Meydan Okudu

Meydan Okudu

Son dakika meydan okudu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan meydan okudu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan meydan okudu haber sayfamızda...

Meydan Okudu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.002 meydan okudu haberi bulunmuştur.
Simge Aköz Fenerbahçe'ye meydan okudu: Kupayı eve götürmek istiyoruz
Simge Aköz Fenerbahçe'ye meydan okudu: Kupayı eve götürmek istiyoruz Sultanlar Ligi final serisinde durumu 2-2 yapan Eczacıbaşı Dynavit’in milli yıldızı Simge Aköz şampiyonluk için iddialı konuştu.
19.04.2024 Voleybol
Sürpriz gelişmeyi duyurdular! Boca Juniors'tan Süper Lig devine
Sürpriz gelişmeyi duyurdular! Boca Juniors'tan Süper Lig devine Beşiktaş, teknik direktör arayışlarına başlarken, gelecek sezonun kadro yapılanması adına da çalışmalarına hız vermiş durumda. Siyah-beyazlılar transferde rotayı Arjantin'e çevirdi.
17.04.2024 Beşiktaş
Olympiakos, Fenerbahçe maçı öncesi iddialı! Mendilibar meydan okudu: Kazanmak için gideceğiz
Olympiakos, Fenerbahçe maçı öncesi iddialı! Mendilibar meydan okudu: Kazanmak için gideceğiz Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Olympiakos'ta Teknik Direktör Mendilibar, oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi ve adeta sarı-lacivertlilere meydan okudu. İşte detaylar...
17.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass ve beraberindeki heyeti kabul etti.
16.04.2024 Gündem
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı.
16.04.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya'dan selektör cezası açıklaması
Bakan Yerlikaya'dan selektör cezası açıklaması İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 6 bin 530 kaza meydana geldiğini söyledi. Bu kazalarda 75 kişi hayatını kaybetti. Yerlikaya, selektörle radar uyarısına ilişkin kesilen cezalarla ilgili alınan kararı da paylaştı.
16.04.2024 Gündem
Korkunç kaza! Sağlık memuru ve doktor sevgilisi birlikte oldukları sırada balkondan düştü
Korkunç kaza! Sağlık memuru ve doktor sevgilisi birlikte oldukları sırada balkondan düştü Tunceli’de bulundukları evin balkonundan düşen sağlık memuru Savaş Kazikoğlu (30) öldü, arkadaşı kadın doktor T.B. ise yaralandı.
16.04.2024 Gündem
Gara'da tespit edilen 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi
Gara'da tespit edilen 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen teröristlere yönelik hava harekatı düzenlendi. Milli Savunma Bakanlığı, operasyonun detaylarını paylaştı.
16.04.2024 Gündem
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
İran İsrail'e meydan okudu: 'Yıllardır bekliyoruz' diyerek yayınladılar
İran İsrail'e meydan okudu: 'Yıllardır bekliyoruz' diyerek yayınladılar ABD ordusu ilk kez bir muharebede SM-3s füzelerinin kullanıldığını doğruladı, Orta Doğu'ya acil bir şekilde lazerli dronesavar sistemi getiriliyor. İran'ın başkenti Tahran'da gece saatlerindeki askeri hareketlilik dikkat çekerken, Devrim Muhafızları'nın yayınladığı video ses getirdi.
16.04.2024 Haberler
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı...
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı... İran’dan gönderilen füze ve SİHA’ları durduran İsrail’in, bunda nasıl başarılı olduğuna dair detaylar ortaya çıktı. İran’dan fırlatılan füzelerin büyük çoğunluğu İsrail hava sahasına dahi giremedi.
16.04.2024 Dünya
Savaşta son dakika... İsrail ve İran'dan peş peşe tehdit mesajları: Saldırı için hazırız!
Savaşta son dakika... İsrail ve İran'dan peş peşe tehdit mesajları: Saldırı için hazırız! ABD ordusu İsrail'e doğru gelen kamikaze drone'ların yarıdan fazlasını düşürdüğünü resmen açıkladı, NBC'den 'İsrail her an İran'ı vurabilir' haberi geldi. İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, “Sonraki tepkimiz daha sert, yıkıcı ve kapsamlı olacaktır” açıklamasında bulundu.
16.04.2024 Dünya
İstanbul'da rezidanstaki korkunç ölümde canlı yayın iddiası: 2 gözaltı
İstanbul'da rezidanstaki korkunç ölümde canlı yayın iddiası: 2 gözaltı İstanbul Esenyurt’ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30’uncu katından düşerek hayatını kaybederken, olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
7.04.2024 Gündem
İki pizza için bilmeden servet ödemişti! 10 bin Bitcoin'i ne yaptığını açıkladı
