Miktar

Miktar

Son dakika miktar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan miktar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan miktar haber sayfamızda...

Miktar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.803 miktar haberi bulunmuştur.
Soğukkanlılıkla yaklaştı, milyonluk soygunu tek hamledi önledi! Film sahnesi gibi olay
Soğukkanlılıkla yaklaştı, milyonluk soygunu tek hamledi önledi! Film sahnesi gibi olay Giresun'un Bulancak ilçesinde maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda gözaltına alınan 3 şüphelinin 4,5 kilo altın çaldıkları belirlendi. Şüphelilerin soygun öncesi gasbettikleri taksinin sürücüsünü dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak, aracın bagajına kilitledikleri ortaya çıktı. Film gibi soygunda iş yeri çalışanları ve çevredekilerin şüphelilerin peşinden koştuğu, bir esnafın ise gasbedilen taksinin lastiğine bıçak sapladığı kameraya yansıdı.
19.04.2024 Haberler
Soğukkanlılıkla yaklaştı, milyonluk soygunu tek hamledi önledi! Film sahnesi gibi olay
Soğukkanlılıkla yaklaştı, milyonluk soygunu tek hamledi önledi! Film sahnesi gibi olay Giresun'un Bulancak ilçesinde maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda gözaltına alınan 3 şüphelinin 4,5 kilo altın çaldıkları belirlendi. Şüphelilerin soygun öncesi gasbettikleri taksinin sürücüsünü dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak, aracın bagajına kilitledikleri ortaya çıktı. Film gibi soygunda iş yeri çalışanları ve çevredekilerin şüphelilerin peşinden koştuğu, bir esnafın ise gasbedilen taksinin lastiğine bıçak sapladığı kameraya yansıdı.
19.04.2024 Gündem
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir!
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir! AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 18.11'de merkez üssü Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem yerin 5,9 kilometre derinliğinde meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi.
18.04.2024 Gündem
“15 Nisan itibariyle 3 bin 225 maden ruhsat sahası denetlendi”
“15 Nisan itibariyle 3 bin 225 maden ruhsat sahası denetlendi” Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bakanlık olarak madenlere yönelik yaptıkları denetimleri artırdıklarını kaydederek “Bu yıl, 15 Nisan itibariyle 3 bin 225 maden ruhsat sahasının denetimi gerçekleştirildi. Çalışanlarını öncelemeyen hiçbir işletmeyi bizim desteklememiz söz konusu olamaz” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
14 ilde FETÖ'ye Kıskaç-12 operasyonu! Detaylar belli oldu
14 ilde FETÖ'ye Kıskaç-12 operasyonu! Detaylar belli oldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde FETÖ'ye yönelik gerçekleştirilen Kıskaç-12 operasyonunun detaylarını paylaştı.
18.04.2024 Gündem
Petrol fiyatlarında son durum ne?
Petrol fiyatlarında son durum ne? ABD'de artan stokların etkisiyle dün keskin bir düşüş gösteren petrol fiyatları bu sabah bir miktar toparlandı.
18.04.2024 Uzmanpara
2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ SON DAKİKA: Öğretmen Atama takvimi kadro ve branş dağılımı belli oldu mu? MEB Bakanı Yusuf Tekin'den açıklama
2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ SON DAKİKA: Öğretmen Atama takvimi kadro ve branş dağılımı belli oldu mu? MEB Bakanı Yusuf Tekin'den açıklama 2024 Öğretmen atamaları için gözler atama takvimine çevrildi. Dün gerçekleştirilen olan Kabine Toplantısı'nda sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Öğretmen atamaları çok fazla uzamayacak, yakında bir miktar arama yapacağız ifadelerini kullanmıştı. Bugün Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den yeni bir açıklama geldi. Peki 2024 Öğretmen atama takvimi açıklandı mı? Kadro ve Branş dağılımı belli oldu mu?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarıyla ilgili önemli açıklama yaptı. Tekin; "Öğretmen atamasında takvim ve sayı belli değil. Hazine ve Maliye bakanımızla da değerlendireceğiz" dedi.
17.04.2024 Haberler
