Mini Etek

Mini Etek

Son dakika mini etek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mini etek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mini etek haber sayfamızda...

Mini Etek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 859 mini etek haberi bulunmuştur.
Rihanna kural bozmadı! İşte hamilelik stili
Rihanna kural bozmadı! İşte hamilelik stili ABD'li rapçi ASAP Rocky'den ikinci bebeğine hamile olan dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, geçtiğimiz mayıs ayında kucağına aldığı ve adını sır gibi sakladığı minik oğlu ile Paris'te görüntülendi. Akşam yemeği için gittiği mekanın çıkışında objektiflere yansıyan Rihanna, bebeğini kucağında taşıdı.
20.04.2023 Cadde
Kadınlar maruz kaldıkları sokak tacizini anlattı!
Kadınlar maruz kaldıkları sokak tacizini anlattı! Özellikle kadınların çok sık maruz kaldığı sokak tacizi en büyük sorunlardan biri. Birçok kişi tacize uğradıktan sonra sessizleşip, psikolojik problemlerle karşı karşıya kalıyor. İstanbul'da yaşayan ve sosyal hayatta sokak tacizine maruz kalan kadınlar, şahit oldukları olayları anlattı.
7.11.2022 Haberler
Kadınlar maruz kaldıkları sokak tacizini anlattı! 'Metroda yaşlı amca tarafından tacize uğradım'
Kadınlar maruz kaldıkları sokak tacizini anlattı! 'Metroda yaşlı amca tarafından tacize uğradım' Özellikle kadınların çok sık maruz kaldığı sokak tacizi en büyük sorunlardan biri. Birçok kişi tacize uğradıktan sonra sessizleşip, psikolojik problemlerle karşı karşıya kalıyor. İstanbul'da yaşayan ve sosyal hayatta sokak tacizine maruz kalan kadınlar, şahit oldukları olayları anlattı.
7.11.2022 Gündem
Lila Grace Moss, defilede giydiği etek yüzünden annesi Kate Moss'u 'azarlamış!'
Lila Grace Moss, defilede giydiği etek yüzünden annesi Kate Moss'u 'azarlamış!' Dünyaca ünlü model Kate Moss 1993 yılında mini etek ve dondurmayla podyuma çıkarak, o dönemin manşetlerinde yer almayı başarmıştı. Bu defileden yıllar sonra o gün ile ilgili British Vogue'a konuşan Moss, kızı Lila Grace Moss'un o gün giydiği etek yüzünden kendisini 'azarladığını' açıkladı. Ünlü isim ayrıca, Playboy Malikanesi ve Hugh Hefner ile ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.09.2022 Cadde
Şapkalar dörtnala
Şapkalar dörtnala İngiltere’de geçen yıl pandemi nedeniyle sınırlı katılımcının kabul edildiği Ascot At Yarışları, bu yıl gösterişli zamanlarına geri döndü. Ascot’ta yine sosyetenin şapkaları ön plandaydı.
16.06.2022 Dünya
Mini etekli kadın hırsız bacağındaki dövmeden yakalandı
Mini etekli kadın hırsız bacağındaki dövmeden yakalandı İstanbul Kâğıthane’de bir rezidansa girerek İranlı iş insanı evinden 500 bin lira değerinde ziynet eşyası ile 1000 dolar çalan biri kadın iki hırsız polis tarafından yakalandı. Daha önceden 22 adet suç kaydı bulunan kadın hırsız Hazar M.'nin bacağındaki dövme sayesinde tespit edildiği öğrenildi.
13.06.2022 Haberler
Mini etekli hırsız! Bacağındaki dövme ele verdi
Mini etekli hırsız! Bacağındaki dövme ele verdi İstanbul Kâğıthane’de bir rezidansa girerek İranlı iş insanı evinden 500 bin lira değerinde ziynet eşyası ile 1000 dolar çalan biri kadın iki hırsız polis tarafından yakalandı. Daha önceden 22 adet suç kaydı bulunan kadın hırsız Hazar M.'nin bacağındaki dövme sayesinde tespit edildiği öğrenildi.
13.06.2022 Gündem
Aleyna Tilki, Uludağ'ı salladı!
Aleyna Tilki, Uludağ'ı salladı! Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan genç şarkıcı Aleyna Tilki, dün akşam Uludağ'da dinleyicileriyle bir araya geldi. Tilki, sahnede sergilediği dans performansıyla geceye damgasını vurdu.
8.02.2022 Cadde
Nusret hakkında şok iddia! 'Beni mini etek ve topuklu ayakkabı giymeye zorladı'
Nusret hakkında şok iddia! 'Beni mini etek ve topuklu ayakkabı giymeye zorladı' Nusret Gökçe, eski çalışanlarıyla mahkemelik oldu. Gökçe'nin Manhattan'daki et lokantasının iki eski çalışanı, Nusret'i dava etti.
