Hırsızlığın böylesi! Yardım ederek çaldılar
Hırsızlığın böylesi! Yardım ederek çaldılar Osmaniye’de motosiklet satış ve tamiri yapan iş yerinin önünde lift yıkayan ustaya yardım eden şahıs daha sonra arkadaşına el hareketi yaparak elektrikli motosikleti çalmasını sağladı. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, şahsın motosikleti saniyeler içerisinde çaldığı görüldü.
19.07.2022 Haberler
Kamyonetin kasasındaki motosikletle yolculuk kamerada
Kamyonetin kasasındaki motosikletle yolculuk kamerada Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde kamyonet kasasındaki motosikletin üzerinde yolculuk yapan vatandaş, kameralara yakalandı.
27.06.2022 Haberler
Motosikletiyle kavşakta beklerken ölümle burun buruna geldi
Motosikletiyle kavşakta beklerken ölümle burun buruna geldi Antalya’nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışık ihlali sonucu meydana gelen kazada, kaza yapan araçlardan bir tanesi kavşakta bekleyen motosikletli kadına çarptı. Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada, çarpma sırasında havaya fırlayan motosikletli kadın aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.
6.05.2022 Haberler
Motosikleti üzerine yatarak kullandı; o anlar kamerada
Motosikleti üzerine yatarak kullandı; o anlar kamerada Bursa'da bir sürücü, üzerine yattığı motosikletle trafikte seyretti. Kara yolunda zaman zaman hızını 100 kilometreye çıkaran sürücüyü görenler, o anları cep telefonuyla kaydetti.
24.04.2022 Haberler
Trafikte tartıştığı kamyon şoförü direksiyonu üzerine kırdı
Trafikte tartıştığı kamyon şoförü direksiyonu üzerine kırdı Ankara'da trafikte tartıştığı Tolga Tosun’un kullandığı kamyonun direksiyonu üzerine kırıp çarpması sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü Burak Karaağaç (26), başındaki kask sayesinde ölümden döndüğünü söyledi. Trafikte kendisini sıkıştırdığı için sürücüyü uyardığını belirten Karaağaç, "Böyle bir şey yapacağını hissetsem hiç uyarmazdım. Bakmakla yükümlü olduğum ailem, çocuklarım var. Şu an hayatta olmayabilirdim. O zaman aileme ne olacaktı?" dedi.
7.08.2021 Haberler
Motosikletin otomobile çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı
Motosikletin otomobile çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı SAKARYA'nın Sapanca ilçesinde yola çıkan otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü havaya fırlayarak yola düştü. Motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
1.08.2021 Haberler
Yöntemlerini öğrendi, dedektif gibi iz sürdü! 'Hala şoktayız'
Yöntemlerini öğrendi, dedektif gibi iz sürdü! 'Hala şoktayız' Şişli'de çalıştığı hastanenin önünde park ettiği 200 bin liralık motosikletini dedektif gibi iz sürerek, 1 buçuk kilometre uzaklıktaki bir apartmanın otoparkında üzeri branda ile örtülmüş halde buldu. Öte yandan motosikletin çalınma anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.
13.07.2021 Haberler
Motosikletin sesini duyunca birinci kattan atladı! "Olayın şokunu yaşıyorum"
Motosikletin sesini duyunca birinci kattan atladı! "Olayın şokunu yaşıyorum" Antalya'da park halinde olan ağabeyine ait motosikleti çalmak isteyen 2 kişiyi, birinci kattaki evlerinin penceresinden üzerlerine atlayarak kovalayan liseli Ayşe Katrağ (15), DHA'ya konuştu.
3.10.2020 Haberler
Taksiyle çarpışan motosikletli kadın, aracın ön camına düştü
Taksiyle çarpışan motosikletli kadın, aracın ön camına düştü Piyalepaşa Bulvarı üzerinde kavşaktan dönüş yapan taksi ile motosiklet çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle taksinin ön camına düşerek yaralanan motosiklet sürücüsü kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
11.09.2019 Haberler
Sarhoş turist, motosiklet sürücüsüne uçan tekme attı
Sarhoş turist, motosiklet sürücüsüne uçan tekme attı Endonezya'da Avustralyalı sarhoş bir turist, önce trafikte ilerleyen bir motosiklet sürücüsüne uçan tekme attı, daha sonra kendisine doğru gelen bir otomobilin üzerine atladı. Motosiklet sürücüsü olayda hafif yara aldı, polis olayla ilgili inceleme başlattı
11.09.2019 Haberler
Motosikletli gencin metrelerce sürüklendiği kaza kamerada
Motosikletli gencin metrelerce sürüklendiği kaza kamerada Balat sahil yolunda motosikletle seyreden genç, virajı alamayıp gidon hakimiyetini kaybedince refüje çarparak kaza yaptı. Gencin metrelerce sürüklendiği kaza kask kamerasına yansırken yerde yatan genci gören vatandaşlar yardım etmek için seferber oldu.
11.09.2019 Haberler
Otomobile çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
Otomobile çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı İstanbul Avcılar'da bir otomobile motosikletiyle çarpan sürücü metrelerce uzağa düşerek ağır yaralandı. Kaza, dün saat 20.00 sıralarında Merkez Mahallesi’nde Reşitpaşa ile Talimhane Caddesi’nin kesiştiği noktada meydana geldi.Talimhane Caddesi’nden gelen Polat Yanıklar yönetimindeki 34 CAR 268 plakalı otomobile, Reşitpaşa Caddesi’nden Gümüşpala Mahallesi yönüne giden Hasan Enç (36) yönetimindeki motosiklet çarptı.Görgü tanıklarının ifadesine göre, motosikleti kullanan başında kask bulunan Hasan Enç, çarpmanın şiddetiyle yerden 3 metre yükseldi 5 metre uzaklıkta asfalt zemine düştü. İhbar üzerine 112 ve Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verildi.Bacağında kırık olduğu belirlenen, ayrıca bilinci kapalı motosiklet sürücüsü Hasan Enç, hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından otomobilden inen tıbbi ilaç temsilcisi Polat Yanıklar ile yanındaki kadın, 112 ekibi gelinceye kadar yaralı sürücünün başından ayrılmadı.İftar saatine yakın meydana gelen kaza nedeniyle kavşakta trafik kilitlenirken, polisler meraklı kalabalığı uzaklaştırmada zorlandı.Bazı kişiler, ellerindeki cep telefonları ile kaza yapan motosiklet ile otomobili görüntülemeye çalıştı. Araç sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri