Milan Baros

Milan Baros

Son dakika milan baros haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan milan baros gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan milan baros haber sayfamızda...

Milan Baros

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.742 milan baros haberi bulunmuştur.
Ancelotti'den Arda Güler açıklaması: Oynamaya hazır!
Ancelotti'den Arda Güler açıklaması: Oynamaya hazır! Real Madrid, La Liga'nın 26. haftasında sahasında Sevilla'yı ağırlayacak. Bu maç öncesi Marca, Arda Güler'i manşet yaptı ve Sevilla'ya karşı istediği dakikaları bulabileceğini öne sürdü. Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti ise Sevilla maçı öncesi Arda Güler2in oynayabilecek düzeyde olduğunu söyledi.
24.02.2024 İspanya La Liga
Milan Baros'a Galatasaray tepkisi! 'Liverpool maçında tekrarlar'
Milan Baros'a Galatasaray tepkisi! 'Liverpool maçında tekrarlar' Milan Baros'un Sparta Prag-Galatasaray maçında sarı-kırmızılı taraftarlarla yaşadığı coşkunun yankıları sürerken, Çek ekibinin bu kez Baros'un bir diğer eski takımı olan Liverpool ile eşleşmesi olay oldu.
24.02.2024 Galatasaray
Sparta Prag-Galatasaray eşleşmesi sonrası Çek gazeteciden çarpıcı yorum! 'Açık ara Fernando Muslera'
Sparta Prag-Galatasaray eşleşmesi sonrası Çek gazeteciden çarpıcı yorum! 'Açık ara Fernando Muslera' Sparta Prag'ı takip eden Çek gazeteci, UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ile eşleşmelerini değerlendirdi. Jaroslav Plasil, kritik maçlar öncesi Uruguaylı eldiven ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
19.12.2023 Galatasaray
Mazinde bir tarih yatar!
Mazinde bir tarih yatar! Kulüpler düzeyinde Türk futbolunun en büyük başarılarına 2000 yılında UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı müzesine taşıyan Galatasaray imza attı. Fenerbahçe 2008'de Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final, 2013'te UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynadı. Beşiktaş ise 2017'de Avrupa Ligi'nde çeyrek final heyecanı yaşadı.
26.10.2023 Skorer
Servet Çetin: Hiçbir antrenörü örnek almadım
Servet Çetin: Hiçbir antrenörü örnek almadım Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerlerinde hiç kimseyi örnek almadığını ifade ederek, “Beğendiğim oyuncu da var, teknik direktör de var ama kimseyi örnek almadım bu zamana kadar, almayı da düşünmüyorum” dedi.
18.07.2023 Sivasspor
Futbolda Türkler ‘yabancı’ kaldı! İstatistikler şaşırttı
Futbolda Türkler ‘yabancı’ kaldı! İstatistikler şaşırttı Süper Lig’de 2022-2023 sezonunda 19 takım 684 maç oynadı. Yerli oyuncular 238 kez gol atarken, yabancı oyuncular ise 716 kez rakip fileleri sarstı. 81 ili olan Türkiye’de sadece 42 şehirden futbolcu Süper Lig’de forma giydi. 19 takım, kadrosunda Türkiye doğumlu 265 oyuncuya şans verdi.
2.07.2023 Süper Lig
Türk futbolcular kendi liglerine ve gole yabancı kaldı
Türk futbolcular kendi liglerine ve gole yabancı kaldı Spor Toto Süper Lig'in 2022-2023 sezonu geride kalırken kulüplerin kadrolarında 74 ülkeden 311 yabancı ve yurt dışı doğumlu 13 ülkeden 62 gurbetçi futbolcu yer aldı. 81 ili olan Türkiye'de sadece 42 ilden futbolcu Süper Lig'de forma giydi. 19 takımın yer aldığı ligde, kadrosunda Türkiye doğumlu 265 futbolcu top koşturdu.
