Mikel

Mikel

Son dakika mikel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mikel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mikel haber sayfamızda...

Mikel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 988 mikel haberi bulunmuştur.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
20.04.2024 Diğer
Arsenal'da gündem forvet transferine çevrildi!
Arsenal'da gündem forvet transferine çevrildi! UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Arsenal'ın forvet transferi için girişimlerini hızlandırdığı aktarıldı.
Ferdi Kadıoğlu için Arsenal kararını verdi! Fenerbahçe'den çılgın talep
Ferdi Kadıoğlu için Arsenal kararını verdi! Fenerbahçe'den çılgın talep UEFA Konferans Ligi ve Trendyol Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan Ferdi Kadıoğlu için İngiliz devinin kararını verdiği öğrenildi. Yıldız futbolcu için istenen bonservis bedeli ortaya çıktı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Almanya'da tarih yazan adam: Xabi Alonso!
Almanya'da tarih yazan adam: Xabi Alonso! Dünyaca ünlü ilaç imalatçısı Bayer, yeni ürünü ile bu kez futbolu iyileştirdi. Xabi Alonso aşısı, patojen Bayern’e karşı direnç oluştururken; şimdi sıra dozun artırılarak Avrupa’ya enjekte edilmesine geldi.
7.04.2024 Almanya Bundesliga
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert eleştiri: Anlaşılmaz karar!
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert eleştiri: Anlaşılmaz karar! Yunanistan Şampiyonluk Turu karşılaşmasında Panathinaikos, PAOK'a 3-2 kaybetti ve şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim maçın ardından hakem hakkında çok sert açıklamalarda bulunurken Yunan medyası tecrübeli teknik adamı eleştirdi.
1.04.2024 Dünyadan Futbol
Arsenal, Fenerbahçe'nin yıldızı için harekete geçti! Dev bonservis
Arsenal, Fenerbahçe'nin yıldızı için harekete geçti! Dev bonservis Mikel Arteta'nın talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan İngiltere Premier Lig devi Arsenal, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu için harekete geçti.
1.04.2024 Fenerbahçe
Arsenal'da Ferdi Kadıoğlu ısrarı! Mikel Arteta hayran kaldı
Arsenal'da Ferdi Kadıoğlu ısrarı! Mikel Arteta hayran kaldı Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'na Arsenal'ın ilgisinin gittikçe büyüdüğü belirtildi. Mikel Arteta'nın tecrübeli futbolcunun performansından hayran kaldığı aktarıldı.
31.03.2024 Fenerbahçe
Adana Demirspor'da Fenerbahçe mesaisi sürdü!
Adana Demirspor'da Fenerbahçe mesaisi sürdü! Süper Lig'in 31'inci haftasında Adana Demirspor, Fenerbahçe ile karşı karşıya geleceği maçın hazırlıklarına devam etti.
29.03.2024 Adana Demirspor
Mikel Arteta'dan Pep Guardiola'ya büyük övgü!
Mikel Arteta'dan Pep Guardiola'ya büyük övgü! Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, Manchester City maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleri sırada! En ciddi talipler belli oldu
Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleri sırada! En ciddi talipler belli oldu Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleri harekete geçti. Sarı-lacivertlilerden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız futbolcu için en ciddi talipler ortaya çıktı.
28.03.2024 Fenerbahçe
Arsenal'dan Real Madrid'in yıldızlarına kanca!
Arsenal'dan Real Madrid'in yıldızlarına kanca! Mikel Arteta yönetimindeki Arsenal'ın Real Madrid'den 2 oyuncuyla ilgilendiği öne sürüldü.
Real Sociedad, Cadiz engelini 2 golle geçtii!
Real Sociedad, Cadiz engelini 2 golle geçtii! La Liga'nın 29'uncu haftasında Real Sociedad, Cadiz'i 2-0 mağlup etti.
15.03.2024 İspanya La Liga
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı! Dev eşleşmeler
