Model

Model

Son dakika Model haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Model gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Model haber sayfamızda...

Model

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 44.571 model haberi bulunmuştur.
“Sosyal yardımlara ve sosyal hizmetlere ilişkin mevcut çalışmalarımızı geliştirmeye devam edeceğiz”
“Sosyal yardımlara ve sosyal hizmetlere ilişkin mevcut çalışmalarımızı geliştirmeye devam edeceğiz” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Pek çok ülkeye model olacak uygulamalar geliştiriyoruz. Sosyal yardımlara ve sosyal hizmetlere ilişkin mevcut çalışmalarımızı geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.
18.03.2024 Ekonomi
Bella ve Gigi Hadid'in kardeşi Anwar Hadid'den Umre pozları
Bella ve Gigi Hadid'in kardeşi Anwar Hadid'den Umre pozları Model Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Anwar Hadid son pozlarıyla gündemde. Bir dönem Dua Lipa ile aşk yaşayan Anwar Hadid, sosyal medya hesabından Umre pozlarını paylaştı.
18.03.2024 Cadde
Yapay zekâ ‘Dürer’ dedi
Yapay zekâ ‘Dürer’ dedi İsviçreli bir şirket tarafından geliştirilen yapay zekâ modeli, sanat tarihinde büyük bir heyecan yarattı.
18.03.2024 Kültür Sanat
Ünlü model perişan halde! 7 milyon dolarlık malikanesi kül oldu
Ünlü model perişan halde! 7 milyon dolarlık malikanesi kül oldu Victoria's Secret süper modellerinden Cara Delevingne'in Los Angeles'ta bulunan lüks malikanesinde büyük bir yangın çıktı. Ünlü ismin evinin neredeyse tamamını yok eden yangın sırasında evde olan kedileri, itfaiyeciler tarafından kurtarıldı. Delevingne, yaşananların ardından perişan bir şekilde annesinin elini tutarken görüntülendi.
16.03.2024 Cadde
Simge Ünal: Çocuk sorumluluğu almak istemiyorum!
Simge Ünal: Çocuk sorumluluğu almak istemiyorum! Simge Ünal, geçtiğimiz gün Metropol İstanbul’da objektiflere yakalandı. Dubai tatili dönüşünde soluğu alışveriş turunda alan genç model, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.
16.03.2024 Cadde
Süper modelden radikal karar! Kovboy sevgilisine yakın olabilmek için ev aldı
Süper modelden radikal karar! Kovboy sevgilisine yakın olabilmek için ev aldı Günümüzde podyumların en çok aranan modellerinden biri olan olan Bella Hadid, gönlünü ABD’nin en ünlü at eğitmenlerinden ve binicilerinden biri olan Adan Banuelos'a kaptırmıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Hadid'in, kovboy sevgilisine yakın olabilmek için Teksas'ın kırsal kesiminden bir ev aldığı ve oraya taşındığı iddia edildi.
16.03.2024 Cadde
Aci ailesinin Acı kaderi: Murat'tan sonra kuzeni de kazada öldü
Aci ailesinin Acı kaderi: Murat'tan sonra kuzeni de kazada öldü Silivri’de kamyonet, arıza nedeniyle sağ şeride çeken otomobili tamir etmeye çalışan Anıl Aci’ya çarptı. 26 yaşındaki Anil Aci kazada hayatını kaybetti. Aci’nın geçtiğimiz günlerde Eyüpsultan’da 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur’un çarparak öldürdüğü Murat Aci’nın amcasının oğlu olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Gündem
Kentte büyük heyecan! Yeni binanın tabelasına 'büyükşehir' yazıldı, beklenti yükseldi
Kentte büyük heyecan! Yeni binanın tabelasına 'büyükşehir' yazıldı, beklenti yükseldi Büyükşehir statüsünde olmayan kentte yeni belediye binasına asılan ‘Büyükşehir Belediyesi’ tabelasının ‘Büyükşehir’ kısmı sosyal medyada yapılan ‘Büyükşehir olduk’ paylaşımlarının ardından perdeyle kapatıldı. Konuya ilişkin belediyeden yapılan açıklamada geldi.
