Muhalif

Muhalif

Son dakika muhalif haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan muhalif gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan muhalif haber sayfamızda...

Muhalif

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.806 muhalif haberi bulunmuştur.
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz Ankara'da, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan, mahkeme başkanının, yakalandığı aracın neden zırhlı olduğunu sorması üzerine, "Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz. Duyuyoruz haberlerde, adamı çevirmişler onu gasbetmişler, öldürmüşler. Benim arabama bomba atsanız dahi işlemez. Suç işlemek amaçlı değil bu araç. Kendimi tamamen savunma amaçlı" dedi.
19.04.2024 Gündem
İstanbulspor: Temiz futbolun temelini atmaya davet ediyoruz!
İstanbulspor: Temiz futbolun temelini atmaya davet ediyoruz! Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, TFF seçimlerinin tarihine dair bir açıklama yaptı.
17.04.2024 İstanbulspor
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı...
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı... İran’dan gönderilen füze ve SİHA’ları durduran İsrail’in, bunda nasıl başarılı olduğuna dair detaylar ortaya çıktı. İran’dan fırlatılan füzelerin büyük çoğunluğu İsrail hava sahasına dahi giremedi.
16.04.2024 Dünya
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 11 itiraza ret
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 11 itiraza ret Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Gümüşhane ve Ağrı ile 6 ilçe ve 3 beldede seçimlerin iptali ve oyların yeniden sayımına ilişkin başvuruları reddetti.
14.04.2024 Gündem
Myanmar'da cunta, kimlik dahi vermediği Müslümanları zorla orduya alıp savaştırıyor
Myanmar'da cunta, kimlik dahi vermediği Müslümanları zorla orduya alıp savaştırıyor Uzmanlar, Myanmar Ordusu'nun Arakan eyaletinde 'Arakan Ordusu' adlı etnik silahlı isyancı grubuna karşı büyük toprak kayıpları yaşadıktan sonra Rohingyaları zorla askere almasını, ordunun içinde bulunduğu çaresizliğin bir göstergesi olarak yorumluyor.
8.04.2024 Dünya
Sandık ittifakı başarı getirdi
Sandık ittifakı başarı getirdi Genel seçimlerde büyük hayal kırıklığı yaşayan CHP, yerelde oylarını 13 puan artırarak tarihi bir başarı elde etti. Muhalif seçmen sandıkta birleşerek CHP’yi birinci parti yaptı. Eski ittifak ortaklarının seçmenleri kadar AK Parti tabanının bir kısmının sandığa gitmemesi de CHP’ye yaradı...
2.04.2024 Gündem
Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: Erken seçim yaygarası aymazlıktır
Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: Erken seçim yaygarası aymazlıktır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yaptı. Erken seçim yaygarasının aymazlık olduğunu söyleyen Bahçeli, 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan devletin başıdır ve desteğimiz sonuna kadar arkasındadır.' dedi.
1.04.2024 Haberler
Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: Erken seçim yaygarası aymazlıktır
Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: Erken seçim yaygarası aymazlıktır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yaptı. Erken seçim yaygarasının aymazlık olduğunu söyleyen Bahçeli, 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan devletin başıdır ve desteğimiz sonuna kadar arkasındadır.' dedi.
1.04.2024 Gündem
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi'nin CHP lehine çekilmesini isteyen Özgür Özel'e tepki gösterdi.
26.03.2024 Gündem
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: Türkiye ekonomisi yüzde 4,5 büyüdü
Bakan Işıkhan: Türkiye ekonomisi yüzde 4,5 büyüdü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “2023 yılında Türkiye ekonomisi yüzde 4,5 büyüme ile AB ülkeleri arasında en çok büyüyen ülke oldu. Dolar bazında milli gelir, Türkiye tarihinde ilk kez 1 trilyon doları aştı. Kişi başına milli gelir de, 13 bin 110 dolarla, tarihin en yüksek düzeyini gördü" dedi.
23.03.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz: AK Parti ve Cumhur İttifakı milletin bağrından çıkmış siyasi hareketler
Cevdet Yılmaz: AK Parti ve Cumhur İttifakı milletin bağrından çıkmış siyasi hareketler Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bursa’da STK temsilcileri ve kanaat önderleri ile iftarda buluştu.
21.03.2024 Ekonomi
Akşener: Ahlat’ı Davos ve Soçi yapmak için çalışacağız
Akşener: Ahlat’ı Davos ve Soçi yapmak için çalışacağız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Diyorum ki iki dudağınızın arasında, emeklilerin tümüne 11 bin lira seyyanen zam verin. Emekli maaşı asgari ücret kadar yapılır. Şimdi yeni buraya gelirken bir arkadaşımdan duydum. Seyyanen zam yapılacağı konuşuluyormuş. 5 bin liraymış. 5 bin lirayı kabul etmiyorum Sayın Erdoğan. 11 bin lira zam vermenin bu ülkeye bir zararı yok. Ama o emekliler ayağa kalkar.” dedi.
