Mı6

Mı6

Son dakika MI6 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan MI6 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan MI6 haber sayfamızda...

Mı6

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38.926 mı6 haberi bulunmuştur.
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz'
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz' A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Milli Takım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha Dün promosyon müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü gündeminde yine çalışan ve emekliler vardı. Enflasyonun yıl sonunda düşeceğini belirten Erdoğan, "Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü boynumuzun borcudur" dedi.
22.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha Dün promosyon müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü gündeminde yine çalışan ve emekliler vardı. Enflasyonun yıl sonunda düşeceğini belirten Erdoğan, "Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü boynumuzun borcudur" dedi.
22.03.2024 Gündem
YARIN OKULLAR TATİL Mİ, KAR TATİLİ VAR MI 2024? 📌 6 Mart'ta okullar tatil olacak mı, yarın için kar tatili kararı gelecek mi?
YARIN OKULLAR TATİL Mİ, KAR TATİLİ VAR MI 2024? 📌 6 Mart'ta okullar tatil olacak mı, yarın için kar tatili kararı gelecek mi? Yarın okulların tatil durumu ile ilgili detaylar öğrenciler tarafından merak ediliyor. Bugün itibarıyla soğuk, sağanak ve karlı havanın etkisi altına girmesi bekleniyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle tatil haberi gelip gelmeyeceği araştırılıyor. Peki yarın okullar tatil mi, kar tatili var mı? 6 Mart'ta okullar için tatil kararı gelecek mi?
5.03.2024 Bilgi Rehberi
Sen de mi James Bond
Sen de mi James Bond Bir bilim insanı, James Bond film serisinin foyalarını ortaya döktü. Uzman, Bond’un bazı ünlü sahnelerinin “palavra” olduğunu belirledi.
3.03.2024 Dünya
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş Hz. İsa'nın son akşam yemeğinde elinde tuttuğuna inanılan 'Kutsal Kase' en kıymet verilen emanetlerden biri. Öyle ki bu kutsal emanet yeri geldi gazeteye sarıldı, yeri geldi pencere pervazına saklandı. Naziler ve İngiliz ajanlarına bile meydan okudu. Peki uğruna verilmedik savaş kalmayan kasenin kurtarıcısı nasıl bir temizlikçi olmuştu?
29.02.2024 Yaşam
Turgut Altınok: Gerçek anketlerde Ankara, 'Altınok' diyor
Turgut Altınok: Gerçek anketlerde Ankara, 'Altınok' diyor AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, sosyal medyada yerel seçimlere yönelik sahte anketler yayımlandığını ileri sürerek, "Gerçek anketlerde Ankara, 'Altınok' diyor. Sokak anketleri 'Altınok' diyor. Bu sahte anketlere, sosyal medya anketlerine inanmayın" açıklamasında bulundu.
25.02.2024 Gündem
İngiltere'yi sarsan ajan skandalı! Kod adı: C2, mülteci olarak girdi, gizli serviste çalıştı
İngiltere'yi sarsan ajan skandalı! Kod adı: C2, mülteci olarak girdi, gizli serviste çalıştı Afganistan'dan mülteci olarak İngiltere'ye giren ve burada gizli servis, iç ve dış işleri bakanlığı gibi gibi kritik konumlarda görev alan ajanın burada öğrendiği bilgileri bir süper güce sattığı ortaya çıktı. Akılalmaz detaylar silsilesi dünya medyasında ses getirdi.
8.02.2024 Dünya
Çocuk Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En Güzel Çocuk Filmleri
Çocuk Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En Güzel Çocuk Filmleri Sana çok güzel önerilerimiz var! İlkokulu bitirene kadar bu filmleri mutlaka izlemelisin! Çünkü o kadar eğlenceli ve etkileyiciler ki. Her birinin hikayesi farklı ama ortak noktaları yüzünde bir gülümseme bırakacak olmaları.
MOTORİN-BENZİN-LPG İNDİRİM OLACAK MI? 🚗 Brent Petrol'deki düşüş akaryakıt fiyatlarına yansıyacak mı? 6 Aralık Benzin-Motorin-LPG güncel akaryakıt fiyatları
MOTORİN-BENZİN-LPG İNDİRİM OLACAK MI? 🚗 Brent Petrol'deki düşüş akaryakıt fiyatlarına yansıyacak mı? 6 Aralık Benzin-Motorin-LPG güncel akaryakıt fiyatları Brent Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş sonrasında araç sahipleri Benzin-Motorin ve LPG'ye herhangi bir indirim yapılacak mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Kasım ayı sonunda 80 dolar seviyesinde olan Brent Petrol 77 dolar seviyesine kadar geriledi. Peki Benzin-Motorin ve LPG'ye herhangi bir indirim olacak mı?