18.11.2021 Dünya
Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur savcılığa ifade verdi
Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur savcılığa ifade verdi SOSYAL medya platformundaki kanalında yayınlanacak programın fragman içeriğinde İslami değerlere hakaret ettiği iddiasıyla hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma yürütülen sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur savcılığa ifade verdi. Uğur, "Kaçak göçmen sorununa dikkat çekmek için böyle bir video çektik" diyerek suçlamayı reddetti. Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur hakkında sosyal medya platformunda yayınlanacak programının tanıtım fragmanı tartışmalara neden olmuştu. Sarıklı ve cübbeli, silahlı sakallı ve mini etek giyen bir kadının peşinden telefonla çekim yaparak yürüyen karakterlerin yer aldığı fragmana sosyal medyada tepki gösterilmişti. Bir grup vatandaş da 23 Ağustos'ta İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Oğuzhan Uğur hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Grup adına açıklama yapan gazeteci Hasret Yıldırım, "Oğuzhan Uğur isimli bir sanatçı ve sosyal medya fenomeni, bir fragman üzerinden alenen ırkçılık ve nefret söylemi ile İslami kisve ile alay etmiştir" diyerek suç duyurusunda bulunmuştu. Bunun üzerine "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan hakkında soruşturma başlatılan Uğur, bugün avukatı Çağdaş Çelik ile birlikte adliyeye geldi. SUÇLAMAYI REDDETTİ İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosu'na "şüpheli" sıfatıyla ifade veren Oğuzhan Uğur'un, "Kaçak göçmen sorununa dikkat çekmek için böyle bir video çekip yayınlandık. Hiçbir dini değeri aşağılamak gibi amacımız olamaz. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik bir yana halkın büyük bir kısmının rahatsız olduğu konuyu dile getirdik" dediği öğrenildi.
4.10.2021 Gündem
Uygunsuz fotoğrafını attı, savcılık 'kovuşturmaya yer yok' dedi
Uygunsuz fotoğrafını attı, savcılık 'kovuşturmaya yer yok' dedi İzmir'de dansçı ve sosyal medya fenomeni Eda Yön , sosyal medya hesabına uygunsuz fotoğrafını yollayıp, mesaj yazan O.C. adlı erkek hakkında şikayetçi oldu. Savcılık, Yön'ün profilinin herkese açık olması nedeniyle kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.
14.09.2021 Haberler
Uygunsuz fotoğrafını attı, savcılık 'kovuşturmaya yer yok' dedi
Uygunsuz fotoğrafını attı, savcılık 'kovuşturmaya yer yok' dedi İzmir'de dansçı ve sosyal medya fenomeni Eda Yön , sosyal medya hesabına uygunsuz fotoğrafını yollayıp, mesaj yazan O.C. adlı erkek hakkında şikayetçi oldu. Savcılık, Yön'ün profilinin herkese açık olması nedeniyle kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.
14.09.2021 Gündem
Katilinin elini öptü! Yağmur 27 bıçak darbesiyle can verdi
Katilinin elini öptü! Yağmur 27 bıçak darbesiyle can verdi Aydın'ın Didim ilçesinde, yakınlarının düğününden dönüşte, ailesine bir yere uğrayacağını söyleyip yanlarından ayrıldıktan 2 gün sonra arazide 27 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulunan lise öğrencisi Yağmur Tayhan'ın babası Mehmet Tayhan, katil zanlısı Nizam Cansızlar'ın evinin dükkanına komşu olduğunu, çocuklarının de kendisine amca dediğini belirtti. Tayhan, "Kızım kaçırılmadan bir gün önce Kurban Bayramı'nda katilinin 'amca' diye elini öpmüştü" dedi.
3.09.2021 Gündem
Uğurkan Erez: Deniz Akkaya'yı beğenmemiştim
Uğurkan Erez: Deniz Akkaya'yı beğenmemiştim Armağan Çağlayan'ın 'Dur Bi Dinle' programına konuk olan koreograf ve modacı Uğurkan Erez, ünlü manken Deniz Akkaya’yı ilk çıktığı dönem beğenmediğini açıkladı.
20.08.2021 Cadde
Öykü Çelik: Kendime keko demek istedim!
Öykü Çelik: Kendime keko demek istedim! Son olarak 'Survivor' yarışmasıyla ekranlara gelen ve "Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?" sözleriyle tepki çeken oyuncu Öykü Çelik, önceki gün Bodrum'da görüntülendi. Muhabirlerin sorularını cevaplayan Çelik, olay olan sözleri ve İsmail Berhan'la olan ilişkisi hakkında konuştu.
