Minik Serçe

Minik Serçe

Son dakika Minik Serçe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Minik Serçe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Minik Serçe haber sayfamızda...

Minik Serçe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 479 minik serçe haberi bulunmuştur.
Sezen’in tostuna beğeni yağdı
Sezen’in tostuna beğeni yağdı Sanatçı Emel Müftüoğlu, 'Minik Serçe' lakaplı meslektaşı Sezen Aksu fotoğrafıyla hayranlarına sürpriz yaptı.
19.03.2024 Cadde
Görenler gözlerine inanamadı!
Görenler gözlerine inanamadı! Nilperi Şahinkaya’nın bir dergi için verdiği pozlar, Minik Serçe Sezen Aksu’ya benzerliğiyle gündem oldu.
21.02.2024 Cadde
Nilperi Şahinkaya'nın Sezen Aksu'ya benzerliği dikkat çekti!
Nilperi Şahinkaya'nın Sezen Aksu'ya benzerliği dikkat çekti! 'Senden Önce' dizisi ile yıldızı bir kez daha parlayan Nilperi Şahinkaya’yı görenler inanamadı. Özel bir çekim için objektif karşısına geçen güzel oyuncunun sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarına bakan bir daha baktı. Ünlü oyuncunun, Türk Pop Müziği’nin 'Minik Serçe'si Sezen Aksu’ya benzerliği gündem oldu.
20.02.2024 Cadde
Nükhet Duru: Beni etkileyen çok görüntü oldu
Nükhet Duru: Beni etkileyen çok görüntü oldu Nükhet Duru önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Amerikan Hastanesi'ne giderken karşısında basın mensuplarını gören sanatçı şaşkınlığını gizleyemedi. Duru, herkesi yasa boğan 6 Şubat depremleriyle ilgili duygularını da dile getirdi.
8.02.2024 Cadde
Dünya bile 'Ajda'nın peşindeydi! Tiryakisi olmasa bugün bu bardak yoktu
Dünya bile 'Ajda'nın peşindeydi! Tiryakisi olmasa bugün bu bardak yoktu Her gün çay içtiğiniz ince belli büyük çay bardaklarının hikâyesini daha önce duydunuz mu? Tasarımcısının, isim anasının adını alan bardaklar için fazla uzağa gitmeye de gerek yok. İşte Süperstar'ın Beykoz Korusu'ndaki yürüyüşüyle başlayarak dünyada bile adından söz ettiren 'Ajda'nın ardındaki gerçek.
8.02.2024 Yaşam
Nükhet Duru'nun iki büyük pişmanlığı! 'Kendimi duvardan duvara vurdum'
Nükhet Duru'nun iki büyük pişmanlığı! 'Kendimi duvardan duvara vurdum' Nükhet Duru, katıldığı yılbaşı özel programında samimi açıklamalarda bulundu. Usta sanatçı, Türk pop müziğine damga vuran 'Ele Güne Karşı' ve 'Beni Yak Kendini Yak' şarkılarını nasıl kaçırdığını anlattı.
4.01.2024 Cadde
'Sezen Aksu konserindeki bu çocuk büyüdü!'
'Sezen Aksu konserindeki bu çocuk büyüdü!' Usta sanatçı Erol Evgin'in kendisi gibi müzisyen olan oğlu Murat Evgin, yıllar önce 'Minik Serçe' lakaplı şarkıcı Sezen Aksu ile ile çekilen fotoğrafını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.
25.11.2023 Cadde
Alina Boz ile Umut Evirgen evlilik yolunda, Mithat Can Özer inzivada!
Alina Boz ile Umut Evirgen evlilik yolunda, Mithat Can Özer inzivada! Oyuncu Alina Boz (25), 'Minik Serçe' Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'le (41) dört yıllık birlikteliğine nokta koyduktan kısa süre sonra adı birçok ünlü ile aşk dedikodusuna karışan yönetmen Umut Evirgen'le (33) yeni bir ilişkiye yelken açtı. İkilinin evlilik yolunda olduğu konuşulurken, Özer'in ise inzivaya çekildiği öne sürüldü.
