Mikser

Mikser

Son dakika Mikser haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mikser gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mikser haber sayfamızda...

Mikser

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 458 mikser haberi bulunmuştur.
Faciadan dönüldü: Beton mikseri İETT otobüsüne çarptı
Faciadan dönüldü: Beton mikseri İETT otobüsüne çarptı Sultangazi'de beton mikseri İETT otobüsüne arkadan çarptı. Kazada beton mikseri sürücüsü ve otobüsteki 4 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
19.02.2024 Haberler
Kilis’te feci kaza! 2 kişi hayatını kaybetti
Kilis’te feci kaza! 2 kişi hayatını kaybetti Kilis'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil karşı şeritteki beton mikserine çarptı. Taklalar atarak hurdaya dönen otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti.
23.01.2024 Haberler
Kilis’te feci kaza! 2 kişi hayatını kaybetti
Kilis’te feci kaza! 2 kişi hayatını kaybetti Kilis'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil karşı şeritteki beton mikserine çarptı. Taklalar atarak hurdaya dönen otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti.
23.01.2024 Gündem
Şipşak tavuk didikleme yöntemi! El değmeden saniyeler için tel tel ayrılıyor
Şipşak tavuk didikleme yöntemi! El değmeden saniyeler için tel tel ayrılıyor Salata veya yemeklere koymak için didiklenmiş tavuğa ihtiyaç duyarız. Ancak tavuk didiklemek hem vakit alan hem de yorucu olan bir iştir. Peki size tavuk didiklemenin oldukça basit bir yöntemi var desek. İşte hızlıca tavuk didikleme yöntemi.
19.01.2024 Yaşam
Beton pompasının üstüne uzanıp adeta ölüme meydan okudu
Beton pompasının üstüne uzanıp adeta ölüme meydan okudu Afyonkarahisar’da beton pompasının üstüne çıkan bir şahıs akıllara zarar bir şey yaparak üzerine yattığı pompa ile yerden yaklaşık 20 metre yükseğe çıkıp adeta ölüme meydana okudu.
9.01.2024 Haberler
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler Her çift evlenmeden önce çeyiz hazırlığında bulunur. Hayatlarını birlikte idame ettirecek çiftlerin evinde bulunması gereken eşyalardır. Çeyiz listesindeki eşyalar erkek veya kadınlar için eski dönemlerde her ne ayrı olsa da günümüzde gelin ve damat tarafından ortak olarak alınır. Her evde bulunması gereken bu listede salondan mutfağa, banyodan yatak odasına kadar pek çok eşya bulunmaktadır. Pek çok çiftin evlenmeden önce almaya çalıştığı bu eşya listesi oldukça kabarık olduğundan dolayı eksik kalanlar da olabiliyor. 2024 detaylı mutfak, banyo, salon erkek ve kız eksiksiz çeyiz listesi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Yaşam
Topaklanmayan tarhana çorbası tarifi! Kış aylarında vazgeçilmeziniz olacak
Topaklanmayan tarhana çorbası tarifi! Kış aylarında vazgeçilmeziniz olacak Kış sofralarının vazgeçilmezi olan tarhana çorbası, soğuk günlerde içimizi ısıtıyor. Faydaları saymakla bitmeyen tarhana çorbası yaparken sıkça karşılaşılan bir sorun, çorbanın topaklanması. İşte kış ayında sofranızdan eksik etmeyeceğiniz topaklanmayan tarhana çorbası tarifi…
22.11.2023 Yemek
Evde pasta yapmak isteyenler için en kolay pandispanya tarifi! Keki sünger gibi yumuşacık oluyor
Evde pasta yapmak isteyenler için en kolay pandispanya tarifi! Keki sünger gibi yumuşacık oluyor Pandispanya, pastacılığın temel taşı olarak bilinen ve yaygın olarak sünger kek olarak adlandırılan bir hamurdur. Lezzetli bir pasta yapımının vazgeçilmez malzemelerinden biridir.
