Mihre Mutlu

Mihre Mutlu

Son dakika Mihre Mutlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mihre Mutlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mihre Mutlu haber sayfamızda...

Mihre Mutlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 73 mihre mutlu haberi bulunmuştur.
Roma'da aşk kokusu var! İbrahim Çelikkol ve Natali Yarcan birinci yıllarını kutladı
Roma'da aşk kokusu var! İbrahim Çelikkol ve Natali Yarcan birinci yıllarını kutladı Son olarak Kuş Uçuşu dizisinde Birce Akalay ile birlikte rol alan İbrahim Çelikkol, magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Natali Yarcan ile Roma'da yıl dönümü kutladı.
25.03.2024 Cadde
'Oğlumla geçirdiğimiz her anın tadını çıkarıyoruz'
'Oğlumla geçirdiğimiz her anın tadını çıkarıyoruz' Oyuncu İbrahim Çelikkol, önceki gün oğlu Ali ile birlikte Metropol İstanbul'da görüntülendi. Baba-oğul, AVM'de buluanan eğlence merkezinde keyifli anlar yaşadı.
18.12.2023 Cadde
Mihre Mutlu ile İbrahim Çelikkol oğulları Ali için bir araya geldi!
Mihre Mutlu ile İbrahim Çelikkol oğulları Ali için bir araya geldi! Beş yıllık evliliklerini sürpriz bir kararla sonlandıran oyuncu İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu, oğulları Ali'nin doğum günü için bir araya geldi. Mutlu, partide çekilen karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
9.12.2023 Cadde
İbrahim Çelikkol: Natali'ye aşığım!
İbrahim Çelikkol: Natali'ye aşığım! Mihre Mutlu ile beş yıllık evliliğini Mayıs 2022'de sonlandıran İbrahim Çelikkol, boşanmanın ardından yemek kitapları yazarı Natali Yarcan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftten Çelikkol, önceli gün Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü isim, sevgilisine aşkını ilan ederek, evliliğe yeşil ışık yaktı.
8.12.2023 Cadde
İbrahim Çelikkol ile Natali Yarcan'dan romantik paylaşım!
İbrahim Çelikkol ile Natali Yarcan'dan romantik paylaşım! Mihre Mutlu ile beş yıllık evliliğini Mayıs 2022'de sonlandıran İbrahim Çelikkol, boşanmanın ardından yemek kitapları yazarı Natali Yarcan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çift, birlikte yeni bir karelerini paylaştı.
5.12.2023 Cadde
İbrahim Çelikkol: Sporu proje için yapmıyorum
İbrahim Çelikkol: Sporu proje için yapmıyorum Sosyal medyasında pilates yaptığı görüntüleriyle dikkat çeken oyuncu İbrahim Çelikkol oğlu Ali ile Nişantaşı’ndaydı. Çelikkol “Her günümüz oğlumla geçiyor. Şimdi pilates salonuna gidiyorum" dedi.
2.11.2023 Cadde
Depremzede bebeğe evini açmıştı! 'Hiç konuşulacak konular değil'
Depremzede bebeğe evini açmıştı! 'Hiç konuşulacak konular değil' İbrahim Çelikkol, yardıma koştuğu 6 Şubat büyük deprem felaketinde, 8 günlük olan Asya bebek ve ailesini İstanbul’daki evinde yaklaşık 3 ay misafir etmişti. Önceki gün sevgilisi Natali Yarcan ile Etiler'de görüntülenen oyuncuya, Asya bebek ile ilgili soru soruldu.
12.10.2023 Cadde
‘O benim kıymetlim’
‘O benim kıymetlim’ İbrahim Çelikkol, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Natali Yarcan için “İyi ki var. O benim kıymetlim” dedi.
27.05.2023 Cadde
İbrahim Çelikkol sevgilisiyle görüntülendi! 'Saklayacak bir şeyimiz yok'
İbrahim Çelikkol sevgilisiyle görüntülendi! 'Saklayacak bir şeyimiz yok' Mihre Mutlu ile beş yıllık evliliğini Mayıs 2022'de sonlandıran İbrahim Çelikkol, boşanmanın ardından yemek kitapları yazarı Natali Yarcan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çift, geçtiğimiz gün baş başa yemek yedi. İkili, mekan çıkışı ilk kez birlikte görüntülendi.