14.03.2024 Gündem
Hintlileri çileden çıkartan Bayraktar TB2 hamlesi: Türklerden aldıkları SİHA'larla ateşle oynuyorlar
Hintlileri çileden çıkartan Bayraktar TB2 hamlesi: Türklerden aldıkları SİHA'larla ateşle oynuyorlar Uluslararası arenada kendini kanıtlayan Baykar, geçtiğimiz günlerde Maldivlere Bayraktar TB2 model SİHA satışını gerçekleştirdi. Hintli yetkililer ise bu satış sonrası yerel medyaya adeta öfke kustu.
14.03.2024 Dünya
İkinci elde son 3 ayda dikkat çeken değişim! Fiyat artışı durmuyor
İkinci elde son 3 ayda dikkat çeken değişim! Fiyat artışı durmuyor Yeni yıl itibarıyla araç piyasasındaki fiyat değişimleri oldukça dikkat çekiyor. Aralık ayından bu yana yükseliş eğilimi gösteren ikinci el araç piyasasında üst üste son 3 aylık süre zarfında ibre yukarı döndü. Peki piyasada fiyatları yükselten nedenler neler? İşte detaylar...
14.03.2024 Ekonomi
Girişimciler için yeni model geldi
Girişimciler için yeni model geldi 2023’te Akbank Girişim Bankacılığı’nı hayata geçiren Akbank, bu yıl da Ak Portföy ve ARYA Yatırım Platformu iş birliğinde girişimcilere özel uçtan uca hizmet modelini geliştirdi. Start-up’lar ve teknogirişimler ihtiyaç duydukları finansal ürünler ile mentorluk, network ve danışmanlık gibi hizmetlere tek adresten ulaşabilecek.
14.03.2024 Ekonomi
Dünyada pilotluk Türkiye’de modellik
Dünyada pilotluk Türkiye’de modellik 55 ülkeyi kapsayan, mesleklerin popülaritesiyle ilgili online araştırmaya göre, dünya genelinde en favori iş pilotluk, Türkiye’de ise modellik!
14.03.2024 Dünya
Rus ajansı TASS haberi yayınlayıp sildi! Gizemli saldırının adresi belli oldu
Rus ajansı TASS haberi yayınlayıp sildi! Gizemli saldırının adresi belli oldu Ukrayna ve Rus şehirlerinde gece yarısından itibaren çok sayıda patlama duyuldu, sınıra 800 kilometre uzaklıktaki iki ayrı hedef kamikaze drone'larla vuruldu. Rus haber ajansının yayına verip sildiği haber ise, gözden kaçacak gibi değil.
13.03.2024 Dünya
Demet Şener: Bir genç kız hayal et deselerdi bu kadarını tahmin edemezdim!
Demet Şener: Bir genç kız hayal et deselerdi bu kadarını tahmin edemezdim! İbrahim Kutluay ile 13 yıl evli kalan ve bir erkek bir kız çocuğu dünyaya getiren Demet Şener, sosyal medya hesabında ilk göz ağrısı İrem Kutluay'ı paylaştı. Lise son sınıfta okuyan kızının birinci sınıftaki fotoğrafı ve şimdiki halini takipçilerinin beğenisine sunan Şener'in paylaşımına beğeni yağdı.
13.03.2024 Cadde
Nezaket diledi!
Nezaket diledi! Türkiye’yi Miss World’de temsil eden Nursena Say, dereceye girememesi hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi.
13.03.2024 Cadde
Rusya'da Il-76 model nakliye uçağı düştü
Rusya'da Il-76 model nakliye uçağı düştü Sovyetler Birliği tarafından üretilen Il-76 model nakliye uçağı Rusya'nın Ivanovo şehri üzerinde düştü.
