Mobil Cihaz

Mobil Cihaz

Son dakika mobil cihaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mobil cihaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mobil cihaz haber sayfamızda...

Mobil Cihaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.743 mobil cihaz haberi bulunmuştur.
21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı
21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Haberler
Son dakika! 21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı
Son dakika! 21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Gündem
RTÜK’ten lisans uyarısı: 72 saat süre verildi
RTÜK’ten lisans uyarısı: 72 saat süre verildi Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrasında yorumcu Serdar Ali Çelikler canlı yayında karşılaşmanın yardımcı hakemi Mustafa Savranlar hakkında ağır ifadeler kullandı. Çelikler, gelen tepkilerin ardından yaptığı açıklamada özür dilerken bir süre ekranlara çıkmayacağını duyurdu. Konuyla ilgili harekete geçen RTÜK ilgili platforma 72 saat süre verdi.
27.02.2024 Futbol
Çevre Bakanlığı' ndan Erzincan açıklaması: Kirlilik tespit edilmemiştir
Çevre Bakanlığı' ndan Erzincan açıklaması: Kirlilik tespit edilmemiştir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Erzincan’ın İliç ilçesinde yaşanan maden kazasına ilişkin açıklama yayımladı.
14.02.2024 Ekonomi
Atıştırmayı bırak filmlerini seyret!
Atıştırmayı bırak filmlerini seyret! Mersin Üniversitesi’nin araştırmasında, ekran karşısında yemek yemenin ve bir şeyler atıştırmanın, sofraya oturmaya göre daha fazla kilo aldırdığı ortaya çıktı. Uzmanlar, “Seyrederken yemeyin” diyor.
5.02.2024 Dünya
NASA'dan ayrılıp Türkiye'ye dönen Umut Yıldız Milliyet'e konuştu: Star Wars tüketicisiyim
NASA'dan ayrılıp Türkiye'ye dönen Umut Yıldız Milliyet'e konuştu: Star Wars tüketicisiyim Türkiye'nin uzaya ilk astronotunu göndermesi bir anda hepimizin dikkatini bu yöne çekti. Uzay gündemimizden düşmezken NASA’daki 10 yıllık çalışmasının ardından Türkiye’ye kesin dönüş yapan Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız da en çok konuşulan isimlerden. Geçtiğimiz hafta bizimle Kennedy Uzay Merkezi’ndeki Ax-3’ün fırlatılış heyecanını paylaşan Dr. Yıldız ile bu hafta İİstanbul’da buluştuk...
28.01.2024 Pazar
Yurt dışı telefona 180 gün kullanım
Yurt dışı telefona 180 gün kullanım AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, yurt dışından getirilen mobil cihazların Türkiye’de kaydedilmeden kullanılma süresinin 120’den 180 güne çıkarılacağını bildirdi.
26.12.2023 Ekonomi
Bu tuzağa düşmeyin! IMEI dolandırıcılarından yeni taktik
Bu tuzağa düşmeyin! IMEI dolandırıcılarından yeni taktik Dolandırıcıların yöntemleri bitmiyor. Şimdi de, normalde 20 bin olan cep telefonu IMEI kaydını, 2 bin 700 liraya yapabileceklerini söyleyen kişiler, yurt dışından telefon alan vatandaşları tuzağına düşürüyor.
22.11.2023 Gündem
90 dakikadan fazla kablosuz kulaklık kullanılırsa ne olur?
90 dakikadan fazla kablosuz kulaklık kullanılırsa ne olur? Son yıllarda mobil cihaz kullanıcıları tarafından kablosuz kulaklıkların kullanımı oldukça artıyor. Kablolu olanlara kıyasla kablosuz kulaklıklar kullanıcıları ergonomi açısından rahat ettirse de kulak sağlığı açısından bazı problemlere yol açabiliyor.
14.10.2023 Genel Sağlık
Cep’teki kopyaya klon kıskacı geldi
Cep’teki kopyaya klon kıskacı geldi Kullanılmayan cep telefonlarının kapatılması için 7 yıl olan süre 1 yıla düşürüldü. Kararla, kayıt dışının önüne geçilmesi ve kopya IMEI yoluyla klonlanmış cep kullanımının zorlaştırılması hedefleniyor.
13.10.2023 Ekonomi
İkinci ele nur yağdı
İkinci ele nur yağdı Sıfır cep telefonlarında artan fiyatlarla birlikte tüketiciler daha ekonomik bir alternatif arayışına girdi. İkinci el, yenilenmiş cep telefonlarına ilgi artarken, özellikle gençler bu telefonları talep ediyor.
24.09.2023 Ekonomi
En büyük vurgun sitesi çökertildi!
En büyük vurgun sitesi çökertildi! Çalınan kimlik bilgilerini siber suçlulara satan ve “dünyanın en büyük dolandırıcılık sitesi” olarak bilinen darknet pazarı “Genesis Market”, uluslararası bir baskınla çevrimdışı duruma getirildi.
7.04.2023 Dünya
Elon Musk’ın Apple’a karşı savaşı
Elon Musk’ın Apple’a karşı savaşı Elon Musk’a göre; Apple sahip olduğu pazar gücünü diğer şirketler ve tüketiciler aleyhine kullanan bir tiran...
21.02.2023 Milliyet Rekabet
