Musa

Musa

Son dakika musa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan musa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan musa haber sayfamızda...

Musa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.674 musa haberi bulunmuştur.
Erzincan'daki maden kazasını araştıracak TBMM komisyon üyeleri Resmi Gazete’de
Erzincan'daki maden kazasını araştıracak TBMM komisyon üyeleri Resmi Gazete’de Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeninde meydana gelen kazanın tüm yönleriyle araştırılması ve ileride benzeri kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin araştırılması için Meclis Araştırma komisyonu üye seçimine dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.04.2024 Gündem
Son dakika: Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Kuvvetli şekilde geliyor
Son dakika: Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Kuvvetli şekilde geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre yurdun doğu kesiminde kuvvetli yağışlar etkili olacak.
13.04.2024 Gündem
Çarpışan otomobillerden biri ters döndü! 4 kişi yaralandı
Çarpışan otomobillerden biri ters döndü! 4 kişi yaralandı Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde çarpışan 2 otomobilden birinin ters döndüğü kazada 4 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
12.04.2024 Gündem
SON DAKİKA | Süper Lig şampiyonu Bursaspor, TFF 3. Lig'e düştü
SON DAKİKA | Süper Lig şampiyonu Bursaspor, TFF 3. Lig'e düştü TFF 2. Lig'in 34'üncü haftasında Bursaspor deplasmanda 1461 Trabzon FK'ya 2-1 yenildi ve küme düştü. Yeşil-beyazlı takım 2009-10 sezonunda Süper Lig'de şampiyon olarak tarihte bir ilki gerçekleştirmişti.
7.04.2024 2.Lig
HTŞ’nin eski lideri öldürüldü
HTŞ’nin eski lideri öldürüldü Suriye’de İdlib vilayetinin büyük bir bölümü ile Hama, Halep ve Lazkiye’nin bazı bölgelerini kontrol eden Heyet-i Tahrir’uş Şam’ın (HTŞ) eski liderlerinden Ebu Mariya el-Kahtani’nin, bombalı intihar saldırısı sonucu öldürüldüğü bildirildi.
6.04.2024 Dünya
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı: Tek bilet 1600 lira!
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı: Tek bilet 1600 lira! Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda hareketlilik başladı.
4.04.2024 Haberler
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı: Tek bilet 1600 lira!
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı: Tek bilet 1600 lira! Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda hareketlilik başladı.
4.04.2024 Ekonomi
Tevessül Duası Nedir, Nasıl Okunur? Tevessül Duası Türkçe Okunuşu, Arapça Yazılışı ve Faziletleri
Tevessül Duası Nedir, Nasıl Okunur? Tevessül Duası Türkçe Okunuşu, Arapça Yazılışı ve Faziletleri Tevessül duası genelde dilek ve istekler için edilen duadır. Tüm Müslümanların sıkıntılarından arınmak için başvurduğu yolların başında gelir. Tevessül duası ile her daim sıkıntıdan kurtulmak ve Allah'ın rahmetine kavuşmak mümkündür. Bu duanın kısa süre içerisinde tesir ettiğine dair inanış da yaygındır. Bu yüzden Tevessül duası nedir ve nasıl okunur gibi soruları sizler için derledik
4.04.2024 Dini Bilgiler
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Furkan suresi, Kur’an-ı Kerim’in 25.suresidir. Sure toplam 77 ayetten oluşmaktadır.
4.04.2024 Sureler
Rabbişrahli Sadri Ve Yessirli Emri Ne Demek? Rabbişrahli Sadri Duasının Türkçe Okunuşu ve Anlamı
Rabbişrahli Sadri Ve Yessirli Emri Ne Demek? Rabbişrahli Sadri Duasının Türkçe Okunuşu ve Anlamı Rabbişrahli sadri ve yessirli emri ne demektir? Rabbişrahli duası kimin duası olarak bilinmektedir? Rabişrahli duasının faydaları nelerdir? Rabbişrahli sadri ve yessirli emri duası hangi durumlarda okunmaktadır? Rabbişrahli duasının Türkçe okunuşu ve Arapça yazılışı nasıldır? Duanın faziletleri nelerdir? Rabbişrahli sadri ve yessirli emri duasının anlamı, faziletleri ve okunuşu hakkındaki tüm bilgileri sizler için hazırladık.
4.04.2024 Dini Bilgiler
Saff Suresi Oku: Saff Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Saff Suresi Oku: Saff Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Saff Suresi, Hz. Muhammed’in uyumadan önce okuduğu dualar arasında yer almaktadır. Bu sebeple de Müslümanlar tarafından sık sık okunmaktadır. Saff Suresi Medine devrinde indirilmiştir ve Kur’an’ın 61. sırasında yer almaktadır.
4.04.2024 Sureler
Zariyat Suresi Oku: Zariyat Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali
