Minneapolis

Minneapolis

Son dakika Minneapolis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Minneapolis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Minneapolis haber sayfamızda...

Minneapolis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 518 minneapolis haberi bulunmuştur.
'Fed bu yıl en fazla 2 faiz indirimi yapacak'
'Fed bu yıl en fazla 2 faiz indirimi yapacak' Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari, yılın başından bu yana gelen güçlü ekonomik verilerin ABD Merkez Bankası’nın (Fed) bu yıl en fazla iki kez ya da muhtemelen sadece bir kez faiz indirmesini uygun kılacağının sinyalini verdi.
7.03.2024 Uzmanpara
George Floyd’un anısı Phoenix’te
George Floyd’un anısı Phoenix’te George Floyd’un polis tarafından öldürülmesinin ardından Minneapolis’te bir yas ve protesto alanına dönüşen 38. Cadde ile Chicago Bulvarı kesişimi, şimdi de Phoenix’te sanatseverlerle buluşuyor.
10.02.2024 Kültür Sanat
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
George Floyd’u öldüren eski polis hapishanede bıçaklandı
George Floyd’u öldüren eski polis hapishanede bıçaklandı ABD’de George Floyd’u öldüren eski polis Derek Chauvin’in, tutulduğu Arizona eyaletindeki hapishanesinde bir mahkum tarafından bıçaklandığı açıklandı.
25.11.2023 Dünya
Dolar kaç liradan işlem görüyor?
Dolar kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL haftanın üçüncü işlem gününe 28.49’un üzerinde başladı.
8.11.2023 Uzmanpara
Altın yatırımcıları Powell’ın konuşmasını bekliyor
Altın yatırımcıları Powell’ın konuşmasını bekliyor Geçen haftalarda Orta Doğu’daki savaşı fiyatlayarak rekor seviyeleri test eden altın piyasasında bu hafta itibarıyla yön değişti. Bugün ise yatırımcıların gözü ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın açıklamalarında olacak.
8.11.2023 Uzmanpara
Dolar ve euroda son durum ne?
Dolar ve euroda son durum ne? Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününe 28.43’ün üzerinde başladı.
7.11.2023 Uzmanpara
Piyasalarda yön değişti: Gram altın kritik sınırın altına geriledi
Piyasalarda yön değişti: Gram altın kritik sınırın altına geriledi Geçen hafta cuma günü ABD’de iş gücü istatistiklerinin açıklanmasının ardından altın fiyatları yükselmişti. Yeni haftada ise altında yön değişti. Özellikle ABD Merkez Bankası (Fed) üyelerinden gelen faizle ilgili açıklamalar piyasaları etkiliyor. İşte detaylar...
7.11.2023 Uzmanpara
'Enflasyon hala çok yüksek'
'Enflasyon hala çok yüksek' Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari, ABD'de enflasyonun hala çok yüksek olduğunu belirtti.
18.10.2023 Uzmanpara
Ünlü sanatçı Haluk Akakçe hayatını kaybetti!
Ünlü sanatçı Haluk Akakçe hayatını kaybetti! Çağdaş sanatın önemli isimlerinden olan, çalışmalarıyla birçok ödül kazanan Haluk Akakçe'den acı haber... Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören ve dokuz gün komada kalan sanatçı 53 yaşındaki ressam ve iç mimar, bu sabah vefat etti.
10.10.2023 Cadde
'Bu yıl bir faiz artırımı daha olur'
'Bu yıl bir faiz artırımı daha olur' Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari, ABD Merkez Bankası'ndan (Fed) bu yıl bir faiz artırımı daha bekliyor.
26.09.2023 Uzmanpara
Burada satılık bir tablo varmış
Burada satılık bir tablo varmış ‘80 ve ‘90’lar televizyon kuşağının ikon ressamı Bob Ross’un tablosu satışa çıktı. Bir efsane hâline gelen “Resim Sevinci” programına katılan bir kişi tarafından açık artırmada satın alınan “Ormanda Yürüyüş” adlı yağlı boya tablo, Bob Ross tarafından 1983 yılında canlı yayında yapılmıştı.
16.09.2023 Kültür Sanat
'Faiz artırımlarına ihtiyaç olabilir'
'Faiz artırımlarına ihtiyaç olabilir' Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) enflasyon ile mücadelede ilerleme sağladığını söylerken, hala faiz artırımlarına ihtiyaç olabileceğini belirtti.
16.08.2023 Uzmanpara
Dolar bugün ne kadar?
Dolar bugün ne kadar? Dolar/TL haftanın üçüncü işlem gününe 27.04’ün üzerinde başladı.
16.08.2023 Uzmanpara
Altın fiyatlarında 'Fed' baskısı
Altın fiyatlarında 'Fed' baskısı ABD ekonomisine ilişkin son gelen veriler ve ABD Merkez Bankası (Fed) üyelerinden yapılan açıklamalar altın piyasası üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Dün ons altın 1900 doların, gram altın 1650 liranın altını gördü. Peki bugün piyasalarda son durum ne? İşte detaylar...
