Murat Erkan

Murat Erkan

Son dakika Murat Erkan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Murat Erkan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Murat Erkan haber sayfamızda...

Murat Erkan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.764 murat erkan haberi bulunmuştur.
Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan görevinden ayrıldı
Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan görevinden ayrıldı Turkcell Genel Müdürü olarak 2019 yılından bu yana görev yapan Murat Erkan, sosyal medya hesabından görevinden ayrıldığını açıkladı.
11.09.2023 Ekonomi
Turkcell’den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji
Turkcell’den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji Turkcell’den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji... Türkiye’nin elektriğinin binde 3’ünü tüketen Turkcell kendi enerjisinin tamamını üretmek için kolları sıvadı. Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, gelecek üç yıl içinde 300 MW kurulu güce sahip güneş enerjisi santrallerini (GES) devreye alacaklarını ve 2026’da tükettikleri elektriğin yüzde 65’ini, 2030’da ise yüzde 100’ünü yenilenebilir kaynaklardan sağlamayı hedeflediklerini söyledi. 
19.08.2023 Ekonomi
Yenilenebilir enerjiye 240 milyon $ yatırım
Yenilenebilir enerjiye 240 milyon $ yatırım Turkcell’in yenilenebilir enerjiye 240 milyon dolar yatırım hedeflediğini söyleyen Genel Müdür Murat Erkan, “2026’da yıllık tüketimimizin yüzde 65’ini, 2030’da ise yüzde 100’ünü yeşil enerjiden karşılamayı hedefliyoruz” dedi.
19.08.2023 Ekonomi
“Hayallerinden vazgeçmesinler”
“Hayallerinden vazgeçmesinler” Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi final maçında şampiyonluğa uzanan Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET G.S.K’nın takım kaptanı Selda Akgöz, futbolcu olmayı hayal eden kız çocuklarına “Yollarına devam etsinler ve inançlarından hiç vazgeçmesinler” mesajını iletti.
10.06.2023 Pazar
Murat Erkan: Başarılarını görmek hepimizi gururlandırıyor
Murat Erkan: Başarılarını görmek hepimizi gururlandırıyor Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, kadın futboluna destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı. Murat Erkan, “Onların başarılarını görmek hepimizi gururlandırıyor” ifadelerini kullandı.
Şampiyon Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget kupasını aldı
Şampiyon Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget kupasını aldı Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Finali'nde Fenerbahçe’yi uzatmalarda 4-2 mağlup eden Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget, kupasını Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan ile TFF Başkan Vekili ve Kadın Futbolu Sorumlusu Nüket Küçükel Ezberci’nin elinden aldı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K, Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni uzatma devrelerinde yıktı! Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon oldu
Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K, Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni uzatma devrelerinde yıktı! Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon oldu Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin finalinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K ile Fenerbahçe Petrol Ofisi karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten maçı uzatma devrelerinde 4-2 üstün tamamlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K şampiyon oldu.
‘Gönül Bağı’ ile iş ve eğitim verecek
‘Gönül Bağı’ ile iş ve eğitim verecek Deprem bölgesi için kurguladığı projelerini ‘Gönül Bağı’ başlığında toplayan Turkcell, bu kapsamda Hatay’da kuracağı çağrı merkezinde hem istihdam sağlayacak hem de meslek eğitimi sunacak.
4.05.2023 Ekonomi
Deprem bölgesi için yeni adım: ‘Gönül Bağı Projeleri’
Deprem bölgesi için yeni adım: ‘Gönül Bağı Projeleri’ Ülkemizde geçtiğimiz 6 Şubat’ta meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yaraları sarılmaya devam ediyor. Depremlerin ardından milyonlar harekete geçmiş ve büyük bir yardım seferberliği başlamıştı. Devlet, özel sektör ve STK’lar el ele vererek deprem bölgesine yardıma koşmuştu. Turkcell de hayata geçirdiği ‘Gönül Bağı Projeleri’ ile deprem bölgesine yeni bir yardım çalışması başlattı.
11.04.2023 Ekonomi
Kurulumlar sürüyor yardımlar son sürat
Kurulumlar sürüyor yardımlar son sürat Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, 10 ilde yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.
12.02.2023 Ekonomi
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 5. gün! İşte bölgede son durum...
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 5. gün! İşte bölgede son durum... Kahramanmaraş'taki deprem felaketinde sahada enkaz altındakiler için canla başla mücadele devam ediyor. 100 bini aşan arama kurtarma ordusu, zorlu kış şartlarında bir can daha kurtarmak için cansiperane mücadele veriyor.