6.12.2023 Bilgi Rehberi
İŞTE TAKVİMDEKİ YERİ 🗓 Bugün ne günü, 6 Ekim Cuma ne günü? Bugün tatil mi, 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu'nda okullar ve iş yerleri resmi tatil mi?
İŞTE TAKVİMDEKİ YERİ 🗓 Bugün ne günü, 6 Ekim Cuma ne günü? Bugün tatil mi, 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu'nda okullar ve iş yerleri resmi tatil mi? 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu...Bugün İstanbul'un Kurtuluş günü anıldığından dolayı '6 Ekim tatil mi' sorusu gündeme geldi. Okullar ve iş yerleri merakla 6 Ekim resmi tatil mi öğrenmek istiyor. İşte 2023 Resmi tatiller arasında 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu var mı sorusunun cevabı haberimizin devamında...
6.10.2023 Bilgi Rehberi
Araç satışına 'kredi' ayarı: 'Al-satçılar sektörden el çekti'
Araç satışına 'kredi' ayarı: 'Al-satçılar sektörden el çekti' Merkez Bankası’nın faiz oranlarını artırmasıyla birlikte kredi faizleri de yükseldi. Taşıt kredileri bu durumdan nasıl etkilendi? Araç satışında son durum ne? İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel merak edilenleri cevapladı.
22.09.2023 Ekonomi
Araç satışında sipariş iptalleri başladı! İşte en ucuz 3 sıfır otomobil
Araç satışında sipariş iptalleri başladı! İşte en ucuz 3 sıfır otomobil Geçtiğimiz aylardan ortalama 100 binli satışlarla rekorlar kıran otomotiv pazarı, ağustosta frene basmaya hazırlanıyor. Sıfır otomobil talebindeki azalmanın sebebi nedir? Piyasadaki en ucuz sıfır otomobiller hangileri? İşte detaylar...
5.09.2023 Ekonomi
Kalbindeki evlat acısıyla veda etti
Kalbindeki evlat acısıyla veda etti Prenses Diana ile sevgilisi Dodi el Fayed, 31 Ağustos 1997’de trafikte ölmüştü. Dodi’nin babası Muhammed el Fayed ise 30 Ağustos 2023’te vefat etti. Evlat acısı çeken baba, kazanın üstündeki ‘sis’i kaldırmaya çalışmıştı.
3.09.2023 Dünya
Böylesine zor rastlanır, iki ülkenin başına bela oldu! Gizli bilgi satıcısı 3 hain
Böylesine zor rastlanır, iki ülkenin başına bela oldu! Gizli bilgi satıcısı 3 hain İkinci Dünya Savaşı’nın hemen ardından başlayan Soğuk Savaş, akla gelen her alanda kıyasıya rekabete sahne oldu. Galip gelme mücadelesinde bilgi edinmenin kritik bir role sahip olduğunun farkında olan taraflar arasında kıyasıya bir 'köstebek yarışı' yaşandı. Bu yarışta bazı kişiler ise eylemleriyle 'tarihin en ünlü hainleri' oldu.
15.08.2023 Yaşam
Hakan Fidan analizi: Diğer mevkidaşlarından ayıran 'sır'
Hakan Fidan analizi: Diğer mevkidaşlarından ayıran 'sır' 'Türkiye'nin Dışişleri Bakanı yeni dünya düzenini nasıl biçimlendirebilir?' başlığıyla yayımlanan yazıda Hakan Fidan'ın bir şahin değil entelektüel olduğu vurgulandı, yanı sıra Fidan'ı diğer mevkidaşlarından ayıran 'sır' dile getirildi.
5.08.2023 Dünya
Sıfır araç satışında yeni dönem! 'Sektöre her açıdan fayda sağlayacak'
Sıfır araç satışında yeni dönem! 'Sektöre her açıdan fayda sağlayacak' İlaçlarda uygulanan barkoda benzer yeni bir sistemle sıfır araçlarda üretimden müşteriye kadar tüm aşamalar kontrol altında tutularak stokculuğun önü kesilecek. İkinci elde ise ilan sitelerine sorumluluk verilecek. Peki bu sistem uygulanırsa fiyatlar daha da düşer mi? İşte detaylar...
