Murat Akıncı

Murat Akıncı

Son dakika Murat Akıncı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Murat Akıncı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Murat Akıncı haber sayfamızda...

Murat Akıncı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 546 murat akıncı haberi bulunmuştur.
Aşk tünelinde...
Aşk tünelinde... Bülent Serttaş, Ukrayna Aşk Tüneli’nde klip çekti.
22.10.2021 Cadde
'Zerrin Özer ile Murat Akıncı aynı evde yaşıyor' iddiası!
'Zerrin Özer ile Murat Akıncı aynı evde yaşıyor' iddiası! Şarkıcı Zerrin Özer, evlendiği gecenin sabahında hakkında dolandırıcılık suçlamaları olduğunu öğrendiği için boşandığı Murat Akıncı hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Özer'in eski eşi ve eski kayınvalidesiyle aynı evde yaşadığı iddia edildi.
25.04.2020 Cadde
Zerrin Özer ve Murat Akıncı gerçekten barıştı mı?
Zerrin Özer ve Murat Akıncı gerçekten barıştı mı? Zerrin Özer ve Murat Akıncı'nın evliliği geçen yıla damga vurmuştu. Evlendikten 36 saat sonra boşanma kararı alan çift için enteresan bir barışma iddiası ortaya atılmış. Zerrin Özer ve Murat Akıncı gerçekten barıştı mı? İddialar doğru mu?
22.04.2020 İlişkiler
Zerrin Özer ile Murat Akıncı aynı evde mi yaşıyor?
Zerrin Özer ile Murat Akıncı aynı evde mi yaşıyor? 36 saat evli kaldığı Murat Akıncı ile barışan Zerrin Özer için, yeni bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre; usta sanatçı karantina günlerini eski eşi ve kayınvalidesiyle birlikte geçiriyor.
22.04.2020 Cadde
Zerrin Özer ve Murat Akıncı barıştı: Nasıl yani?
Zerrin Özer ve Murat Akıncı barıştı: Nasıl yani? Zerrin Özer hepimizin bildiği üzere zenci gırtlağına sahip, yüksek oktavlı sesi ve aşk şarkılarıyla yüreklere dokunan şahane bir ses... Geçtiğimiz yıl 14 Şubat'ta benim de orada bulunduğum harika bir konseri vardı İstanbul’da bir mekanda. Ve o gece ilk kez orada açıklamıştı büyük bir aşk yaşadığını. Heyecanından, hislerinden, aşkından bahsediyor ve ‘hayatımda ilk kez şahane bir şey yaşıyorum’ diyordu. Peki sonra ne mi oldu?
24.02.2020 İlişkiler
Zerrin Özer eski eşi Murat Akıncı ile barıştı
Zerrin Özer eski eşi Murat Akıncı ile barıştı Şarkıcı Zerrin Özer, nikahından 36 saat sonra dolandırıcılıkla suçlanan Murat Akıncı'dan ayrılık kararı aldı ve geçtiğimiz ay resmen boşandı. Kötü günleri geride bırakan 62 yaşındaki sanatçının, kendisinden 27 yaş küçük Akıncı ile yeniden görüşmeye başlaması şaşkınlık yarattı.
21.02.2020 Cadde
Sosyal medyanın diline düşen Zerrin Özer'den açıklama geldi!
Sosyal medyanın diline düşen Zerrin Özer'den açıklama geldi! Geçtiğimiz günlerde yalnızca 36 saat evli kaldığı Murat Akıncı'dan boşanan Zerrin Özer, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa gelen yorumlar üzerine takipçilerinden özür diledi.
3.02.2020 Cadde
Bir günlük evlilik bitti
Bir günlük evlilik bitti Zerrin Özer, nikah masasına oturduğu gün, dolandırıcı olduğu iddia edilen Murat Akıncı’ya, ertesi gün boşanma davası açmıştı.
31.01.2020 Cadde
Son dakika: Zerrin Özer-Murat Akıncı evliliği bitti!
Son dakika: Zerrin Özer-Murat Akıncı evliliği bitti! Şarkıcı Zerrin Özer, hakkında çıkan 'dolandırıcılık' iddiaları üzerine 7 ay önce evlendiği eşi Murat Akıncı’dan boşandı. Çiftin birbirlerinden herhangi bir tazminat ve nafaka talebinde bulunmadığı öğrenildi.
30.01.2020 Cadde
Gönül Yazar: O adam beni de kandırmaya çalıştı
Gönül Yazar: O adam beni de kandırmaya çalıştı 'Taş Bebek' lakaplı usta sanatçı Gönül Yazar, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağladı.
7.10.2019 Cadde
Zerrin Özer kimdir, kaç yaşında? Zerrin Özer biyografisi
Zerrin Özer kimdir, kaç yaşında? Zerrin Özer biyografisi Zerrin Özer, 4 Kasım 1957 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Türk pop şarkıcısı Zerrin Özer, geçtiğimiz aylar içerisinde Murat Akıncı ile evlenmiş, fakat eşinin hakkında çıkan iddiaların ardından hastaneye kaldırılmıştı. Usta sanatçı bugün mide ve pankreasında yaşadığı sorun nedeniyle bugün yeniden hastaneye kaldırıldı. Peki Zerrin Özer kimdir?
5.10.2019 Gündem
Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı
Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı Şarkıcı Zerrin Özer (61), mide ve pankreas ağrısı nedeniyle hastanelik oldu, "Bu ağrılara dayanmak çok zor" açıklamasını yaptı.
