Modül

Modül

Son dakika modül haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan modül gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan modül haber sayfamızda...

Modül

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 560 modül haberi bulunmuştur.
Türkiye’nin ilk askeri uçak motoru başarıyla ateşlendi
Türkiye’nin ilk askeri uçak motoru başarıyla ateşlendi TUSAŞ Motor Sanayii (TEI) tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk askeri uçak motoru TEI-TF6000 başarıyla ateşlendi.
22.03.2024 Haberler
Yerli güneş paneli üreticisine koruma
Yerli güneş paneli üreticisine koruma Çin’in ardından Vietnam, Malezya, Tayland, Hırvatistan ve Ürdün menşeli güneş paneli ithalatına da damping önlemi geldi. Karara göre, söz konusu 5 ülkeden güneş paneli ithalatında metrekare başına 25 dolar teminat alınacak.
20.03.2024 Ekonomi
'Hakim, savcı yardımcılığı sistemiyle kürsümüz güçleniyor'
'Hakim, savcı yardımcılığı sistemiyle kürsümüz güçleniyor' Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Rize Adalet Eğitim Merkezi'nde adliye personeline yönelik eğitim programı sonrasında düzenlenen sertifika törenine katıldı.
15.03.2024 Gündem
TFF'den anlamlı hamle! Taner Savut'un adı sertifika programına verildi
TFF'den anlamlı hamle! Taner Savut'un adı sertifika programına verildi 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un ismi, eğitim programlarında yaşayacak.
6.02.2024 1.Lig
Kadına şiddete karşı ortak mücadele
Kadına şiddete karşı ortak mücadele Balıkesir’den Urfa’ya, Ordu’dan Mardin’e kadına yönelik şiddetin her türüyle mücadele eden kadın odaklı sivil toplum kuruluşları, çalışmalarının kadının güçlenmesi ve cinsiyete dayalı eşitsizliklerin giderilmesinde oynadığı rolü anlatıyor.
7.12.2023 Gündem
42 bin işletmeye ihracat yolu açtı
42 bin işletmeye ihracat yolu açtı Yurtdışında büyüme stratejisi izleyen e-pazar yeri Trendyol ile Türkiye’den 42 bin satıcı ilk defa ihracat yaptı. Trendyol CEO’su Erdem İnan, “Amacımız 300 bin satıcımızın tamamının ihracatçı, Trendyol’un da Avrupa, Orta Doğu ve Körfez’in lider e-ticaret şirketi olması” dedi.
5.12.2023 Ekonomi
Bakan Kacır Güney Kore'de! 'Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı'
Bakan Kacır Güney Kore'de! 'Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Kore'de düzenlenen 24'üncü Dünya Bilgi Forumu'nda yabancı yatırımcılara seslendi. Kacır " Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı ve kazanmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.
13.09.2023 Ekonomi
CHP'li vekillerden TOGG'a tam not: Her zaman destekçisiyiz
CHP'li vekillerden TOGG'a tam not: Her zaman destekçisiyiz TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı.
5.09.2023 Haberler
CHP'li vekillerden TOGG'a tam not: Her zaman destekçisiyiz
CHP'li vekillerden TOGG'a tam not: Her zaman destekçisiyiz TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı.
5.09.2023 Ekonomi
Savunma sanayii patentlerinde 50 kat artış! Yıldırıma kumaş mağaraya robot
Savunma sanayii patentlerinde 50 kat artış! Yıldırıma kumaş mağaraya robot Savunma sanayiinde patent başvuruları 20 yılda 50 kat arttı. Yerli mühendislerin buluşları arasında hava araçlarında yıldırım çarpmasını engelleyen iletken kumaştan; mağaralara, tünellere girebilen insansız araçlara kadar yok, yok...
28.07.2023 Ekonomi
15 yaş ve üstünün yarısı ayakta çalışıyor
15 yaş ve üstünün yarısı ayakta çalışıyor Türkiye İstatistik Kurumu, TÜİK, 2022 sağlık modülünü yayınladı. Çalışma, geçen yıl Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması ile modül olarak uygulandı.
25.07.2023 Gündem
İSTANBUL SU VE KANALİZASYON İDARESİ (İSKİ) GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
İSTANBUL SU VE KANALİZASYON İDARESİ (İSKİ) GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YENİ BEŞİKTAŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ UYDU TV VE GÜVENLİK (KAMERA, KARTLI GEÇİŞ) SİSTEMLERİNİN KURULUMU İÇİN MALZEME TEMİNİ VE MONTAJLI TESLİMİ Yeni Beşiktaş Şube Müdürlüğü Uydu TV ve Güvenlik (Kamera, Kartlı Geçiş) Sistemlerinin Kurulumu için Malzeme Temini ve Montajlı Teslimi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
19.07.2023 Resmi İlanlar
Savunma Sanayi Başkanı Demir: Malatya’mızda oluşturmak üzere bir proje planı yaptık
