Modazon

Modazon

Son dakika Modazon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Modazon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Modazon haber sayfamızda...

Modazon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 510 modazon haberi bulunmuştur.
Türkiye’nin ilk mezuniyet festivali MezFest
Türkiye’nin ilk mezuniyet festivali MezFest Tasarım ve ürünleriyle bir çok moda tasarımcısı ve butiğinin yer aldığı MEZFEST’te, Ebru Şancı mezuniyete özel koleksiyonuyla yer alırken, Kendi de parfümleriyle festivale renk kattı.
25.05.2015 Stil
Masum Güzelin İlk 5'i!
Masum Güzelin İlk 5'i! Her hafta yaptığımız gibi, bu haftada ünlülerin stillerine göz atmaya devam ediyoruz. Haftanın ilk gününde stil radarımıza güzel oyuncu Anne Hathaway takılıyor.
2.08.2013 Stil
Yeni Yıl Kombinleri II
Yeni Yıl Kombinleri II Biliyoruz ve eminiz ki sizler de herkes gibi 2013’e girerken gecenin en şık erkeği olmak için çabalıyor ve özen gösteriyorsunuzdur. Kıyafetinizden saçınıza kadar en ufak ve ince detayları düşünüp planlıyorsunuzdur. Modazon ekibi olarak tercih edecebileğiniz renkten, giyeceğiniz ayakkkabıya kadar düşündük ve yeni kombinler hazırladık. Gelin hep birlikte bir göz atalım...
26.07.2013 Stil
Cem Lokmanhekim - Röportaj
Cem Lokmanhekim - Röportaj Modazon ekibi hız kesmeden moda dünyasındaki tasarımcılarla röportajlarına devam ediyor. Ünlü takı tasarımcısı Cem Lokmanhekim'le gerçekleştirdiğimiz röportaj, takıların gizemli dünyasında bir yolculuğa çıkmamızı sağladı.
8.07.2013 Stil
Scarlett Johansson’un İlk 5’i!
Scarlett Johansson’un İlk 5’i! Modazon ekibi olarak ünlü oyuncuların kırmızı halıdaki enfes görüntülerinde beşer tane kıyafet seçmeye devam ediyoruz. Ünlü aktrislerin kırmızı halıya ne kadar önem verdikleri, herkesten şık olmak için birbirleriyle sürdürdüğü yarışa ortak olmanız için bizde bu enfes görüntüleriniz sizlerin karşısına çıkarıyoruz.
6.07.2013 Stil
Yeni Yıl Kombinleri II
Yeni Yıl Kombinleri II Aralık ayına girişimizle beraber sizlere yardımcı olması için geçen hafta farklı farklı kombinler hazırlamştık. Şimdi de “yılbaşı gecesinde ne giyeceğim” derdinden kurtulmanız için bir kez daha yepyeni kombinlerle karşınızdayız! Biliyoruz ve eminiz ki sizler de herkes gibi 2013’e girerken gecenin en şık kadını olmak için çabalıyor ve özen gösteriyorsunuzdur. Kıyafetinizden tırnağınıza kadar en ufak ve ince detayları düşünüp planlıyorsunuzdur. Modazon ekibi olarak tercih edecebileğiniz renkten, giyeceğiniz ayakkkabıya kadar düşündük ve yeni kombinler hazırladık. Gelin hep birlikte bir göz atalım...
4.07.2013 Stil
Mango 2012 Aralık Lookbook
Mango 2012 Aralık Lookbook Aylara böldüğü koleksiyonlarıyla, Mango koleksiyonu yine birbirinden renkli ve şık parçalar barındırıyor. Yılın son ayı Aralık’ın koleksiyonu baskılarla dolu görünüyor.
23.06.2013 Stil
Kış Ayının İdeal Parfümleri
Kış Ayının İdeal Parfümleri Her ne kadar giyinip süslensek de şık olmak uğruna, aslında şıklığımızı tamamlayan en önemli unsurlardan biridir parfüm. Parfüm sıkmaya alışan insanlar, parfüm sıkmadıklarında bir şey unutmuş ya da eksik bir şey varmış gibi hissederler.
12.06.2013 Stil
Modazon Ekibi Seksi İspanyol’un İlk 5 Elbisesini Seçti
Modazon Ekibi Seksi İspanyol’un İlk 5 Elbisesini Seçti Şu sıralar adını sıkça duyduğumuz ve her yerde gördüğümüz İspanyol güzel Penelope Cruz’un giyim stiline hayranız. Kırmızı halıda veya sokakta olsun, şıklığından hiçbir zaman ödün vermeyen ateşli aktrisin en güzel kırmızı halı kıyafetlerini seçtik.
1.06.2013 Stil
We Are Handsome 2013 Resort Koleksiyonu
We Are Handsome 2013 Resort Koleksiyonu Havalar soğumaya devam ederken, içinizi ısıtacak bir haberle karşınızdayız. Kış bitmeden markaların ve tasarımcıların yaz koleksiyonlarının görselleri bize göz kırpmaya başladılar. Yaz mevsimi de özlediğimizi varsayarsak en güzel haberin, mayo markalarından We Are Handsome markasının 2013 Resort koleksiyonu olacağını düşünüyoruz.
27.05.2013 Stil
Mürekkep Link-IST Parti Gecesi
Mürekkep Link-IST Parti Gecesi Modazon Mürekkep'te eğlendi!
22.05.2013 Stil
Ünlü Mağaza Zincirlerinin Yılbaşı Vitrinleri
Ünlü Mağaza Zincirlerinin Yılbaşı Vitrinleri Aralık ayı geliyor. Bu da demek oluyor ki; yılbaşına çok az bir süre kaldı. Yılın en güzel ve eğlenceli zamanı yaklaşırken, herkes heyecanlı, herkes o günün gelmesini bekliyor. Fakat bazı markalar ve mağazalar var ki; onların vitrinlerine çoktan yılbaşı geldi ve onlar o günü şimdiden kutlamaya başladılar bile.
