Mmorpg

Mmorpg

Son dakika mmorpg haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mmorpg gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mmorpg haber sayfamızda...

Mmorpg

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 70 mmorpg haberi bulunmuştur.
Dijital sosyalliğe sihirli bir dünya
Dijital sosyalliğe sihirli bir dünya Hızla dijitalleşen sosyalleşme ihtiyacını temel alarak yepyeni, birleştirici ve sihirli dünyalar kurduklarını belirten Teleporter Kurucu Ortağı ve CEO'su Dilara Keçeci, bugüne kadar 2 milyon dolara yakın yatırım aldıklarını, yeni yılda yeni bir yatırım turuna çıkacaklarını açıkladı.
9.12.2023 Milliyet Executive
Mmorpg Ne Demek? Mmorpg Türü Oyunlar Nelerdir?
Mmorpg Ne Demek? Mmorpg Türü Oyunlar Nelerdir? Geçmişten günümüze kadar piyasada farklı özelliklerde yerini almayı başaran oyunlar, kendi aralarında farklı türlere göre ayrılmaktadır. Günümüzde halen varlığını koruyan ve en çok sevilen oyun türlerinden birisi de MMORPG oyun türleridir. MMORPG kelimesi ve oyun türlerini bilmeyen kişiler MMORPG ne demek? MMORPG türü oyunlar nelerdir tüm detayları ile derledik.
19.08.2021 Oyun
StoneAge World 172 Ülkede Aynı Anda Yayınlandı
StoneAge World 172 Ülkede Aynı Anda Yayınlandı Netmarble’ın tarih öncesi çağlarda geçen maskot toplama MMORPG’si StoneAge World bugün yayınladı. Oyun Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 172 ülkede eş zamanlı olarak oyunseverlerin beğenisine sunuldu.
18.06.2020 Oyun
Türkiye’de mobil oyun çılgınlığı
Türkiye’de mobil oyun çılgınlığı Türkiye’de mobil oyun çılgınlığı yaşanıyor. 2019’da oyuncu sayısı 32 milyona çıkarken, sektör büyüklüğü 826 milyon dolar oldu. PUBG Mobile en çok indirilen ve en çok para harcanan oyun oldu. Lisanslı espor takımı sayısı 85’e çıktı
12.02.2020 Ekonomi
Lineage 2: Revolution oyununda yeni etkinlik!
Lineage 2: Revolution oyununda yeni etkinlik! Netmarble Corp., mobil çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu (MMORPG), Lineage 2: Revolution'a Alice Harikalar Diyarı'nın heyecan dolu dünyasını getirince, Aden'in Kahramanlarının karşısına tamamen yeni bir tehdit olan Harikalar Diyarı çıktı. Meraklı kedi Varot'un hatası nedeniyle, "Harikalar Diyarında Savaş" güncellemesinde, oyuncular Alice'nin dünyasını kurtarmak için onunla güçlerini birleştirebilir ve Harikalar Diyarına adım atabilir.
16.05.2019 Oyun Dunyasi
Sömestirde oyuna doyduk
Sömestirde oyuna doyduk Yarıyıl tatilini fırsat bilen oyun sektörü pek çok tanıtım, güncelleme ve etkinliği duyurdu. Dev organizasyonlardan e-spor etkinliklerine kadar son dönemde piyasaya sunulan yeniliklere göz attık.
27.01.2019 Ekonomi
HyperX Alloy FPS Pro mekanik oyun klavyesi inceleme
HyperX Alloy FPS Pro mekanik oyun klavyesi inceleme HyperX’in Cherry MX anahtarlar, sağlam çelik kasa, çıkarılabilir kablo, ve oyun moduyla donattığı Alloy FPS Pro klavyesini inceledik. Peki hem profesyonel FPS hem de normal oyunculara hitap eden Alloy FPS Pro kullanıcılara nasıl bir deneyim sunuyor?
5.12.2017 Teknoloji
Tamamen Türkçe! Oyunseverlerin merakla beklediği o oyun Türkiye'ye geliyor
Tamamen Türkçe! Oyunseverlerin merakla beklediği o oyun Türkiye'ye geliyor Koreli yapımcı Pearl Abyss tarafından tamamen Türkçe olarak hazırlanan Black Desert Online kısa bir süre sonra Türkiye’ye geliyor. Biz de Black Desert Online’ın Türkiye ile ilgili planlarını Pearl Abyss’in COO’su James Heo’dan dinledik.
