MSB personel alımı başvuru şartları | Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı yapıyor...
MSB personel alımı başvuru şartları | Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı yapıyor... Milli Savunma Bakanlığından yapılan son dakika açıklamaya göre sürekli işçi alımı yapılacak. İstihdam edilmek üzere 1.072 kişinin alınacağı duyurulan ilan için başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Peki MSB, personel alımı başvuruları ne zaman yapılacak?
15.07.2020 Gündem
MSB sözleşmeli personel başvurusu nasıl yapılır? MSB başvuru şartları nelerdir?
MSB sözleşmeli personel başvurusu nasıl yapılır? MSB başvuru şartları nelerdir? Milli Savunma Bakanlığı'na sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı. MSB başvurusunda bulunacak adaylar, MSB başvurusu nasıl yapılır merak ederken, MSB başvuru şartlarını da araştırıyor. Milli Savunma Bakanlığı başvuru nasıl yapılır ve MSB başvuru şartları nelerdir? Peki MSB sözleşmeli personel başvuruları ne zaman bitiyor?
31.01.2020 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı Personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB başvuru şartları nelerdir?
Milli Savunma Bakanlığı Personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB başvuru şartları nelerdir? Milli Savunma Bakanlığının (MSB) 2019 yılında Kara Kuvvetleri Komutanlığı adına yapacağı; ilköğretim mezunlarından uzman onbaşı, en az lise mezunlarından uzman çavuş teminleri için başvuru kılavuzu yayımlandı. Peki MSB başvuru nasıl yapılır? MSB başvuru şartları nelerdir?
13.03.2019 Gündem
2019 MSB başvuru nasıl yapılır? Milli Savunma Bakanlığı başvuru şartları nelerdir?
2019 MSB başvuru nasıl yapılır? Milli Savunma Bakanlığı başvuru şartları nelerdir? Milli Savunma Bakanlığı, binlerce vatandaşı yakından ilgilendiren müjdeli bir duyuru yaptı ve 13 bin personel alımı yapacağını açıkladı. Peki Milli Savunma Bakanlığına personel başvurusu nasıl yapılır ve başvuru şartları nelerdir?
27.02.2019 Gündem