Mühendis

Mühendis

Son dakika mühendis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mühendis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mühendis haber sayfamızda...

Mühendis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.093 mühendis haberi bulunmuştur.
Önce hırsızlık yaptı, sonra dükkanın ortasına tuvaletini: Midemizi bulandırdı
Önce hırsızlık yaptı, sonra dükkanın ortasına tuvaletini: Midemizi bulandırdı Ankara’da gece camını kırarak girdiği restoranın kasasındaki ve bahşiş kutusundaki paraları çalan şahıs, dükkana tuvaletini yaptı. Mide bulandıran olay güvenlik kamerasına yansıdı.
27.03.2024 Gündem
Devrim otomobilinin tasarımcısı, 99 yaşında hayatını kaybetti
Devrim otomobilinin tasarımcısı, 99 yaşında hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nda (TCDD) çalışan, TCDD İnşaat Dairesi Başkanlığı görevinde bulunan ve Devrim otomobilinin kaporta üretim ekibinde yer alan yüksek mimar mühendis Gündüz Sait Güngen, 99 yaşında hayatını kaybetti. Güngen'in, 1961 yılında üretilen Devrim otomobilinin amblemini ve 'Devrim' yazısını son anda tasarlayıp, araca monte ettiği ortaya çıktı.
27.03.2024 Ekonomi
10 dakikalık dalgınlığının bedeli 1 milyon TL: Meslekten men cezası ve hapis kararı da var
10 dakikalık dalgınlığının bedeli 1 milyon TL: Meslekten men cezası ve hapis kararı da var  Eskişehir’de yaşayan Filiz Şen'in bir anlık dalgınlığının bedeli ağır oldu. Şen: “1 milyon zararım var. 1 ay meslek men cezası veriyorlar, 1 ay hapis kararı var.” dedi.
27.03.2024 Gündem
Kız çocuğunun sırtına vurup yere düşürdü! 'Benim önümden kimse geçemez’
Kız çocuğunun sırtına vurup yere düşürdü! 'Benim önümden kimse geçemez’ Antalya’da sokakta yürüyen kız çocuğuna, kimliği belirsiz kişi koşarak vurdu. Marketin içerisine düşen çocuğa çalışanlar yardım ederken, saldırgan ise uzaklaştı.
27.03.2024 Gündem
Mühendis Cennet, çatılara çıkamayınca, iş alamaz oldu! 1 yılda her şeyi tesine çevirdi
Mühendis Cennet, çatılara çıkamayınca, iş alamaz oldu! 1 yılda her şeyi tesine çevirdi Adana’da genç mühendis Cennet Nur Köktaş, fazla kiloları nedeniyle çatılara çıkamayınca iş alamaz oldu. Köktaş, 107 kilodan 52 kiloya kadar düşünce yeniden iş almaya başladı. Köktaş, “Ameliyatım ticaretimde de faydalı oldu” dedi.
27.03.2024 Yaşam
Önce bıçakladı sonra kaynar suyla yaktı! Elti teröründe karar
Önce bıçakladı sonra kaynar suyla yaktı! Elti teröründe karar Gaziosmanpaşa'da evine gittiği eltisini, çay hazırladığı sırada bıçaklayan ve üzerine kaynar su dökerek yakan sanığın akıl sağlığı raporu çıktı. Mahkeme konuya ilişkin sanık hakkında kararı açıkladı.
27.03.2024 Gündem
Mühendis Cennet, değişim geçirdi iş teklifleri yağdı: Hayatımın en doğru kararı
Mühendis Cennet, değişim geçirdi iş teklifleri yağdı: Hayatımın en doğru kararı Adana’da genç mühendis Cennet Nur Köktaş, fazla kiloları nedeniyle çatılara çıkamayınca iş alamaz oldu. Köktaş, 107 kilodan 52 kiloya kadar düşünce yeniden iş almaya başladı. Köktaş, “Ameliyatım ticaretimde de faydalı oldu” dedi.