20.09.2017 Teknoloji
Dijital oyunda şov zamanı
Dijital oyunda şov zamanı Dijital oyun dünyası, İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı GameX 2017’de buluşuyor. 14-17 Eylül tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda en yeni dijital oyunlar tanıtılacak.
14.09.2017 Ekonomi
Logitech G403 Prodigy ve Prodigy Wireless incelemesi
Logitech G403 Prodigy ve Prodigy Wireless incelemesi Logitech’in oyun ekipmanlarına çok yüksek bütçeler ayırmak istemeyen oyunculara hitap eden Prodigy serisinde yer alan G403 Prodigy ve Prodigy Wireless farelerini inceledik.
14.09.2017 Teknoloji
MMORPG oyunu Black Desert Online Türkiye'ye geliyor
MMORPG oyunu Black Desert Online Türkiye'ye geliyor MMORPG oyunu Black Desert Online, Türkiye’ye geliyor. Gelişmiş bir grafik arama motoru kullanan oyun, 6 Eylül 2017 tarihinden itibaren PearlAbyss Türkiye’nin resmi sayfalarında özel paketlerle satışa sunuldu.
8.09.2017 Oyun
Türkiye'de oyun pazarı 700 milyon dolara ulaştı
Türkiye'de oyun pazarı 700 milyon dolara ulaştı Orta Doğu, Kuzey Afrika, ve Azerbaycan'a oyun hizmeti ihraç eden Türkiye'nin pazar hacmi 700 milyon dolara ulaştı.
22.06.2017 Teknoloji
Pokemon Go’ya rakip çok
Pokemon Go’ya rakip çok Bir artırılmış gerçeklik oyunu olan ve bütün dünyayı etkisi altına alan Pokemon Go’nun rakipleri de var. ‘Ingress’, ‘Zombies, Run!’, ‘Real Strike’ bunlar arasında. Bu oyunların hepsi sizi gerçek hayata karıştırıp sokaklara çıkartıyor
31.07.2016 Ekonomi
MMORPG Severlere Müjde
MMORPG Severlere Müjde MMORPG severlerin dilinden düşürmediği isim Black Desert Online, ücretsiz ek paketini takipçilerine sundu. Karakter yaratma ekranında saatlerce vakit geçiren oyuncuların MMORPG’si, bugün Valencia isimli ek paketiyle tekrar gündemdeki yerini aldı. Valencia’nın ilk bölümü olan bu ek paket, tüm oyunculara ücretsiz. Valencia, oyunun genel harita büyüklüğünü % 30 oranında arttırıyor ve yeni bir çöl alanı ekleniyor. İlk Valencia sürprizleri, yeni […]
5.07.2016 Oyun Dunyasi
Epik MMORPG’ye Güncelleme
Epik MMORPG’ye Güncelleme Square Enix Ltd BAFTA adayı DVO FINAL Final Fantasy XIV‘nin en yeni içerik güncellemesi için Revenge of the Hordeismindeki resmi fragmanı yayınladı. Revenge of the Horde (3.3 Yaması) 7 Haziran’da aktifleşecek ve oyuna heyecan verici, aksiyon dolu güncellemeler getirecek. Bunlar arasında Dragonsong War ana senaryo görevinin merakla beklenen finali, Moogle ırkından yeni Beast Tribe görevleri […]
30.05.2016 Oyun Dunyasi
eRevollution Giderek Yayılıyor
eRevollution Giderek Yayılıyor Simülasyon oyunları her zaman bir çok kesime hitap etmiştir. İşgal severler için gelen eRevollution da oldukça beğeni topluyor.
11.05.2016 Teknoloji
Beklenen RPG’nin Yeni Videosu
Beklenen RPG’nin Yeni Videosu Pearl Abyss tarafından geliştirilen ve Daum Games tarafından yayımlanacak olan MMORPG oyunu Black Desert Online‘ın çıkış videosu yayımlandı. Yayımlanan çıkış videosunu buradan izleyebilirsiniz. Özellikle detaylı karakter yaratma ekranı ve oyun içi atmosferiyle dikkat çeken oyun, ne yazık ki ülkemizdeki bazı kısıtlamalar nedeniyle oynanamayacak. Ancak ileride durum ne olur, şu an için bilemiyoruz. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
5.03.2016 Oyun Dunyasi
Beklenen MMORPG’yi Herkesten Önce Oynayın
