Milli Takımı

Milli Takımı

Son dakika Milli Takımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Milli Takımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Milli Takımı haber sayfamızda...

Milli Takımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 62.436 milli takımı haberi bulunmuştur.
Galatasaray'ın Morutan paylaşımında dikkat çeken detay!
Galatasaray'ın Morutan paylaşımında dikkat çeken detay! MKE Ankaragücü'nde forma giyen Olimpiu Morutan'ın Beşiktaş ile oynanan Türkiye Kupası yarı final ilk maçında aşil tendonunda kopma meydana geldi. Galatasaray, Morutan için 'Geçmiş olsun' paylaşımında bulundu. Galatasaray'ın paylaşımındaki detay dikkatlerden kaçmadı.
24.04.2024 Galatasaray
Galatasaray yeni Sacha Boey'i İtalya'dan buldu! Görüşmeler başlıyor
Galatasaray yeni Sacha Boey'i İtalya'dan buldu! Görüşmeler başlıyor Trendyol Süper Lig'de şampiyponluk hedefleyen Galatasaray yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sacha Boey'i rekor bedelle Bayern Münih'e gönderen Galatasaray bu bölgeye yine Fransız genç bir oyuncuyu transfer etmek istiyor.
24.04.2024 Galatasaray
Ankaragücü'nde Olimpiu Morutan depremi! Resmen açıklandı
Ankaragücü'nde Olimpiu Morutan depremi! Resmen açıklandı Ankaragücü'nün sezon başında Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'ın son durumu belli oldu.
23.04.2024 Ankaragücü
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık'
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık' Antalyaspor'dan sürpriz bir şekilde ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Nuri Şahin suskunluğunu bozdu. Nuri Şahin, Antalyaspor günlerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.
23.04.2024 Antalyaspor
İran Futbol Federasyonu'ndan milli kaleciye ilginç ceza!
İran Futbol Federasyonu'ndan milli kaleciye ilginç ceza! İran Futbol Federasyonu, milli takım kalecisi Hossein Hosseini'ye maç sırasında bir kadına sarıldığı için ceza verdi.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Aurelien Chedjou: Aboubakar hala çok büyük bir değer!
Aurelien Chedjou: Aboubakar hala çok büyük bir değer! Galatasaray'ın eski futbolcularından Aurelien Chedjou, Kamerun Milli Takımı'nda forma giyen futbolcuları değerlendirdi.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle
Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sürpriz bir ismin peşine düştüğü öğrenildi. Ada basını, siyah-beyazlıların 22 yaşındaki Yunan hücumcuyla ilgilendiğini öne sürdü.
23.04.2024 Beşiktaş
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Luka Modric'in geleceğine dair kararını verdiği öğrenildi. Hırvat yıldızla ilgili transfer iddiaları Eyüpspor tarafından yalanlanmıştı.
22.04.2024 İspanya La Liga
Fabio Cannavaro, Serie A ekibiyle anlaşma sağladı!
Fabio Cannavaro, Serie A ekibiyle anlaşma sağladı! Udinese'de teknik direktörlük görevine Fabio Cannavaro'nun getirildiği açıklandı.
22.04.2024 İtalya Serie A
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu Trabzonspor'da gelecek sezon için çalışmalarına başlayan kurmayların ilk transferini bitirdiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun sözleşme şartları netlik kazandı.
22.04.2024 Trabzonspor
Muslera'dan ayrılık sözleri! 'Galatasaray buna izin vermez'
Muslera'dan ayrılık sözleri! 'Galatasaray buna izin vermez' Galatasaray'ın yeni sözleşmesini uzattığı Fernando Muslera, çarpıcı açıklamalarda bulundu ve milli takım kariyerini noktaladığını söyledi.
22.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci depremi! Emeklilik kararı iddiası
Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci depremi! Emeklilik kararı iddiası Fenerbahçe'de ara transfer döneminde transfer edilen Leonardo Bonucci'nin emeklilik kararı alabileceği öne sürüldü.
21.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Wilfried Zaha gerçeği! David Moyes veto etti
Galatasaray'da Wilfried Zaha gerçeği! David Moyes veto etti Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Wilfried Zaha ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcunun transferinin David Moyes tarafından veto edildiği öğrenildi.