Zariyat Suresi Oku: Zariyat Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali Mekke döneminde inen Zariyat Suresi Kur'an-ı Kerim'in 51. suresidir. Toplamda 60 ayetten oluşur. Sure adını ilk ayette geçen “ez-zâriyât” kelimesinden alır. Türkçe esip savuran rüzgârlar anlamına gelir. Surede genel hatlarıyla Allah’a inananların durumundan, İbrahim ve Musa Peygamberler'den, Ad ve Semud kavimlerinden, Nuh Peygamber'in kavminden ve zalimlerden bahsedilir. Zariyat Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, Arapça yazılışı ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Necm Suresi Oku: Necm Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Diyanet Meali
Necm Suresi Oku: Necm Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Diyanet Meali Necm suresi, Kur’an-ı Kerim’in 53. suresidir. Sure toplam 62 ayetten oluşur.
4.04.2024 Sureler
Hizbul Bahr Duası Türkçe Okunuşu ve Arapça Yazılışı
Hizbul Bahr Duası Türkçe Okunuşu ve Arapça Yazılışı Kişilerin hayat içerisinde ettiği her duanın farklı anlamı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra her derdin, sıkıntının, dileğinde farklı bir kendisine ait, özel duası vardır. Bu dualar o kadar çok fazla ki tek bir sıkıntı için kişilerin edebileceği birçok dua bulunmaktadır. Hizbul Bahr duası nedir? Hizbul Bahr duasının Türkçe okunuşu ve Arapça yazılışı nasıldır? Bu soruların cevaplarını ve bu sorular ile ilgili bilgileri detayları ile derledik
4.04.2024 Dini Bilgiler
Dualar, Sureler ve Anlamları: Her Gün Okunacak Dualar Ve Sureler... Arapça okunuşu ve Türkçe anlamı...
Dualar, Sureler ve Anlamları: Her Gün Okunacak Dualar Ve Sureler... Arapça okunuşu ve Türkçe anlamı... Her gün okunacak duaların başında namazlarda okunması farz olan Fatiha Suresi geliyor. Fatiha Suresi İslam itikadını ve imanın şartlarını özetler niteliktedir. Sizin için her gün okunacak dualar ve sureleri anlamları ile birlikte derledik.
4.04.2024 Dini Bilgiler
29 kişiye mezar oldu! Gece kulübünün yangın sonrası içinden görüntüleri ortaya çıktı
29 kişiye mezar oldu! Gece kulübünün yangın sonrası içinden görüntüleri ortaya çıktı Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği 'Masquerade' isimli gece kulübünün yangın sonrası içeriden çekilen görüntüleri ortaya çıktı.
3.04.2024 Gündem
İstanbul'da gece kulübü yangınından yeni görüntü
İstanbul'da gece kulübü yangınından yeni görüntü İstanbul Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği 'Masquerade' isimli gece kulübündeki yangından yeni görüntüler ortaya çıktı.
3.04.2024 Haberler
İstanbul'da gece kulübü yangınından yeni görüntü
İstanbul'da gece kulübü yangınından yeni görüntü İstanbul Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği 'Masquerade' isimli gece kulübündeki yangından yeni görüntüler ortaya çıktı.
3.04.2024 Gündem
Gençlerbirliği, Bolu'da güldü: 1-2
Gençlerbirliği, Bolu'da güldü: 1-2 Trendyol 1. Lig 28. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Boluspor'u 2-1 yendi.
2.04.2024 1.Lig
İstanbul'daki yangın faciasında yaşamını yitiren kişilerin kimlikleri belli oldu
İstanbul'daki yangın faciasında yaşamını yitiren kişilerin kimlikleri belli oldu Gayrettepe'de gece kulübünde çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Yangında hayatını kaybeden 29 kişinin kimliği belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Yozgat'ta seçim sonuçları belli oldu! Yeniden Refah Partisi  adayı kazandı
Yozgat'ta seçim sonuçları belli oldu! Yeniden Refah Partisi adayı kazandı Yozgat'ta kesin olmayan sonuçlara göre Yeniden Refah Partisi Adayı Kazım Arslan belediye başkanı oldu. İlçelerde ise 7'sinde MHP, 5'inde AK Parti, 1'inde Yeniden Refah Partisi kazandı.
1.04.2024 Gündem
Elazığ’da AK Parti’li Şahin Şerifoğulları yeniden belediye başkanı seçildi
Elazığ’da AK Parti’li Şahin Şerifoğulları yeniden belediye başkanı seçildi Elazığ’da Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre mevcut başkan AK Parti’li Şahin Şerifoğulları, yeniden belediye başkanı seçildi.
31.03.2024 Gündem
Sitenin otoparkında silahlı gasp! 4 kişi tutuklandı
Sitenin otoparkında silahlı gasp! 4 kişi tutuklandı Bolu’da bir sitenin otoparkında tabancayla tehdit ettikleri kişinin 1080 euro, 950 dolar ve 16 bin 400 TL’sini gasbeden 4 kişi, 2 ilde düzenlenen operasyonla yakalandı.
29.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Musa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.