Muharrem Yılmaz

Muharrem Yılmaz

Sütaş Süt Ürünleri A. Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı.   Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'inde iktisat dalında yüksek öğrenimini tamamladı. Babası Sadık Yılmaz'ın 1975'te kurduğu Sütaş'ın 1989'da genel müdürü ve 2005'te yönetim kurulu başkanı oldu.   Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin 17 Ocak 2013'de gerçekleştirilen 43'üncü olağan genel kurulunda yönetim kurulu başkanlığı görevine seçildi.

Muharrem Yılmaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.830 muharrem yılmaz haberi bulunmuştur.
Zeytinde hasat sona erdi!
Zeytinde hasat sona erdi! Zeytin ve zeytinyağı üretiminde Türkiye’nin yüzde 30'unu karşılayan Mersin’in Mut ilçesinde zeytin hasadı sona ererken, bu sezon 50 bin ton zeytin ve 5 bin ton zeytinyağı rekoltesi elde edildiği bildirildi.
13.01.2024 Ekonomi
Zeytinyağı üreticileri: Fiyatlar, bu gidişle daha da yükselebilir
Zeytinyağı üreticileri: Fiyatlar, bu gidişle daha da yükselebilir Mersin'in Mut ilçesinde zeytin üreticileri fiyattan memnun olurken, 300 bin dekar alanda 15 milyon ağaçtan, 130 bin ton zeytin, 10 bin ton ise yağ elde edilmesi bekleniyor.
8.12.2023 Ekonomi
Kurbanlıklar sinekle geldi
Kurbanlıklar sinekle geldi İstanbul’da kara sinek artışı rahatsız edici boyuta ulaştı. Özellikle Avrupa Yakası’ndaki ilçelerde bu şikayetler artarken çoğu esnaf dükkanlarında duramaz hale geldi.
23.06.2023 Gündem
Entegre iş modeliyle verimliliği artıyor
Entegre iş modeliyle verimliliği artıyor Her yıl 1 Haziran’da Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) öncülüğünde kutlanan Dünya Süt Günü; sütün insan sağlığı için önemi, toplumsal yaşama etkisi ve ekonomiye katkıları hakkında farkındalık yaratmayı hedefliyor.
2.06.2023 Ekonomi
10 gündür haber alınamıyordu korkunç gerçek ortaya çıktı
10 gündür haber alınamıyordu korkunç gerçek ortaya çıktı Güngören'de tek yaşayan Musa Yılmaz evinde halıya sarılı halde ölü bulundu. Evinin bir odasını yabancı uyruklu kişilere kiralayan Musa Yılmaz'ın cenazesi adli tıp kurumundan alınarak memleketine götürüldü.
17.09.2022 Gündem
Çılgın davulcu yine kendinden geçti
Çılgın davulcu yine kendinden geçti Tunceli'de ve çevre illerdeki düğünlerin vazgeçilmezi ismi haline gelen 'Çılgın davulcu' lakaplı davulcu Muharrem Yılmaz, şovlarıyla da bu kez Elazığ’da kendine herkesi hayran bıraktı.
30.06.2022 Yaşam
Çiftlikten sofraya ‘örnek iş modeli’
Çiftlikten sofraya ‘örnek iş modeli’ Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Organizasyonu’nun (FAO) öncülüğünde 2001 yılından itibaren tüm dünyada kutlanan 1 Haziran Dünya Süt Günü’nde, bir kez daha sütün insan sağlığı için önemi, ekonomiye ve toplumsal yaşama katkısına dikkat çekildi.
1.06.2022 Ekonomi
Otomobille tramvay çarpıştı: 2 yaralı
Otomobille tramvay çarpıştı: 2 yaralı İzmit'te kırmızı ışıkta durmayıp, geçide giren otomobil ile tramvayın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.
4.01.2022 Gündem
Son dakika... Merve'nin katilinin meşru müdafaa oyunu tutmadı
Son dakika... Merve'nin katilinin meşru müdafaa oyunu tutmadı Gelen son dakika haberine göre; Kadın meslektaşı Merve Ünal'ı öldüren Muharrem Yılmaz, müebbet hapse çarptırıldı. Yılmaz’ın, sevgilisini öldürdükten sonra zimmetli tabancasını eline tutuşturup ateş ettirdiği ortaya çıktı.