Savunma Sanayi Başkanı Demir: Malatya’mızda oluşturmak üzere bir proje planı yaptık Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, "Malatya’mızda oluşturmak üzere bir proje planı yaptık. ASELSAN şirketimiz öncülüğünde devam etmesini istediğimiz bu projede, ASELSAN’dan arkadaşlarımız daha önce gelip belirli tespitler yaptılar."dedi.
8.05.2023 Gündem
Bakan Yanık: Engelliler hakkında, kanun alanında çığır açtık
Bakan Yanık: Engelliler hakkında, kanun alanında çığır açtık AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Engelli vatandaşlarımıza yönelik sosyal politikalarımızı yardım değil, hak eksenli bir anlayışla şekillendiriyoruz. İktidara geldiğimiz ilk günden bugüne engelli bireylere fırsat eşitliği sağlamaya yönelik çabalarımızı, pozitif tedbirlerle güçlendirdik. Engelliler hakkında, kanun alanında bir çığır açtık" dedi.
4.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gemlik'teki tesislerde her 3 dakikada bir araç üretiliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gemlik'teki tesislerde her 3 dakikada bir araç üretiliyor SIRO Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli ve milli otomobil Togg'un üretimiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
24.04.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg üretimi açıklaması: 3 dakika 1 araç üretiliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg üretimi açıklaması: 3 dakika 1 araç üretiliyor SIRO Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli ve milli otomobil Togg'un üretimiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
24.04.2023 Gündem
TOGG'dan bir hamle daha! Türkiye ve Çinli enerji firması Farasis ortak oldu
TOGG'dan bir hamle daha! Türkiye ve Çinli enerji firması Farasis ortak oldu Türkiye'nin ilk batarya fabrikasının temeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılması beklenen törenle, bugün Bursa'nın Gemlik ilçesinde atılacak. Açılış öncesi Togg CEO'su Gürcan Karakaş CNN Türk'e konuştu.
24.04.2023 Haberler
TOGG'dan bir hamle daha! Türkiye ve Çinli enerji firması Farasis ortak oldu
TOGG'dan bir hamle daha! Türkiye ve Çinli enerji firması Farasis ortak oldu Türkiye'nin ilk batarya fabrikasının temeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılması beklenen törenle, bugün Bursa'nın Gemlik ilçesinde atıldı. Togg CEO'su Gürcan Karakaş araçların teslimat tarihi ile ilgili konuştu.
24.04.2023 Ekonomi
Batarya fabrikasının inşaatı için ilk adım
Batarya fabrikasının inşaatı için ilk adım Togg ile Çinli enerji devi Farasis ortaklığında enerji depolama çözümleri geliştirmek üzere kurulan Siro Silk Road Temiz Enerji Depolama Teknolojileri’nin Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü için bugün inşaat başlangıç töreni düzenlenecek. Törene, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da katılacak.
24.04.2023 Ekonomi
Nakit akışı için modül
Nakit akışı için modül Yapı Kredi, Nakit Akışım modülünü hizmete sunduğunu duyurdu.
24.04.2023 Kobi
TOGG'a batarya üretecek tesisin temeli atılıyor! İşte tarihi
TOGG'a batarya üretecek tesisin temeli atılıyor! İşte tarihi Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili Togg'a batarya üretilecek Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü’nün temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 24 Nisan'da atılacak.
20.04.2023 Ekonomi
Orijinal fikirler hayata geçecek
Orijinal fikirler hayata geçecek Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) tarafından ‘Farkındalık, Tanıtım, Bilgilendirme ve Eğitim Hizmetleri’ni kapsayan Modül 1 çalışmaları kapsamındaki ilk etkinlik gerçekleştirildi.
1.03.2023 Ege
350 kişiyi enkazdan sağ çıkaran madencilerin sırrı! ‘İşimiz bu’
350 kişiyi enkazdan sağ çıkaran madencilerin sırrı! ‘İşimiz bu’ Depremlerin ilk gününden itibaren kamu ve özel sektörden 10 binden fazla madencinin arama kurtarma çalışmalarında görev aldığına dikkat çeken TMD Başkanı Emiroğlu, “Maden arama kurtarma ekipleri afette talimat beklemeden hazır hale gelir. Bu depremde de 2 saatte tüm hazırlıklarını yaptılar” dedi.
22.02.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı'nın OHAL bölgesine geçici görevlendirme başvuruları başlıyor
Milli Eğitim Bakanlığı'nın OHAL bölgesine geçici görevlendirme başvuruları başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Olağanüstü Hal (OHAL) çerçevesinde deprem bölgesine yapılacak geçici görevlendirme başvurularının yarın başlayacağını duyurdu.
15.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Modül ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.