Mine Tugay

Mine Tugay

Son dakika Mine Tugay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mine Tugay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mine Tugay haber sayfamızda...

Mine Tugay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 382 mine tugay haberi bulunmuştur.
Tatil tercihleri yurt dışı oldu
Tatil tercihleri yurt dışı oldu Ünlü isimler, Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilip, tercihini yurt dışından yana kullandı.
9.04.2024 Cadde
Murat Aygen kızı Nil'den bahsetti: Sekiz yaşında bir sürü bestesi var!
Murat Aygen kızı Nil'den bahsetti: Sekiz yaşında bir sürü bestesi var! Murat Aygen, eşi Nihan Aslı Elmas ile görüntülendiği Nişantaşı'nda muhabirlerle sohbet etti. Kızı Nil'den bahseden Aygen, "Dört yaşından beri beste yapıyor. Nihan'ın kitabında çocuk besteleri var. Klasik müziğe meraklı" dedi.
17.02.2024 Cadde
Yıldız Tilbe'nin sağlık durumuyla ilgili son durum! Bir paylaşım daha geldi
Yıldız Tilbe'nin sağlık durumuyla ilgili son durum! Bir paylaşım daha geldi Besteleri ve şarkılarıyla gönüllere taht kuran ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Sevenleri endişelendiren Tilbe'yle ilgili iş adamı İbrahım Sayın sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
19.12.2023 Cadde
Mine Tugay'dan duygusal paylaşım! 'Boşluğun asla dolmayacak'
Mine Tugay'dan duygusal paylaşım! 'Boşluğun asla dolmayacak' Ünlü oyuncu Mine Tugay sosyal medya hesabından abisiyle olan küçüklük fotoğafını paylaştı. Ünlü oyuncu fotoğraflarının altına "Seninle beraber gülmeyi o kadar çok özledim ki" notunu düştü.
19.12.2023 Cadde
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Ünlülerden Can Gürzap paylaşımı
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Ünlülerden Can Gürzap paylaşımı Tiyatro, Sinama ve dizi oyunucusu Can Gürzap bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Usta sanatçı 79 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerimi yumdu.
2.12.2023 Cadde
Estetik iddiası gündem olmuştu! Mine Tugay tanınmamak için çok uğraştı
Estetik iddiası gündem olmuştu! Mine Tugay tanınmamak için çok uğraştı Mine Tugay, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz ocak ayında yüzündeki değişim nedeniyle adından söz ettiren ünlü oyuncu, tanınmamak için şapka ve gözlük taktı.
25.11.2023 Cadde
Dilan Çiçek Deniz paylaşımına tepki yağınca hemen sildi!
Dilan Çiçek Deniz paylaşımına tepki yağınca hemen sildi! İsrail saldırılarından bir süre sonra çektiği selfieleri paylaşan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz'e sosyal medyada tepki yağdı. 3 günlük yas ilan edilmesini hatırlatan takipçilerin yorumları sonrası Deniz, paylaşımlarını sildi.
20.10.2023 Cadde
Estetik yaptıran Dilan Çiçek Deniz işinden oldu!
Estetik yaptıran Dilan Çiçek Deniz işinden oldu! Bir mücevher firmasıyla reklam anlaşması yapan Dilan Çiçek Deniz’in, badem göz ameliyatı yaptırınca “Doğallığını kaybettin” gerekçesiyle işinden olduğu iddia edildi.
28.07.2023 Cadde
Dilan Çiçek Deniz: Sivaslı olduğum için havuzda kahvaltıyla bir fotoğrafım bile olamamış
Dilan Çiçek Deniz: Sivaslı olduğum için havuzda kahvaltıyla bir fotoğrafım bile olamamış Meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile ilişkisiyle adından sıkça söz ettiren Dilan Çiçek Deniz, son olarak sosyal medya hesabından peş peşe yayınladığı tatil pozlarıyla gündeme geldi. Renkli karelerini "Sivaslı olduğum için havuzda kahvaltıyla bir fotoğrafım bile olamamış" notula yayınlayan Deniz'e, beğeni yağdı.
11.07.2023 Cadde
İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal'dan bebek müjdesi!
İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal'dan bebek müjdesi! 2021 yılında Hande Ünal ile hayatını birleştiren 29 yaşındaki oyuncu İsmail Ege Şaşmaz baba olmaya hazırlanıyor. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Hande Ünal paylaştığı karnı burnunda pozlarına ''Limon kadarmış'' notunu düştü. Anne-baba olmaya hazırlanan çifte tebrik mesajları yağdı.
4.07.2023 Cadde
Son hali çok konuşulan Dilan Çiçek Deniz isyan etti! Ünlülerden destek geldi