İki pizza için bilmeden servet ödemişti! 10 bin Bitcoin'i ne yaptığını açıkladı Yeni girişimler yapmaktan hoşlanıyordu. Ne zamandır elinde olan Bitcoinler ile alışveriş yapmak istedi. Kısa bir süre sonra da 41 dolarlık pizzaya 10 bin Bitcoin ile ödeme yaparak dünya üzerindeki ilk Bitcoin alışverişiyle tarihe geçti. Ancak o anki açlıkla yaptığı bu ödemenin milyonlarca dolar kaçırmasına neden olacağını bilmiyordu.
7.04.2024 Yaşam
Son dakika: Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek
Son dakika: Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek 9 günlük bayram tatili başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmininde 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
7.04.2024 Gündem
Bayramda bahar havası esecek
Bayramda bahar havası esecek 9 günlük bayram tatilinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceğini yer yer bölgesel yağışlar gözleneceğini belirten Prof. Dr. Orhan Şen “Sıcaklıklar İstanbul’da 18, Antalya’da 21, İzmir’de 22 derece civarında olacak. Bir yaz havası yok, bahar havası var” dedi...
7.04.2024 Gündem
Uzayda ateşlenen ilk ve tek silah! Rusya meydan okudu, yüksek maliyet sonunu getirdi
Uzayda ateşlenen ilk ve tek silah! Rusya meydan okudu, yüksek maliyet sonunu getirdi Sovyet Rusya'nın art arda attığı hızlı adımlarla başlayan, ABD'nin Ay'a insan indirmesiyle zirveye çıkan 'uzay yarışı' günümüzde yeni bir evreye girmiş olsa da bu mücadelenin ilk zamanları birçok şaşırtıcı olaya şahitlik etti. Bunlardan biri de uzayda ateşlenen ilk ve tek silah olan R-23M topu oldu.
7.04.2024 Dünya
Evrenin sırları ‘aydınlanıyor’
Evrenin sırları ‘aydınlanıyor’ Bilim insanları, yarın sadece Amerika kıtasında izlenebilecek tam Güneş tutulmasına odaklandı. 4 dakikalık tutulma, evrenin sırlarını aydınlatacak bir “altın zaman” niteliğine sahip...
7.04.2024 Gündem
İlk adım atıldı! Dışişleri’nde ‘reform’
İlk adım atıldı! Dışişleri’nde ‘reform’ Hakan Fidan’ın MİT Başkanlığından bakanlığa geçmesinin ardından Dışişleri Bakanlığı teşkilat yapılanmasında yapılması beklenen reformun ilk adımı atıldı. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Türkiye’nin diplomaside küresel bir aktör haline gelmesi dikkate alınarak bakanlığın teşkilat yapılanmasında, dünyadaki gelişmelere paralel değişikliklere gidildi.
7.04.2024 Gündem
'Taş Kağıt Makas'ta kartlar yeniden dağıtıldı! Emirkıran'ların kaderi Umut'un elinde
'Taş Kağıt Makas'ta kartlar yeniden dağıtıldı! Emirkıran'ların kaderi Umut'un elinde Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' beşinci bölümüyle dün akşam Kanal D'de izleyiciyle buluştu. Umut’un, Avukat Umut Tanrıkulu olarak Emirkıran'ların karşına dikildiği ve Tarık Yalman davasını kazandığı o anlar, gecenin en çok konuşulan konusu oldu.
28.03.2024 Cadde
Başkenti birebir kopyaladılar! Savaşa hazırlık uzaydan görüntülendi, Google'da kaydı yok
Başkenti birebir kopyaladılar! Savaşa hazırlık uzaydan görüntülendi, Google'da kaydı yok Google haritalarda dahi gözükmeyen Çin'in gizli üssü basına sızdı. Yakın zamanda Pasifik'te çıkması beklenen savaş kapsamında Tayvan başkentini birebir kopyaladı, söz konusu olay dünyada ses getirdi.
27.03.2024 Dünya
Çin'de çelik üretiminin düşmesi bekleniyor
Çin'de çelik üretiminin düşmesi bekleniyor Analistler, Çin'deki ham çelik üretiminin mart ayında önceki yıl seviyelerine göre düşmesinin beklendiğini belirtti.
19.03.2024 Uzmanpara
Hizbullah İsrail'den gelen tehditlere yeni bir video kaydıyla yanıt verdi
Hizbullah İsrail'den gelen tehditlere yeni bir video kaydıyla yanıt verdi Gazze'deki savaşın Lübnan'a sıçrama ihtimali her geçen gün artarken, Hizbullah İsrail'den gelen tehditlere yeni bir video kaydıyla yanıt verdi.
16.03.2024 Haberler
Kızılelma'ya milli motor! Türk havacılığında bir dönüm noktası gerçekleşecek
Kızılelma'ya milli motor! Türk havacılığında bir dönüm noktası gerçekleşecek TEİ tarafından ANKA-3 ve KIZILEMYA'YA insansız hava uçakları için geliştirilen, yerli ve milli üretim turbofan jet motoru ilk çalıştırma safhası başarı ile tamamlandı.
9.03.2024 Dünya
Türkiye'nin en büyük bayrağı burada! 430 kg ağırlığı var
Türkiye'nin en büyük bayrağı burada! 430 kg ağırlığı var 2 bin metrekarelik boyutuyla "Türkiye'nin en büyük bayrağı" olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, yoldan geçen herkesin göğsünü kabartıyor.
9.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meydan Okudu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.