kandili paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ülkenin ve İslam dünyasının Mevlit Kandili'ni tebrik etti.
26.09.2023 Gündem
MEVLİD KANDİLİ İBADETLERİ: 🕌 Mevlit Kandili'nde yapılacaklar neler? Mevlid Kandili gecesinde hangi ibadetler yapılacak? Kandil gecesi yapılacaklar
MEVLİD KANDİLİ İBADETLERİ: 🕌 Mevlit Kandili'nde yapılacaklar neler? Mevlid Kandili gecesinde hangi ibadetler yapılacak? Kandil gecesi yapılacaklar Mevlid Kandili ibadetleri ve yapılacakları ile ilgili detaylar gündemde merak ediliyor. Bu yılın son kandili olan Mevlid Kandili, 26 Eylül tarihinde yani bugün idrak ediliyor. Kandil gecesinde yapılacaklar ise Müslüman alemi tarafından araştırılıyor. Peki Mevlid Kandili ibadetleri neler? Mevlid Kandili gecesinde yapılacaklar nedir?
26.09.2023 Bilgi Rehberi
Bodrumlular ‘Sanat Güneşi’ni andı
Bodrumlular ‘Sanat Güneşi’ni andı Sanat Güneşi Zeki Müren, vefatının 27’nci yıl dönümünde TSK Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfı iş birliğinde Bodrum’da anıldı.
26.09.2023 Cadde
Müdür de onlar öğretmen de
Müdür de onlar öğretmen de Yeri geliyor resmi yazışmaları yapıyor, yeri geliyor okulu temizleyip, odun kırıyor, sobayı yakıyorlar. Bir taraftan çocukları yetiştirirken, bir taraftan da daha önce hiç tanımadıkları köy hayatına adapte olmaya çalışıyorlar.
24.09.2023 Gündem
Mevlit yemeği sonrası rahatsızlanan 37 kişi hastaneye başvurdu
Mevlit yemeği sonrası rahatsızlanan 37 kişi hastaneye başvurdu Mevlit sonrası misafirlere ikram edilen tavuk, pilav ve sarma yemeklerinden zehirlenme şüphesiyle 37 kişi hastaneye başvurdu.
30.08.2023 Gündem
Bakan Tunç'tan Türkiye Yüzyılı mesajı: Önünde hiç kimse duramayacak
Bakan Tunç'tan Türkiye Yüzyılı mesajı: Önünde hiç kimse duramayacak Bolu’nun Gerede ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Esentepe Yağlı Güreşleri’nin 72’ncisi düzenlendi. Güreşlere, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bolu Valisi Erkan Kılıç, MHP Milletvekili İsmail Akgül, AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
27.08.2023 Gündem
Belediye Başkanı 63 yıllık başkanlık villasını boşalttı
Belediye Başkanı 63 yıllık başkanlık villasını boşalttı Bursa'da Mevlidi Şerif Yazarı Süleyman Çelebi Hazretleri'nin türbesinin yanıbaşında 63 yıldır başkanlık konutu olarak kullanılan tarihi Çekirge Semti'nde villa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından boşaltıldı.
18.08.2023 Gündem
Mevlitte dağıtılan tavuklu pilav 90 kişiyi hastanelik etti
Mevlitte dağıtılan tavuklu pilav 90 kişiyi hastanelik etti Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, 5 gün önce vefat eden bir kadın için düzenlenen mevlidin ardından ikram edilen tavuklu pilavdan yiyen 90 kişi, gıda zehirlenmesi nedeniyle tedavi altına alındı.
31.07.2023 Haberler
Denizli'de tavuklu pilav 90 kişiyi zehirledi! İşletme sahibi gözaltında
Denizli'de tavuklu pilav 90 kişiyi zehirledi! İşletme sahibi gözaltında Denizli’de mevlidin ardından ikram edilen tavuklu pilavdan yiyen 90 kişi, gıda zehirlenmesi nedeniyle tedavi altına alındı.
31.07.2023 Gündem
Ayasofya Camii'nde 15 Temmuz şehitleri için hatim indirildi
Ayasofya Camii'nde 15 Temmuz şehitleri için hatim indirildi 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yılında şehitler için Ayasofya Camii'nde Kur'an-ı Kerim okunarak 252 hatim indirildi.
15.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mevlit ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.