Mey İçki

Mey İçki

Son dakika Mey İçki haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mey İçki gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mey İçki haber sayfamızda...

Mey İçki

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 317 mey içki haberi bulunmuştur.
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor.
9.10.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor. İş dünyasında bu büyük değişime ayak uydurmak için CMO'ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) sorumluluğu artarken önlerinde bir fırsat penceresi de açılmış durumda...
12.10.2023 Milliyet Executive
Rekabet Kurulu, 'Mey İçki' soruşturmasını sonlandırdı
Rekabet Kurulu, 'Mey İçki' soruşturmasını sonlandırdı Rekabet Kurulu, 'Mey İçki' şirketi hakkındaki soruşturmayı sunulan taahhüt paketinin, tespit edilen rekabet sorunlarını giderebilecek nitelikte olması nedeniyle sonlandırdı.
12.10.2022 Ekonomi
İş dünyasında önemli atamalar var
İş dünyasında önemli atamalar var Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde yöneticilerin kariyerlerindeki yükseliş devam ediyor. Haziran ve temmuz aylarında gerçekleşen önemli atamalar ile bazı isimler rotasyon, bazıları ise transfer yöntemiyle yeni görevlerine getirildi.
4.08.2022 Milliyet Executive
İş dünyası 2022’ye çok hızlı başladı
İş dünyası 2022’ye çok hızlı başladı İş dünyası, 2022 yılına önemli transferlerle başladı. Türkiye’nin perakende, gıda, bankacılık - finans ve ilaç sektörlerinde faaliyet gösteren büyük şirketleri, yönetim, IT, pazarlama ve insan kaynakları alanındaki yöneticilerinin atamalarını duyurdu. Türkiye’nin önde gelen şirketleri, yılın ilk ayında C-Level yöneticilerini rotasyon ve transfer yöntemiyle kadrolarına dahil etti. Yöneticiler, ocak ayında ağırlıkla mevcut şirketlerinde yeni yönetim pozisyonlarına transfer olurken, farklı şirketlere de transferler gerçekleşti. Yılın ilk ayında şirketlerin dikkat çeken yeni görevlendirmeleri şu şekilde:
3.02.2022 Milliyet Executive
Derya Şensoy'dan taklit davası!
Derya Şensoy'dan taklit davası! Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın kızları Derya Şensoy, kendisine ait illüstrasyon çalışmasını taklit ederek, izinsiz şekilde rakı şişelerinin üzerinde kullandığı iddiasıyla Mey İçki şirketine 11 bin liralık dava açtı.
15.03.2021 Cadde
Çevre ödülü Milliyet.com.tr'ye
Çevre ödülü Milliyet.com.tr'ye Bu sene 4. kez verilen 'Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri' sahiplerini buldu. Milliyet.com. tr çevreye duyarlılık gösteren, toplumu çevre ve geri dönüşüm konusunda bilinçlendirmeye yönelik haberleri nedeniyle basın dalında bu ödüle layık görüldü.
30.11.2018 Gündem
Dev şirkete Rekabet Kurulu'ndan büyük ceza!
Dev şirkete Rekabet Kurulu'ndan büyük ceza! Rekabet Kurulu, Mey İçki'nin 4054 sayılı Kanun’un 6. maddesini ihlal ettiğine karar vererek şirkete 155 milyon 782 bin TL ceza kesti.
19.02.2017 Ekonomi
Özel tasarımlar göz kamaştırdı
Özel tasarımlar göz kamaştırdı Karim Rashid’in Mey içki için tasarladığı ‘Karim for Kayra’ ürünleri Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen bir organizasyonla görücüye çıktı.
28.10.2015 Cadde
Mey İçki`ye soruşturma!
Mey İçki`ye soruşturma! Rekabet Kurulu, Mey İçki San. ve Tic. A.Ş. hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.
11.08.2015 Ekonomi
RAKIYA BREZİLYALI PATRON MU GELİYOR?
RAKIYA BREZİLYALI PATRON MU GELİYOR? Brezilya’nın en zengin ismi Jorge Paulo Lemann’ın Türkiye’nin önemli rakı üreticilerinden Mey İçki’nin sahibi olan İngiliz içki devi Diageo’yu almaya hazırlandığı iddia edildi
9.06.2015 Ekonomi
“Artık tutkularınız  daha küresel”
“Artık tutkularınız daha küresel” Pazarlama gurusu olarak anılan Peter Fisk, Pazarlama Zirvesi 2014 için Türkiye’de. Yeni kitabı “Gamechangers” hakkında konuştuğumuz Fisk: “Eskiden yerel pazara odaklanırdınız. Şimdi tutkularınız daha küresel”
29.11.2014 Pazar
