Mia

Mia

Son dakika Mia haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mia gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mia haber sayfamızda...

Mia

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.132 mia haberi bulunmuştur.
'Ucuz Roman'ın yıldızları 30 yıl sonra buluştu!
'Ucuz Roman'ın yıldızları 30 yıl sonra buluştu! Sinema tarihinin kült yapımları arasında yer alan, 1994 yapımı 'Pulp Fiction'ın (Ucuz Roman) yıldızları John Travolta, Uma Thurman, Harvey Keitel ve Samuel L. Jackson, filmin 30'uncu yılında bir araya geldi.
19.04.2024 Cadde
Tolga Karel beşinci kez baba oluyor!
Tolga Karel beşinci kez baba oluyor! Yayınlandığı dönem izleyicileri ekran başına kilitleyen 'Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Tolga Karel, oyunculuğu bırakıp, Amerika'da TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Daha sonra kendi işini kuran ve Sarah Scott'la sekiz yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Karel'den sevindirici haber oldu.
11.04.2024 Cadde
Otomobilin park halindeki araca çarpmıştı! Bir acı haber daha geldi
Otomobilin park halindeki araca çarpmıştı! Bir acı haber daha geldi Trabzon’da, otomobilin park halindeki araca çarptığı ve 1 kişinin öldüğü kazada yaralanan lise öğrencisi Murat Kazancı (15) da tedavi gördüğü hastanede, 2 gün sonra hayatını kaybetti.
28.02.2024 Gündem
‘Oppenheimer’ın Oscar provası
‘Oppenheimer’ın Oscar provası İngiliz Oscarları olarak nitelendirilen BAFTA’lar törenle sahiplerini buldu.
20.02.2024 Kültür Sanat
2024 BAFTA ödülleri sahiplerini buldu!
2024 BAFTA ödülleri sahiplerini buldu! Kısa adı BAFTA olan British Academy Film Awards, dün gece Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene katılan birbirinden ünlü isimler, kırmızı halıda tarzlarını sergiledi. 2023'ün en çok konuşulan filmlerinden 'Oppenheimer', geceden yedi ödülle ayrıldı.
20.02.2024 Cadde
Amerika'da yaşayan Tolga Karel'den eşi Sarah Scott ile aşk pozu!
Amerika'da yaşayan Tolga Karel'den eşi Sarah Scott ile aşk pozu! Tolga Karel, 2016 yılında sürpriz bir kararla ABD'ye taşınmıştı. Manken Günay Musayeva ile biten evliliğinden Cihangir adında bir oğlu, Sarah Scott ile evliliğinden ise Kenan, Tufan ve Mia adında üç çocuğu bulunan ünlü isim, sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi.
16.02.2024 Cadde
Işın Karaca, saçlarını kızına kazıttı
Işın Karaca, saçlarını kızına kazıttı Alopeci Universal hastalığıyla mücadele eden Işın Karaca, saçlarını kızı Mia'ya kazıttığı anları yayımladı. Karaca, "Saçlarımı çekip elimde kalacağına Mia hepsini kesti" dedi.
11.02.2024 Cadde
Şişli'de bir otomobil AVM'nin yürüyen merdivenine daldı
Şişli'de bir otomobil AVM'nin yürüyen merdivenine daldı Şişli'de bir AVM'nin otoparkında sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, cam kapıyı kırıp içeri girerek yürüyen merdivenlerde asılı kaldı. Kazada 3 kişi yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.
20.01.2024 Haberler
Şişli'de otomobil AVM'nin yürüyen merdivenine daldı! 3 kişi yaralandı
Şişli'de otomobil AVM'nin yürüyen merdivenine daldı! 3 kişi yaralandı Şişli'de bir AVM'nin otoparkında sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, camı kapıyı kırıp içeri girerek yürüyen merdivenlerde asılı kaldı...
20.01.2024 Gündem
Oyuncu Mia Goth hakkında 'figürana tekmeli saldırı' suçlaması!
Oyuncu Mia Goth hakkında 'figürana tekmeli saldırı' suçlaması! 'Everest', 'Emma' 'X' ve 'Pearl' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen İngiliz aktris Mia Goth, film setinde bir figüranın kafasına tekme atmakla suçlanıyor.
15.01.2024 Cadde
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Hayvan İsimleri 2024: En Güzel, Değişik ve Yaratıcı Evcil Hayvan İsimleri Listesi
Hayvan İsimleri 2024: En Güzel, Değişik ve Yaratıcı Evcil Hayvan İsimleri Listesi Dünya üzerinde en çok sahiplenen hayvanların başında kedi köpek gelse de muhabbet kuşu, hamster ve balık bakanlar da bulunuyor. Sevimli halleri, dostane yaklaşımları ile aile bireyi haline gelen bu hayvanlara ne isim vereceği konusunda sahipler kararsız kalıyor. Hayvanın türüne, rengine ve karakteristik özelliğine göre verilebilecek birbirinden güzel hayvan isimleri bulunuyor. En güzel, karizmatik, komik ve eğlenceli havan isimleri listesine sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Evcil Hayvan