27.03.2024 Gündem
Yapay zekada ‘yerli güç’ şart
Yapay zekada ‘yerli güç’ şart Oyun ve fintek alanlarının global girişimcilikte Türkiye’nin kozu olduğuna dikkat çeken Kurttepeli, yapay zeka işindeki yerli girişimlerin Türkiye’deki varlıklarını artırmaları gerektiğini söyledi.
27.03.2024 Ekonomi
ASELSAN 2023 yılı finansal sonuçlarını duyurdu
ASELSAN 2023 yılı finansal sonuçlarını duyurdu ASELSAN'ın enflasyon muhasebesi uygulanmış 2023 yılı finansal sonuçları açıklandı. Buna göre; ASELSAN'ın yıllık cirosunun geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10 büyüyerek 73,6 milyar TL'ye ulaştığı ve net karlarının ise 7,4 milyar TL seviyesine ulaştığı belirtildi.
26.03.2024 Ekonomi
Hayatımız çeyrek asırdır çok daha temiz, çok daha hijyenik… İşte değişimin hikayesi!
Hayatımız çeyrek asırdır çok daha temiz, çok daha hijyenik… İşte değişimin hikayesi! Türkiye pazarına ilk yoğun kıvamlı çamaşır suyunu 1999 yılında getiren Domestos, 2024 yılı itibarıyla 25. yılını geride bırakarak hanelerin hijyen ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor. Bugün ülkemizde her 10 evden 7’sinde tercih edilen marka, çeşitli tüketici araştırmalarında da kendi kategorisinde öne çıkmayı başarıyor.
26.03.2024 Advertorial
Türk tanker gemisi uluslararası sularda 139 mülteciyi kurtardı
Türk tanker gemisi uluslararası sularda 139 mülteciyi kurtardı Tunus-Malta arasında seyir halindeyken batmak üzere olan mülteci teknesine Beks Bodrum tanker gemisi yardım etti.
25.03.2024 Dünya
Napolyon'un gözde komutanıydı, 'Kürt Süleyman' öldürdü! Başını kesip müzeye koydular
Napolyon'un gözde komutanıydı, 'Kürt Süleyman' öldürdü! Başını kesip müzeye koydular Süleyman el-Halebi, Kürt kökenli bir Osmanlı vatandaşıydı. Ancak bugün kafatası Paris'te İnsan Müzesi'nde sergileniyor. Peki El-Ezher Üniversitesi'nde İslami ilimler okuyan bu genç âlim, Napolyon'un en güvendiği komutanını nasıl öldürmüştü? İşte tüm detaylarıyla Süleyman el-Halebi'nin hikâyesi.
23.03.2024 Yaşam
Edirne'de iki genç mühendis geliştirdi! İşte yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu!
Edirne'de iki genç mühendis geliştirdi! İşte yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu! Edirne’de iki genç mühendis elektrikli araçlar için yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu geliştirdi.
22.03.2024 Gündem
Bakan Güler, gençlerin sorularını cevapladı
Bakan Güler, gençlerin sorularını cevapladı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Bayburt Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.
22.03.2024 Gündem
Türk Havacılığının Altın Çağı! Selçuk Bayraktar paylaştı
Türk Havacılığının Altın Çağı! Selçuk Bayraktar paylaştı Selçuk Bayraktar "Türk Havacılığının Altın Çağı." paylaşımında bulundu. Bayraktar AKINCI, İHA-122 Süpersonik Füze Atış Testini başarıyla tamamlamıştı.
15.03.2024 Gündem
Bakan Fidan: MKE, Kırıkkale'nin sembolü oldu
Bakan Fidan: MKE, Kırıkkale'nin sembolü oldu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, katıldığı iftar programında yaptığı açıklamada, Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) kurumunun Kırıkkale'nin bir sembolü haline geldiğini belirterek, büyük oranda işçi, mühendis ve çalışana da ev sahipliği yaptığını söyledi.