20.03.2024 Gündem
Meral Akşener: Kendi partilerinden daha fazla arkalarında durduk
Meral Akşener: Kendi partilerinden daha fazla arkalarında durduk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Siyasi partilerden birbirine geliş gidişler olabilir. Sistemi boşaltacak kadar bu işin içerisine girmişse bir belediye başkanı bu gerçekten ahlaksızlıktır, siyasi etiğe uymayan bir durumdur. Ben de Meral Akşener’sem elbette bu sahtekarlıkların gereğini yapmak benim için namus borcudur” dedi.
19.03.2024 Gündem
Mersin ve İzmir'de terör örgütü PKK/KCK'ya operasyon!
Mersin ve İzmir'de terör örgütü PKK/KCK'ya operasyon! Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyona ilişkin detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Haberler
Mersin ve İzmir'de terör örgütü PKK/KCK'ya operasyon!
Mersin ve İzmir'de terör örgütü PKK/KCK'ya operasyon! Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyona ilişkin detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
Seçimleri kazandığı açıklanan Putin'e göre Rusya’da demokrasi Batılı birçok ülkeden daha şeffaf
Seçimleri kazandığı açıklanan Putin'e göre Rusya’da demokrasi Batılı birçok ülkeden daha şeffaf Yüzde 88 oy oranı alan Vladimir Putin, beşinci kez Rusya’nın devlet başkanı oldu. Amerika ise, ülkedeki seçimlerin özgür veya adil olmadığını söyledi.
18.03.2024 Dünya
Rusya'da seçim: Resmi olmayan sonuçlara göre Putin 5. kez Devlet Başkanı seçildi
Rusya'da seçim: Resmi olmayan sonuçlara göre Putin 5. kez Devlet Başkanı seçildi Rusya'daki devlet başkanlığı seçimlerinde beklendiği üzere bir sürpriz yaşanmadı ve resmi olmayan sonuçlara göre seçimi Vladimir Putin kazandı.
18.03.2024 Dünya
Putin, 5. kez Rusya Devlet Başkanı
Putin, 5. kez Rusya Devlet Başkanı Rusya devlet başkanlığı seçimlerinde 3 günlük oy verme işlemi dün sona erdi. Sandık çıkış anketine göre oyların yüzde 87.8’ini alan Vladimir Putin, seçimi kazanarak 5’inci kez Rusya Devlet Başkanı oldu. Seçimin son gününde, Rusya vatandaşları, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu pek çok ülkedeki Rus elçilik ve konsolosluklarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Seçimlere katılımın beklenenden yüksek olduğu belirtilirken, yüzde 74’ün üzerine çıktığı ifade ediliyor.
18.03.2024 Dünya
'Son 5 senedir yeni bir belediyecilik anlayışı çıktı, o da algı belediyeciliği'
'Son 5 senedir yeni bir belediyecilik anlayışı çıktı, o da algı belediyeciliği' Bakan Özhaseki, “Son 5 senedir yeni bir belediyecilik anlayışı çıktı, o da algı belediyeciliği. Yapmadığı halde yapmış gibi göstermek, birilerinin emeğinin üstüne yatmak veyahut da sosyal medyacılara trilyonlar verip ‘Beni parlatın ben çok büyük bir adamım, buralara sığmıyorum. Belediye başkanlığı ne ki? Bana küçük geliyor demek’ Ne yazık ki bu dönemde bu başladı” dedi.
16.03.2024 Gündem
Rusya ekonomisi gücünü koruyor: Batı'nın yaptırımları neden işe yaramadı?
Rusya ekonomisi gücünü koruyor: Batı'nın yaptırımları neden işe yaramadı? Rus ekonomisinin dayanıklılığı, 1999'dan bu yana Rusya'yı Devlet Başkanı ya da Başbakan olarak aralıksız yöneten Başkan Vladimir Putin için önümüzdeki seçimlerde şüphesiz en önemli avantajı.
16.03.2024 Dünya
Rusya'da başkanlık seçimleri: Putin neden seçime gitme zahmetine katlanıyor?
Rusya'da başkanlık seçimleri: Putin neden seçime gitme zahmetine katlanıyor? Rusya'da 15- 17 Mart'ta üç günlük bir seçim sürecine girilecek. Bir çok kişi Vladimir Putin'in zaferini ilan edip, beşinci kez Rusya lideri olacağına inanıyor. Peki Kremlin neden seçim yapma zahmetine katlanıyor ve oylama Putin'in Rus halkı nezdindeki popülerliği hakkında fikir verecek mi?
15.03.2024 Dünya
LGS’ye hazırlıkta tempoyu artırın LGS’ye aylardır
LGS’ye hazırlıkta tempoyu artırın LGS’ye aylardır LGS’ye aylardır hazırlanan 8. sınıf öğrencilerinin önünde 2.5 ay kaldı. Uzmanlar, bu dönemin zaman yönetimi, soru çözme düzeni ve sınav taktikleri açısından önemine dikkat çekerek, öğrencilere sınava hazırlık temposunu artırmalarını öneriyor.
15.03.2024 Eğitim
Sonuç değil süreç merak ediliyor...
Sonuç değil süreç merak ediliyor... Rusya’da bugün başlayacak ve üç gün sürecek devlet başkanlığı seçimlerinde Putin’in ciddi bir rakibi bulunmuyor. Öte yandan seçime katılım ve protesto oylarının olup olmayacağı merak konusu.
15.03.2024 Dünya
Navalni’nin yardımcısına çekiçli saldırı
Navalni’nin yardımcısına çekiçli saldırı Geçtiğimiz günlerde cezaevinde hayatını kaybeden Rus muhalif lider Aleksey Navalni’nin yardımcısı olan Leonid Volkov, Litvanya’nın başkenti Vilnius’taki evinin yakınında çekiçli saldırıya uğradı.
14.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Muhalif ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.