1.07.2023 Süper Lig
Sercan Yıldırım'dan Fatih Terim itirafı! Galatasaray ve Felipe Melo sözleri
Sercan Yıldırım'dan Fatih Terim itirafı! Galatasaray ve Felipe Melo sözleri Futbolculuk kariyerinde köklü kulüplerde forma giymiş olan Sercan Yıldırım, Galatasaray'ın eski teknik direktörü olan Fatih Terim hakkında dikkat çeken sözler kullandı. Öte yandan Yıldırım, sarı-kırmızılı ekibin eski futbolcusu Felipe Melo için çarpıcı açıklamalarda bulundu.
21.06.2023 Galatasaray
Sercan Yıldırım'dan Arda Turan ve Galatasaray sözleri! 'Ertuğrul Sağlam beni dövecekti'
Sercan Yıldırım'dan Arda Turan ve Galatasaray sözleri! 'Ertuğrul Sağlam beni dövecekti' Futbol sahalarının efsane isimlerinden Sercan Yıldırım, geçmişe dönük anılarını paylaştı. Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer süreci hakkında konuşan Sercan Yıldırım'ın Ertuğrul Sağlam ile ilgili bir anısı ses getirdi.
24.04.2023 Futbol
Fernando Meira'dan Jorge Jesus itirafı: Şampiyon olmasını istemem
Fernando Meira'dan Jorge Jesus itirafı: Şampiyon olmasını istemem Bir dönem Galatasaray forması giyen eski futbolcu Fernando Meira, sarı-kırmızılı kulüp, Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı ve Dünya Kupası ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Meira sözlerinde ayrıca Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a da değindi. İşte detaylar...
29.11.2022 Galatasaray
Transfer tekliflerini geri çeviren Gomis, Galatasaray'ı sırtlıyor!
Transfer tekliflerini geri çeviren Gomis, Galatasaray'ı sırtlıyor! 6 haftada attığı 4 golle Galatasaray’ı sırtlayan Gomis’in bir İran kulübünden gelen yüksek teklifi geri çevirdiği ortaya çıktı. Fransız yıldızın özel fizyoterapist ve beslenme koçuyla çalışıp müthiş formunu yakaladığı da öğrenildi.
14.09.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Bafetimbi Gomis attı, takım izni kaptı
Galatasaray'da Bafetimbi Gomis attı, takım izni kaptı Bafetimbi Gomis, Ümraniyespor’a attığı nefis golle Galatasaray’ı galibiyete taşırken, Okan Buruk’un antrenman programını da değiştirdi. Sarı-kırmızılı hoca soyunma odasında, “Yarın (bugün) idman planlıyordum ama vazgeçtim. İki gün dinlenebilirsiniz” derken, takım arkadaşlarının Gomis için tezahürat yaptığı belirlendi.
21.08.2022 Galatasaray
2017'den sonra bir ilk! Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'ten inanılmaz performans
2017'den sonra bir ilk! Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'ten inanılmaz performans Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında HangiKredi Ümraniyespor'a konuk oldu. Zorlu mücadeleye Bafetimbi Gomis damga vurdu. Başarılı futbolcu 2017'den sonra bir ilk yaşadı. Gheorghe Hagi, Milan Baros ve Cevad Prekazi'nin başarısını tekrarladı.
20.08.2022 Galatasaray
Servet Çetin: Luciano, Lugano ve Kjaer'in yanında Szalai ve Kim stoper değil!
Servet Çetin: Luciano, Lugano ve Kjaer'in yanında Szalai ve Kim stoper değil! Fenerbahçe ve Galatasaray'ın unutulmaz savunmacılarından Servet Çetin, stoperler Attila Szalai ile Kim Min-Jae'den, Lugano'ya, Daum'dan Zico'ya, Rıza Çalımbay'dan Feyyaz Uçar'a kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı.
