Milli Okçu

Milli Okçu

Son dakika Milli Okçu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Milli Okçu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Milli Okçu haber sayfamızda...

Milli Okçu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 284 milli okçu haberi bulunmuştur.
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı 2023 yılı spor dünyasında unutulmaz başarılara sahne oldu. Cumhuriyetimiz’in 100. yılını kutladığımız 2023’te birçok branş da tarihi başarılar elde ettik. İşte 2023'te spor dünyasında yaşananlar....
31.12.2023 Skorer
Yiğit Caner Aydın: Kendime bir söz verdim ve başardım!
Yiğit Caner Aydın: Kendime bir söz verdim ve başardım! Geçirdiği kazanın ardından spor ile tutunan para okçumuz Yiğit Caner Aydın, rotasını artık olimpiyalara çevirdi. Milli sporcu geri dönüş hikayesini ile şöyle özetliyor: “Bana ‘ya hiçbir şey yapamıyor’ ya da ‘öyle bir mücadele verdi ki neler başarıyor’ diyeceklerdi. O zaman kararımı vermiştim.”
26.11.2023 Diğer
Rifat Hisarcıklıoğlu: Antalya, artık yalnızca bir şehirden ibaret değildir
Rifat Hisarcıklıoğlu: Antalya, artık yalnızca bir şehirden ibaret değildir Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) düzenlediği Cumhuriyet'in 100. Yıl Ödülleri töreninde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Antalya, Türkiye için çok önemli. Antalya büyüyünce Türkiye büyüyor, Antalya sıkıntı yaşarsa Türkiye sıkıntı yaşıyor. O nedenle Antalya’ya özel ihtimam göstermemiz lazım" dedi.
1.11.2023 Ekonomi
Cumhuriyet’in ışığı geceyi aydınlattı
Cumhuriyet’in ışığı geceyi aydınlattı Cumhuriyet’in 100. yılının kutlandığı 29 Ekim törenleri gece de sürdü. Gecenin karanlığı drone’lar, fenerler, havai fişeklerle aydınlanırken Türkiye’nin dört bir yanında marşlar yankılandı.
31.10.2023 Gündem
Sporcuların Cumhuriyet coşkusu!
Sporcuların Cumhuriyet coşkusu! Yurtta dün gerçekleştirilen organizasyonlarda sporcular, Cumhuriyet’in 100. yılını kutladı. Çıralı’da ok atan Mete Gazoz’dan, İstanbul’da köprüyü geçen kadınlara; Belek’teki golf turnuvasından tarihi yarım adadaki koşuya kadar bir dizi etkinlik gerçekleşti.
30.10.2023 Diğer
Cumhuriyet'in 100'üncü yılı coşkusu! Mete Gazoz'dan 'sönmeyen ateşle' ok
Cumhuriyet'in 100'üncü yılı coşkusu! Mete Gazoz'dan 'sönmeyen ateşle' ok Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında; olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, Yunan mitolojisine 'Olimpos'un Sönmeyen Ateşi' olarak konu olan Yanartaş Milli Parkı’ndaki ateşle ok yakıp, atış yaptı.
29.10.2023 Diğer
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihindeki unutulmaz spor başarıları!
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihindeki unutulmaz spor başarıları! Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihinde takım ve bireysel sporlarda unutulmaz başarılar elde ettik. Futbol, basketbol, voleybol, güreş, halter ve birçok spor dalında tarihi başarılar kazandık.
29.10.2023 Skorer
Yüzyılın bayramı
Yüzyılın bayramı Yüzyıllık bayramımızı coşkuyla kutlamak, Cumhuriyet ideallerini ikinci yüzyıla taşımak üzere bilim, sanat ve spor dünyasından önde gelen isimlerle konuştuk.
28.10.2023 Pazar
Anadolu Efes, Real Madrid'e mağlup oldu!
Anadolu Efes, Real Madrid'e mağlup oldu! Turkish Airlines Euroleague'in 2'nci haftasında Anadolu Efes, Real Madrid'e 103-80 mağlup oldu.
Mete Gazoz'un temeli sağlam!
Mete Gazoz'un temeli sağlam! Olimpiyat altınının yanına bir de dünya şampiyonluğu ekleyen Mete Gazoz bugünlere gelmek için temelini sağlam attı. Milli okçu, anatomisi için yüzme ile basketbolla uğraştı, dikkat yeteneği, göz ve el koordinasyonunu resim yapıp, piyano çalarak geliştirdi.
8.08.2023 Diğer
Şampiyon Mete Gazoz, olimpiyat öncesi hedefi koydu!
Şampiyon Mete Gazoz, olimpiyat öncesi hedefi koydu! Almanya'da düzenlenen Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli okçu Mete Gazoz, İstanbul’a geldi. Gazoz ilk yaptığı açıklamasında "Bundan sonraki hedefimiz 2024 Paris’te hem takım halinde hem ferdi halinde şampiyon olmak” ifadelerini kullandı.
7.08.2023 Diğer
Dünya Kupası'nda şampiyon Mete Gazoz
Dünya Kupası'nda şampiyon Mete Gazoz Milli okçumuz, Hyundai Okçuluk Dünya Kupası’nda takımlarda elde ettiği ikinciliğin ve olimpiyat kotasının ardından bireyselde de fırtına gibi esti. Klasik Yay finalinde Eric Peters’i yenen Mete Gazoz, mutlu sona ulaşmasının yanında Paris’e bir bilet daha aldı.
7.08.2023 Diğer
Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda şampiyon oldu
Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda şampiyon oldu Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisi finalinde Kanadalı Eric Peters'ı 6-4 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.