18.11.2023 Yemek
Kıskançlıktan çatlayan kurabiye tarifi! Hem çatlıyor hem de çatlatıyor
Kıskançlıktan çatlayan kurabiye tarifi! Hem çatlıyor hem de çatlatıyor Yumuşacık yapısı ve çatlak görünümünde adını alan bu kurabiye misafirlerinizin damaklarını çatlatacak türden. Yoğun kakao lezzetiyle çikolata severlerin bayılarak yiyeceği bu kurabiyenin yapışı ise çok kolay. Kıskançlıktan çatlayan kurabiye tarifi…
7.11.2023 Yemek
Beton mikseri dehşet saçtı! 4 araç kağıt gibi ezildi
Beton mikseri dehşet saçtı! 4 araç kağıt gibi ezildi Ankara’da, 5 metre kot farkı olan binanın otoparkına devrilen beton mikseri ile 4 araç, hurdaya döndü.
31.10.2023 Haberler
Beton mikseri dehşet saçtı! 4 araç kağıt gibi ezildi
Beton mikseri dehşet saçtı! 4 araç kağıt gibi ezildi Ankara’da, 5 metre kot farkı olan binanın otoparkına devrilen beton mikseri ile 4 araç, hurdaya döndü.
31.10.2023 Gündem
Waffle makineniz yoksa dert etmeyin! Tavada şipşak waffle tarifi
Waffle makineniz yoksa dert etmeyin! Tavada şipşak waffle tarifi Waffle makinenizin olmaması sizi waffle keyfinden mahrum bırakmasın! Evde şipşak waffle tarifi ile lezzetli waffle'lar hazırlamak oldukça mümkün. İşte size waffle makinesi kullanmadan evde kolayca yapabileceğiniz şipşak waffle tarifi…
27.10.2023 Yemek
Tahin dibine çöküp katılaştıysa sakın çöpe atmayın! Katılaşmış tahini yumuşatıyor
Tahin dibine çöküp katılaştıysa sakın çöpe atmayın! Katılaşmış tahini yumuşatıyor Pekmez karışımıyla kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi tahin bekledikçe yağı ile ayrışıp dibi katılaşabiliyor. Bu tip durumla karşılaştığınızda tahini çöğe atmanıza gerek yok. Katılaşmış tahini yumuşatan tüyoyu sizin için paylaştık…
18.10.2023 Püf Noktası
5 işçinin öldüğü MKE fabrikasındaki patlamada 6 sanık için istenen ceza belli oldu
5 işçinin öldüğü MKE fabrikasındaki patlamada 6 sanık için istenen ceza belli oldu Makine ve Kimya Endüstrisi'nin (MKE) Ankara Elmadağ'daki Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda 5 işçinin hayatını kaybettiği patlamaya ilişkin hazırlanan iddianamede, 6 sanık hakkında 15'er yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.
10.10.2023 Gündem
Deterjan imalathanesinde feci son! İş yeri ortağı hayatını kaybetti
Deterjan imalathanesinde feci son! İş yeri ortağı hayatını kaybetti Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, deterjan imalathanesinde karıştırıcı mikserin devrilmesi sonucu altında kalan iş yeri ortağı hayatını kaybetti. Polis tarafından olayla ilgili inceleme başlatıldı.
2.10.2023 Gündem
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Patlamada şehit olan işçi, 15 Temmuz'da şehit olamadığı için ağlamış
Patlamada şehit olan işçi, 15 Temmuz'da şehit olamadığı için ağlamış Ankara'da Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) fabrikasında meydana gelen patlamada şehit olan işçilerden Ahmet Ünal'ın (32) 15 Temmuz darbe girişimine karşı direndiği ortaya çıktı.
14.06.2023 Gündem
Ankara'da roket fabrikasında patlama! MSB acı haberi duyurdu
Ankara'da roket fabrikasında patlama! MSB acı haberi duyurdu Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'nda meydana gelen patlamada 5 işçi hayatını kaybetti. Olayın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Güler'i arayarak bilgi aldı. Öte yandan patlamaya tanık olan esnaf da yaşadıklarını anlattı: Basıncı biz yüzümüzde bile hissettik.
