Michel Bastos futbolu bıraktı
Michel Bastos futbolu bıraktı Brezilyalı futbolcu Michel Bastos, aktif kariyerine son verdiğini açıkladı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Sao Paulo yıldızları ile güldü!
Sao Paulo yıldızları ile güldü! Libertadores Kupası 2. Tur maçında karşılaşan 2 Brezilya ekibi Sao Paulo ile Corinthians arasındaki maçın galibi 2-0'lık skor ile ev sahibi Sao Paulo oldu. Galibiyeti getiren goller Luis Fabiano ve Michel Bastos'tan geldi.
23.04.2015 Futbol
Bastos Sao Paulo'yu uçurdu!
Bastos Sao Paulo'yu uçurdu! Libertadores Kupası'nda Sao Paulo ile San Lorenzo'yu karşı karşıya getiren maçta ev sahibi ekip galibiyete Michel Bastos'un golü ile uzandı.
19.03.2015 Futbol
Yeni transfer Roma'yı ikiye böldü!
Yeni transfer Roma'yı ikiye böldü! Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımından kiralanan Michel Bastos'u taraftarlarına tanıtan Roma, çok konuşulacak bir olaya imza attı.
23.01.2014 Futbol
Cimbom'da gündem Brezilyalı
Cimbom'da gündem Brezilyalı Farfan transferini yüksek maliyeti nedeniyle durduran sarı-kırmızılı takım, Schalke’nin opsiyonunu kullanmadığı Bastos için Lyon’un kapısını çaldı.
1.07.2013 Futbol
Fenerbahçe'ye yeni sol bek!
Fenerbahçe'ye yeni sol bek! Transfer çalışmalarına hız kesmeden başlıyan Fenerbahçe aradığı sol kanat oyuncusunu Almanya'da buldu.
20.05.2013 Futbol
Huntelaar Hamburg'a fazla geldi
Huntelaar Hamburg'a fazla geldi Bundesliga'nın 31. haftasında Schalke Ventins-Arena'da konuk ettiği Hamburg'un Klaas-Jan Huntelaar'ın muhteşem oyunu ile 4-1 mağlup etti. Hollandalı yıldız maçta hat-trick yaparken diğer Michel Bastos'tan geldi.
29.04.2013 Futbol