Muhtarlar

Muhtarlar

Son dakika muhtarlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan muhtarlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan muhtarlar haber sayfamızda...

Muhtarlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.188 muhtarlar haberi bulunmuştur.
2024 YEREL SEÇİMLER NE ZAMAN, hangi gün? Seçim günü düğün yapılır mı, seçim yasakları ne? Yerel seçim seçmen sorgulama ekranı
2024 YEREL SEÇİMLER NE ZAMAN, hangi gün? Seçim günü düğün yapılır mı, seçim yasakları ne? Yerel seçim seçmen sorgulama ekranı Yerel seçim için geri sayım başladı. Türkiye, belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetlerini belirmek için sandık başına gidiyor. YSK seçim takvimini belirledi. 2024 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimler için geri sayım sürerken, seçim yasakları, seçim günü, seçmen sorgulama gibi ayrıntılar da merak ediliyor. İşte yerel seçim tarihi.
19.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Eskiden bizim daha çok entel dantel geçinen tiplerimiz TOKİ'yi beğenmezlerdi. Yukarıdan bakarlardı. 'TOKİ konutları değil mi?' vesaire gibi böyle bir kekremsi ifadeyle de kendilerine sunarlardı. Ama depremden sonra herkes gördü ki TOKİ'nin şu ana kadar 20 yılda, 22 yılda yaptığı 1 milyon 340 bin konut var. Hiçbir tanesi yıkılmadı. O şiddetli depremlerde dayandı. Depreme dirençli konutlar yapıldığını, dosdoğru yapıldığını ispat etti" dedi.
17.03.2024 Ekonomi
Çeşme’yi uçuracak 68 proje!
Çeşme’yi uçuracak 68 proje! Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, “4 Mevsim Yaşayan ve Yaşanan Çeşme” temasıyla altyapıdan, sosyal donatılar ve turizme kadar 11 ana başlıkta toplam 68 projesini Çeşmeliler’e tanıttı. Çeşme Swissotel’de düzenlenen ve 500’ün üzerinde konuğun katıldığı tanıtım toplantısına AK Parti İzmir Milletvekilleri Şebnem Bursalı ve Alpay Özalan, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Çeşme’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
16.03.2024 Ege
Bakan Bayraktar: Madenlerde denetimlerimizi daha da sıklaştıracağız
Bakan Bayraktar: Madenlerde denetimlerimizi daha da sıklaştıracağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, maden işletmecilerine uyarıda bulunarak, “İş sağlığı ve güvenliğinden asla taviz vermeden asla riske etmeden işletmelerimizi işleteceğiz. Çünkü çok yakın bir zamanda bir kaza yaşadık biliyorsunuz, Erzincan İliç'te. Dolayısıyla asla bunları istemiyoruz. Bu anlamda denetimlerimizi daha da sıklaştıracağız" dedi.
16.03.2024 Haberler
Bakan Bayraktar: Madenlerde denetimlerimizi daha da sıklaştıracağız
Bakan Bayraktar: Madenlerde denetimlerimizi daha da sıklaştıracağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, maden işletmecilerine uyarıda bulunarak, “İş sağlığı ve güvenliğinden asla taviz vermeden asla riske etmeden işletmelerimizi işleteceğiz. Çünkü çok yakın bir zamanda bir kaza yaşadık biliyorsunuz, Erzincan İliç'te. Dolayısıyla asla bunları istemiyoruz. Bu anlamda denetimlerimizi daha da sıklaştıracağız" dedi.
16.03.2024 Ekonomi
Bursa'da yılların hayali gerçek oluyor! 3 ulaşım ana hattı geliyor
Bursa'da yılların hayali gerçek oluyor! 3 ulaşım ana hattı geliyor Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yeni projelerini açıkladı. Aktaş 'şehri 3 ulaşım ana hattına' kavuşturma çalışmalarını anlattı. İşte detaylar...
9.03.2024 Gündem
Bakan Ersoy: Antalyamız ilk sıraya yükselecek
Bakan Ersoy: Antalyamız ilk sıraya yükselecek Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Antalya dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Amacımız yurt dışındaki turistlerin bile takdir ettiği bu şehrimizi çok daha gıpta edilen, herkesin gelmek için hedef belirlediği, istediği bir şehir haline getirmek" dedi.
8.03.2024 Gündem
Cemil Tugay: Yeni bir sayfa açılacak
Cemil Tugay: Yeni bir sayfa açılacak CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Selçuk Seçim Ofisi'nin açılışına katıldı.
8.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ: 7 gün 24 saat koşturmaya söz veriyoruz
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ: 7 gün 24 saat koşturmaya söz veriyoruz AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Kemalpaşa ilçesinde 3 kademe teşkilat mensupları, STK temsilcileri, muhtarlar ve odalar ile bir araya geldi. AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına ise eski başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmir milletvekilleri, AK Parti ve MHP ilçe başkanları ve AK Parti Kemalpaşa Belediye başkan adayı Galip Atar katıldı.
5.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İstanbul senden usandı, senden yoruldu
Murat Kurum: İstanbul senden usandı, senden yoruldu AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Şile'de düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Kurum, "Bizim sözümüz söz. İşte bakın daha önceden sözünü verdiğimiz 112 konutumuzu teslim etmeye başladık. Hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
5.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, STK temsilcileri ile bir araya geldi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, STK temsilcileri ile bir araya geldi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın karşısında Millet İttifakı'ndan çok daha güçlü durumda olan Türkiye İttifakı olduğunu söyledi. Özel, "Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Alevi, Sünni ayırmayan Türkiye İttifakı, Türkiye'nin geleceğin garantisidir" dedi.