10.06.2023 Gündem
A101 11 MAYIS KATALOĞU SATIŞA ÇIKTI! A101 Aldın Aldın kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa sunuldu? Midi Fırın, Airfryer, Beyaz Eşya, Stand Mikser
A101 11 MAYIS KATALOĞU SATIŞA ÇIKTI! A101 Aldın Aldın kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa sunuldu? Midi Fırın, Airfryer, Beyaz Eşya, Stand Mikser A101 11 Mayıs Aldın Aldın kataloğunda yer alan ürünler bugün mağazalarda satışa sunuldu. Perşembe günleri sürekli olarak satışta olmayan ürünler A101 Aldın Aldın kataloğu aracılığı ile mağazalarda satışa sunuluyor. Bugün satışa sunulan ürünler arasında TV, Beyaz Eşya, Stand Mikser, Çay Makinesi, Anneler Gününe özel Lav cam ürünler satışa sunuldu. İşte A101 11 Mayıs aktüel ürünler listesi...
11.05.2023 Bilgi Rehberi
11 MAYIS A101 KATALOĞU; A101 Aldın Aldın aktüel ürünler kataloğunda bu Perşembe hangi ürünler satışa çıkacak?Stand Mikser, Midi Fırın, Baskül, Airfryer...
11 MAYIS A101 KATALOĞU; A101 Aldın Aldın aktüel ürünler kataloğunda bu Perşembe hangi ürünler satışa çıkacak?Stand Mikser, Midi Fırın, Baskül, Airfryer... A101 mağazalarında her hafta Perşembe günleri satışa sunulan aktüel ürünler kataloğunda bu hafta yine oldukça farklı ürün seçenekleri yer almaya devam ediyor. Farklı marka TV seçenekleri, SEG marka Inox Beyaz Eşya çeşitleri, Fırın, Çay Makinesi, Stand Mikser, Baskül, Airfryer, Nevresim takımı gibi onlarca farklı ürün seçeneği mağazalarda Perşembe günü satışa çıkacak. İşte A101 11 Mayıs aktüel ürünler listesi...
10.05.2023 Bilgi Rehberi
Sultanbeyli'de beton mikseri kazası kamerada
Sultanbeyli'de beton mikseri kazası kamerada Sultanbeyli'de şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybederek virajı alamadığı beton mikseri devrildi. Beton mikseri şoförü yaralanırken, kaza anı güvenlik kamarasına yansıdı.
9.05.2023 Haberler
Sultanbeyli'de beton mikseri kazası kamerada
Sultanbeyli'de beton mikseri kazası kamerada Sultanbeyli'de şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybederek virajı alamadığı beton mikseri devrildi. Beton mikseri şoförü yaralanırken, kaza anı güvenlik kamarasına yansıdı. 
9.05.2023 Gündem
89 kişiye mezar olan Galeria Sitesi'nin müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı
89 kişiye mezar olan Galeria Sitesi'nin müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı Diyarbakır'da, depremde 89 kişiye mezar olan Galeria Sitesi'nin müteahhidi Sedat Eser, tutuklandı. Eser, ifadesinde, zeminde su çıktığına ve sıvılaşma olduğuna dair bir şey söylenmediğini belirtti.
13.04.2023 Gündem
Avcılar’da beton kalitesi cinayeti! Mikser şoförü, şantiye şefini öldürdü
Avcılar’da beton kalitesi cinayeti! Mikser şoförü, şantiye şefini öldürdü Avcılar’da, beton mikseri şoförü ile şantiye şefi arasında getirilen beton nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından mikser şoförü, şantiye şefinin kafasına çekiçle vurup, bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan zanlı ise tutuklandı.
21.03.2023 Gündem
İstanbul'da kahreden olay! Anne beton mikserin altında öldü, çocukları kurtuldu
İstanbul'da kahreden olay! Anne beton mikserin altında öldü, çocukları kurtuldu Gaziosmanpaşa'da 2 çocuğuyla yolun karşısına geçmeye çalışan Güler Esen (29) beton mikserinin altında kaldı. Kazada Güler Esen hayatını kaybederken çocuklar yara almadan kurtuldu.
17.03.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Mikser ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.