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı! Dev eşleşmeler UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Eski Trabzonsporlu futbolcu John Obi Mikel kura çekimini gerçekleştirdi. Kupanın favorileri arasında gösterilen iki dev takım çeyrek finalde kozlarını paylaşacak.
15.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal, Porto'yu penaltı atışlarıyla eledi! 14 yıl sonra bir ilk
Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal, Porto'yu penaltı atışlarıyla eledi! 14 yıl sonra bir ilk UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçları heyecanı yaşandı. Nefes kesen ve penaltı atışlarına giden maçta Arsenal, Porto'yu kupa dışına iterek adını çeyrek finale yazdırdı.
12.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
9.03.2024 Diğer
Mikel Arteta: Sonuç beni ilgilendirmiyor!
Mikel Arteta: Sonuç beni ilgilendirmiyor! Premier Lig'de Brentford ile karşı karşıya gelecek Arsenal'da teknik direktör Mikel Arteta konuştu.
Sporting Lizbon ve Atalanta beraberliğe razı oldu!
Sporting Lizbon ve Atalanta beraberliğe razı oldu! UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Sporting Lizbon ile Atalanta arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
6.03.2024 UEFA Avrupa Ligi
Barcelona, Mikel Arteta ile masaya oturdu!
Barcelona, Mikel Arteta ile masaya oturdu! Barcelona'da üst düzey kurmayların Mikel Arteta ile görüştüğü öğrenildi.
6.03.2024 İspanya La Liga
PSG, Real Sociedad deplasmanında zorlanmadı!
PSG, Real Sociedad deplasmanında zorlanmadı! Paris Saint Germain, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanşında Real Sociedad'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti.
5.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'na dev kanca! Premier Lig'den talip çıktı
Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'na dev kanca! Premier Lig'den talip çıktı Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerle gösterdiği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu için Premier Lig devinin harekete geçtiği öne sürüldü.
2.03.2024 Fenerbahçe
Real Sociedad, Mallorca'yı 90+3'te yıktı!
Real Sociedad, Mallorca'yı 90+3'te yıktı! La Liga'nın 25'inci haftasında Real Sociedad, Mallorca deplasmanından 2-1 galip ayrıldı.
18.02.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş'a transferde sportif direktör vetosu! Fernando Santos istemişti
Beşiktaş'a transferde sportif direktör vetosu! Fernando Santos istemişti Valentin Rosier ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan tecrübeli futbolcuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. 32 yaşındaki futbolcunun bedelsiz transferinin sportif direktör vetosuna takıldığı aktarıldı.
20.01.2024 Beşiktaş
Galatasaray, orta saha transferini İngiltere'den yapıyor! Dünyaca ünlü yıldız için girişimler başladı
Galatasaray, orta saha transferini İngiltere'den yapıyor! Dünyaca ünlü yıldız için girişimler başladı Oliveira’nın sakatlığı, Ndombele’nin bir türlü form tutamaması ve sezon başından bu yana Torreira'nın orta alanda net bir partnerinin olmaması dolayısıyla Aslan'da öncelikli hedeflerden biri orta saha. Yönetim net hamleler için düğmeye basarken yıldız oyuncu konusunda da ısrarcı...
14.01.2024 Galatasaray
Juventus'ta Kenan Yıldız'a Premier Lig devi talip! Transfer için astronomik teklif beklentisi
Juventus'ta Kenan Yıldız'a Premier Lig devi talip! Transfer için astronomik teklif beklentisi Juventus'un genç futbolcusu Kenan Yıldız'a Premier Lig devinin kanca attığı öne sürüldü. 18 yaşındaki hücum oyuncusu için Juventus'un astronomik teklif beklentisinde olduğu kaydedildi.
6.01.2024 İtalya Serie A
Athletic Bilbao, Sevilla deplasmanında galip!
Athletic Bilbao, Sevilla deplasmanında galip! La Liga'nın 19'uncu haftasında Athletic Bilbao, Sevilla deplasmanından 2-0 galip ayrıldı.
4.01.2024 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

Mikel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.