17.05.2023 Cadde
Önce panik sonra poz
Önce panik sonra poz Karşısında gazetecileri görünce önce panik yapan İbrahim Çelikkol ile Natali Yarcan, daha sonra poz verdi.
17.05.2023 Cadde
İbrahim Çelikkol ve sevgilisi Natali Yarcan'dan yeni poz
İbrahim Çelikkol ve sevgilisi Natali Yarcan'dan yeni poz 2017'de nikah masasına oturduğu Mihre Mutlu ile evliliğini Mayıs 2022'de sonlandıran İbrahim Çelikkol, boşanmanın ardından yemek kitapları yazarı Natali Yarcan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftten yeni bir paylaşım geldi. Yakışıklı oyuncu, Natali Yarcan ile romantik bir karesini yayınladı.
10.05.2023 Cadde
Mihre Mutlu'dan eski eşi İbrahim Çelikkol'a teşekkür
Mihre Mutlu'dan eski eşi İbrahim Çelikkol'a teşekkür 2017 yılında anne ve babaları dahil kimseye haber vermeden Muğla Datça'da nikâh masasına oturan oyuncu İbrahim Çelikkol ile Mimar Mihre Mutlu, geçtiğimiz mayıs ayında tek celsede evliliklerini sonlandırmıştı. Mihre Mutlu, katıldığı yayında, "Sana verilen en güzel hediye neydi?" ve "Yaptığın en cesur şey neydi?" sorularını cevapladı.
1.04.2023 Cadde
İbrahim Çelikkol'dan oğlu Ali ile antrenman paylaşımı
İbrahim Çelikkol'dan oğlu Ali ile antrenman paylaşımı İbrahim Çelikkol, Mihre Çelikkol ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ali'yi de kendi gibi doğa ve spor düşkünü yetiştiriyor. Deprem bölgesine katıldığı arama kurtarma çalışmalarındaki duyarlılığı ile takdir toplayan İbrahim Çelikkol, sosyal medya hesabından oğlu Ali ile antrenman yaptığı anları paylaştı.
22.03.2023 Cadde
İşte İbrahim Çelikkol'un yeni sevgilisi
İşte İbrahim Çelikkol'un yeni sevgilisi Mimar Mihre Mutlu ile beş yıllık evliliği tek celsede sona eren, eski rol arkadaşı ve yakın dostu Birce Akalay'a gönlünü kaptırdığı yönünde haberler çıkan İbrahim Çelikkol, yeni bir aşka yelken açtı. Yakışıklı oyuncu, 2023'ün ilk gününde yeni sevgilisi ile romantik bir fotoğrafını paylaştı.
3.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Çakma samimiyet göndermesi  İrem Derici, ‘Yaz Gülü’ parçasıyla müzikseverlerle buluştu...
26.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Yunus Çocuk’ gün sayıyor Gösterime girdiği her ülkede gişe rekorları kıran ‘Yunus Çocuk’, 2 Aralık’ta Türkiye’de animasyon filmseverlerle buluşacak...
5.11.2022 Cadde
Tuğba Ekinci eski sevgilisi İbrahim Çelikkol hakkında konuştu: Öyle de bir kırodur!
Tuğba Ekinci eski sevgilisi İbrahim Çelikkol hakkında konuştu: Öyle de bir kırodur! Önceki gün 'Bak Burası Çok Önemli' adlı bir YouTube programına katılan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, oyuncu eski sevgilisi İbrahim Çelikkol hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. Ünlü isimle ayrılık sebeplerini ilk kez açıklayan Ekinci, Çelikkol'un yakın dostu Birce Akalay'a da değinerek; eşi Mihre Mutlu'dan boşandığı için oyuncuya çok kızdığını söyledi.
1.11.2022 Cadde
İzzet Yıldızhan da 'tayt' tartışmasına dahil oldu: Nükhet Duru geriden geliyor!