5.10.2019 Cadde
'Bazıları  yaşayamayacakları mutluluğun reklamını yapıyor'
'Bazıları  yaşayamayacakları mutluluğun reklamını yapıyor' Şarkıcı Zerrin Özer, Murat Akıncı ile bir günde biten evliliğinin yasını tutuyor.
16.07.2019 Cadde
Magazin dünyasında haziran ayının en çok konuşulan isimleri
Magazin dünyasında haziran ayının en çok konuşulan isimleri Medya Takip Merkezi (MTM) tarafından Magazin Gazetecileri Derneği için hazırlanan haziran ayı magazin raporu açıklandı.
10.07.2019 Cadde
Murat Akıncı'nın korunma talebine ret!
Murat Akıncı'nın korunma talebine ret! Zerrin Özer, 16 Haziran’da evlendiği Murat Akıncı hakkında 'dolandırıcılık' iddiaları ortaya çıkınca boşanma kararı almıştı. Murat Akıncı, söz konusu iddialarla ilgili Seda Akkaya ve internet fenomeni Hakan Kakız’dan korunmak için dava açtı.
6.07.2019 Cadde
Zerrin Özer: Zor günler geçecek
Zerrin Özer: Zor günler geçecek Zerrin Özer (61) iki yıl aşk yaşadığı, kendisinden 27 yaş küçük Murat Akıncı (34) ile 16 Haziran’da evlenmiş, 36 saat sonra da boşanma kararı almıştı.
1.07.2019 Cadde
Zerrin Özer'in eşi Murat Akıncı kimdir?
Zerrin Özer'in eşi Murat Akıncı kimdir? Zerrin Özer geçtiğimiz günlerde kendinden yaşça küçük sevgilisi Murat Akıncı ile nikah masasına oturmuştu. Murat Akıncı'nın fotoğraflarını gören bazı kişiler kendilerini dolandırdığını ifade etti. Peki Murat Akıncı kimdir?
24.06.2019 Gündem
Zerrin Özer'den flaş savcılık hamlesi
Zerrin Özer'den flaş savcılık hamlesi Şarkıcı Zerrin Özer (61), kendinden 27 yaş küçük olan Murat Akıncı ile i 16 Haziran'da evlenmişti. Akıncı hakkında çıkan 'dolandırıcılık' iddiaları üzerine boşanma işlemlerine başlayan Özer, uzaklaştırma kararı için savcılığa başvurdu.
24.06.2019 Cadde
Kayınpederini dinledi, boşanıyor!
Kayınpederini dinledi, boşanıyor! Zerrin Özer, dolandırıcı olduğu iddia edilen eşi Murat Akıncı’nın babasının, “Kendisi dolandırıcı, bu sahtekârı çok mu aramış?” sözlerinden sonra boşanmaya karar verdiğini söyledi.
22.06.2019 Cadde
Zerrin Özer canlı yayında son noktayı koydu: Artık bitmiştir!
Zerrin Özer canlı yayında son noktayı koydu: Artık bitmiştir! Zerrin Özer, 16 Haziran'da Murat Akıncı ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü şarkıcı, düğünden 36 saat sonra dolandırıcılıkla suçlanan eşinden boşanma kararı aldığını duyurmuştu. Akıncı'nın babası, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlandı. "Murat'ın Zerrin Hanım'ın evine girmesi, onu bitirmesi demektir" sözlerinin ardından Zerrin Özer de programa bağlandı. Konuşmakta güçlük çeken şarkıcı, "Artık bitmiştir" dedi.
21.06.2019 Cadde
Zerrin Özer'e bir şok daha! 'Çıplak fotoğraf' iddiası
Zerrin Özer'e bir şok daha! 'Çıplak fotoğraf' iddiası Sosyal medya fenomeni ve DJ Hakan Kakız, Zerrin Özer'in dolandırıcı olduğu iddia edilen eşi Murat Akıncı'nın, yıllar önce kendisine aşık olduğunu ve çıplak fotoğraflarını gönderdiğini iddia etti.
19.06.2019 Cadde
Korkunç bir travma: Zerrin Özer ve Murat Akıncı evliliği
Korkunç bir travma: Zerrin Özer ve Murat Akıncı evliliği Geçtiğimiz günlerde kendisinden 27 yaş küçük sevgilisiyle evlenen Zerrin Özer, 36 saat sonra boşanma kararı aldı, hatta hastanelik oldu...
19.06.2019 İlişkiler
Zerrin Özer: Kendime inanamıyorum!
Zerrin Özer: Kendime inanamıyorum! Zerrin Özer (61) 3 yıldır birlikte olduğu Murat Akıncı (34) ile geçen pazar akşamı nikah masasına oturmuştu. Akıncı tarafından sahte kimlikle kandırıldığını iddia eden mağdur kadınlar nikah fotoğrafını görünce art arda canlı yayınlara bağlandılar. Dün haberi izledikten sonra avukatına boşanma talimatı veren Özer, akşam da hastaneye kaldırıldı.
19.06.2019 Cadde
Zerrin Özer kimdir? Zerrin Özer biyografisi
Zerrin Özer kimdir? Zerrin Özer biyografisi Zerrin Özer pazar günü evlendiği Murat Akıncı'nın dolandırıcılıkla suçlandığını öğrenince hastaneye kaldırıldı. Ünlü sanatçı Zerrin Özer'in pazar günü evlendiği Murat Akıncı'nın dolandırıcı olduğu iddialarını öğrenmesi ile evde sinir krizi geçirdiği duyuruldu. Panik atak hastası olduğu öğrenilen Zerrin Özer hastane çıkışı tekerlekli sandalye eşliğinde hastaneden ayrıldı.
19.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Murat Akıncı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.