10.02.2023 Gündem
Teknoloji fuarına Togg damgası
Teknoloji fuarına Togg damgası Togg, CES 2023’te büyük ilgi gördü. Standının önünde kuyruklar oluştu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da standı ziyaret etti. Varank, “Togg fuarda bu yılki konseptiyle otomotiv endüstrisinin geleceği noktayı gösterdi” dedi.
10.01.2023 Ekonomi
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'te kurulan Togg Dijital Mobilite Bahçesi’ni ziyaret etti. Varank, 29 Ekim 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı tören ile seri üretim bandından indirilen Togg’un mart ayının sonuna doğru yollara çıkacağını söyledi.
9.01.2023 Haberler
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'te kurulan Togg Dijital Mobilite Bahçesi’ni ziyaret etti. Varank, 29 Ekim 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı tören ile seri üretim bandından indirilen Togg’un mart ayının sonuna doğru yollara çıkacağını söyledi.
9.01.2023 Ekonomi
İki yeni projesine AB desteği aldı
İki yeni projesine AB desteği aldı Turkcell, Avrupa Birliği tarafından desteklenen proje sayısını 9’a çıkardı. Horizon programından fon almaya hak kazanan iki yeni projesi ile 5G sonrası 6G mobil haberleşme teknolojilerine hazırlık aşamasında önemli bir adım daha attı.
30.12.2022 Ekonomi
Turkcell’den desteğe devam
Turkcell’den desteğe devam ‘Kadın futbolcular 1 - ön yargılar 0’ mottosuyla 2021’de kadın futboluna destek olan Turkcell, A Milli Kadın Futbol Takımı ve milli takımların U19, U17 ve U15 kademelerinin dört yıl daha ana sponsoru olmaya devam edecek.
‘Eğitime Dönüştür’ projesi ile döngüsel ekonomiye katkı
‘Eğitime Dönüştür’ projesi ile döngüsel ekonomiye katkı Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, “Eğitime Dönüştür” projesiyle ilgili gelinen aşamayı değerlendirdi. Projenin ekonomik ve toplumsal faydaya yönelik amaçlarına değindi, 2019 yılından bugüne kadarki faaliyetlerin çıktılarını paylaştı.
29.12.2022 Ekonomi
6G için Ar-Ge laboratuvarı kuruluyor
6G için Ar-Ge laboratuvarı kuruluyor Turkcell’in çalışmalarına başladığı “Yapay zeka yetenekleriyle donatılmış 6G otonom şebekeler” projesi, TÜBİTAK 1515 Öncül Ar-Ge Laboratuvarları Destekleme Programı kapsamında desteğe layık görüldü.
25.12.2022 Ekonomi
TÜBİTAK destekli Ar-Ge projesi ile tersine beyin göçüne katkı hedefi
TÜBİTAK destekli Ar-Ge projesi ile tersine beyin göçüne katkı hedefi TÜBİTAK 1515 kodlu Öncül Ar-Ge Laboratuvarları Destekleme Programı desteğine hak kazanan ‘Turkcell 6GEN LAB’ projesi, geleceğe yönelik 6G şebekelerin yapay zeka tabanlı otonom yetenekler ile geliştirilmesine odaklanacak. Ayrıca proje sayesinde şirket, yerli teknolojiler alanında nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesine ve tersine beyin göçüne katkı sağlamayı hedefliyor.
22.12.2022 Teknoloji
BiP’te yeni istikamet Pakistan
BiP’te yeni istikamet Pakistan Turkcell ve VEON Group, BiP’in Pakistan’da yaygınlaştırılmasına olanak sağlayacak iş birliğine imza attı.
17.12.2022 Ekonomi
İklim değişikliğiyle mücadeleye iyi not
İklim değişikliğiyle mücadeleye iyi not Turkcell, iklim değişikliğiyle mücadele alanındaki çalışmalarıyla dünyanın en önemli çevre girişimlerinden biri olan Karbon Saydamlık Projesi’nde (CDP) notunu liderlik seviyesine çıkardı.
15.12.2022 Ekonomi
'Fiber altyapı 5G için olmazsa olmaz'
'Fiber altyapı 5G için olmazsa olmaz' Türkiye’de 5G teknolojisine geçiş için çalışmalar sürüyor. Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, “5G’ye geçişin yerli ve milli imkânlarla yapılması önemli. Bunu da sadece altyapı değil, tüm 5G ekosistemini kapsayacak şekilde ele alıyoruz. Fiber altyapı 5G için olmazsa olmaz” diyor.
15.12.2022 Milliyet Executive
Karbon Saydamlık Projesinde Türk şirketleri başarısını devam ettiriyor
Karbon Saydamlık Projesinde Türk şirketleri başarısını devam ettiriyor İklim değişikliğiyle mücadele alanında sürdürdüğü çalışmalar ve tüm operasyonel faaliyetleriyle önemli çevre girişimlerinden biri olan Karbon Saydamlık Projesi’nin (CDP) İklim Değişikliği Programı’nda Türk Şirketleri notunu yükseltmeye devam ediyor.
14.12.2022 Ekonomi
Euroleague'in 10. haftasında İtalya'da Türk çıkartması
Euroleague'in 10. haftasında İtalya'da Türk çıkartması Avrupa’nın en çok takip edilen basketbol ligi olan Euroleague’de Türkiye'yi temsil eden takımlarımız A. Efes ve Fenerbahçe Beko İtalya çıkartması yaptı.
Girişimcilik ve yatırım ekosistemi bir araya geldi
Girişimcilik ve yatırım ekosistemi bir araya geldi “Corporate & Ventures Day” etkinliğinde teknoloji girişimcileri, kurumsal dünyanın liderleri ve girişim sermayesi temsilcileri bir araya gelerek yeni teknolojileri, yatırım ekosisteminin gelişimini ve girişim sermayesi yatırım fonlarını güncel konu başlıkları ile değerlendirdi.
23.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Murat Erkan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.