Esen Kitap'ın ilk gastronomi kitabı çıktı!
Esen Kitap'ın ilk gastronomi kitabı çıktı! İlk kitabından sonra yemedi, içmedi (!) oturdu, Meyhanedeyiz Yine Bu Gece'yi yazdı Ufuk Kaan Altın.
19.11.2014 Kültür Sanat
Mey’in ağzı yandı!
Mey’in ağzı yandı! Rekabet Kurulu (RK), Mey İçki’ye, rakiplerinin pazardaki faaliyetlerini zorlaştırıcı etki taşıyan uygulamalar ile hakim durumunu kötüye kullandığı gerekçesiyle 41.5 milyon lira idari para cezası verdi
14.06.2014 Ekonomi
Merkez Bankası kurumlar vergisi şampiyonu oldu
Merkez Bankası kurumlar vergisi şampiyonu oldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası AŞ, ödediği 889 milyon 835 bin 346,20 lira ile 2013 yılında en fazla kurumlar vergisi ödeyen kurum oldu.
8.06.2014 Ekonomi
Koç Üniversitesi'nde Pazarlama Kampı
Koç Üniversitesi'nde Pazarlama Kampı Koç Üniversitesi Pazarlama Kulübü tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen ‘Koç Üniversitesi Pazarlama Kulübü-KAMP 2014’, Vodafone ana sponsorluğunda 4-6 Nisan 2014 tarihleri arasında Sevgi Gönül Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
2.04.2014 Eğitim
Yoğurt kralına  eski rakıcı talip
Yoğurt kralına eski rakıcı talip Chobani markasıyla ABD yoğurt pazarının yüzde 40’ına sahip olan Hamdi Ulukaya’nın Mey İçki’nin eski sahibi yatırım fonu TPG ile ortaklık görüşmeleri yürüttüğü belirtiliyor
28.03.2014 Ekonomi
İSKOÇYA’NIN DERDİ DEV VİSKİCİYİ GERDİ
İSKOÇYA’NIN DERDİ DEV VİSKİCİYİ GERDİ İskoçya, eylül ayında İngiltere’den bağımsız olmak için referanduma gitmeye hazırlanırken, en büyük gelirini İskoç viskisinden elde eden İngiliz içki devi Diageo ise adeta ‘iki arada bir derede’ kaldı.
5.02.2014 Ekonomi
Mey’in ‘çilingir’i Alman kilidini açtı
Mey’in ‘çilingir’i Alman kilidini açtı Mey İçki’nin bu yıl Berlin’de 2’ncisini gerçekleştirdiği The Spirit of İstanbul festivali binlerce kişiyi ağırladı. Festivalin, Mey İçki’nin 30 milyon dolarlık ihracatını 5 yılda ikiye katlaması bekleniyor
5.11.2013 Ekonomi
SÜRPRiZ SPONSOR
SÜRPRiZ SPONSOR Alkol yasası nedeniyle Türkiye’de tanıtım ve sponsorluk yapamayacak olan alkollü içecek markaları çözümü yurt dışında arıyor. Avrupa’nın en büyük müzik festivali Sziget’in sponsorlarından Yeni Rakı, gözünü diğer festivallere dikti
19.07.2013 Cadde
Alkollü içecek satan şirketlerin sitelerine erişim engellendi
Alkollü içecek satan şirketlerin sitelerine erişim engellendi Yeni alkol yasasının onaylanmasıyla birlikte içki markalarının internet siteleri de kapandı.
13.06.2013 Ekonomi
Türklerin rakı keyfi Maldivler’e uzandı!
Türklerin rakı keyfi Maldivler’e uzandı! Maldivler, Seyşeller, Mauritus adalarında otelleri olan Contance’ın CEO’su Vallet, Türkiye’deki içki düzenlemesine gönderme yaparak “Mey ile anlaştık, misafirlerimizi rakısız bırakmayız” dedi
11.06.2013 Ekonomi
87 yıllık Kamil Koç otobüs firması satılıyor
87 yıllık Kamil Koç otobüs firması satılıyor Türkiye'nin şehirlerarası yolcu taşımacılığında ilk şirketi olan Kamil Koç'un satış aşamasında olduğu bildirildi.
6.06.2013 Ekonomi
BIRAKIN BiLDiĞiMiZ GiBi YAŞAYALIM
BIRAKIN BiLDiĞiMiZ GiBi YAŞAYALIM Hafta sonu Kıbrıs Rakı Festivali’ndeydik bir grup gazeteci arkadaşımızla.
29.05.2013 Cadde
Alkol yasağında rakibine ‘Efe’lendi
Alkol yasağında rakibine ‘Efe’lendi Efe Alkollü İçecekler CEO’su Egemen Demirtaş, alkollü içkiler konusunda hazırlanan yasanın reklam ve tanıtım faaliyetlerini önemli ölçüde olumsuz etkileyecek nitelikle olmadığını gördüklerini belirterek, Yeni Rakı’yı üreten Mey İçki’nin sahibi Diego’yu isim vermeden eleştirerek, “Özellikle Türkiye’de rakı piyasasında hakim durumda bulunan şirketin, kendilerine hükümet tarafından verilmiş olduğunu iddia ettikleri söz ve teminatların tutulmadığı yönündeki açıklamalarını haksız ve yanlış buluyoruz” dedi.
27.05.2013 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mey İçki ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.