8.10.2023 Cadde
Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor mu? İlk açıklama geldi
Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor mu? İlk açıklama geldi Oyuncu Alina Boz, 'Minik Serçe' Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'le (41) dört yıllık birlikteliğine nokta koyduktan kısa süre sonra adı birçok ünlü ile aşk dedikodusuna karışan yönetmen Umut Evirgen'le yeni bir ilişkiye yelken açtı. Önceki gün İstanbul Havaalanı'nda görüntülenen çift, evlenecekleri yönünde çıkan iddialara ilk kez yanıt verdi.
27.09.2023 Cadde
Sezen Aksu'nun ölüm korkusu nasıl geçti! 'Bana çok iyi geldiniz'
Sezen Aksu'nun ölüm korkusu nasıl geçti! 'Bana çok iyi geldiniz' Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Ankara Numune Hastanesi'nin başhekimi olduğu dönemde, 'Minik Serçe' lakaplı usta sanatçı Sezen Aksu ile nasıl tanıştıklarını ve arlarında geçen telefon görüşmelerini anlattı.
12.09.2023 Cadde
Bir limon, 'Keskin Bıçak'ı nasıl dillere doladı? Futbol efsanesinin son günlerinde açıkladığı sırrı
Bir limon, 'Keskin Bıçak'ı nasıl dillere doladı? Futbol efsanesinin son günlerinde açıkladığı sırrı Karagümrük, Diyarbakırspor, Bursaspor ve Beşiktaş'ta defans oyuncusu olarak hafızlara kazınan futbol efsanesi Vedat Okyar, başarılarla dolu kariyerinin dışında milyonların dilinden düşmeyecek bir şiir de yazmıştı. Eşi ile arasındaki 'limon' kırgınlığı üzerine yazdığı mısraların gizli kalmasını istese de bakın o şiir Sezen Aksu’nun sesiyle nasıl milyonların şarkısı oldu.
9.08.2023 Yaşam
Alina Boz ile Umut Evirgen'den aşk pozu!
Alina Boz ile Umut Evirgen'den aşk pozu! Oyuncu Alina Boz (25), 'Minik Serçe' Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'le (41) dört yıllık birlikteliğine nokta koyduktan kısa süre sonra adı birçok ünlü ile aşk dedikodusuna karışan yönetmen Umut Evirgen'le (33) yeni bir ilişkiye yelken açtı. Magazin gündemine bomba gibi düşen çiçeği burnunda aşıklardan yeni paylaşım geldi.
3.08.2023 Cadde
Yeni aşkı Umut Evirgen olmuştu! İşte Alina Boz'un Mithat Can Özer ile ayrılığının perde arkası
Yeni aşkı Umut Evirgen olmuştu! İşte Alina Boz'un Mithat Can Özer ile ayrılığının perde arkası Oyuncu Alina Boz (25), 'Minik Serçe' Sezen Aksu'nun oğlu Mithan Can Özer'le (41) dört yıllık birlikteliğine nokta koyduktan kısa süre sonra adı birçok ünlü ile aşk dedikodusuna karışan yönetmen Umut Evirgen'le (33) yeni bir ilişkiye yelken açtı. Magazin gündemine bomba gibi düşen yeni aşkın detayları da ortaya çıktı.
29.07.2023 Cadde
‘Geri dön’ mesajı
‘Geri dön’ mesajı Sezen Aksu’nun ‘Kıra Döke’ eseri iki günde YouTube’da 140 bin dinlendi.
24.07.2023 Cadde
Sezen Aksu afet bölgesinde
Sezen Aksu afet bölgesinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde 46 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Asrın felaketi sonrası tüm Türkiye tek yürek oldu. Ünlü isimler de afet bölgesine giderek, halkın yardımına koştu.
8.03.2023 Cadde
Mustafa Ceceli: Eşim Selin İmer'e teslim oldum!
Mustafa Ceceli: Eşim Selin İmer'e teslim oldum! Mustafa Ceceli, önceki akşam Kıbrıs’ta bir otelde sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen şarkıcı, soruları yanıtladı. Sahne kıyafetini eşi Selin İmer'in seçtiğini ifade eden 41 yaşındaki ünlü şarkıcı, "Yoğun konser maratonunda eşiniz ve çocuğunuz İstanbul’da kalıyor, zorlanmıyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi. Bir süredir Ebru Gündeş'in albümü üzerine çalışan Ceceli, meslektaşına övgüler yağdırdı.
