Modacı

Modacı

Son dakika Modacı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Modacı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Modacı haber sayfamızda...

Modacı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.549 modacı haberi bulunmuştur.
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama Biten evliliklernden Kayon Ateş (17) adında bir oğulları dünyaya gelen iş insanı Yurdal Sert ile İvana Sert, bir dönem nafaka sorunu yaşadıkları haberleriyle çok konuşulmuştu. 2,5 yıldır Sezer Dermenci ile mutlu bir evliliği olan ünlü modacı, nafa konusunda eski eşiyle son durumu açıkladı.
20.04.2024 Cadde
Popstar Bayhan'dan Armağan Çağlayan'a gönderme!
Popstar Bayhan'dan Armağan Çağlayan'a gönderme! 2003 yılında düzenlenen 'Popstar'da farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla dikkat çeken Bayhan Gürhan, yarışmanın jüri üyelerinden Armağam Çağlayan hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
18.04.2024 Cadde
'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! İvana Sert gençlik sırrını açıkladı
'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! İvana Sert gençlik sırrını açıkladı Aralık 2021'de Maldivler'de Sezer Dermenci ile nikah masasına oturan İvana Sert, katıldığı bir programda gençlik sırlarını ve hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ünlü modacı, genç kalmak için uyguladığı yöntemle şaşırttı.
18.04.2024 Cadde
Özel konular
Özel konular Dream Türk’te yayınlanan ve sunuculuğunu modacı Zeynep Bozkaya’nın üstlendiği, yapımcılığını Suat Yanç’ın yaptığı ‘50 Fifty’, özel konularıyla müzik ve magazin dünyasının nabzını tutacak.
18.04.2024 Cadde
Moda dünyası yasa boğuldu! Modacı Roberto Cavalli hayatını kaybetti
Moda dünyası yasa boğuldu! Modacı Roberto Cavalli hayatını kaybetti İtalyan tasarımcı/modacı Roberto Cavalli'nin 83 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. Ünlü modacının ölüm haberi ülkesi İtalya'da moda severleri yasa boğdu. İşte detaylar...
12.04.2024 Cadde
Survivor'da iletişim ödülünde Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! "Yunus Emre'den uzak dur!"
Survivor'da iletişim ödülünde Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! "Yunus Emre'den uzak dur!" Survivor All Star'da bugün iletişim ödülü vardı. Yarışmacılar aileleri ile 8 dakika mesajlaşarak hasret giderdi. Aleyna'nın annesinden ise uyarı geldi mesajda. Whatsapp üzerinden yazışmada Aleyna'nın annesi "Yunus Emre'den uzak dur!" yazdı. Aleyna ise ne yazacağını bilemedi. İşte merak edilen detaylar...
11.04.2024 Cadde
Kemal Doğulu'dan kardeşi Kadir Doğulu'ya: Gelip elimi öpsün!
Kemal Doğulu'dan kardeşi Kadir Doğulu'ya: Gelip elimi öpsün! Jüri olarak yer aldığı stil programlarıyla adını geniş kitlelere duyuran modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu ile oyuncu kardeşi Kadir Doğulu arasındaki küslük devam ediyor. "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz" diyen Kemal Doğulu, çok konuşulacak 'barışma' şartını açıkladı.
7.04.2024 Cadde
Yunus Emre'nin eşinden Aleyna Kalaycıoğlu'na gözdağı: 'Saçını başını yolarım'
Yunus Emre'nin eşinden Aleyna Kalaycıoğlu'na gözdağı: 'Saçını başını yolarım' Ünlü modacı Pınar Kerimoğlu’nun her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk ettiği YouTube kanalının bu haftaki konuğu son dönemde en çok konuşulan, söyleyecekleri en çok merak edilen ismi Beria Özden oldu. Eşi Yunus Emre Özden’in Survivor All Star'da, Aleyna Kalaycıoğlu ile yakınlaşmaları çok konuşulurken, herkes Beria ne diyecek diye bekledi. Beria Özden ilk açıklamalarını yaptı.
4.04.2024 Cadde
Sevgilisi galakside
Sevgilisi galakside Yusuf Güney, modacı Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalındaki programına konuk oldu.
26.03.2024 Cadde
Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk ne zaman evlenecek? 'Güzel bir düğün yapacağız'
Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk ne zaman evlenecek? 'Güzel bir düğün yapacağız' Oyuncu Tolga Sarıtaş, geçtiğimiz haftalarda evlilik yolunda ilk adımı atarak yaklaşık beş yıldır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk'la nişanlanmıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Sarıtaş, düğün tarihiyle ilgili sorulara yanıt verdi.
7.03.2024 Cadde
Otomobilde tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni gözaltına alındı
Otomobilde tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni gözaltına alındı Adana’da arkadaşına ait lüks otomobilde tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni Aleyna Kanko (24), gözaltına alındı.
4.03.2024 Gündem
İzmirli modacı Rahşan Ertuğrul tutuklandı! Karıştığı kazada bir kişi öldü
İzmirli modacı Rahşan Ertuğrul tutuklandı! Karıştığı kazada bir kişi öldü İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde karıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsünün ölümüne neden olduğu suçlamasıyla gözaltına alınan Rahşan Ertuğrul tutuklandı.