28.06.2021 Cadde
Ascot’ta atlar koşuyor şapkacılar kazanıyor
Ascot’ta atlar koşuyor şapkacılar kazanıyor İngilizlerin en önemli geleneklerinden Ascot At Yarışları, sönük geçen 2020’nin ardından yeniden ihtişamını arıyor. Atlarından çok şapkalarıyla ünlü Ascot’ta 750 sterlinden 10 bin sterline kadar değişen fiyatlarda şapka görülebiliyor. Şapkada pırlanta varsa fiyat 100 bin sterline de çıkabiliyor
17.06.2021 Dünya
Pınar Altuğ eşinin yeni yaşını kutladı
Pınar Altuğ eşinin yeni yaşını kutladı Oyuncu Pınar Altuğ, 2008 yılında dünyaevine girdiği oyuncu eşi Yağmur Atacan’ın yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Altuğ'un gönderisine kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.
19.05.2021 Cadde
Pınar Altuğ'dan mini etek sorusuna yanıt!
Pınar Altuğ'dan mini etek sorusuna yanıt! Yağmur Atacan’la mutlu bir evlilik süren oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında geliyor. 46 yaşındaki Altuğ, son olarak takipçilerinin sorularını yanıtladı.
17.05.2021 Cadde
Son dakika: Kadıköy’ün kabusu oldu! Sonunda... Dehşet saçan hamile!
Son dakika: Kadıköy’ün kabusu oldu! Sonunda... Dehşet saçan hamile! İstanbul Kadıköy’de fısıltı gazetesiyle kulaktan kulağa yayılan eli bıçaklı hamile kadın gaspçı yakalandı. Polisteki ifadesinde “Cinlerim var” diyen kadın, savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemece ev hapsi verilerek serbest bırakıldı.
27.04.2021 Gündem
Son dakika haberler: Bu görüntü olay yarattı! Mini etek, file çorap...
Son dakika haberler: Bu görüntü olay yarattı! Mini etek, file çorap... Uçaktan adımını attığı anda flaşlar patladı. Tüm dikkatler ondaydı, ancak kıyafet seçimi kendisinin de önüne geçmişti. Mini etek ve desenli file çoraplarını kısa botlarla tamamlayan First Lady, sosyal medyadaki savaşın da fitilini ateşlemiş oldu.
6.04.2021 Dünya
Öykü Çelik ‘Survivor’ öncesi bakıma girmiş
Öykü Çelik ‘Survivor’ öncesi bakıma girmiş ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de mücadele eden Öykü Çelik’in, yarışma öncesi güzellik kampına girdiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun kendi kanı kullanılarak bakım yaptırdığı ortaya çıktı.
23.01.2021 Cadde
Özdemir Erdoğan: Zeki Müren'i izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı
Özdemir Erdoğan: Zeki Müren'i izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı Söz yazarı ve besteci Özdemir Erdoğan, 1996 yılında hayatını kaybeden Zeki Müren hakkında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Erdoğan, "İnsanlarımız Zeki Müren'i çocuklarıyla birlikte izledi. Onu izleyen küçük erkek çocukları travmalar yaşadı" dedi.
9.01.2021 Cadde
Survivor 2021, Survivor 2020'yi geçebilecek mi?
Survivor 2021, Survivor 2020'yi geçebilecek mi? Survivor yıllardır bir ekran klasiği haline gelmiş olsa da pandemi döneminde evlere kapanmamız neticesinde 2020 versiyonunun yeri bir başka oldu. Şimdi sıra Survivor 2021'de. Bakalım Survivor 2021, Survivor 2020'yi geçebilecek mi...
4.01.2021 Ekran
Öykü Çelik: Ünlüyüz diye zengin sanıyorlar
Öykü Çelik: Ünlüyüz diye zengin sanıyorlar Geçtiğimiz günlerde yaptığı 'mini etek' açıklamasıyla gündem olan oyuncu Öykü Çelik, hakkında bilinmeyenlerini anlattı. Çelik, “Ben kiramı ödeyebilmek için kredi çektiğimi biliyorum. Bu tecrübeleri de yaşadım" dedi.
25.12.2020 Cadde
Son dakika... Özür yetmez istifa etsin!
Son dakika... Özür yetmez istifa etsin! Son dakika haberlere göre, Üniversiteler için “fuhuş evleri” ve “emlakçılar anlatsın” gibi çirkin ithamlarda bulunan Sofuoğlu’na emlakçılar ateş püskürdü. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Aşa, “Bilinçaltının dışa vurumu, beyni hasta, hastalıklı bir bakış” derken, Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Yetkin, “Özür yetmez, mesleği bıraksın” ifadelerini kullandı...
20.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mini Etek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.