Beklenen MMORPG’yi Herkesten Önce Oynayın Pearl Abyss tarafından geliştirilen ve Daum Games tarafından yayımlanacak olan MMORPG oyunu Black Desert Online‘ın kapalı beta kayıtları başladı. Oyunun kapalı betasına kayıt olmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca oyunun kapalı betasının Avrupa‘da 16 Aralık – 22 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleşeceğini de belirtelim. Black Desert Online Beta Notları Karakter özelleştirme ekranına 30 yeni cilt tonu, 40 yeni saç rengi […]
8.12.2015 Oyun Dunyasi
Bedava MMORPG İsteyenler Buraya
Bedava MMORPG İsteyenler Buraya Ücretsiz MMORPG‘ler kervanına katılan WildStar, çok yakında tamamen ücretsiz olacak. 2014’ün Haziran ayında çıkış yapan ve World of Warcraft’a olan benzerliği nedeniyle birçok oyuncu tarafından eleştirilen WildStar, 29 Eylül tarihi itibariyle tamamen ücretsiz olacak ve kapalı beta testi de bugün başlıyor. Oyunun ücretsiz olmasıyla birlikte içerikte, oyundaki sistemde ve çevre tasarımında değişiklikler olacak.
7.09.2015 Oyun Dunyasi
PS4’te MMORPG Keyfi Bir Başka
PS4’te MMORPG Keyfi Bir Başka MMORPG türünün sevilen örneklerinden biri olan Phantasy Star Online 2, PlayStation 4 platformuna çıkış yapacak. PC, PS Vita sonrası PS4’lere de gelecek olan oyunumuz, kendi karakterlerimizi yaratıp, farklı maceralara yelken açtığımız ilginç bir oyun. Aksiyon yanına, TPS türünü de eklediğimizde Phantasy Star Online 2, kendi türünde oyuncuları mutlu edecek kadar başarılı.
17.08.2015 Oyun Dunyasi
Efsane MMORPG’ye Yeni İçerik!
Efsane MMORPG’ye Yeni İçerik! Blizzard, Gamescom fuarında düzenlediği ikinci konferansta World of Warcraft’ın yeni eklenti paketini duyurdu. Geçtiğimiz gün Hearthstone ve Heroes of the Storm’a gelecek olan yenilikler hakkında konuşan Blizzard, bugün düzenlediği konferansta, herkesin merak ettiği yeni World of Warcraft ek paketini duyurdu.
7.08.2015 Oyun Dunyasi
Yepyeni Bir MMORPG
Yepyeni Bir MMORPG Bu yıl içerisinde piyasaya çıkacak olan gerçek zamanlı strateji ve MMORPG oyunumuz Kingdom Under Fire II için yeni videolar yayımlandı. Oyun, aynı zamnada aksiyon ve RPG öğelerini de barındırıyor. Son zamanlarda hasretini çektiğimiz ilginç konseptlere yer veriyor. Karakterimizi kontrol ederken, aynı zamanda onun emri altındaki orduya yön vereceğimiz oyunda, hikaye modu da bulunacak.
5.08.2015 Oyun Dunyasi
Efsane MMORPG Yenilendi
Efsane MMORPG Yenilendi MMORPG dünyasının vazgeçilmez isimlerinden biri olan World of WarCraft (WoW), yeni yaması Fury of Hellfire’la karşımızda. Zırhınızı kuşanın ve büyülerinizi hazırlayın – Tanaan Jungle’a girip Hellfire Citadel’in dehşetleriyle yüzleşmenin vakti geldi.
30.06.2015 Oyun Dunyasi
Muhteşem MMORPG Artık Bedava
Muhteşem MMORPG Artık Bedava MMORG dünyasının tanınan isimlerinden biri olan WildStar sık sık World of Warcraft ile kıyaslanmaktaydı. Hoş, hala bu şekile düşünen çok fazla oyuncu var. Ancak içerik ve dünya olarak WildStar, farklı MMO yapısıyla bazılarınızın kalbini kazanmayı başardı. Ancak onun kaderi de The Elder Scrolls Online gibi oldu.
30.05.2015 Oyun Dunyasi
Ücretsiz MMORPG Yenileniyor
Ücretsiz MMORPG Yenileniyor Ücretsiz oynanabilen MMORPGlerin yayımcısı Perfect World Europe B.V. ve Cryptic Studios, Wizards of the Coast'un Dungeons; Dragons Unutulmuş Diyarlar evreninde kurgulanan MMORPG;sinin yedinci güncellemesi olan Neverwinter: Stronghold'un 2015 yazında bilgisayarlarda olacağını duyurdu.
25.05.2015 Oyun Dunyasi

Benzer Haber Etiketleri

Mmorpg ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.