Mick Jagger

Mick Jagger

Son dakika Mick Jagger haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mick Jagger gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mick Jagger haber sayfamızda...

Mick Jagger

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 440 mick jagger haberi bulunmuştur.
54 yaş büyük oyuncunun bebeğini doğurmak için hayatını tehlikeye attı!
54 yaş büyük oyuncunun bebeğini doğurmak için hayatını tehlikeye attı! Hollywood yıldızı Al Pacino, geçtiğimiz haziran ayında sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren Noor Alfallah, hamilelikte yakalandığı, hayatını tehdit eden hastalığı ilk kez anlatarak, samimi açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Cadde
Mick Jagger ve Melanie Hamrick'in oğulları Deveraux 7 yaşında
Mick Jagger ve Melanie Hamrick'in oğulları Deveraux 7 yaşında Rolling Stones'un solisti Mick Jagger'ın Melanie Hamrick ile birlikteliğinden dünyaya gelen oğlu Deveraux'un 7'nci yaşını kutladı.
10.12.2023 Cadde
Marie Osmond: Mirasımı çocuklarıma bırakmayacağım!
Marie Osmond: Mirasımı çocuklarıma bırakmayacağım! Gösteri dünyasının deneyimli isimlerinden Marie Osmond (64), kolay para kazanmanın çocuklarına zarar vereceğini söyleyip, mirasını onlara bırakmayacağını açıkladı. Rolling Stones grubunun solisti Mick Jagger da yarım milyar dolarlık servetini çocuklarına bırakmayı düşünmediğini söylemişti.
28.10.2023 Cadde
Rolling Stones'un solisti Mick Jagger mirasını bağışlıyor! 'Çocuklarımın ihtiyacı yok'
Rolling Stones'un solisti Mick Jagger mirasını bağışlıyor! 'Çocuklarımın ihtiyacı yok' Efsanevi müzik grubu Rolling Stones'un üyesi Mick Jagger, mirasını hayır kurumuna bağışlamayı düşündüğünü açıkladı. Ünlü isim, "Çocukların iyi yaşamak için 500 milyon dolara ihtiyacı yok" diyerek para hayır kurumlarına giderse hedefini söyledi.
29.09.2023 Cadde
Bodrum’da Mimari ve Kentsel Korumanın Sıfır Noktası: Salih Efendi Konağı
Bodrum’da Mimari ve Kentsel Korumanın Sıfır Noktası: Salih Efendi Konağı Salih Efendi Konağı, Neyzen Tevfik Caddesi’nden Marina’ya (Eski Osmanlı Tersanesi yönüne) giderken, hemen Atatürk Okulu bahçesine bitişik, sağ tarafta yer alır.
30.07.2023 Mimarlık
Paul Allen'ın mega yatı rekor fiyata satıldı!
Paul Allen'ın mega yatı rekor fiyata satıldı! Bill Gates ile birlikte Microsoft'u kuran ve 2018 yılında yaşamını yitiren Paul Allen'ın vefatının ardından satılan 'Octopus' isimli 126 metre uzunluğundaki lüks mega yat, yeni sahibini buldu. 330 milyon dolara satılan yat, Marmaris Bozburun'a demirlendi.
26.06.2023 Cadde
83 yaşındaki ünlü aktöre 29 yaşındaki hamile sevgilisinden kısıtlama geldi!
83 yaşındaki ünlü aktöre 29 yaşındaki hamile sevgilisinden kısıtlama geldi! 'Scarface', 'The Godfather' ve 'The Devil's Advocate' gibi efsane filmlerin oyuncusu Al Pacino'nun, geçtiğimiz seneden beri aşk yaşadığı genç sevgilisinden haftalar sonra çocuk sahibi olacağı ortaya çıkmıştı. Tüm dünyada gündem olan olayın ardından Noor Alfallah (29), Al Pacino'ya (83) bir yasak koydu.
