Munzur Üniversitesi

Munzur Üniversitesi

Son dakika Munzur Üniversitesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Munzur Üniversitesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Munzur Üniversitesi haber sayfamızda...

Munzur Üniversitesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 218 munzur üniversitesi haberi bulunmuştur.
29 yıl önce PKK’lı teröristler tarafından öldürülmüştü! Oğlu belediye başkanı oldu
29 yıl önce PKK’lı teröristler tarafından öldürülmüştü! Oğlu belediye başkanı oldu Tunceli’nin Nazımiye ilçesi belediye başkanlığı görevini yürütürken 29 yıl önce PKK’lı teröristler tarafından öldürülen Kemal Tekin’in oğlu Ali Emrah Tekin, ilçenin yeni belediye başkanı oldu.
8.04.2024 Gündem
Bakan Kacır: Nadir toprak elementlerinde ithal bağımlılığımızı azaltacağız
Bakan Kacır: Nadir toprak elementlerinde ithal bağımlılığımızı azaltacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü bünyesinde, nadir toprak elementleri (NTE) e-atık geri dönüşüm altyapısı inşa ediyoruz. Munzur Üniversitesi NTE Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde kurulan cevher zenginleştirme ve Ar-Ge tesisini destekliyoruz. İki tesisin de üretime geçmesi ile NTE'lerde ithal bağımlılığımızı azaltacağız" dedi.
21.02.2024 Ekonomi
4 yıldır kayıp Gülistan'ın annesi: Ben kızımı çok özledim
4 yıldır kayıp Gülistan'ın annesi: Ben kızımı çok özledim Tunceli'de, 5 Ocak 2020'de kaybolan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun (21) annesi Bedriye ile babası Halit Doku çifti, yaşadıkladı Diyarbakır'dan kente gelerek Cumhuriyet başsavcısı ile görüştü. Gülistan'ın annesi Bedriye Doku, “4 yıldır her gün akşam, sabah balkona çıkıyorum, Gülistan’ı gözlüyorum. Belki bir yerlerden çıkar, gelir diye. Ben kızımı çok özledim” dedi.
5.01.2024 Gündem
Konya'da varlığı kanıtlandı! Şaşkına çeviren keşif
Konya'da varlığı kanıtlandı! Şaşkına çeviren keşif Konya'da Geyik Dağları'nın 2 bin 600 rakımında doğa gezgini Hasan Hüseyin Kahriman’ın bulup, DHA’nın da duyurduğu varlığı 2,5 milyon yıl öncesine dayanan 'sirk buzulu' (Çanak buzu, dağların yamaçlarında oluşur) varlığı bilimsel çalışmalarla kanıtlandı.
4.01.2024 Haberler
Konya'da varlığı kanıtlandı! Şaşkına çeviren keşif
Konya'da varlığı kanıtlandı! Şaşkına çeviren keşif Konya'da Geyik Dağları'nın 2 bin 600 rakımında doğa gezgini Hasan Hüseyin Kahriman’ın bulup, DHA’nın da duyurduğu varlığı 2,5 milyon yıl öncesine dayanan 'sirk buzulu' (Çanak buzu, dağların yamaçlarında oluşur) varlığı bilimsel çalışmalarla kanıtlandı.
4.01.2024 Güzel Sözler
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detay! 'Kesin biliyoruz'
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detay! 'Kesin biliyoruz' Tunceli'de 5 Ocak 2020’de kaybolan ve bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku soruşturmasıyla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
17.11.2023 Gündem
Gülistan Doku soruşturmasında yeni gelişme: Dosya baştan sona incelenecek
Gülistan Doku soruşturmasında yeni gelişme: Dosya baştan sona incelenecek Tunceli’de bin 405 gündür kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku ile ilgili yeni bir açıklama geldi.
9.11.2023 Gündem
Doğu ve Güneydoğu'da Cumhuriyet'in 100'üncü yılı coşkusu
Doğu ve Güneydoğu'da Cumhuriyet'in 100'üncü yılı coşkusu Diyarbakır, Şırnak, Batman, Mardin, Siirt, Bingöl ve Tunceli’de Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü binlerce vatandaşın katılımı ile coşkuyla kutlandı.
29.10.2023 Gündem
13 üniversiteye rektör atandı
13 üniversiteye rektör atandı Resmi Gazete’de dün yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla 13 üniversiteye rektör atandı.