14.02.2022 Süper Lig
Harry Kewell'dan Galatasaray itirafı: Bir beklentim yoktu
Harry Kewell'dan Galatasaray itirafı: Bir beklentim yoktu Süper Lig’e damga vuran isimler, Süper Hikayem’e konuk olmaya devam ediyor. Merakla beklenen Süper Hikayem’in bu haftaki konuğu, Galatasaray’daki mücadelesi ile lige damga vuran Harry Kewell. Türkiye’ye gelişinden, unutulmaz gollerine, İstanbul anılarından, oynadığı en iyi futbolculara kadar birçok özel anısını Süper Hikayem’de anlattı.
2.12.2021 Galatasaray
Dev derbide Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşıyor! 394. randevu
Dev derbide Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşıyor! 394. randevu Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü oynanacak 394. Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi için nefesler tutuldu.
19.11.2021 Galatasaray
Derbide kartlar havada uçuşuyor
Derbide kartlar havada uçuşuyor Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü karşılaşacak Galatasaray ile Fenerbahçe arasında son dönemde yapılan derbilerde gösterilen sarı ve kırmızı kartların çokluğu dikkati çekiyor.
18.11.2021 Galatasaray
Beşiktaş-Galatasaray rekabetinden ilginç notlar
Beşiktaş-Galatasaray rekabetinden ilginç notlar Beşiktaş ile Galatasaray futbol takımları arasında 349 maçın sığdığı 97 yıllık rekabette ilk golü Beşiktaşlı Refik Osman Top attı.
24.10.2021 Beşiktaş
Beşiktaş-Galatasaray rekabetinde 350. randevu
Beşiktaş-Galatasaray rekabetinde 350. randevu Süper Lig'in 10. haftasındaki derbide yarın karşılaşacak Beşiktaş ile Galatasaray, tarihlerinde 350. kez birbirine rakip olacak.
24.10.2021 Beşiktaş
Çekya - Danimarka: 1-2
Çekya - Danimarka: 1-2 Avrupa Futbol Şampiyonası (EUR0 2020) çeyrek final mücadelesinde Çekya ile Danimarka karşı karşıya geldi. Danimarka maçı 2-1 kazandı ve adını yarı finale yazdırdı.
3.07.2021 Çekya
Galatasaray-Beşiktaş rekabetinden ilginç notlar
Galatasaray-Beşiktaş rekabetinden ilginç notlar Galatasaray ile Beşiktaş futbol takımları arasında 348 maçın sığdığı 97 yıllık rekabette ilk golü Beşiktaşlı Refik Osman Top attı.
7.05.2021 Galatasaray
Derbide kartlar havada uçuşuyor
Derbide kartlar havada uçuşuyor Fenerbahçe ile Galatasaray arasında son dönemde oynanan maçlara, sarı ve kırmızı kartlar damga vuruyor. Rekabetteki son 54 maçta iki takımın futbolcuları 21'er kez kırmızı kartla cezalandırıldı. Bu süreçte iki takım arasında oynanan derbilerde hakemler toplam 42 kırmızı ve 320 sarı kart kullandı.
4.02.2021 Galatasaray
Beşiktaş-Galatasaray rekabetinden ilginç notlar
Beşiktaş-Galatasaray rekabetinden ilginç notlar Beşiktaş ile Galatasaray futbol takımları arasında 347 maçın sığdığı 97 yıllık rekabette ilk golü Beşiktaşlı Refik Osman Top attı.
16.01.2021 Galatasaray
Derbilerin faturası ağır oluyor
Derbilerin faturası ağır oluyor Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geride kalan 10 sezonda oynanan derbi maçlarda yaşanan olaylar nedeniyle sarı-lacivertli kulüp 2 milyon 476 bin 250, sarı-kırmızılı kulüp ise 1 milyon 745 bin lira para cezası aldı.
26.09.2020 Fenerbahçe
Milaon Baros gollerle döndü, bütün köy maça geldi
Milaon Baros gollerle döndü, bütün köy maça geldi   Milan Baros, futbolu bırakma kararının ardından bir ay sonra sahalara geri döndü, 8 gollü galibiyette 2 gol-3 asistle şov yaptı.  
16.08.2020 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Milan Baros ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.