12.03.2024 Haberler
Rusya'da Il-76 model nakliye uçağı düştü! Korkunç görüntüler
Rusya'da Il-76 model nakliye uçağı düştü! Korkunç görüntüler Sovyetler Birliği tarafından üretilen Il-76 model nakliye uçağı Rusya'nın Ivanovo şehri üzerinde düştü.
13.03.2024 Dünya
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi'
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi' İlk atom bombasının geliştirilme sürecini konu alan 'Oppenheimer', Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen 96'ncı Oscar Töreni'ne damga vurdu. BAFTA ve Altın Küre ödüllü Robert Downey Jr., yedi dalda zirveye çıkan film ile ilk kez Oscar heykelciği kazandı. Oyuncu, eşi Susan Downey ile törenin reklam arasında yaşadıkları samimi bir anı paylaştı.
12.03.2024 Cadde
'Uçaklar düşsün diye bilerek hatalı üretiyorlar' Dünyaca ünlü firmayı ifşaladı, ölü bulundu
'Uçaklar düşsün diye bilerek hatalı üretiyorlar' Dünyaca ünlü firmayı ifşaladı, ölü bulundu Sık sık yaşadığı teknik sorunlarla gündeme gelen dünyaca ünlü uçak firması Boeing firmasını adeta ifşalayan ve bugün uçağın yapımındaki skandallarla ilgili davaya girecek olan John Barnett isimli üst düzey çalışan ölü bulundu, olayın detayları dünyada ses getirdi.
12.03.2024 Dünya
Fatma Turgut: Hem aldattım, hem de aldatıldım!
Fatma Turgut: Hem aldattım, hem de aldatıldım! Model grubuyla tanınan ve şimdilerde kariyerine solo olarak devam eden Fatma Turgut, Türkiye’yi gezerek sevenleriyle buluştu. Son konserinde hayranlarıyla dertleşen ünlü ismin özel hayatıyla ilgili itirafı çok konuşuldu.
12.03.2024 Cadde
Bedri Güntay 15 milyon TL'lik yeni lüks aracıyla görüntülendi!
Bedri Güntay 15 milyon TL'lik yeni lüks aracıyla görüntülendi! 2014 yılında oyuncu Pelin Karahan ile dünyaevine giren Bedri Güntay, önceki gün Etiler'deydi. Güntay, 2023 model Porsche marka spor arabası ile de ilk kez görüntülenmiş oldu.
12.03.2024 Cadde
Yapay zeka işe alımda ilk basamak oluyor
Yapay zeka işe alımda ilk basamak oluyor Norm Digital, yapay zekalı işe alım platformu Vinter’ı şirketlerin kullanımına sundu. Görüntü ve dil işleme tekniklerini kullanan Vinter, iş başvurusu yapan adaylar arasında ilk elemeyi yapıp  İK sürecini kısaltıyor, maliyetleri azaltıyor.
12.03.2024 Kobi
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. Kacır, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” şeklinde konuştu.
11.03.2024 Gündem
Yunanistan'dan Anti-drone kubbesi! Atina'yı Bayraktar TB-2 korkusu sardı, Ermenilerle 2030 için işbirliği
Yunanistan'dan Anti-drone kubbesi! Atina'yı Bayraktar TB-2 korkusu sardı, Ermenilerle 2030 için işbirliği Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Ermenistan ve Yunanistan'ın 2030'lu yıllarda işbirliği yaparak Bayraktar TB-2'lere karşı bir savunma sistemi kuracaklarını açıkladı.
11.03.2024 Dünya
Robottan pusete her şey kiralık!
Robottan pusete her şey kiralık! "Türkiye'de halen özellikle tüketici elektroniğinde kiralama oranları pazarın yüzde 1'i bile değil. Burada çok ciddi potansiyel var" diyen Kiralabunu Kurucu Ortağı Erdem, robot süpürgeden bebek ürünlerine giderek büyüyen kiralama sektörünü anlattı.
11.03.2024 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Model ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.