4.03.2024 Gündem
Altınok duyurdu: Ankara’da su fiyatlarını yüzde 50 indireceğiz
Altınok duyurdu: Ankara’da su fiyatlarını yüzde 50 indireceğiz AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Ankara’nın Polatlı ilçesinde muhtarlar ve oda başkanlarıyla bir araya geldi.
29.02.2024 Gündem
Murat Kurum: Trafik çilesini de deprem korkusunu da bitireceğiz
Murat Kurum: Trafik çilesini de deprem korkusunu da bitireceğiz AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum Arnavutköy’de düzenlenen mitingde konuştu. Kurum, "Bugün İstanbul'u yönetenler milyonlarca riskli yuvada yaşayan 6 Milyon insanımızın, emin olun geleceğini düşünmüyorlar. Bugün bir tarafta Fikirtepe'de, Esenler'de toplam 75 bin yeni yuva için çalışanlar var. Diğer tarafta afet anında tatil beldelerine gidenler var" dedi
28.02.2024 Gündem
Cennet’in çocukları
Cennet’in çocukları Köy okullarında görev yapan eğitim neferlerinden Cennet Öğretmen, Siirt Pervari Kocaçavuş Köyü’ndeki öğrencilerinin dezavantajlarını ortadan kaldırmak için canla başla çalışıyor.
28.02.2024 Eğitim
'Mevcut olan ve yarıda kalan belediye hizmetlerini tamamlayacağız'
'Mevcut olan ve yarıda kalan belediye hizmetlerini tamamlayacağız' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Buca'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarla bir araya geldi.
26.02.2024 Gündem
Son dakika: Bursa'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Son dakika: Bursa'da 4.1 büyüklüğünde deprem AFAD'dan yapılan açıklamada Bursa'nın Gemlik ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Deprem, İstanbul ve çevre illerden de hissedildi.
23.02.2024 Gündem
YEREL SEÇİM 2024 ne zaman, seçime kaç gün kaldı? 2024 SEÇİM TAKVİMİ Belediye ve muhtar seçimi tarihi
YEREL SEÇİM 2024 ne zaman, seçime kaç gün kaldı? 2024 SEÇİM TAKVİMİ Belediye ve muhtar seçimi tarihi Yerel seçim için geri sayım. 2024 Yerel seçim tarihi yaklaşırken siyasi partiler aday listelerindeki eksikleri tamamlamaları için süre sona eriyor. Kesin aday listeleri ise 3 Mart'ta ilan edilecek. Yerel seçimlerde Büyükşehir belediye başkanı, belediye başkanı, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenecek. Peki, 2024 yerel seçimler ne zaman?
22.02.2024 Bilgi Rehberi
Kürsüde depremi konuşurken deprem oldu
Kürsüde depremi konuşurken deprem oldu Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir toplantı esnasında Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, kürsüde depremle ilgili konuşurken 3.6 şiddetinde deprem oldu. Salonda depremi hissedenler arasında kısa süreli panik yaşanırken, Bekir Aydın, "Depremi konuşurken deprem oldu. Allah ülkemizi felaketlerden korusun” diyerek konuşmasına devam etti.
19.02.2024 Haberler
Yer: Bursa! Kürsüde depremi konuşurken deprem oldu
Yer: Bursa! Kürsüde depremi konuşurken deprem oldu Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir toplantı esnasında Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, kürsüde depremle ilgili konuşurken 3.6 şiddetinde deprem oldu.
19.02.2024 Gündem
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ: 50 bin sosyal konut kazandıracağız
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ: 50 bin sosyal konut kazandıracağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, "İzmir'in dört bir tarafına söz veriyoruz 50 bin sosyal konut kazandıracağız" şeklinde konuştu.
18.02.2024 Gündem
Örgümü de örerim, muhtar da olurum! Anne ve kızın muhtarlık yarışı
Örgümü de örerim, muhtar da olurum! Anne ve kızın muhtarlık yarışı Kastamonu'da rakip olan anne ve kızı, muhtar olabilmek için sokak sokak gezip oy istiyor.
12.02.2024 Gündem
Bakan Yumaklı: Kapalı kapılar ardındaki pazarlıklar yerle yeksan oldu
Bakan Yumaklı: Kapalı kapılar ardındaki pazarlıklar yerle yeksan oldu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Ümraniye Belediyesi Nikah Salonu'nda Kastamonulu Dernek Başkanları ve Kanaat Önderleri ile bir araya geldi. Bakan Yumaklı, ''28 Mayıs'ta o gidişatı görüp öyle bir virajdan döndük ki bugün hangi problemleri yaşayacağımıza bize örnekleri ile gösteren işte 6'lı masalar 7'li masalar kapalı kapılar ardındaki pazarlıklar yerle yeksan oldu'' dedi.
3.02.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum açıkladı! "En önemli rol kadınlarımızın olacaktır"
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum açıkladı! "En önemli rol kadınlarımızın olacaktır" 'Türkiye Yüzyılında Söz Kadınlarda' programına katılan AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum "İstanbul'da en önemli rol kadınlarımızın olacaktır" dedi.
29.01.2024 Gündem
Murat Kurum: 31 Mart'ta kendilerini evlerine göndereceğiz
Murat Kurum: 31 Mart'ta kendilerini evlerine göndereceğiz AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti Küçükçekmece'de muhtarlar ve STK üyeleriyle bir araya geldi.
23.01.2024 Gündem
Kurum: 31 Mart'ta iftira ve iddialarıyla birlikte evlerine göndereceğiz
Kurum: 31 Mart'ta iftira ve iddialarıyla birlikte evlerine göndereceğiz AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti Küçükçekmece'de muhtarlar ve STK üyeleriyle bir araya geldi.
23.01.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Muhtarlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.