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 7 müjde! Teknoloji destek paketi açıklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 7 müjde! Teknoloji destek paketi açıklandı '1 Milyon İstihdam Projesi Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, teknoloji destek paketini açıkladı.
29.12.2022 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 7 müjde! Teknoloji destek paketi açıklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 7 müjde! Teknoloji destek paketi açıklandı '1 Milyon İstihdam Projesi Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, teknoloji destek paketini açıkladı.
29.12.2022 Gündem
Casper’dan 2023 yılında teknoloji dünyasına damga vuracak 5 trend!
Casper’dan 2023 yılında teknoloji dünyasına damga vuracak 5 trend! Sadece bir tuşa tıklayarak veya bir düğmeye basarak dünya çapında iletişim kurmak gelişen teknolojiyle birlikte mümkün hale geldi. Özellikle son 10 yıl içinde teknolojinin geldiği nokta birçok kullanıcıyı oldukça heyecanlandırırken teknolojideki gelişimin ivmesi de gün geçtikçe artıyor. Yapay zeka teknolojisinin ilerlemesinden yüksek hızlı internetin kullanılmasına, genişletilmiş gerçeklikten Metaverse’ün yaygınlaşmasına kadar birçok gelişme kullanıcıların alışkanlıklarını değiştirirken Casper, 2023 yılı ve sonrasında teknoloji dünyasını bekleyen 5 trendi paylaşıyor.
23.12.2022 Advertorial
Samsung, 2050’de tamamen temiz enerji kullanacak
Samsung, 2050’de tamamen temiz enerji kullanacak Samsung Electronics, fosil yakıtlardan tamamen uzaklaşma kararı alarak, 2050 yılına kadar küresel operasyonlarının yüzde 100’ünde temiz elektrik kullanacağını duyurdu.
29.09.2022 Milliyet Enerji
2023’te ekonomik kaldıraç olacağız
2023’te ekonomik kaldıraç olacağız Türkiye ile “telif hakkı” için müzakere masasına oturmaya hazırlanan Google hazırladığı raporunda ekonomik kaldıraç işlevini gören hizmet ve ürünleriyle milli gelirin yüzde 4.7’sine tırmanacağını kaydetti.
5.06.2022 Gündem
Sağlık ve spor aktiviteleri mobile taşındı
Sağlık ve spor aktiviteleri mobile taşındı Teknoloji artık hayatın her alanına dokunuyor. Sağlık, fitness, spor ve beslenme aktiviteleri de dijital ortama taşındı.
22.04.2022 Teknoloji
İkinci el cepleri ekonomiye kazandıracak
İkinci el cepleri ekonomiye kazandıracak Turkcell, lisanslı yenileme merkezi tarafından yenilenen ikinci el cihazları, mağaza ve online kanallar üzerinden müşterileriyle buluşturuyor. ‘Eskisini Getir Yenisini Götür’ kampanyasıyla cihaz değiştirmek isteyenler hem avantajlı hem de indirimli tekliflerden yararlanabiliyor.
1.12.2021 Ekonomi
Webcam Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Webcam Ne İşe Yarar?
Webcam Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Webcam Ne İşe Yarar? Pek çok kişinin eski dönemlerden günümüze kadar bildiği kelimeler içerisinde webcam gelir. Aynı zamanda bilmeyenler de bunun tam olarak ne anlama geldiğini internet üzerinden araştırıyor. Peki webcam ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Webcam ne işe yarar tüm detayları ile derledik.
6.11.2021 Eğitim
Büyümenin önündeki engelleri kaldırıyor!
Büyümenin önündeki engelleri kaldırıyor! Adjust MENA Türkiye Satış Başkanı Ozan Can Şişman mobilde gerçekleştirilen kampanyaları ölçmek ve optimize etmek için çözümler sunduklarını belirtti
1.11.2021 Ege
İnternetten gıda alışverişinde büyük artış
İnternetten gıda alışverişinde büyük artış Elektronik Ticaret Bilgi Sistemi (ETBİS) verilerine göre, bu yılın ilk yarısında Türkiye'de toplam ticaretin yüzde 17,6'sı online platformlar üzerinden gerçekleştirilirken, internetten gıda alışverişi yüzde 196 arttı.
19.10.2021 Ekonomi
Uber Türkiye'nin ABD'li yetkilisine 2 yıla kadar hapis cezası istendi
Uber Türkiye'nin ABD'li yetkilisine 2 yıla kadar hapis cezası istendi Haksız rekabet oluştuğu gerekçesiyle faaliyetlerinin durdurulmasına karar verilen Uber Türkiye'nin ABD'li yetkilisi hakkında 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
5.10.2021 Ekonomi
Yabancı uyruklular mobil cihaz kayıtları için e-Devlet'ten başvurabilecek
Yabancı uyruklular mobil cihaz kayıtları için e-Devlet'ten başvurabilecek Yabancı uyruklu kişiler, mobil cihazlarının kayıt altına alınmasına ilişkin başvurularını, yabancı kimlik numaraları ile e-Devlet kapısı üzerinden yapabilecek.
15.09.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mobil Cihaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.