11.10.2022 Cadde
‘Yaşayan bir efsane’
‘Yaşayan bir efsane’ Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Üç Kız Kardeş’in başrol oyuncuları Özgü Kaya ve Melisa Berberoğlu, ‘Sezen Aksu Dijital’ sergisi için, “Biz çok beğendik. Minik Serçe yaşayan bir efsane” dedi.
6.10.2022 Cadde
Ayta Sözeri: Sahne kıyafetlerine çok para vermeyi sevmiyorum!
Ayta Sözeri: Sahne kıyafetlerine çok para vermeyi sevmiyorum! Türk Sanat Müziği'nin güçlü seslerinden Ayta Sözeri, önceki akşam Bodrum Türkbükü'nde bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Ünlü şarkıcı, bu hafta da sahnesinde aynı elbiseyi giydi.
17.07.2022 Cadde
Çatıdan düşen minik serçe, başka bir serçenin çabalarıyla hayata tutundu
Çatıdan düşen minik serçe, başka bir serçenin çabalarıyla hayata tutundu Ordu’da, çatıdan düşen bir serçe hareketsiz kalınca yardımına bir başka serçe yetişti. Dakikalarca arkadaşının hayata dönmesi için uğraşan serçenin çabaları sonuç verdi.
6.07.2022 Yaşam
Alina Boz'dan Mithat Can Özer açıklaması: Biz gayet iyiyiz
Alina Boz'dan Mithat Can Özer açıklaması: Biz gayet iyiyiz Oyuncu Alina Boz (23), önceki gün kendisinden 17 yaş büyük sevgilisi Mithat Can Özer’le Etiler’de bulunan bir mekan çıkışı görüntülendi. Mekana ayrı ayrı gelen sevgililerden Alina Boz, giriş kapısında açıklama yaptı. Mithat Can Özer ise çıkışta konuşmayı tercih etti.
21.06.2022 Cadde
Mithat Can Özer'e 'Sezen Aksu sahnelere dönecek mi?' sorusu
Mithat Can Özer'e 'Sezen Aksu sahnelere dönecek mi?' sorusu 'Minik Serçe' lakaplı Sezen Aksu, 2016'da İstanbul'da müzikseverlerin karşısına çıktığı ve "Sezen'li Yıllar" adını taşıyan konser ile 40 yıllık sahne hayatına veda etmişti. Usta sanatçının oğlu Mithat Can Özer, önceki gün Armutlu'da görüntülendi. Mithat Can, müzik kariyerinde unutulmaz şarkılara imza atan annesi ile ilgili soruya yanıt verdi.
12.06.2022 Cadde
Aksu'ya Musti desteği
Aksu'ya Musti desteği Sezen Aksu’nun ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısındaki tepki çeken sözlere bir destek de Mustafa Sandal’dan geldi
17.01.2022 Cadde
Cover yaptı
Cover yaptı Fatma Turgut, Sezen Aksu’nun ‘Hata’ isimli şarkısını cover’ladı.
4.09.2021 Cadde
Enis Arıkan ve Ezgi Mola, Sezen Aksu'nun izniyle paylaştı!
Enis Arıkan ve Ezgi Mola, Sezen Aksu'nun izniyle paylaştı! Usta sanatçı Sezen Aksu uyuduğu sırada, yakın arkadaşı Ezgi Mola ile birlikte selfie çeken oyuncu Enis Arıkan, yıllar sonra Minik Serçe'nin izniyle yayınladığı fotoğrafın hikayesini anlattı.
27.08.2021 Cadde
Sezen Aksu'ya kamyonet dolusu çiçek
Sezen Aksu'ya kamyonet dolusu çiçek 67’nci yaş gününü geçtiğimiz hafta kutlayan Sezen Aksu’nun gelin adayı Alina Boz, Minik Serçe'yi gecikmeli de olsa sevgilisi Mithat Can Özer’le kutlamaya gitti. Müstakbel kayınvalidesinin doğum günü için Akyarlar’da kiraladığı evin yolunu tutan Alina Boz'un sevgilisiyle birlikte hediye aldığı görüldü. Aksu'nun evinin bahçesine kamyonetle gelen çiçek akılları karıştırdı.
28.07.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Minik Serçe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.