22.11.2020 Gündem
Kulağındaki tümörden kurtulmak isteyen çiftçiye yardım eli uzandı!
Kulağındaki tümörden kurtulmak isteyen çiftçiye yardım eli uzandı! Hatay'ın Erzin ilçesinde yaşayan ve 7 yıldır hemanjiom (damar tümörü) hastalığı ile mücadele eden Muharrem Yılmaz'ın, Hatay Valiliğinin girişimiyle tedavisine başlandı.
9.02.2020 Gündem
7 yıldır kimse çare bulamadı! Kulağının her tarafını sarıyor
7 yıldır kimse çare bulamadı! Kulağının her tarafını sarıyor Hatay'da 7 yıldır hemanjiom (damar tümörü) hastalığı ile mücadele eden Muharrem Yılmaz, kulağını saran ve sık sık kanayan tümörden kurtulmak istiyor.
4.02.2020 Gündem
Keçilerin araç üzerinde beslenme keyfi
Keçilerin araç üzerinde beslenme keyfi İzmir'in Bayraklı ilçesinde, başıboş bırakılan keçiler, Avrupa'nın 5'inci, Türkiye'nin de 2'nci ikiz kulesi olan Folkart Towers'ın çevresindeki araçların üzerine çıkarak zarar verdi.
4.10.2019 Haberler
Meslektaşının öldürdüğü kadın polis defnedildi
Meslektaşının öldürdüğü kadın polis defnedildi Diyarnakır'da, birlikte yaşadığı ve meslektaşı olan Muharrem Yılmaz tarafından tabancayla vurularak öldürülen polis memuru Merve Ünal'ın (27) cenazesi, memleketi Mersin'de gözyaşlarıyla toprağa verildi. Olay, dün öğleden sonra Fabrika Mahallesi'ndeki Aydın Sitesi'nde meydana geldi. Silah sesini duyanların ihbarıyla olay yerine gelen polisler, 1'inci kattaki dairede, Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde görevli meslektaşları Merve Ünal'ı kanlar içerisinde hareketsiz halde buldu. Ağır yaralı Ünal, kaldırıldığı Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından polis memuru Muharrem Yılmaz, birlikte yaşadığı kız arkadaşı Merve Ünal'ı kendisinin vurduğunu söyleyerek, jandarmaya teslim oldu. Merve Ünal'ın cenazesi, otopsinin ardından memleketi Mersin'in Mezitli ilçesine getirildi. Fatih Camii'nde Ünal için resmi tören düzenlendi. Törene acılı anne Güldane, emekli polis memuru olduğu öğrenilen baba Namık Ünal ile kız kardeşleri ve meslektaşları katıldı. Ünal'ın anne ve kardeşleri, musallaya konulan genç polisin tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra omuzlara alınan Merve Ünal'ın cenazesi, Mezitli Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.
11.09.2019 Haberler
Rekortmen Şarık Tara
Rekortmen Şarık Tara Haziran ayında vefat eden ENKA Şirketler Grubu Onursal Başkanı Şarık Tara, 2017 gelir vergisi rekortmeni oldu. Listenin ikincisi adının açıklanmasını istemezken Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç üçüncü sırada yer aldı. Rekortmenlerin yarıdan fazlası kendisini gizledi.
2.11.2018 Ekonomi
BTSO’ya ‘yıldız’ istişare kurulu
BTSO’ya ‘yıldız’ istişare kurulu Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yüksek İstişare Kurulu oluşturuldu.
23.07.2018 Ekonomi
Dinamik iş dünyası ülke için çok önemli
Dinamik iş dünyası ülke için çok önemli TÜSİAD’ı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “İş dünyası sorunlara çözüm üreten dinamik bir yapı, bu da Türkiye’nin geleceği açısından son derece önemli” dedi.
5.06.2018 Ekonomi
'Allah zulümlerini başlarına yıksın'
'Allah zulümlerini başlarına yıksın' Başbakan Binali Yıldırım, , cuma günü İstanbul Yenikapıda’da düzenlenen mitingin ikincisi olan Diyarbakır İstasyon Meydanı’ndaki “Zulme Lanet, Kudüs’e Destek” mitingine katıldı...
