Müfit Can Saçıntı

Müfit Can Saçıntı

Son dakika Müfit Can Saçıntı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Müfit Can Saçıntı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Müfit Can Saçıntı haber sayfamızda...

Müfit Can Saçıntı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 129 müfit can saçıntı haberi bulunmuştur.
Efe Deprem'in cenazesine ünlü akını! Gözyaşları sel oldu
Efe Deprem'in cenazesine ünlü akını! Gözyaşları sel oldu 'Seksenler'de 'Zafer’ karakterini canlandıran Efe Deprem, motosiklet kazası geçirmiş ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişyi. Efe Deprem'in vefatı sanat dünyasını üzüntüye boğdu. Cenazeye Merve Dizdar, Şoray Uzun, Alper Saldıran ve Begüm Öner’in de aralarında olduğu ünlü isimler katıldı. Burcu Altın Deprem, eşinin Fenerbahçe formasını tabutun üzerine koyarken; anne Seval Deprem baygınlık geçirdi.
7.03.2024 Cadde
'Seksenler'in Zafer'i Efe Deprem hayatını kaybetti! 'Ciğerimizi yaktın'
'Seksenler'in Zafer'i Efe Deprem hayatını kaybetti! 'Ciğerimizi yaktın' 2012-2022 yılları arasında ekranlara gelen fenomen dizi Seksenler'de 'Zafer’ karakterini canlandıran Efe Deprem, motosiklet kazası geçirdi. Meslaktaşı Burcu Altın ile 2019'da evlenen ve Zeynep adında bir kızı olan 41 yaşındaki oyuncu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Efe Deprem'in vefatı sanat dünyasını üzüntüye boğdu.
7.03.2024 Cadde
Mandıra Filozofu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Mandıra Filozofu ne zaman ve nerede çekildi?
Mandıra Filozofu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Mandıra Filozofu ne zaman ve nerede çekildi? Mandıra Filozofu filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Başrollerinde 2021 yılında hayatını kaybeden değerli oyuncu Rasim Öztekin'in de rol aldığı Mandıra Filozofu bu akşam bir kez daha televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Mandıra Filozofu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Mandıra Filozofu ne zaman ve nerede çekildi? İşte filmin detayları...
18.01.2024 Bilgi Rehberi
Yaşamak Güzel Şey filmi oyuncuları kim, konusu nedir?
Yaşamak Güzel Şey filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Yaşamak Güzel Şey filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. 11 Ocak Perşembe akşamı televizyon ekranlarında izleyenlerle buluşan filmi seyretmek isteyenler araştırıyor. 2017 yılında vizyona giren filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı üstleniyor. Müfit Can Saçıntı, Yasemin Conka ve Zihni Göktay'ın başrollerini paylaştığı Yaşamak Güzel Şey filminin konusu ve oyuncuları…
11.01.2024 Bilgi Rehberi
Yaşamak Güzel Şey oyuncuları ve konusu! Yaşamak Güzel Şey filmi nerede çekildi?
Yaşamak Güzel Şey oyuncuları ve konusu! Yaşamak Güzel Şey filmi nerede çekildi? Yaşamak Güzel Şey filmi 2017 yılında vizyona girdi. Filmin başrollerinde Müfit Can Saçıntı, Yasemin Çonka yer alıyor. Filmde ise, başına gelen talihisiz olay sonrası kendini keşfetmeye başlayan Müfit'in hayatı anlatılıyor. Peki, Yaşamak Güzel Şey oyuncu kadrosunda kimler var?
30.10.2023 Cadde
Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları ve konusu! Mandıra Filozofu İstanbul filmi nerede çekildi?
Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları ve konusu! Mandıra Filozofu İstanbul filmi nerede çekildi? Mandıra Filozofu 2 filminin oyuncu kadrosu ve konusu film severlerin ilgisini çekiyor. Film 2015 yılında vizyona girdi. Mandıra Filozofu İstanbul filminin başrolünde Müfit Can Saçıntı yer alıyor. Peki, Mandıra Filozofu İstanbul filmi nerede çekildi?
23.10.2023 Cadde
Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları kimler? Mandıra Filozofu İstanbul filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları kimler? Mandıra Filozofu İstanbul filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Mandıra Filozofu İstanbul filmi bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Müfit Can Saçıntı2nın yönetmen koltuğunda oturduğu film 2015 yılında yapıldı. Peki Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları kimler ve konusu nedir?
18.03.2023 Bilgi Rehberi
Müfit Can Saçıntı'dan annesine son öpücük!
