Hayal Köseoğlu'ndan kıskançlık itirafı
Hayal Köseoğlu'ndan kıskançlık itirafı Fox Tv'de yayınlanan 'Mucize Doktor' dizisinde 'Açelya' karakterine hayat veren Hayal Köseoğlu, iki ay önce kendi gibi oyuncu Caner Şahin ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkilinin sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarını silmeleri ise ayrılık iddialarına neden olmuştu.
14.01.2020 Cadde
Hayal Köseoğlu ile Caner Şahin ayrıldı mı?
Hayal Köseoğlu ile Caner Şahin ayrıldı mı? 'Mucize Doktor' dizisinde canlandırdığı 'Açelya' karakteriyle oldukça dikkat çeken Hayal Köseoğlu, son olarak oyuncu sevgilisi Caner Şahin ile romantik karelerini Instagram hesabından paylaşmıştı. Bu fotoğraflar kısa sürede gündem olurken, ikilinin birlikte olan fotoğraflarını silmesi ayrılık ihtimalini akıllara getirdi.
30.12.2019 Cadde
Hayal Köseoğlu dekoltesiyle sosyal medyayı salladı
Hayal Köseoğlu dekoltesiyle sosyal medyayı salladı Oyuncu Hayal Köseoğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Köseoğlu, derin dekoltesiyle sosyal medyada gündem oldu.
19.12.2019 Cadde
'Mucize Doktor'un 'Açelya'sı yatak pozuyla sosyal medyayı salladı
'Mucize Doktor'un 'Açelya'sı yatak pozuyla sosyal medyayı salladı Fox TV'nin sevilen dizisi 'Mucize Doktor'da 'Açelya' karakterine hayat veren oyuncu Hayal Köseoğlu, Instagram hesabından paylaştığı yatak pozuyla gündem oldu.
8.12.2019 Cadde