EURO 2020: Moldova Türkiye maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?
EURO 2020: Moldova Türkiye maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? Moldova Türkiye maçı için nefesler tutuldu. Türk futbolseverler ise maçın başlama saatini ve kanalını araştırıyor. Grup sonuncusu Andorra'yı 89. dakikada geçen Türkiye mücadeleye mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Peki, EURO 2020: Moldova Türkiye maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?
1.07.2020 Milli Takım
Türkiye Moldova deplasmanında! Maç saat kaçta hangi kanalda?
Türkiye Moldova deplasmanında! Maç saat kaçta hangi kanalda? Avrupa Şampiyonası elemeleri H Grubu 6. maçında bu akşam deplasmanda Moldova'ya konuk olacak olan A Milli takımda gözler maçın oynanacağı gün ve saate çevrildi. Grupta Fransa ve İzlanda ile aynı puanda olan A Milli takımda gözler maçın oynanacağı saate çevrildi. Maç öncesinde dün akşam düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Şenol Güneş rehavet yok iştah var açıklamasında bulundu. Peki Moldova-Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
10.09.2019 Gündem
Moldova Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Moldova Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Euro 2020 Avrupa Şampiyonası H Grubu'nda yer alan A Milli Futbol Takımımız, gruptaki 6. maçında Moldova'ya konuk oluyor. Gruptaki ilk 5 maçında 4 galibiyet alan ve topladığı 12 puanla 2. sırada yer alan millilerimiz Moldova'da da 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Peki Moldova Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Futbol