Son hali çok konuşulan Dilan Çiçek Deniz isyan etti! Ünlülerden destek geldi Meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile ilişkisiyle adından sıkça söz ettiren Dilan Çiçek Deniz, son olarak çenesi ve gözlerindeki değişimle gündem oldu. Estetik yaptırdığı iddia edilen oyuncu hakkında, "Su gibi bir kızdı, yazık etmiş" ve "Yüzünü ne hale getirmiş?" şeklinde yorumlar yapıldı. Tescilli güzel, eleştirilere makyajsız pozuyla cevap verdi.
10.06.2023 Cadde
Hazal Kaya'dan eşi Ali Atay'ın doğum gününde aşk dolu paylaşım
Hazal Kaya'dan eşi Ali Atay'ın doğum gününde aşk dolu paylaşım Geçtiğimiz şubat ayında ikinci kez anne olmanın sevincini yaşayan Hazal Kaya, 2019 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürdüğü Ali Atay'ın yeni yaşını kutladı. Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile dudak dudağa çekilen romantik bir pozunu paylaşan Hazal Kaya'nın gönderisini takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.
22.04.2023 Cadde
‘Üstümü örtmeyi hak görmüyorum’
‘Üstümü örtmeyi hak görmüyorum’ Günlerdir uyuyamadığını söyleyen Pelin Akil, “Üstümde örtü olduğunda, bunu kendime hak görmüyorum. Üşüyerek uyumaya çalışan onca depremzedeyi düşünüyorum” dedi.
23.02.2023 Cadde
Pınar Altuğ hesabını çalanlara ateş püskürdü: Şu anda insan dolandırmanın zamanı değil!
Pınar Altuğ hesabını çalanlara ateş püskürdü: Şu anda insan dolandırmanın zamanı değil! Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan ünlü Pınar Altuğ, sosyal medya hesabına bir başkasının giriş yaptığını ve insanlara özel mesaj gönderdiğini duyurdu. Hesabına giren kişiye ateş püsküren ünlü isim, "Şu anda insan dolandırmanın hakikaten zamanı değil" ifadelerini kullandı.
22.02.2023 Cadde
Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'den 'evlilik' kararı!
Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'den 'evlilik' kararı! 'Yasak Elma' dizisinde 'Yıldız' karakterine hayat veren Eda Ece ile bir dargın bir barışık aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer, özel hayatlarıyla sık sık adlarından söz ettiriyor. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift, son olarak aldıkları evlilik kararıyla magazin gündemine geldi. İkilinin düğün tarihinin belli olduğu konuşuluyor.
22.02.2023 Cadde
Mine Tugay: Şehirler ağlıyor, ben nasıl ağlamayayım!
Mine Tugay: Şehirler ağlıyor, ben nasıl ağlamayayım! Tiyatrocu Orhan Aydın’ın Hatay’da enkaz altında kalan kızı Eylem Şafak Aydın, deprem felaketinin 6'ncı gününde hayatını kaybetti. Mine Tugay, 36 saat süren arama kurtarma çalışmalarının ardından cansız bedenine ulaşılan arkadaşını unutmayarak; duygu yüklü bir paylaşımla Aydın'a veda etti.
23.02.2023 Cadde
Son görüntüsü çok konuşulmuştu! Mine Tugay'dan 'estetik' açıklaması
Son görüntüsü çok konuşulmuştu! Mine Tugay'dan 'estetik' açıklaması Ünlü oyuncu Mine Tugay, konuk oyuncu olarak katıldığı bir dizideki görüntüsüyle çok konuşulmuştu. Sosyal medya kullanıcılarının estetik yaptırdığını iddia ettiği Tugay, hakkındaki söylentilere kayıtsız kalamayarak 3.8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden bir açıklama yayınladı.
8.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kendall Jenner Kendall Jenner, LACMA Art + Film Gala’ya katıldı...
7.11.2022 Cadde
Gençlik sırrı güneş
Gençlik sırrı güneş Mine Tugay, Instagram’dan hayranlarının sorularını yanıtladı.
17.10.2022 Cadde
Pişmanlığı politik olamamak
Pişmanlığı politik olamamak Sosyal medyada sevenlerinin sorularına cevap veren Mine Tugay, politik olamadığını belirtti.
17.09.2022 Cadde
‘Aynaya bakmıyorum’
‘Aynaya bakmıyorum’ Mine Tugay, boya ve badana işlerinin kendisine terapi gibi geldiğini söyledi.
15.09.2022 Cadde
‘Mahkemede mi görüşelim?’
‘Mahkemede mi görüşelim?’ Mine Tugay, takıntılı bir hayranının kendisini sürekli rahatsız etmesine, “Mahkemede mi görüşelim?” diyerek, tepki gösterdi.
26.08.2022 Cadde
Hayat mesajı
Hayat mesajı Mine Tugay, Instagram’dan hayranlarının sorularına video’yla cevap verdi.
18.08.2022 Cadde
Hediye yerine bağış
Hediye yerine bağış Oyuncu Mine Tugay, doğum gününde hediye yerine Tohum Otizm Vakfı’na bağış istedi.
28.07.2022 Cadde
Valiz krizi
Valiz krizi Mine Tugay, tatil dönüşü havalimanında valiz krizi yaşadı.
18.07.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mine Tugay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.