Morten Olsen'den Emre Mor yorumu!
Morten Olsen'den Emre Mor yorumu! Danimarka Milli Takımı’nı 15 yıl çalıştıran ünlü teknik adam Morten Olsen, Emre Mor’u 3 yıl önce keşfettiğini söyledi.Olsen, Emre’yi 2013 yılında Belçika’ya karşı oynanan bir Danimarka Genç Milli Takımı maçında gördüğünü belirtti . Ünlü teknik adam, Belçika Futbol Federasyonu’nun Tubize kentindeki Yetenek Merkezi’nde o gün izledikleri maçta, Emre Mor’un bir antrenöre 5 saniye içinde “Off, futbolcuya bak” dedirten oyunculardan birisi olarak gördüğünü vurguladı.
9.06.2016 Futbol
Olsen: Türkiye güçlü bir ekip
Olsen: Türkiye güçlü bir ekip Danimarka Milli Takımı Teknik Direktörü Morten Olsen, Türkiye maçı öncesi DHA'ya yaptığı açıklamada, "Dünya Şampiyonası'na gidebilmemiz için çok güçlü bir takımla hazırlık maçı yapmak istedik. Bu nedenle Türkiye'yi tercih ettik" dedi.
1.07.2020 Milli Takım
‘Türkiye zehir gibi’
‘Türkiye zehir gibi’ A Milli Takımımız’ın tarihindeki 500. maçını oynayacağı Danimarka Milli Takımı Teknik Direktörü Morten Olsen,Türkiye’ye saygı duyduklarını söyledi, “Evinde zehir gibi tehlikeli olabilen bir takımla karşılaşacağız” dedi
1.07.2020 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri