Musa Eroğlu

Musa Eroğlu

Son dakika Musa Eroğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Musa Eroğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Musa Eroğlu haber sayfamızda...

Musa Eroğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 306 musa eroğlu haberi bulunmuştur.
Thodex davasında karar açıklandı! Faruk Fatih Özer'in cezası belli oldu
Thodex davasında karar açıklandı! Faruk Fatih Özer'in cezası belli oldu Kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer'in cezası belli oldu. Özer 11 bin 196 yıl 10 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
7.09.2023 Haberler
Thodex davasında karar açıklandı! Faruk Fatih Özer'in cezası belli oldu
Thodex davasında karar açıklandı! Faruk Fatih Özer'in cezası belli oldu Kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer'in cezası belli oldu. Özer 11 bin 196 yıl 10 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
7.09.2023 Gündem
40 bin 462 yıl hapsi istenen 'kripto tosuncuk' Fatih Özer'den türkülü savunma
40 bin 462 yıl hapsi istenen 'kripto tosuncuk' Fatih Özer'den türkülü savunma Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in yargılandığı dolandırıcılık davasında hakim karşısına çıktı. Özer savunmasını türküden bir dörtlüğe alıntı yaparak bitirdi.
7.09.2023 Gündem
Türkülerin yükselişi
Türkülerin yükselişi Türk Halk müziği, Spotify listelerine göre 2018’den 2022 yılına kadar yüzde 260’tan fazla dinlenme oranı artışıyla zirve yaptı. Dinlenme oranlarının yeni yorumlamalarla özellikle Z kuşağının ilgisini çektiğini anlatan Spotify yetkilileri, halk müziğinin gün içinde en çok saat 18.00’de dinlendiğini açıkladı.
28.07.2023 Cadde
Mansur Yavaş’tan konser hamlesi
Mansur Yavaş’tan konser hamlesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankara Yaz Şenlikleri’nde konser verecek sanatçıların seçiminde ilçe ve semtlere göre kültürel ve siyasi tercihlerde bulundu.
16.08.2022 Siyaset
Harbiye'de türkü şöleni! Kenan Doğulu'dan ustaya saygı
Harbiye'de türkü şöleni! Kenan Doğulu'dan ustaya saygı 'Sazımızla Sözümüzle' konseri müzikseverlerle buluştu. Musa Eroğlu, Fuat Saka, Güler Duman ve Yediveren Orkestrası, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıktı. Türk Halk Müziği sanatçısı Hüseyin Turan, maNga grubunun solisti Ferman Akgül, Kardeş Türküler grubunun solisti Feryal Öney, Mr. Jade ve Kenan Doğulu da konuk sanatçı olarak sevilen eserleri okudu.
19.07.2022 Cadde
Harbiye’de türkü şöleni
Harbiye’de türkü şöleni Türk halk müziğin üç usta ismi Musa Eroğlu, Fuat Saka ve Güler Duman, Yediveren Orkestrası’yla beraber ‘Sazımızla Sözümüzle’ konseriyle Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluştu.
19.07.2022 Cadde
Funda Arar: Yenilikçi işler yapmayı seviyorum
Funda Arar: Yenilikçi işler yapmayı seviyorum Türk pop müziğinin güçlü sesi Funda Arar, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Kıbrıs'ta bir otelde sevenleriyle buluştu. Songül Sarpbaş imzalı buz mavisi, taşlı elbisesiyle sahne alan Arar, bayramın herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.
11.07.2022 Cadde
‘Hakkımı yedirmem’
‘Hakkımı yedirmem’ Musa Eroğlu projesini çıkardıktan sonra sözleşmesi bittiği halde eski yapım şirketi ile ters düşen Derya Bedavacı'dan açıklama geldi.
17.06.2022 Cadde
Ünlü isimler buluştu
Ünlü isimler buluştu ‘Gelenekten Geleceğe Musa Eroğlu ile Bir Asır’ projesinin ikincisi, ünlü isimleri buluşturdu
16.06.2022 Cadde
İsmail Altunsaray albümleri ve şarkıları! İsmail Altunsaray kimdir kaç yaşında?
İsmail Altunsaray albümleri ve şarkıları! İsmail Altunsaray kimdir kaç yaşında? İsmail Altunsaray, Bozlak geleneğinin yeni kuşak temsilcileri arasında yer almaktadır. Son yıllarda adını sıkça duyduğumuz isimler arasında olan İsmail Altunsaray sesi ve hayat verdiği geleneğe bağlılığı ile bilinmektedir. Peki İsmail Altunsaray kimdir? İşte hayatı ve kariyeri...
4.06.2022 Cadde
Tan’dan Musa Eroğlu yorumu
Tan’dan Musa Eroğlu yorumu Kendi yazdığı şarkılar kadar yer aldığı saygı albümlerindeki performanslarıyla da dikkat çeken Tan Taşçı, Musa Eroğlu için hazırlanan ‘Bir Asır -2’ albümünün açılışını ‘Yolun Sonu Görünüyor’la yapıyor.
1.06.2022 Cadde
İsmail Altunsaray nereli, kimdir? Şarkıcı İsmail Altunsaray kaç yaşında, şarkıları neler?
İsmail Altunsaray nereli, kimdir? Şarkıcı İsmail Altunsaray kaç yaşında, şarkıları neler? İsmail Altunsaray, şarkıları ile öne çıkıyor. Sanatçı, Kırşehirde doğdu ve konservatuar eğitimi gördü. Çocuk yaşlarda bağlama çalmaya başladı. TRT İstanbulRadyosuna kabul edildi. Neşet Ertaş temsilcilerindendir. İşte, İsmail Altunsaray hayatı...
11.05.2022 Cadde
İbrahim Erkal kimdir, ne zaman ve neden öldü? İbrahim Erkal şarkıları ve hayatı
İbrahim Erkal kimdir, ne zaman ve neden öldü? İbrahim Erkal şarkıları ve hayatı İbrahim Erkal ölümünün dördüncü yıl dönümünde ailesi ve sevenleri tarafından anılıyor. Şarkıcı ve oyuncu olan İbrahim Erkal'ın ölümünün üzerinden geçen dört yıllık sürecin ardından vatandaşlar İbrahim Erkal kimdir ne zaman ve ve neden öldü sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. İşte İbrahim Erkal hayatı ve kariyeri hakkında bilinmeyenler...
10.05.2022 Cadde
Eroğlu türküsüyle  yaza girecek
Eroğlu türküsüyle yaza girecek Deniz Seki, Kıbrıs’taki bir otelde sahne aldı.
5.05.2022 Cadde
Trabzonspor'un şampiyonluk hikayesi! Enkazdan zirveye 420 gün
Trabzonspor'un şampiyonluk hikayesi! Enkazdan zirveye 420 gün Başarıya ulaşmanın yolu doğru planlama, sabır, inanç ve dayanışmadan geçer. Trabzonspor’da bugünün temelleri Ahmet Ağaoğlu ve ekibinin göreve gelmesiyle atıldı. Ağaoğlu, adeta ‘enkaz’ devralırken, yılmadı takımı zirveye çıkardı.
5.05.2022 Trabzonspor
İsmail Altunsaray kimdir aslen nereli? İsmail Altunsaray hayatı kariyeri ve şarkıları...
İsmail Altunsaray kimdir aslen nereli? İsmail Altunsaray hayatı kariyeri ve şarkıları... İsmail Altunsaray kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. TRT 1 ekranında yayımlanan Alişan'la Hayata Gülümse programının konukları arasında yer alan İsmail Altunsaray, Bozlak geleneğinin son dönem temsilcileri arasında yer alıyor. İşte İsmail Altunsaray hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
7.03.2022 Cadde
Yeniden yorumladı
Yeniden yorumladı İş insanı ve sanatçı Mr Jade, halk ozanı Musa Eroğlu’nun, 1998 yılında seslendirdiği ‘Yine Karlar Yağdı Gönül Dağıma’ adlı türküsünü kendi tarzında yorumladı.
28.02.2022 Cadde
Arif Sağ kimdir kaç yaşında? Arif Sağ öldü haberlerine oğlundan yanıt! İşte sağlık durumu...
Arif Sağ kimdir kaç yaşında? Arif Sağ öldü haberlerine oğlundan yanıt! İşte sağlık durumu... Arif Sağ öldü mü sorusu araştırma konusu olmaya devam ederken çıkan öldü haberleri sevenleri ve ailesini büyük üzüntüye boğdu. Bir süredir kanser tedavisi gören 77 yaşındaki sanatçı hakkında çıkan öldü haberlerinin ardından oğlundan açıklama geldi.
23.01.2022 Cadde
Erdoğan’dan Musa Eroğlu’na taziye telefonu
Erdoğan’dan Musa Eroğlu’na taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Halk Müziği sanatçısı Musa Eroğlu’nu telefonla arayarak, eşi Fatma Eroğlu’nun vefatı nedeniyle taziyelerini iletti.
27.10.2021 Siyaset
Musa Eroğlu'nun 55 yıllık eşi son yolculuğuna uğurlandı
Musa Eroğlu'nun 55 yıllık eşi son yolculuğuna uğurlandı Türk Halk Müziği sanatçısı Musa Eroğlu'nun eşi, 72 yaşındaki Fatma Eroğlu, memleketi Mersin'de düzenlenen törenle toprağa verildi. Usta sanatçının, 55 yıllık hayat arkadaşına son bakışı yürekleri yaktı.
26.10.2021 Magazin
Musa Eroğlu'nun 55 yıllık eşi son yolculuğuna uğurlandı
Musa Eroğlu'nun 55 yıllık eşi son yolculuğuna uğurlandı Türk Halk Müziği sanatçısı Musa Eroğlu'nun eşi, 72 yaşındaki Fatma Eroğlu, memleketi Mersin'de düzenlenen törenle toprağa verildi. Usta sanatçının, 55 yıllık hayat arkadaşına son bakışı yürekleri yaktı.
26.10.2021 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Musa Eroğlu'na taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Musa Eroğlu'na taziye telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk halk müziği sanatçısı Musa Eroğlu’nu telefonla arayarak eşi Fatma Eroğlu’nun vefatı nedeniyle taziyelerini ilettiği öğrenildi.
26.10.2021 Gündem
Musa Eroğlu'nun acı günü
Musa Eroğlu'nun acı günü Türk halk müziği sanatçısı Musa Eroğlu'nun eşi Fatma Eroğlu (72), bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
25.10.2021 Cadde
Merve Özbey kaç yaşında, kimdir? Merve Özbey şarkıları ve albümleri...
Merve Özbey kaç yaşında, kimdir? Merve Özbey şarkıları ve albümleri... Merve Özbey, 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İTÜ Türk Musiki Devlet Konservatuarı mezunu olan Merve Özbey aslen Erzurumludur. Sanatçı keşfeden isim ise Ebru Gündeş oldu. Sesini beğendiği Merve Özbey'den birkaç şarkı daha söylemesini isteyen Gündeş sonrasında şarkıcıya vokallik teklifinde bulundu. İşte Merve Özbey hayatı, kariyeri ve albümleri hakkında detaylı bilgiler...
7.10.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Musa Eroğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.