7.06.2023 Eğitim
Hakan Fidan Twitter'da! İşte ilk mesajı...
Hakan Fidan Twitter'da! İşte ilk mesajı... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, sosyal medyada hesap açarak ilk Twitini attı. MİT Başkanlığı görevini İbrahim Kalın'a devrettiğini söyleyen Fidan, mesajında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da şükranlarını sundu.
6.06.2023 Gündem
Erdoğan'dan peş peşe atama kararları! MİT, İstanbul Valiliği...
Erdoğan'dan peş peşe atama kararları! MİT, İstanbul Valiliği... Hakan Fidan, Yaşar Güler ve Ali Yerlikaya'nın yeni Kabine'de yer almasının ardından gözler yeni atanacak isimlere çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe atama kararları geldi.
6.06.2023 Gündem
13 üniversiteye yeni rektör atandı
13 üniversiteye yeni rektör atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 üniversiteye yaptığı rektör atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı.
6.06.2023 Eğitim
Gülistan Doku ailesinin avukatı: Baş şüpheli kaçabilir
Gülistan Doku ailesinin avukatı: Baş şüpheli kaçabilir Tunceli'de 5 Ocak 2020'de Gülistan Doku’nun kaybolmadan önce son görüştüğü erkek arkadaşı Zeinal A.'nın, adli kontrol ve yurt dışı yasağına itirazı, ‘kuvvetli suç şüphesi’ nedeniyle reddedildi. Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, “Bu kuvvetli şüpheye göre baş şüphelinin tutuklanması gerekiyor. Kaçma şüphesi de var" dedi.
28.04.2023 Gündem
Yedisu fayı Erzincan ve Tunceli'yi etkileyecek! 'Lütfen hazırlıklı olalım'
Yedisu fayı Erzincan ve Tunceli'yi etkileyecek! 'Lütfen hazırlıklı olalım' Türkiye'yi yasa boğan 7,7 ve 7,6'lık Kahramanmaraş merkezli, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Hatay, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da büyük yıkımlara neden olan depremden sonra artçı sarsıntılar devam ederken bölgedeki diğer fay hatlarında da incelemeler devam ediyor.
23.02.2023 Gündem
Celal Şengör açıkladı: Olası bir felakette en riskli şehir: Yanlış yere inşa edilmiş
Celal Şengör açıkladı: Olası bir felakette en riskli şehir: Yanlış yere inşa edilmiş Türkiye’nin önemli bilim insanlarından Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör, hangi illerde şehirleşme olmamalı? sorusuna cevap verdi.
23.02.2023 Gündem
Kırılan fay hatları incelenince ortaya çıktı: 2 değil 3 deprem
Kırılan fay hatları incelenince ortaya çıktı: 2 değil 3 deprem İstanbul Teknik Üniversitesi öncülüğünde çeşitli üniversitelerden deprem bilimciler, fay hatlarını incelemek üzere deprem bölgesine gitti. Jeologlar 4 gruba ayrılarak, depremle ilgili rapor hazırlamak üzere, çalışmalarını sürdürüyor.
15.02.2023 Haberler
Kırılan fay hatları incelenince ortaya çıktı: Belki 2 değil 3 deprem
Kırılan fay hatları incelenince ortaya çıktı: Belki 2 değil 3 deprem İstanbul Teknik Üniversitesi öncülüğünde çeşitli üniversitelerden deprem bilimciler, fay hatlarını incelemek üzere deprem bölgesine gitti. Jeologlar 4 gruba ayrılarak, depremle ilgili rapor hazırlamak üzere, çalışmalarını sürdürüyor.
15.02.2023 Gündem
Üç yıldır yanıtsız kalan soru: Gülistan Doku nerede?
Üç yıldır yanıtsız kalan soru: Gülistan Doku nerede? Üç yıl önce Tunceli’de kaybolan üniversite öğrencisi Gülistan Doku’nun akıbeti hâlâ belli değil. Genç kızın annesi Bedriye Doku, ‘Gülistan nerede? sorusunun cevabını yetkililerden bekliyoruz ama cevabı yok. Kızıma ne olduğunu bilmiyorum. Bir mezar taşını bile bize fazla gördüler’ diyerek, kızının bulunmasını bir kez daha istedi.