20.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor'dan Olympiakos'un yıldızına kanca! Performansı parmak ısırttı
Trabzonspor'dan Olympiakos'un yıldızına kanca! Performansı parmak ısırttı Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların Olympiakos'un yıldızıyla ilgilendiği öğrenildi. Bordo-mavililerin gündemindeki yıldız futbolcunun bu sezon gösterdiği performans parmak ısırttı.
20.04.2024 Trabzonspor
A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Milletler Ligi kadrosu belli oldu
A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Milletler Ligi kadrosu belli oldu Filenin Efeleri, 28 Nisan Pazar günü Ankara’da kampa girecek. Milli Takımımız, 10-14 Mayıs tarihlerinde İtalya Milli Takımı’nın davetlisi olarak İtalya’nın Cavalese kentine giderek turnuvaya katılacak.
20.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe'den sürpriz hamle! İstanbul'a getirdiler
Fenerbahçe'den sürpriz hamle! İstanbul'a getirdiler Fenerbahçe yönetimi, bir genç oyuncuyu daha kadrosuna katmanın peşinde. Sarı-lacivertliler Fildişi Sahilli genç yıldız adayını İstanbul'a getirdi.
20.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'dan Giorgos Masouras açıklaması!
Trabzonspor'dan Giorgos Masouras açıklaması! Trabzonspor, Giorgos Masouras'la ilgili transfer çalışmasının bulunmadığını açıkladı.
19.04.2024 Trabzonspor
Fenerbahçeli Sebastian Szymanski paylaşılamıyor! Dev kulüpler transfer yarışında
Fenerbahçeli Sebastian Szymanski paylaşılamıyor! Dev kulüpler transfer yarışında Fenerbahçe'nin Polonyalı on numarası Sebastian Szymanski'nin gösterdiği performans Avrupa devlerinin iştahını kabarttı. Yıldız futbolcu için transfer yarışının başladığı öğrenildi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaraylı Dries Mertens'ten Napoli itirafı! 'Heyecan verici'
Galatasaraylı Dries Mertens'ten Napoli itirafı! 'Heyecan verici' Galatasaray'ın Belçikalı on numarası Dries Mertens, Napoli ile ilgili konuştu. Yıldız futbolcunun kullandığı ifadeler dikkat çekti.
19.04.2024 Galatasaray
Bayern Münih'le anılıyordu! Julian Nagelsmann EURO 2024 öncesi imzayı attı!
Bayern Münih'le anılıyordu! Julian Nagelsmann EURO 2024 öncesi imzayı attı! Almanya Futbol Milli Takımı, Teknik Direktör Julian Nagelsmann'ın sözleşmesini 2026 FIFA Dünya Kupası sonuna kadar uzattı.
19.04.2024 Dünyadan Futbol
Juventus'un yıldızı Beşiktaş yolunda! Transfer görüşmeleri başladı
Juventus'un yıldızı Beşiktaş yolunda! Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların, Juventus'un 31 yaşındaki yıldızıyla pazarlıklara başladığı öğrenildi.
18.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'a Fransa'dan genç forvet! İstenen bonservis belli oldu
Galatasaray'a Fransa'dan genç forvet! İstenen bonservis belli oldu Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. 22 yaşındaki forvetin kulübünün bonservis talebi netlik kazandı.
18.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Ante Rebic rest çekti! 'Paramı almadan gitmem'
Beşiktaş'ta Ante Rebic rest çekti! 'Paramı almadan gitmem' Beşiktaş'ın sezon başında Milan'dan kadrosuna kattığı Ante Rebic bu sezon beklentilerin altında kaldı. Siyah-beyazlı takımda gelecek sezon kadroda düşünülmeyen başarılı futbolcunun rest çektiği aktarıldı.
18.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'dan Real Madrid'in yıldızına kanca! 34'lük savunmacı gündemde
Galatasaray'dan Real Madrid'in yıldızına kanca! 34'lük savunmacı gündemde Galatasaray'ın Real Madrid forması giyen 34 yaşındaki savunmacıyı kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların gündemindeki yıldızın bu sezon gösterdiği performans parmak ısırttı.
18.04.2024 Galatasaray
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum Milli güreşçi Taha Akgül, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda hedefinin ikinci kez altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.
18.04.2024 Güreş

Benzer Haber Etiketleri

Milli Takımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.