İzzet Yıldızhan da 'tayt' tartışmasına dahil oldu: Nükhet Duru geriden geliyor! Nükhet Duru, önceki günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, çok konuşulacak bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından, daha önce 'sahne kostümü' tartışmalarının fitilini ateşleyen İzzet Yıldızhan da konuya dahil olarak kendi görüşlerini belirtti. İşte detaylar...
1.11.2022 Cadde
Fatih Ürek'ten Nükhet Duru'ya destek! 'Tunikle örtsünler'
Fatih Ürek'ten Nükhet Duru'ya destek! 'Tunikle örtsünler' Nükhet Duru, önceki günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, çok konuşulacak bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından 29 Ekim'de Kıbrıs'ta sahne alan Fatih Ürek, meslektaşının açıklamasına katıldığını söyleyerek; dikkat çeken ifadeler kullandı.
31.10.2022 Cadde
Nükhet Duru: Sokakta taytla dolaşılması hiç hoş bir görüntü değil!
Nükhet Duru: Sokakta taytla dolaşılması hiç hoş bir görüntü değil! 1971 yılında dans müziği orkestrasında solistlik yaparak şarkıcılığa adım atan, 1974'te ilk 33'lük plağı yayınlanan Nükhet Duru, 1975'te 'Beni Benimle Bırak' ile geniş dinleyici kitlesine ulaştı. 70'li ve 80'li yıllarda Türkiye'de popüler müziğin en güçlü ve en meşhur seslerinden biri olan 68 yaşındaki sanatçı, önceki gün Çırağan Sarayı’nda katıldığı davet öncesi çok konuşulacak sözler sarfetti: Tunikle giyildiğinde tamam ama sokakta çorapla dolaşan bir sürü kadın var. Buna bir 'dur' deyin".
27.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Senfoni çıktı Mazhar Alanson’un en bilinen eserlerinin bir araya toplandığı 18 şarkılık ‘Mazhar Alanson Senfoni’ albümü, Sony Music Türkiye etiketiyle CD olarak yayınlanıyor...
17.10.2022 Cadde
Birce Akalay: İbrahim benim canım dostum, Mihre arkadaşım
Birce Akalay: İbrahim benim canım dostum, Mihre arkadaşım Birce Akalay önceki gün Levent’teki menajerlik şirketinden çıkarken görüntülendi. Akalay sık sık tatile gittiği ve fotoğraflarını paylaştığı yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol ile yakıştırılması ile alakalı konuştu. Oyuncu, İbrahim Çelikkol'un eski eşi Mihre Çelikkol hakkında da "Arkadaşım" açıklamasını yaptı.
18.08.2022 Cadde
İbrahim çekti, Birce paylaştı! 'İyi ki benim yol arkadaşımsın'
İbrahim çekti, Birce paylaştı! 'İyi ki benim yol arkadaşımsın' Yayınlandığı 2017-2018 sezonuna damga vuran 'Siyah Beyaz Aşk' dizisinde başrolleri paylaşan İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay’ın o günlerden kalma dostluğu devam ediyor. Şimdilerde birlikte Bodrum tatili yapan oyunculardan Akalay, Çelikkol'un çektiği fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
11.07.2022 Cadde
Mihre Mutlu boşanma sonrası tatilde
Mihre Mutlu boşanma sonrası tatilde 2017 yılında nikâh masasına oturan Mimar Mihre Mutlu ile oyuncu İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz ay evliliklerini sonlandırdı. Mihre Mutlu, boşandıktan sonra kız arkadaşlarıyla tatile çıktı.
23.06.2022 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova Hakan öldü mü? Hakan Gümüşoğlu'nu oynayan İbrahim Çelikkol diziden ayrıldı mı, kimdir?
Bir Zamanlar Çukurova Hakan öldü mü? Hakan Gümüşoğlu'nu oynayan İbrahim Çelikkol diziden ayrıldı mı, kimdir? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan Gümüşoğlu karakteri ile dikat çeken İbrahim Çelikkol'un dizideki akıbeti merak konusu oldu. Betül tarafından vurulan Hakan, son bölümde hastanede görülmüştü. Peki, İbrahim Çelikkol diziden ayrıldı mı, Hakan öldü mü?
9.06.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mihre Mutlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.