5.08.2023 Ekonomi
“A’dan Z’ye ilgili bir babayım”
“A’dan Z’ye ilgili bir babayım” 47 yaşında baba olan Arda Türkmen 7 aylık olan kızı Siena Ada’nın A’dan Z’ye her şeyiyle ilgilenen bir baba olduğunu söylüyor: “Ben babayım, anne baksın derseniz uzak kalırsınız. Benim ilk günden beri kızımla çok tatlı bir iletişimim var”.
17.06.2023 Pazar
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 6 Haziran'da (Bugün) Sinop, Samsun, Amasya, Kastamonu'da okullar tatil mi oldu?
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 6 Haziran'da (Bugün) Sinop, Samsun, Amasya, Kastamonu'da okullar tatil mi oldu? Hangi illerde okullar tatil oldu? Meteoroloji verilerine göre bazı illerde sağanak yağmur etkisini gösterdi. Samsun, Sinop, Amasya ve Kastamonu da sağanak sele neden oldu. Olumsuz hava koşulları nedeniyle il ve ilçelerden okullara tatil açıklaması geliyor. Peki, bugün (6 Haziran) okullar tatil mi?
6.06.2023 Bilgi Rehberi
Dışişleri Bakanlığı'nda Hakan Fidan dönemi! İlk sözleri bu oldu
Dışişleri Bakanlığı'nda Hakan Fidan dönemi! İlk sözleri bu oldu Yeni Dışişleri Bakanı Hakan Fidan oldu. Görevi Mevlüt Çavuşoğlu'ndan devralan Hakan Fidan'ın ilk sözleri dikkat çekti.
5.06.2023 Gündem
Hakan Fidan dünya medyasında: 'Görünmez el' sahneye çıkıyor
Hakan Fidan dünya medyasında: 'Görünmez el' sahneye çıkıyor 'Türkiye'nin istihbarat şefi bir numaralı diplomat oldu' başlığıyla bir analiz yayımlayan ünlü Forbes dergisi, "Herkes, Hakan Fidan'ın zekasını ve stratejik hünerlerini tanıyor" deyip ekledi: "Fidan şimdi adını gazetelere yazdıracak, harekete geçirdiği olağanüstü süreçleri onaylayacak, istihbarat toplama ve politika belirleme arasındaki boşlukta köprü kuracak."
5.06.2023 Dünya
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a tebrik telefonları
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a tebrik telefonları İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly ve İngiltere Dış İstihbarat Servisi MI6 Başkanı Richard Moore, dün açıklanan kabinede Dışişleri Bakanlığı görevine getirilen Hakan Fidan’ı sosyal medya üzerinden tebrik etti. Moore, tebrik mesajında Dışişleri Bakanı Fidan’a ait olmayan sahte hesabı etiketledi.
4.06.2023 Gündem
AK Parti'li Turan'dan Gökçeada'ya gelen Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias'a Bozcaada daveti
AK Parti'li Turan'dan Gökçeada'ya gelen Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias'a Bozcaada daveti  AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Paskalya Bayramı için Gökçeada'ya gelen Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikolaos Dendias'ı Bozcaada'ya davet etti. Turan, "Yunanistan Dışişleri Bakanı'na davette bulunmak istiyorum. Lütfen Bozcaada'ya gelsinler. Burada da Rum vatandaşlarımız var. Burada da onların kilisesi var. Daha geçen ay restorasyonu yaptığımız Çan Kulesi başta olmak üzere çok kıymetli hatıraları var" dedi.
16.04.2023 Gündem
CANLI ALTIN FİYATI ANLIK TAKİP: 6 Nisan Çeyrek altın, Cumhuriyet Altını, Gram Altın fiyatı ne kadar, kaç TL?
CANLI ALTIN FİYATI ANLIK TAKİP: 6 Nisan Çeyrek altın, Cumhuriyet Altını, Gram Altın fiyatı ne kadar, kaç TL? Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Yurt dışında ekonomide yaşanan riskli durum ons altın fiyatının artmasına neden oluyor. Ons altındaki bu yükseliş yurt içinde gram altın fiyatını etkiliyor. Altın fiyatlarında yükseliş devam edecek mi? 6 Nisan güncel altın fiyatlarını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz.
6.04.2023 Bilgi Rehberi
‘MI6’in başına artık bir kadın geçebilir’
‘MI6’in başına artık bir kadın geçebilir’ İngiltere’nin dış istihbarat teşkilatı MI6’in Başkanı Richard Moore, kadınların servisin başına geçmesinin zamanının geldiğini açıkladı.
3.04.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mı6 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.