20.05.2013 Stil
Sarah Baadarani 2013 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu
Sarah Baadarani 2013 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu Markaların İlkbahar-yaz 2013 kampanyalarına göz atarken, gözümüze Sarah Baadarani takılıyor. Adını daha yeni duyduğumuz fakat koleksiyonuna bayıldığımız tasarımcının koleksiyonunu bakalım sizler beğenecek misiniz?
4.05.2013 Stil
Favori blogger’ınızla tanışın
Favori blogger’ınızla tanışın Moda dünyasında trendlere yön veren blog yazarlarının ikinci el kıyafet, aksesuar ve eşyalarını satışa sunacağı Blogger Bazaar, pazar günü Taksim Curcuna’da düzenlenecek.
2.05.2013 Cadde
Modazon Ekibi Angelina Jolie’in İlk 5 Elbisesini Seçti
Modazon Ekibi Angelina Jolie’in İlk 5 Elbisesini Seçti Modazon ekibi olarak; Jennifer Lopez’le başladığımız ‘İlk 5 Elbise’ haberine Angelina Jolie’yle devam ediyoruz. Güzel oyuncunun sevdiğimiz beş elbisesini sizler için seçiyoruz.
29.04.2013 Stil
Chain Reaction Shine Koleksiyonu
Chain Reaction Shine Koleksiyonu Cenk Enüstün’ü tanımayan kaldı mı? Peki, Chain Reaction’ı duymayan var mı? Moda dünyasının takılarıyla ünlü tasarımcısı Enüstün, yeni koleksiyonuyla Modazon ‘a yeniden konuk oluyor. İlk koleksiyonunu tamamladığında kendisiyle röportaj yaptığımız tasarımcının hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Yoluna devam eden hikayenin adı; “Shine” keyifle gerçekleştirdiğimiz kısa röportajımızı okumadan geçmeyin.
25.04.2013 Stil
Mürekkep Link-IST Partisi
Mürekkep Link-IST Partisi Modazon’la yeni bir partiye hazır mısınız?
13.04.2013 Stil
Victoria’s Secret Koleksiyon Lansmanı
Victoria’s Secret Koleksiyon Lansmanı Victoria’s Secret melekleri yeni koleksiyon için defileden sonra tekrar bir araya geldiler. Defile görüntüleri çok konuşulan melekler, New York’taki Vicroria’s Secret mağazasında koleksiyon lansmanına katıldılar.
10.04.2013 Stil
Modazon.com Editörleri
Modazon.com Editörleri Modazon.com editörleri objektif karşısına geçti.
6.04.2013 Stil
Modazon Ekibi Jennifer Lopez’in İlk 5 Elbisesini Seçti
Modazon Ekibi Jennifer Lopez’in İlk 5 Elbisesini Seçti New York’ta doğan latin güzeli Jennifer Lopez’in; ülkemizde verdiği konserin ardından, onun stiline bir göz atmak istedik. Sadece stiline göz atmakla kalmadık. Modazon ekibi olarak Lopez’in ilk 5’ini sizin için belirledik.
26.03.2013 Stil
Aslı Togay - Röportaj
Aslı Togay - Röportaj Modazon ekibi, hız kesmeden tasarımcılarla röportaj yapmaya devam ediyor. Moda dünyasında aksesuar ve kıyafet tasarımları devam ederken, bambaşka tasarımlar yapan ve yaratan bir isimle karşılaşıyoruz. Farklı kumaşlarla çiçek tasarlayan tasarımcı Aslı Togay’da farklı bir tasarım hikayesi var. Başarılı tasarımcıyla olan keyifli röportajımızı okumanızı tavsiye ediyoruz.
9.03.2013 Stil
Rihanna'ya Yakın Markaj
Rihanna'ya Yakın Markaj Modazon’un stil ikonları dosyasının bu sefer ki konuğu müzik dünyasının asi kraliçesi Rihanna oluyor. 24 yaşında olduğuna pek inanamadığımız, Barbados’ta doğan Rihanna müzik piyasasına adım attığından beri ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor.
24.02.2013 Stil
United Colors Of Benetton 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası
United Colors Of Benetton 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası Benetton markası Sonbahar/Kış 2012 reklam kampanyasıyla karşımıza çıkıyor. Birçok markanın yanı sıra, kış kataloğu olmasına rağmen renkli görselleriyle bizi kendine bağlıyor.
15.02.2013 Stil
Deniz Berdan - Collezione - Gypsy Punk Koleksiyonu
Deniz Berdan - Collezione - Gypsy Punk Koleksiyonu Deniz Berdan’ın, Gypsy Punk akımının en önemli müzik gruplarından Gogol Bordello ve onun “Pala Tute” şarkısının klibinden esinlenerek, her bir deseni kendi çizdiği bu özel koleksiyonda; 4’ü aksesuar olmak üzere toplam 25 parça ürün yer alıyor. “Gypsy Punk” adlı koleksiyon, seçkin Collezione mağazalarında yerini aldı.
11.02.2013 Stil
David Beckham Bodywear For H&M Yeniden
David Beckham Bodywear For H&M Yeniden Moda dünyasında emin adımlarla ilerleyen David Beckham; H&M’le yeniden anlaşarak yılbaşı için eski koleksiyonuna bazı parçalar ekliyor.
8.02.2013 Stil

Benzer Haber Etiketleri

Modazon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.