4.06.2023 Cadde
83 yaşındaki oyuncunun genç aşkı hamile! Babalık testinin sonucu belli oldu
83 yaşındaki oyuncunun genç aşkı hamile! Babalık testinin sonucu belli oldu 'Scarface', 'The Godfather' ve 'The Devil's Advocate' gibi efsane filmlerin oyuncusu Al Pacino'nun, geçtiğimiz seneden beri aşk yaşadığı genç sevgilisinden haftalar sonra çocuk sahibi olacağı ortaya çıkmıştı. Tüm dünyada gündem olan olayın ardından, Hollywood yıldızının 'sevgilisini hamile bırakabileceğine inanmadığı' için Alfallah'tan babalık testi istediği ve genç kadının da bu talebi yerine getirdiği iddia edildi.
3.06.2023 Cadde
Al Pacino 83’ünde 4. kez baba oluyor
Al Pacino 83’ünde 4. kez baba oluyor 79 yaşında 7. kez baba olan ABD’li aktör Robert De Niro’nun ardından 83 yaşındaki efsanevi oyuncu Al Pacino’nun da yeniden çocuk sahibi olacağı açıklandı.
1.06.2023 Dünya
Al Pacino 83 yaşında baba oluyor! 29'luk sevgilisi hamile
Al Pacino 83 yaşında baba oluyor! 29'luk sevgilisi hamile 'Scarface', 'The Godfather' ve 'The Devil's Advocate' gibi efsane filmlerin oyuncusu Al Pacino'nun, geçtiğimiz seneden beri aşk yaşadığı genç sevgilisinden haftalar sonra çocuk sahibi olacağı ortaya çıktı. Bu, ünlü ismin dördüncü çocuğu olacak.
2.06.2023 Cadde
Müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti!
Müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti! Kısa süre önce oyuncu arkadaşı Johnny Depp ile çıkardıkları albümün turnesini yapan gitarist Jeff Beck, hayatını kaybetti. Beck'in ajansı, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak; "Ailesi, bu büyük kaybın üstesinden gelirken mahremiyet rica ediyor" diye yazdı. Sanat dünyasını yasa boğan ölümün ardından, ünlü ismin meslektaşlarından peş peşe paylaşımlar geldi.
12.01.2023 Cadde
Dua Lipa'dan haberler
Dua Lipa'dan haberler Bitirdiğimiz hafta photoshop marifetiyle sırtına yapılmış bir İbrahim Tatlıses dövmesi ve bu dövmenin gerçek sanılması hakkında gülümseten paylaşımlarla adını bol bol işittiğimiz Dua Lipa aslında yaklaşık bir senedir farklı bir yüzüyle gündemde...
8.01.2023 Pazar
Posterleri hâlâ duvarlarda asılı
Posterleri hâlâ duvarlarda asılı Bir zamanlar gençler hayran oldukları sanatçıların, sporcuların posterlerini odalarının duvarlarına asarlardı.
10.10.2022 Dünya
Şöhretler dünyasının parlayan yıldızı
Şöhretler dünyasının parlayan yıldızı İngiliz şarkıcı ve oyuncu Harry Styles, kendinden önceki ünlüleri tahttan indirip zirveye yerleşti. Styles, mevcut nesille birlikte büyüyen bir yıldız. Ayrıca cinsiyet tarafsızlığının simgesi, toksik erkeklikten arınmış bir Rönesans adamı!
9.10.2022 Dünya
Berlin’i  keşfetti
Berlin’i keşfetti Mick Jagger, önceki akşam Almanya’nın Berlin şehrinin ana sembollerinden biri olan Brandenburg Kapısı’nı ziyaret etti.
4.08.2022 Cadde
ABD medyası yazdı: Rupert Murdoch ve Jerry Hall boşanıyor
ABD medyası yazdı: Rupert Murdoch ve Jerry Hall boşanıyor ABD medyasında çıkan haberlere göre, Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch ve Amerikalı eski manken Jerry Hall boşanıyor.