13.03.2024 Haberler
Bakan Fidan: MKE, Kırıkkale'nin sembolü oldu
Bakan Fidan: MKE, Kırıkkale'nin sembolü oldu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, katıldığı iftar programında yaptığı açıklamada, Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) kurumunun Kırıkkale'nin bir sembolü haline geldiğini belirterek, büyük oranda işçi, mühendis ve çalışana da ev sahipliği yaptığını söyledi.
13.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş: Kadın milletvekili oranı yüzde 20’ye yükseldi
Bakan Göktaş: Kadın milletvekili oranı yüzde 20’ye yükseldi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Ankara’da bir otelde 'Türkiye Yüzyılında Başkentin Güçlü Kadınları' programında kadınlarla bir araya geldi.
8.03.2024 Gündem
Kaymakam desteğiyle okuyan Sebila, mühendis oldu
Kaymakam desteğiyle okuyan Sebila, mühendis oldu Yıllar önce Elazığ Kovancılar Kaymakamı'nın destekleriyle okula giden Sebila Çolak inşaat mühendisi oldu.
8.03.2024 Gündem
Gülçin Santırcıoğlu'ndan 'çocuk' itirafı: Sıfatlarıma 'anne' eklensin istemiyorum!
Gülçin Santırcıoğlu'ndan 'çocuk' itirafı: Sıfatlarıma 'anne' eklensin istemiyorum! İbrahim Utku Başyazıcı ile mutlu bir evlilik sürdüren Gülçin Santırcıoğlu, katıldığı programda annelik hakkındaki düşüncelerini dile getirdi. Açıklamalarıyla gündem olan oyuncu; "Çocuğa hiç ihtiyaç duymadık, duymuyoruz, duymayacağız da" dedi.
5.03.2024 Cadde
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele Mühendis Mekteb-i Âlisi’nde okurken okulu yarıda bırakarak Sanayi-i Nefise Mektebi’ne kaydolan Hamit Görele, yaşamı boyunca resim tutkusunun peşinden gitti.
5.03.2024 Advertorial
Hedef: Mutluluğu büyütmek! Türkiye'nin dondurma ihracatında bir rekora imza atıldı!
Hedef: Mutluluğu büyütmek! Türkiye'nin dondurma ihracatında bir rekora imza atıldı! 7'den 70'e her damak zevkine hitap eden dondurma, sadece mutluluğu büyütmekle kalmıyor, Türkiye ekonomisinde 'hedefleri büyüten' gelişmelere de öncülük ediyor. 30 yılı aşkın süredir Konya ve Çorlu’daki fabrikalarında hizmet veren Algida, 2023 yılında Türkiye’nin 74 milyon dolar değerindeki dondurma ihracatının yüzde 80’inden fazlasını gerçekleştirerek bir rekora imza attı.
5.03.2024 Advertorial
Hamza Dağ'dan İzmirlilere: Şehrimiz için taş üstüne taş koyan herkesin en büyük destekçisi olacağım
Hamza Dağ'dan İzmirlilere: Şehrimiz için taş üstüne taş koyan herkesin en büyük destekçisi olacağım "İzmir için elimi değil, gövdemi ortaya koyuyorum ve size söz veriyorum' diyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "Şehrimiz için taş üstüne taş koyan herkesin en büyük destekçisi olacağım" şeklinde konuştu.
4.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu Avcılar'da  'Halk Buluşması'nda konuştu
Ekrem İmamoğlu Avcılar'da 'Halk Buluşması'nda konuştu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Avcılar'da düzenlenen 'Halk Buluşması'na katıldı. Partisi tarafından tekrar aday gösterilmeyen Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'de İmamoğlu'nu yalnız bırakmadı.
3.03.2024 Gündem
Dev derbide Galatasaray, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti!
Dev derbide Galatasaray, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti! Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Dev derbide rakibini 1-0 mağlup eden Galatasaray 3 puanın sahibi oldu
3.03.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Mühendis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.