6.08.2023 Diğer
Dünya Okçuluk Şampiyonasında Mete Gazoz finalde!
Dünya Okçuluk Şampiyonasında Mete Gazoz finalde! Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisinde Mete Gazoz yarı finalde Brezilyalı Marcus D'Almeida'yı 6-3 mağlup ederek finale yükseldi.
6.08.2023 Diğer
Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda Mete Gazoz çeyrek finalde
Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda Mete Gazoz çeyrek finalde Mete Gazoz, Berlin'de devam eden Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi.
3.08.2023 Diğer
11’inci Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışması başladı
11’inci Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışması başladı 11’inci Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışması, eleme müsabakaları ile başladı. Okçular Vakfı tarafından Okmeydanı’ndaki Okçular Tekkesi'nde düzenlenen yarışmalarda 32 ülkeden 400 sporcu yer alıyor. Bugün yapılan eleme mücadeleleri ile başlayan organizasyon, yarın gerçekleştirilecek müsabakaların ardından sona erecek.
25.05.2023 Diğer
‘Yüreğimizdeki yangını kenetlenerek söndüreceğiz’
‘Yüreğimizdeki yangını kenetlenerek söndüreceğiz’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ramazanın ilk iftarını, 6 Şubat’taki depremlerde evleri yıkıldığı için Malatya’dan Ankara’ya gelen Gönen ailesi ile yaptı.
24.03.2023 Gündem
Emine Erdoğan depremzede aile ile iftar yaptı! Mete Gazoz sürprizi
Emine Erdoğan depremzede aile ile iftar yaptı! Mete Gazoz sürprizi Emine Erdoğan, ramazan ayının ilk iftarını Ankara'ya yerleşen depremzede Gönen ailesiyle birlikte yaptı. Emine Erdoğan'a Milli okçu Mete Gazoz da eşlik etti.
23.03.2023 Haberler
Emine Erdoğan depremzede aile ile iftar yaptı! Mete Gazoz sürprizi
Emine Erdoğan depremzede aile ile iftar yaptı! Mete Gazoz sürprizi Emine Erdoğan, ramazan ayının ilk iftarını Ankara'ya yerleşen depremzede Gönen ailesiyle birlikte yaptı. Emine Erdoğan'a Milli okçu Mete Gazoz da eşlik etti.
23.03.2023 Gündem
Semih Saygıner: Dünya şampiyonluğu kazandığım ıstakamı, eğitim için bağışladım
Semih Saygıner: Dünya şampiyonluğu kazandığım ıstakamı, eğitim için bağışladım Dünyaca ünlü milli bilardocu Semih Saygıner, "Dünya şampiyonluğu kazandığım ıstakamı bağışlıyorum. Son çocuk okulunu bitirene kadar yani süre gelen destek vermiş olacağız diye düşünüyorum. Bunu biraz olsun anlatabilmek için ben de katkıda bulunmak istedim" dedi.
15.02.2023 Diğer
Popovich ve Obradovic'ten Drogba'ya birçok isimden depremzedeler için yardım seferberliği
Popovich ve Obradovic'ten Drogba'ya birçok isimden depremzedeler için yardım seferberliği Spor dünyasının önde gelen teknik direktörleri, başantrenörleri, futbolcular, basketbolcular, dünya şampiyonları ve birçok sporcu, sosyal medya üzerinden düzenlenen bir canlı yayın ile depremzedeler için yardım çağrısında bulundu. Yayına katılan birçok isim kendileri için değerli ve anlamı olan eşyaları açık artırma ile satışa sunulmasını istedi. Hem canlı yayından hem de açık artırmadan elde edilecek gelirin tamamı depremden etkilenen çocukların eğitimi için Darüşşafaka’ya bağışlanacak.
15.02.2023 Diğer
Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'e büyük onur
Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'e büyük onur Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu'nun bu yıl 12'ncisini düzenlediği Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri'nde ödüller sahiplerini buldu.
20.12.2022 Futbol
Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri sahiplerini buldu
Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri sahiplerini buldu Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu'nun bu yıl 12'ncisini düzenlediği Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri'nde ödüller sahiplerini buldu.
19.12.2022 Diğer
“Hayata bir kere geliyoruz  engellere yenilemeyiz”
“Hayata bir kere geliyoruz engellere yenilemeyiz” Şevval Beren Mutlu, Yiğit Caner Aydın ve Öznur Cüre... Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu milli sporcuları dolu dolu yaşamak, çalışmak, başarmak, üzerine kendilerine çizdikleri yolda hedeflerine doğru engellere yenilmeden yürüyorlar.
27.11.2022 Pazar
Şampiyon milli güreşçiden 300 kiloluk dondurma şovu
Şampiyon milli güreşçiden 300 kiloluk dondurma şovu Dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp, 300 kilogramlık Maraş dondurmasını iki omzuna aldıktan sonra önce baltayla kesti daha sonra balyoz ile ezdi.
27.10.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Milli Okçu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.