16.08.2023 Uzmanpara
Patates soyacağıyla başladı, şimdi dünyayı temizliyor! Kurduğu şirket otel odasında aklına geldi
Patates soyacağıyla başladı, şimdi dünyayı temizliyor! Kurduğu şirket otel odasında aklına geldi İşi gereği sık sık seyahat ediyor, hayatının büyük bir kısmını otellerde geçiriyordu. Yine o günlerden birinde oturduğu yerden sıçradı, aklına muazzam bir fikir gelmişti. Eğer siz de otelden ayrılırken bu ürünleri özellikle çöpe atmıyor ya da tamamen bitirmiyorsanız onlara ne olduğuna hem şaşıracak hem de hayran olacaksınız.
8.08.2023 Yaşam
Dünyayı ayağa kaldıran George Floyd davasında yeni gelişme! Karar açıklandı
Dünyayı ayağa kaldıran George Floyd davasında yeni gelişme! Karar açıklandı ABD'nin Minnesota eyaletinde orantısız güç kullanarak siyahi George Floyd'un ölümüne neden olan eski polis memuru Derek Chauvin'in yanında bulunan eski polis memuru Tou Thao, hakkında karar verildi. Eski polis memuru Thao mahkemede açıklama yaptı.
7.08.2023 Dünya
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı ABD Merkez Bankası (Fed) anketine göre ABD'de ekonomik faaliyetler son haftalarda hafifçe arttı.
13.07.2023 Uzmanpara
George Floyd'un ölümünden sonra yeni rapor! ABD'de korkutan veri
George Floyd'un ölümünden sonra yeni rapor! ABD'de korkutan veri ABD Adalet Bakanlığı 3 sene önce George Floyd’un öldürüldüğü Minneapolis’te polisin, siyahilere 9, kızılderililere ise 13,9 kat daha fazla şiddet uyguladığını açıkladı.
16.06.2023 Dünya
'Demir adam'ın bu özelliği kimsede yok! 47 kiloluk top mermisi bile yıkamadı
'Demir adam'ın bu özelliği kimsede yok! 47 kiloluk top mermisi bile yıkamadı Hayatını değiştiren gelişmeyi fark ettiğinde ergenlik çağındaydı. Yaşıtlarının aksine karnına aldığı darbelerden dolayı bir acı hissetmiyordu. Bunu test etmek isteyen pek çok arkadaşı onu görünce karnına yumruk atmaya başladı. Artık yumruklarla da yetinmiyor, karnına balyoz darbeleri alıyor hatta ağır siklet şampiyonunun bile karnına yumruk atmasına izin veriyordu. Ancak bir süre sonra tehlikenin dozunu daha da artırdı ve doğrudan karnına 47 kiloluk bir top mermisi attırarak yeni bir rekor daha kırdı.
23.05.2023 Dünya
ABD'de uçağa lazer tutan adam hapse atıldı
ABD'de uçağa lazer tutan adam hapse atıldı Delta Hava Yolları'na ait bir uçağa lazer tutarak yolcuları "inanılmaz bir tehlikeye" atan bir adam bu suçtan dolayı mahkum edildi.
13.04.2023 Dünya
ABD'de kara kış etkili! 50 milyon kişi tehlike altında
ABD'de kara kış etkili! 50 milyon kişi tehlike altında ABD’nin kuzey ve orta batı bölgelerinde kara kış koşulları hakim. Çok sayıda bölgede yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar kapanırken uçuşlar da iptal oluyor. Yetkililer 50 milyondan fazla kişinin olumsuz hava koşulları altındaki bölgede etki altında olduğunu belirtiyor.
23.02.2023 Dünya
Altın fiyatlarında son durum ne?
Altın fiyatlarında son durum ne? Bu hafta altın piyasasında sert yükselişler görüldü. Özellikle salı günü ons altın 3 ayın zirvesini görürken, gram altın tüm zamanların rekorunu kırdı. Peki hafta ortasından sonra altın fiyatlarında seyir ne oldu? İşte detaylar...
18.11.2022 Uzmanpara
ABD'nin konuştuğu dava! Suçlamayı kabul etti
ABD'nin konuştuğu dava! Suçlamayı kabul etti ABD'nin Minnesota eyaletinde orantısız güç kullanarak siyahi George Floyd'un ölümüne neden olan eski polis memuru Derek Chauvin'in yanında bulunan eski polis memuru J. Alexander Kueng hakkındaki suçlamayı kabul etti.
24.10.2022 Dünya
ABD’den George Floyd kararı: 2 eski polise hapis cezası
ABD’den George Floyd kararı: 2 eski polise hapis cezası ABD'de, siyahi George Floyd'un ölümü ile ilgili davada yargılanan eski polis memuru J. Alexander Kueng 3 yıl, eski polis memuru Tou Thao ise 3,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kueng ve Thao hakkındaki cezaların açıklanması ile Floyd cinayetine karışan 4 polis memuru da hapis cezasına çarptırılmış oldu.
27.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Minneapolis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.