20.05.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım: Sadece İsrail değil ABD de katildir!
Başbakan Yıldırım: Sadece İsrail değil ABD de katildir! Başbakan Binali Yıldırım, İsrail'in Gazze'deki  katliamına ilişkin, "Bu vahşete dünyanın efendisi olduğunu söyleyen Amerikan  yönetimi seyirci kaldı, seyirci kalmakla da kalmadı, teşvik de etti. Dolayısıyla  Filistin'de şehit edilen 63 kardeşimizin katili İsrail yönetimi olmakla beraber  aynı zamanda Kudüs'e büyükelçiliği taşımada inat eden Amerikan yönetimidir."  dedi.
20.05.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım: Sadece İsrail değil ABD de katildir!
Başbakan Yıldırım: Sadece İsrail değil ABD de katildir! Başbakan Binali Yıldırım, İsrail'in Gazze'deki  katliamına ilişkin, "Bu vahşete dünyanın efendisi olduğunu söyleyen Amerikan  yönetimi seyirci kaldı, seyirci kalmakla da kalmadı, teşvik de etti. Dolayısıyla  Filistin'de şehit edilen 63 kardeşimizin katili İsrail yönetimi olmakla beraber  aynı zamanda Kudüs'e büyükelçiliği taşımada inat eden Amerikan yönetimidir."  dedi.
20.05.2018 Siyaset
10 hakim ve savcı göreve döndü
10 hakim ve savcı göreve döndü Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 8’i açığa alınan, 2’si meslekten ihraç edilen 10 hakim ve savcının göreve dönmesine karar verdi.
3.01.2018 Gündem
HSK'dan flaş karar! 10 hakim ve savcı göreve döndü
HSK'dan flaş karar! 10 hakim ve savcı göreve döndü Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 8'i açığa alınan,  2'si meslekten ihraç edilen 10 hakim ve savcının göreve dönmesine karar verdi.
3.01.2018 Gündem
O hakim de 'mor beyin' mağduru çıktı
O hakim de 'mor beyin' mağduru çıktı ‘Mor beyin’ tuzağıyla ByLock’a yönlendirilenlerin arasında MİT TIR’larının durdurulması ihanetine imza atan savcıları tutuklayan Hakim Fatih Mehmet Aksoy da bulunuyor.
31.12.2017 Gündem
“Tokat” cinayetinin zanlıları yakalandı
“Tokat” cinayetinin zanlıları yakalandı Bağcılar'da dün sokak ortasında Muharrem Yılmaz’ın pompalı tüfekle vurularak öldürülmesine ilişkin 3 zanlı gözaltına alındı. Zanlıların şubede verdiği ifade doğrultusunda cinayetin, olaydan birkaç gün önce yaşanan tokatlama sonucu işlendiği ortaya çıktı. Olay, dün saat 01.30 sıralarında Bağcılar Yeni Mahalle Konut Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, “uyuşturucu bulundurmak” suçundan emniyette kaydı bulunan Muharrem Yılmaz (32), pompalı tüfekle sokak ortasından vurularak öldürüldü. Olayın ardından inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, Yılmaz'ın birkaç gün önce tartıştığı O.Y.’ye (18) tokat attığını belirledi. Tokat attığı genç tarafından öldürüldü Tokatlama olayının ardından sokakta alkol alan Yılmaz, tokatladığı gencin babası M. Y. (43) ile karşılaştı. İkili arasında önce sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü. Olay sonucunda Yılmaz, gencin babasını da darp etti. Babasının dövüldüğünü öğrenen O. Y., pompalı tüfekle kavganın yaşandığı yere gelerek Yılmaz'a ateş etti. Polis, O. Y. ve babası M. Y. ile olay sırasında yanlarında bulunan H. O.'yu gözaltına aldı.
11.09.2019 Haberler
Denizli’den iki ‘Etkin’ işadamı
Denizli’den iki ‘Etkin’ işadamı Denizlili iki işadamı, Ekonomist Dergisi tarafından bu yıl 6’ncısı yapılan “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” listesine girdi.
10.05.2017 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Muharrem Yılmaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.