4.03.2024 Gündem
Yer: Ankara! Bastonla bakkala gitti, eve dönüp oğlu ve karısını öldürdü
Yer: Ankara! Bastonla bakkala gitti, eve dönüp oğlu ve karısını öldürdü Ankara’nın Mamak ilçesinde Metin Çimen (77), tartıştığı eşi Sabiha Çimen (71) ile oğlu Sinan Çimen'i (31) tabanca ile vurarak öldürdü. Olayda kullanılan tabanca ile evdeki ruhsatsız av tüfeği de incelenmek üzere polis merkezine götürüldü.
4.03.2024 Gündem
Victoria Beckham sahneye koltuk değnekleriyle çıktı! Defileyi protestocular bastı
Victoria Beckham sahneye koltuk değnekleriyle çıktı! Defileyi protestocular bastı Dünyaca ünlü müzik grubu Spice Girls dağıldıktan sonra moda dünyasına adım atan Victoria Beckham, spor salonunda geçirdiği bir kaza sonucu ayağını kırmıştı. Önceki gün Paris Moda haftasında markasının 2024 sonbahar/kış koleksiyonunu defilesi düzenlenen Beckham, hayvan hakları aktivistlerinin protestosuna uğradı. Ünlü isim, defile sonunda sahneye koltuk değnekleriyle çıktı. İşte detaylar...
5.03.2024 Cadde
Tasarımlarıyla kütüphane kuracak
Tasarımlarıyla kütüphane kuracak Recep Demiray, Londra’da Türk moda rüzgârı estirdi.
3.03.2024 Cadde
Tuğba Özerk dedesi adına düzenlenen at yarışını izledi
Tuğba Özerk dedesi adına düzenlenen at yarışını izledi Şarkıcı Tuğba Özerk, önceki gün annesi Günay Kapani ile dedesi merhum Osman Kapani’nin adına düzenlenen at yarışına katıldı. Özerk ve aile üyeleri, kazanan at sahibi ve jokeye ödülünü alkışlar arasında verdi.
1.03.2024 Cadde
Seda Üren: Kıskanılmak ve hedef alınmak güzel bir şey!
Seda Üren: Kıskanılmak ve hedef alınmak güzel bir şey! Ünlü şarkıcı Seda Üren, geçtiğimiz gece modacı Melisa Erol'un doğum günü partisi için Nişantaşı'na gitti. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Üren, "Çeteleşme bu sektörde her zaman vardı" diyerek kendisini hedef alan isimler olduğunu dile getirdi.
1.03.2024 Cadde
Pınar Soykan: Mirasımı köpeğime bırakmaya karar verdim!
Pınar Soykan: Mirasımı köpeğime bırakmaya karar verdim! Ünlü şarkıcı Pınar Soykan, önceki gün köpeğiyle birlikte Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Soykan, ünlü modacı Karl Lagerfeld'i örnek alarak mirasını evcil hayvanına bırakacağını söyledi.
1.03.2024 Cadde
Victoria Beckham'ın ayağı kırıldı!
Victoria Beckham'ın ayağı kırıldı! Dünyaca ünlü müzik grubu Spice Girls dağıldıktan sonra moda dünyasına adım atan Victoria Beckham, spor salonunda geçirdiği kaza sonucu ayağını kırdı. Victoria'nın hayranlarını üzen haberi David Beckham duyurdu.
23.02.2024 Cadde
Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk nişanlandı!
Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk nişanlandı! Oyuncu Tolga Sarıtaş (32), yaklaşık beş yıldır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk'la (35) evlilik yolunda ilk adımı attı. Nişan töreninden fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.
23.02.2024 Cadde
Yunanistan ve İngiltere arasında kriz yaratan Türk: Erdem defilesi
Yunanistan ve İngiltere arasında kriz yaratan Türk: Erdem defilesi Modacı Erdem Moralıoğlu’nun Londra’da Yunanistan’a ait ‘Elgin Mermerleri’nin önünde defile düzenlemesi, İngiltere ile Yunanistan arasında krize neden oldu.
20.02.2024 Dünya
Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un evlilik tarihi belli oldu!
Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un evlilik tarihi belli oldu! Tolga Sarıtaş, yaklaşık dört yıldır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk ile geçtiğimiz hafta Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Gazetecilerle sohbet eden oyuncu, evlilik sinyali vermişti. Şimdi ise Sarıtaş ve Mayrak’un evlilik tarihi belli oldu.
19.02.2024 Cadde
Okan Buruk ile Nihan Buruk evliliklerini sonlandırdı!
Okan Buruk ile Nihan Buruk evliliklerini sonlandırdı! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile eşi Nihan Buruk'tan kötü haber geldi. Çift 17 yıllık evliliklerini sonlandırdı.
16.02.2024 Galatasaray
Ata’nın kitabı tasarımlarda saklı
Ata’nın kitabı tasarımlarda saklı 4. Open Stage Awards, bu yıl TAMEV öncülüğünde başlatılan ‘Kızlar Okusun Diye’ kampanyası kapsamında medya dünyasını Binbirdirek Sarnıcı’nda buluşturdu.
14.02.2024 Cadde
5 bin kilometre mesafede aşk! Taksici Mustafa: 'Hindistan'da ünlü muamelesi gördüm'
5 bin kilometre mesafede aşk! Taksici Mustafa: 'Hindistan'da ünlü muamelesi gördüm' Araba kullanmayı çok seven Mustafa İyigün, İstanbul'da taksicilik yapıyordu. Karşının taksisi olan genç adam, o gün yolcusunu indirip Eminönü’nden yeni müşteri almak için sıraya girdi. Bir kadın turist art arda bekleyen iki taksiye binmek için yanaştı ancak şoförlerin İngilizcesi olmadığı için iletişim kuramadı. Üçüncü sırada ise Mustafa vardı ve İngilizce biliyordu. İşte tam da o gün Mustafa'nın çok sevdiği işi, hayatının aşkını da karşısına çıkardı.
14.02.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Modacı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.