Müfit Can Saçıntı'dan annesine son öpücük! Ünlü yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın annesi Güzide Saçıntı son yolculuğuna memleketi Çorum'da uğurlandı. Ünlü oyuncu annesi bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Müfit Can Saçıntı'nın annesine son görevini yaparken tabutuna kondurduğu öpücük yürek sızlattı.
26.02.2023 Magazin
Müfit Can Saçıntı'dan annesine son öpücük!
Müfit Can Saçıntı'dan annesine son öpücük! Ünlü yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın annesi Güzide Saçıntı son yolculuğuna memleketi Çorum'da uğurlandı. Ünlü oyuncu annesi bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Müfit Can Saçıntı'nın annesine son görevini yaparken tabutuna kondurduğu öpücük yürek sızlattı.
27.02.2023 Cadde
Müfit Can Saçıntı'nın acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Müfit Can Saçıntı'nın acı günü! Annesi hayatını kaybetti Yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı, anne acısıyla sarsıldı. Ünlü ismin bir süredir yoğun bakımda tedavi olan annesi Güzide Saçıntı, hayatını kaybetti. Saçıntı ailesinden yapılan açıklamada, Güzide Saçıntı'nın bugün toprağa verileceği söylendi.
26.02.2023 Cadde
Yaşamak Güzel Şey oyuncuları kim, konusu nedir? Yaşamak Güzel Şey filmi oyuncu kadrosu
Yaşamak Güzel Şey oyuncuları kim, konusu nedir? Yaşamak Güzel Şey filmi oyuncu kadrosu Yaşamak Güzel Şey filmi 2017 yılında vizyona girdi. Filmde Müfit'in başına gelen bir olayın ardından hayatının tamamen değiştiği anlatılıyor. Film, sinema salonları ardından televizyon ekranlarında da sinema severleri karşılıyor. Peki, Yaşamak Güzel Şey filmi oyuncuları kim?
5.01.2023 Bilgi Rehberi
SMA'lı Kaan Efe için büyük gün! Kampanya yüzde 96'ya ulaştı
SMA'lı Kaan Efe için büyük gün! Kampanya yüzde 96'ya ulaştı İzmir’in Kınık ilçesinde, Spinal Musküler Atrofi (SMA) TİP1 hastası 1,5 yaşındaki Kaan Efe Şanal'ın tedavi masraflarına katkıda bulunmak için 'Kınık Kaan Efe Gönüllüleri'nin başlattığı bağış kampanyası yüzde 96'ya ulaştı.
28.12.2022 Gündem
İzmir’de perde ‘emek’ için açılıyor
İzmir’de perde ‘emek’ için açılıyor TAKSAV tarafından düzenlenen Uluslararası İzmir Tiyatro Festivali bugün başlıyor.
2.12.2022 Kültür Sanat
‘Üç yıldır bekliyorduk!’
‘Üç yıldır bekliyorduk!’ İlker Ayrık, oyunculuğunun yanı sıra yapımcılığını ve yönetmenliğini de üstlendiği ‘Müstakbel Damat’ filmi için, “Üç yıldır bugünü bekliyorduk!” dedi.
11.11.2022 Cadde
MANDIRA FİLOZOFU OYUNCULARI-KONUSU | Mandıra Filozofu filmi nerede çekildi?
MANDIRA FİLOZOFU OYUNCULARI-KONUSU | Mandıra Filozofu filmi nerede çekildi? Mandıra filozofu filmi 2014 yılında beyazperdeye çıktı ve ardından ikinci filmi çıktı. Filmde usta oyuncu Rasim Öztekin de yer aldı. Filmde şehir yaşamından uzak hayatını sürdüren Mustafa Ali ile yolları kesişen iş insanı Cavit'in hikayesi anlatılıyor. Peki, Mandıra Filozofu filmi nerede çekildi?
30.08.2022 Cadde
Kitapseverlerin buluşma noktası
Kitapseverlerin buluşma noktası 5. Edremit Kitap Fuarı, kapılarını açtı.
16.08.2022 Ege
Esra Kazancıbaşı eşi Rasim Öztekin’le 20 yıllık aşkını yazdı!
Esra Kazancıbaşı eşi Rasim Öztekin’le 20 yıllık aşkını yazdı! Gazeteci Esra Kazancıbaşı Öztekin’in, 8 Mart 2021 tarihinde yaşamını yitiren eşi Rasim Öztekin’e ithaf ettiği "Sonsuz Aşk... Rasim’im" adlı kitabının lansmanı, geçtiğimiz gün Kanyon'da gerçekleşti. Tanıtım ve ilk imza günü etkinliğine; Ahmet Kural, İlker Ayrık, Birol Güven, Müfit Can Saçıntı gibi ünlü isimlerin yanı sıra usta sanatçının sevenleri katıldı. 62 yaşında vefat eden oyuncu ile 'Seksenler' ve 'Geniş Aile'de birlikte kamera karsısına geçen İlker Ayrık, açıklama yaptığı sırada gözyaşlarına hakim olamadı.