5.01.2023 Gündem
YÖK Başkanı Özvar: Üniversitelerimizin bölgelerin kalkınmasına sundukları katkıyı oldukça önemsiyoruz
YÖK Başkanı Özvar: Üniversitelerimizin bölgelerin kalkınmasına sundukları katkıyı oldukça önemsiyoruz YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, “Üniversitelerimizin bulundukları bölgenin kalkınmasına sundukları katkıyı oldukça önemsiyoruz. Yükseköğretim sistemimizdeki kurumsal çeşitliliği artırma yönündeki kararlılığımız devam etmektedir. Bu hedef doğrultusunda gerekli politika adımlarını atmaktan çekinmiyoruz” dedi.
7.11.2022 Eğitim
Gülistan Doku'nun adli kontrolle serbest bırakılan erkek arkadaşı hiç imza atmamış
Gülistan Doku'nun adli kontrolle serbest bırakılan erkek arkadaşı hiç imza atmamış Tunceli'nin 5 Ocak 2020'den beri haber alınamayan Gülistan Doku ile ilgili Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturmasında, kaybolmadan önce son görüştüğü kişi olduğu belirtilen, gözaltına alınıp 18 Mart'ta adli kontrolle serbest kalan erkek arkadaşı Zeinal A.'nın, adli kontrol şartı kararının, adreslerinde olmadığı ve telefonlarına ulaşılamadığı gerekçesiyle 6 ay 15 gün boyunca tebliğ edilemediği öğrenildi.
12.10.2022 Gündem
Ailesi, bin gündür Gülistan Doku’ya hasret
Ailesi, bin gündür Gülistan Doku’ya hasret Tunceli’de 5 Ocak 2020’den bu yana kendisinden haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’nun ailesi (21), bin gündür kızlarına hasret. Gülistan’ın annesi Bedriye Doku, “Benim kızım bin gündür ortada yok. Allah için elinizi vicdanınıza koyun. Sizin çocuklarınız 2 saat okuldan gelmese ne yaparsınız. Kendinizi benim yerime koyun. Yetkililer bize bir türlü cevap veremiyor. Allah için bize cevap versinler. Ben bir anneyim, bin gündür kızıma hasretim” dedi.
30.09.2022 Gündem
62 yaşında 9'uncu üniversitesini okuyor
62 yaşında 9'uncu üniversitesini okuyor Elazığ’da 62 yaşındaki Abdullah Yalınkılıç, 40 yaşında tekrar başladığı okuma hevesiyle 22 yılda 7 üniversite bitirdi. Halen Anadolu Üniversitesi sosyoloji 2. sınıf öğrencisi olan Yalınkılıç, son yapılan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) aldığı puanla Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünü kazandı.
20.08.2022 Yaşam
Gülistan’ın akıbetini öğrenmek için umut
Gülistan’ın akıbetini öğrenmek için umut Tunceli’de 5 Ocak 2020’den beri haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku’nun (21) telefon sinyalinin en son tespit edildiği Sarı Saltuk viyadüğünü gören 3.5 saatlik kamera görüntüsü, netleştirme için Ulusal Kriminal Büro’ya gönderildi.
29.06.2022 Gündem
Gülistan Doku'nun telefon sinyalinin alındığı viyadüğün görüntüleri kriminalde
Gülistan Doku'nun telefon sinyalinin alındığı viyadüğün görüntüleri kriminalde Tunceli'de 5 Ocak 2020’den beri haber alınamayan, Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi öğrencisi Gülistan Doku’nun (21) telefon sinyalinin en son tespit edildiği Sarı Saltuk viyadüğünü gören ve yola uzaklığı nedeniyle net olmayan 3,5 saatlik güvenlik kamerası görüntüsü, netleştirme için Ulusal Kriminal Büro'ya gönderildi. Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, “Bu görüntüler iyileştirilirse Gülistan’ın oradan ayrılıp ayrılmadığı ve akıbeti anlaşılacaktır” dedi.
28.06.2022 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Tunceli'de cemevi ziyaret etti, Hz. Ali Camisi'nin açılışını yaptı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Tunceli'de cemevi ziyaret etti, Hz. Ali Camisi'nin açılışını yaptı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Tuncelide Hz. Ali Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi ve cemevi ziyaret etti. Erbaş, cemevlerinin yasal statüsüyle ilgili soruya ise "Bizimle alakalı konular değil. Çok geniş tarafları olan bir konu onlar, süreç içerisinde değerlendirilecek. Cemevinde birliğimizi, beraberliğimizi konuştuk. Türkiye olarak hepimiz aynı hedefe çalışıyoruz" dedi.
10.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Munzur Üniversitesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.