M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra isim verme konusu üzerinde derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerine hayat boyu taşıyacakları isim verirken anne ve baba adayları seçici oluyor. Karar verme sürecinde zorlanan ebeveynler yakınlarına danışırken internet üzerinden kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi alıyor. Popüler olması ve modern çağa uygun olmasını isteyen anne ve baba adayları nadir bulunan, keşfedilmemiş, güzel anlamlar olan isimleri kızlarına vermek istiyor. M harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri Kediler sevimli ve sevecen halleri kendisine hayran bırakır. İnsanlarla dost olan kedilerin kendilerine has özellikleri vardır. Dünyada en çok sahiplenen evcil hayvandır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Yeni kedi sahiplenen pek çok kişi kedisine isim vermek ister. Erkek ve dişi kediler için birbirinden ayrı yabancı, Türkçe, mitolojik ve yaratıcı kedi isimleri bulunur. Ancak her geçen gün yeni kedi isimleri popüler olmaktadır. En güzel erkek ve dişi kedi isimleri için Kedi İsimleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
İngiltere'den basketbolda vize ayıbı!
İngiltere'den basketbolda vize ayıbı! İngiltere oyuncularına vize vermeyince, Bursa Uludağ takımı Londra deplasmanına beş basketbolcuyla gitti. Antrenörü, yedek oyuncusu olmadan London Lions karşısına çıkan yeşil-beyazlılar, fark yiyerek elendi.
23.12.2023 Basketbol
İngiltere'de skandal olay! Türk takımına vize verilmedi, 1’i sakat 5 oyuncuyla sahaya çıktılar
İngiltere'de skandal olay! Türk takımına vize verilmedi, 1’i sakat 5 oyuncuyla sahaya çıktılar FIBA Kadınlar Avrupa Kupası play-off turu rövanş maçı için İngiltere'ye giden Bursa Uludağ Kadın Basketbol Takımı skandal bir olayla karşı karşıya kaldı. Takım İngiltere’nin vize sorunu çıkarması nedeniyle sahaya 1’i sakat 5 oyuncuyla çıkabildi.
22.12.2023 Basketbol
'Basit bir basur kanaması' dedi, canından oldu! 'Gençlerde salgın gibi görülüyor'
'Basit bir basur kanaması' dedi, canından oldu! 'Gençlerde salgın gibi görülüyor' 20 yaşında anne olan genç kadın için aslında hayat olması gerektiği gibiydi. Ancak doğumdan kısa bir süre sonra bazı şikayetler yaşamaya başladı, hiç önemsemedi. Kızı 3 yaşına geldiğinde ise işin rengi değişti. 'Doğuma bağlı basit bir basur kanaması' diyerek ötelediği ama gençlerde salgına dönen hastalık, 4 ay içinde canından etti.
12.12.2023 Genel Sağlık
Enflasyon muhasebesi 'aktifi kârlı' olana yarar
Enflasyon muhasebesi 'aktifi kârlı' olana yarar Enflasyon muhasebesi ile birlikte aktifleri (varlıkları) ve aktif kârlılığı güçlü şirketler daha fazla ön plana çıkacak. Varlık büyüklükleri ve aktif kârlılıklarına göre borsa şirketlerini inceledik…
8.12.2023 Milliyet Executive
Serbest bırakılan rehine yaşadıklarını anlattı, Hamas ezber bozdu!
Serbest bırakılan rehine yaşadıklarını anlattı, Hamas ezber bozdu! Neredeyse iki aydır Hamas'ın esiri olan Mia Shem serbest bırakıldıktan sonra yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:"İnsanlar çok iyiydi, bana çok kibar davrandılar. Yemekler güzeldi, bize nazik davrandılar her şey çok iyiydi"Açıklamalarının devamında Mia, kırık kolunun Hamas'ın doktorları tarafından tedavi edildiğini de belirtti.
1.12.2023 Haberler
Ateşkese zorlu uzatma!
Ateşkese zorlu uzatma! Gazze’de İsrail ve Hamas arasındaki ateşkes dün için de uzatıldı. Ancak Kudüs’te Hamas tarafından gerçekleştirilen saldırı, ateşkesin sürdürülmesine yönelik yapılan görüşmeleri olumsuz etkileyebilir.
1.12.2023 Dünya
İsrail'in serbest bıraktığı kadın mahkum yaşadığı dehşeti anlattı
İsrail'in serbest bıraktığı kadın mahkum yaşadığı dehşeti anlattı İsrail’in esir takası kapsamında dün serbest bıraktığı 47 yaşındaki yazar Lama Khater başından geçen dehşet verici olayları anlattı.
30.11.2023 Dünya
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Netanyahu ile görüştü
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Netanyahu ile görüştü ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yaptığı görüşmede, İsrail'i sivillerin zarar görmesini önlemek için mümkün olan her türlü tedbiri almaya çağırdı.
30.11.2023 Dünya
İstanbul Valisi Gül ekmek fiyatlarına tepki gösterdi
İstanbul Valisi Gül ekmek fiyatlarına tepki gösterdi İstanbul Valisi Gül, ilçe belediye başkanları ve resmi kurumların müdürleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda ekmek fiyatlarındaki artışlara da değinildi. Vali Gül, "Kimi yerde 9 liraya, 10 liraya ekmek satışı yapılıyor. Etkin fiyat denetimi yapılmasına davet ediyorum" dedi.
30.11.2023 Gündem
Hamas tarafından tedavi edilmişti! Mia Shem serbest bırakıldı
Hamas tarafından tedavi edilmişti! Mia Shem serbest bırakıldı Hamas’ın daha önce tedavi ettiği ve bugün serbest bıraktığı İsrailli esir Mia Shem’in annesi gözyaşlarına boğuldu
30.11.2023 Haberler
Hamas tarafından tedavi edilmişti! Mia Shem serbest bırakıldı
Hamas tarafından tedavi edilmişti! Mia Shem serbest bırakıldı Hamas’ın daha önce tedavi ettiği ve bugün serbest bıraktığı İsrailli esir Mia Shem’in annesi gözyaşlarına boğuldu
30.11.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mia ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.