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öğretmen atamalarına ilişkin açıklaması üzerine Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Oturup Cumhurbaşkanımızla değerlendirme yapacağız sonrasında sayı açıklanır. Hazine ve Maliye Bakanımızın da olması lazım bu toplantıda. Belli bir sayı olsaydı Cumhurbaşkanımız söylerdi” dedi.
17.04.2024 Gündem
Dış ticaret endeksleri açıklandı
Dış ticaret endeksleri açıklandı İhracat birim değer endeksi %4,3, ithalat birim değer endeksi %5,9 azaldı.
17.04.2024 Uzmanpara
İkinci el araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda dikkat çeken değişim
İkinci el araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda dikkat çeken değişim Geçen yılın sonlarına doğru düşüş gösteren araç piyasasında rota değişti. Özellikle ikinci el araçlarda 4 aylık fiyat değişimi dikkat çekti. Peki araç fiyatları neden yükseliyor? Fiyatı en çok artan modeller hangileri, şu anda piyasada en hızlı satılan araçlar neler? Konuyla ilgili tüm merak edilenler haberin detayında...
17.04.2024 Ekonomi
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada İsrail-İran gerilimine değindi. Erdoğan, “İsrail hükümeti ateşi bölgeye yaymak için provokatif adımlar atmaktadır. Gerilimin müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir” dedi.
17.04.2024 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan açıklamalarında öğretmen atamalarına ilişkin de konuştu.
16.04.2024 Gündem
Kripto para piyasası sert düşüş sonrası toparlanıyor
Kripto para piyasası sert düşüş sonrası toparlanıyor Hafta sonu gerçekleşen sert düşüş sonrası yatırımcıları tedirgin eden kripto para piyasası Hong Kong'dan gelen ETF onayı haberi ile yeni haftaya güçlü başladı.
15.04.2024 Uzmanpara
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
Güneydoğu’nun 3 aylık hububat ihracatı belli oldu
Güneydoğu’nun 3 aylık hububat ihracatı belli oldu Güneydoğu Anadolu bölgesinde ilk çeyrekte ihracat lideri olan hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörü, Ocak-Mart arası dönemde ihracatını yüzde 10 artırarak 836,5 milyon dolara taşıdı.
15.04.2024 Ekonomi
9 günlükken teşhis kondu! Mihra bebek için 'ikinci bayram'
9 günlükken teşhis kondu! Mihra bebek için 'ikinci bayram' İzmir’de 9 günlükken SMA Tip 1 teşhisi konulan Mihra Helin Yenigün'ün valilik onaylı bağış kampanyası tamamlandı. Gen tedavisi için 1 milyon 819 bin 500 dolar toplandı. Destek veren gönüller Mihra Helin için gökyüzüne 200 adet pembe balon bıraktı.
15.04.2024 Gündem
Çin politika faizini sabit tuttu
Çin politika faizini sabit tuttu Çin Merkez Bankası (PBOC) vadesi gelen orta vadeli kredileri çevirirken beklendiği gibi politika faizini (MLF) değiştirmedi ve bankacılık sisteminden bir miktar nakit çekti.
15.04.2024 Uzmanpara
Terör örgütüne 19 ilde Bozdoğan-25 operasyonu!
Terör örgütüne 19 ilde Bozdoğan-25 operasyonu! Terör örgütüne yönelik 19 ilde Bozdoğan-25 operasyonu düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 49 kişinin yakalandığı operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
14.04.2024 Gündem
Bayramiç Barajı'ndaki yüzde 100 doluluk oranı üreticiyi sevindirdi
Bayramiç Barajı'ndaki yüzde 100 doluluk oranı üreticiyi sevindirdi Çanakkale’de, çok sayıda su kaynağına sahip olduğu için mitolojide adı ’Bin Pınarlı İda’ olarak geçen Kaz Dağları’ndan beslenen 96 milyon 500 bin metreküp su kapasitesine sahip 250 bin dekar alanı sulayan Bayramiç Barajındaki yüzde 100 doluluk oranı üreticinin yüzünü güldürdü.
13.04.2024 Ekonomi
250 bin dekar alanı sulayan Bayramiç Barajı'ndaki son durum
250 bin dekar alanı sulayan Bayramiç Barajı'ndaki son durum Çanakkale’de, çok sayıda su kaynağına sahip olduğu için mitolojide adı ’Bin Pınarlı İda’ olarak geçen Kaz Dağları’ndan beslenen 96 milyon 500 bin metreküp su kapasitesine sahip Bayramiç Barajındaki yüzde 100 doluluk oranı üreticinin yüzünü güldürdü.
13.04.2024 Gündem
Arjantin'de enflasyon yavaşladı
Arjantin'de enflasyon yavaşladı Arjantin'de enflasyon artış hızı aylık bazda üst üste üçüncü ayda da yavaşladı.
13.04.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Miktar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.