23.06.2022 Dünya
Kostümlerin efendilerinden veda
Kostümlerin efendilerinden veda Dünyaca ünlü hard rock grubu Kiss gerçekleştirecekleri son turnenin ardından emekliye ayrılacaklarını açıkladı. 
1.06.2022 Kültür Sanat
Al Pacino, gönlünü 53 yaş genç yapımcıya kaptırdı!
Al Pacino, gönlünü 53 yaş genç yapımcıya kaptırdı! Hollywood'un deneyimli oyuncusu Al Pacino, hayranlarını kelimenin tam anlamıyla şoke etti. 81 yaşındaki oyuncunun, bir süredir çeşitli ortamlarda görüntülendiği 28 yaşındaki Kuveyt asıllı Amerikalı Noor Alfallah ile aşk yaşadığı ileri sürüldü.
15.04.2022 Cadde
78’inde zirvede bir efsane: Mick Jagger
78’inde zirvede bir efsane: Mick Jagger 59 yılı geride bırakan müzik devi Rolling Stones, yeni ABD turneleriyle de hayranlarını çıldırtmaya, sahnelerini sallamaya devam etti. Rolling Stones’un yıllara meydan okuyan popülerliğinin en büyük nedeniyse solistleri Mick Jagger. 78 yaşındaki efsane sanki büyülü bir güce sahip...
17.10.2021 Dünya
Bir boşanmayla kraliçeyi geçti
Bir boşanmayla kraliçeyi geçti İngiltere’nin eski güzellik kraliçesi olan Kirsty Bertarelli’nin milyarder eşi Ernesto Bertarelli’den boşanarak rekor düzeyde tazminat aldığı açıklandı. Böylece 400 milyon sterlinlik servete sahip olan Bertarelli, Kraliçe Elizabeth’ten bile zengin
8.10.2021 Dünya
Gereksinimler varlıklar
Gereksinimler varlıklar İnsanı en mutlu eden şey, ihtiyaçlarıyla varlıkları arasında bir denge bulunmasıdır...
20.09.2021 Ege
‘Ölüm mangası hayatımı değiştirdi’
‘Ölüm mangası hayatımı değiştirdi’ 1970’lerin stil ikonu ve Mick Jagger’ın eski eşi olan Bianca Jagger, insani yardım çalışmaları sırasında ölümle yüz yüze geldiğini anlattı. Jagger, ülkesi Nikaragua’daki seçimler öncesi uluslararası topluma demokrasi çağrısı yaptı
17.09.2021 Dünya
Çölde bir vaha
Çölde bir vaha Frank Herbert’ın bilimkurgu klasiği “Dune”un sinemadaki yolu edebiyattaki gibi açık olmadı. Alejandro Jodorowski’nin çekemediği “dünyanın en iyi filmi”, David Lynch’in tek başarısızlığı... Şimdi sıra Denis Villeneuve’ün uyarlamasına geldi. Eylül ayında gösterilecek film vesilesiyle “çöldeki lanet”e bir bakalım
27.06.2021 Kültür Sanat
Mick Jagger ve Tilda Swinton dahil 21 ünlü isimden 'Venedik yok olmasın' kampanyası
Mick Jagger ve Tilda Swinton dahil 21 ünlü isimden 'Venedik yok olmasın' kampanyası İtalya'nın çevresel, demografik ve turistik nedenlerle yok olma tehlikesi altındaki Venedik kentini "kurtarmak" için dünya yıldızları bir kampanyaya imza attı. Aralarında Mick Jagger, Tilda Swinton, Francis Ford Coppola, Wes Anderson ve Anish Kapoor'un da bulunduğu kültür-sanat dünyasının tanınmış isimleri Venedik'e özel bir statü verilmesini talep etti.
3.06.2021 Dünya
Sürpriz çalışma
Sürpriz çalışma The Rolling Stones’un ana vokalisti ve kurucu üyesi Mick Jagger, Foo Fighters’ın vokalisti Dave Grohl ile karantina döneminde sürpriz bir çalışmaya imza attı
19.04.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mick Jagger ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.