28.07.2022 Cadde
20 yıllık aşkın hikayesi
20 yıllık aşkın hikayesi Esra Kazancıbaşı Öztekin’in eşi Rasim Öztekin’e ithaf ettiği ‘Sonsuz Aşk… Rasim’im’ adlı kitabının lansmanı, D&R Kanyon mağazasında gerçekleşti.
28.07.2022 Cadde
Yaşamak Güzel Şey oyuncuları - konusu! Yaşamak Güzel Şey filmi nerede çekildi? İşte, oyuncu kadrosu ve karakterler
Yaşamak Güzel Şey oyuncuları - konusu! Yaşamak Güzel Şey filmi nerede çekildi? İşte, oyuncu kadrosu ve karakterler Yaşamak Güzel Şey filmi 2017 yılında beyazperdedeki yerini aldı. Müfit Can Saçıntı filmlerinden olan Yaşamak Güzel Şey, komedi ve dram türündedir. Filmin başrollerinde Müfit Can Saçıntı, Yasemin Conka gibi isimler yer alıyor. Peki, Yaşamak Güzel Şey konusu nedir?
6.06.2022 Cadde
Müfit Can Saçıntı: O olmasa şimdiki ben olmazdım!
Müfit Can Saçıntı: O olmasa şimdiki ben olmazdım! Geçtiğimiz aylarda 22 yıllık eşi Çiğdem Saçıntı'dan boşanma haberiyle gündem olan oyuncu ve senarist Müfit Can Saçıntı, kardeşi Mehtap Saçıntı'nın doğum gününde duygu yüklü bir paylaşıma imza attı.
27.05.2022 Cadde
Müfit Can Saçıntı: Türk insanları ayrılmayı başaramıyor!
Müfit Can Saçıntı: Türk insanları ayrılmayı başaramıyor! Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) üyelerinin oylarıyla belirlenen 2021 yılı Türkiye Sineması'nın 'En İyileri', geçtiğimiz gece açıklandı. Ödül vermek için törene katılan isimlerden Müfit Can Saçıntı, gecenin sonunda gazetecilerle bir araya gelerek özel hayatıyla ilgili soruları yanıtlayıp, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
29.03.2022 Cadde
Müfit Can Saçıntı 22 yıllık eşinden boşandı!
Müfit Can Saçıntı 22 yıllık eşinden boşandı! 'Çocuklar Duymasın' dizisi ve 'Mandıra Filozofu' filmi gibi projelerle tanınan 53 yaşındaki oyuncu ve senarist Müfit Can Saçıntı'nın 22 yıllık evliliği sessiz sedasız sona erdi.
3.03.2022 Cadde
Üç Kız Kardeş Sadık kimdir, gerçek adı nedir? Sadık'ı oynayan Reha Özcan kaç yaşında, eşi kim?
Üç Kız Kardeş Sadık kimdir, gerçek adı nedir? Sadık'ı oynayan Reha Özcan kaç yaşında, eşi kim? Başarılı oyuncu Reha Özcan, Üç Kız Kardeş adlı dizide Sadık rolü ile sevenleri karşısına çıkıyor. Dizide kendisine İclal Aydın eşlik ediyor. Sadık'ı oynayan Reha Özcan'ın hayatına dair detaylar araştırılmaya başladı. Oyuncu, Bingöl'de doğdu ve eğitimini de Mimar Sinan'da tamamladı. İşte, Reha Özcan dizileri ve hayatı...
22.02.2022 Cadde
‘Mandıra Filozofu’ndan üretici kadınlara sürpriz
‘Mandıra Filozofu’ndan üretici kadınlara sürpriz ‘Mandıra Filozofu’ rolüyle tanınan, senarist, oyuncu, yönetmen Müfit Can Saçıntı, Aydın Germencik’te üretici kadınların açtığı organik pazarı ziyaret etti.
26.10.2021 Ege
Kemal Kuruçay nereli, kaç yaşında vefat etti? Seksenler Seyfi Kemal Kuruçay kimdir? İşte dizileri
Kemal Kuruçay nereli, kaç yaşında vefat etti? Seksenler Seyfi Kemal Kuruçay kimdir? İşte dizileri Kemal Kuruçay hayatını kaybetti. Son olarak Seksenler dizisinde Seyfi karakterini canlandıran 59 yaşındaki oyuncunun vefat haberi sevenlerini üzdü. Peki, Kemal Kuruçay kimdir, neden vefat etti?
23.10.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Müfit Can Saçıntı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.