Music

Music

Son dakika music haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan music gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan music haber sayfamızda...

Music

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.532 music haberi bulunmuştur.
Cuma çıkıyor
Cuma çıkıyor ‘Survivor 2024 All Star’da yarışan Aleyna Kalaycıoğlu’nun yeni şarkısı ‘Yeniden Sev’, cuma günü çıkıyor.
2.04.2024 Cadde
‘Ayyaş’ global arenada
‘Ayyaş’ global arenada Edis ve Baran Mengüç, ‘Ayyaş’ klibiyle global arenada yer aldı.
26.03.2024 Cadde
Bade Daştan Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı
Bade Daştan Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in, yüzlerce başvuru arasından yapılan elemeleri başarıyla geçen 3 sanatçı arasından birinci olarak okula tam burslu kabul edildi.
25.03.2024 Haberler
Bade Daştan Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı
Bade Daştan Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in, yüzlerce başvuru arasından yapılan elemeleri başarıyla geçen 3 sanatçı arasından birinci olarak okula tam burslu kabul edildi.
25.03.2024 Kültür Sanat
Yaz müjdesi
Yaz müjdesi Kenan Doğulu, ilk albümü ‘Yaparım Bilirsin’in efsane şarkılarından ‘Aşk Oyunu’nun yeni remiksi ile yazın müjdesini verdi.
23.03.2024 Cadde
İhaneti atlatamadı! 'Tekrar aşık olabilir miyim bilmiyorum'
İhaneti atlatamadı! 'Tekrar aşık olabilir miyim bilmiyorum' Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle 2022'de bitmişti. Şarkıcı, ayrılığın ardından çocuklarıyla birlikte ABD'ye taşınmıştı. Ünlü isim, son olarak verdiği bir röportajda ihanetin ardından yaşadığı hayal kırıklığından bahsederek, tek aşık olup olamayacağını bilmediğini itiraf etti.
23.03.2024 Cadde
“Selami Amca’nın bestelerini çok seviyoruz”
“Selami Amca’nın bestelerini çok seviyoruz” Eskiden kaset veya CD satışlarının yön verdiği müzik pazarının belirleyicileri artık dijital platformlar… Spotify, Muud, YouTube, Fizy, Apple Music gibi platformların kullanıcıları da çoğunlukla gençler… O nedenle gençlerle eskiden genç olanların tanıdıkları ve dinledikleri müzikler, şarkılar ile şarkıcılar farklı…
16.03.2024 Pazar
Neil Young terk ettiği platforma geri döndü
Neil Young terk ettiği platforma geri döndü Yaklaşık iki buçuk yıl önce Kovid-19 ile ilgili yanlış bilgiler yaydığına dair endişeleri nedeniyle Spotify’a veda eden müzisyen Neil Young platforma geri döndüğünü açıkladı.
15.03.2024 Kültür Sanat
‘Gitmeliyim’de buluştular
‘Gitmeliyim’de buluştular Cansu Kurtcu ve Birol Namoğlu, ‘Gitmeliyim’ parçasında bir araya geldi.
15.03.2024 Cadde
Üç platformda bir numara!
Üç platformda bir numara! Zeynep Bastık, geçtiğimiz hafta çıkardığı ‘Lan’ parçasıyla üç dijital platformda da zirveye yerleşti.
14.03.2024 Cadde
Fransız zarafeti Macar tutkusu
Fransız zarafeti Macar tutkusu 1923’te imzalanan Türk-Macar Dostluk Anlaşması’nın 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında İş Sanat, 17 Nisan Çarşamba akşamı klasik müzik sevenleri İş Kuleleri Salonu’nda büyüleyici bir konsere davet ediyor.
6.03.2024 Kültür Sanat
Eşiyle klipte oynadı
Eşiyle klipte oynadı Petek Dinçöz; sözü Sezen Aksu, bestesi Uzay Heparı’ya ait olan ‘Serserim Benim’ parçasını yorumladı.
2.03.2024 Cadde
Bas bas paraları Michael Jackson’a
Bas bas paraları Michael Jackson’a Şarkıcı Michael Jackson ölümünden sonra da kazandırıyor. Sony Music, pop starın şarkılarının yarısını 18 milyara satın aldı.
25.02.2024 Dünya
Düet yayınlandı
Düet yayınlandı Murat Başaran ile Levent Solmaz’ın düeti ‘Beni Sen Göm’, müzikseverlerle buluştu.
24.02.2024 Cadde
Murat Kurşun: Bakım şart, benim de alnımda botoks var!
Murat Kurşun: Bakım şart, benim de alnımda botoks var! Ünlü müzisyen önceki gün yeni teklisi ‘Canım Olur Kendisi’nin başarısını kutlamak için Arnavutköy'e gitti. Bir mekan çıkışı görüntülenen Kurşun, estetik yaptıran meslektaşlarına destek vererek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
9.02.2024 Cadde
Rekor üstüne rekor
Rekor üstüne rekor Sefo, ‘Kapalı Kapılar’la rekor bir açılışa imza attı.
6.02.2024 Cadde
İş Sanat’tan sıradışı konserler
İş Sanat’tan sıradışı konserler İş Sanat, “Sahne Hazır” sezonunda klasik müzik dünyasının önde gelen orkestralarını ve solistlerini, üç sıradışı konserle müzik tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.
29.01.2024 Advertorial
‘Ruhunu yanımda hissettim'
‘Ruhunu yanımda hissettim' Petek Dinçöz, yeni arabesk projesiyle sevenlerine sürpriz yapıyor.
25.01.2024 Cadde
Türkiye’nin ilk ‘medya sanat’ fuarı
Türkiye’nin ilk ‘medya sanat’ fuarı Türkiye’nin ilk medya sanatı odaklı uluslararası sanat fuarı Noise_Media Art, 12  -21 Ocak arasında İstanbul’u teknoloji, sanat ve müzikle buluşturacak.
10.01.2024 Kültür Sanat
12 Ocak’ta  ‘Ağla’yacak!
12 Ocak’ta ‘Ağla’yacak! Aleyna Kalaycıoğlu, ‘Ağla’yla diskografisine duygusal bir parça daha ekliyor.
9.01.2024 Cadde
iCloud Giriş 2024: Apple Kimliği ile iCloud’a Giriş Nasıl Yapılır?
iCloud Giriş 2024: Apple Kimliği ile iCloud’a Giriş Nasıl Yapılır? iPad ve iPhone kullanıcılarının yakından tanıdığı iCloud bulut depolama ve bulut bilişim servisidir. Apple tarafında geliştirilen platformun günümüzde milyonlarca kullanıcı bulunur. iCloud hesabına giriş yapabilmek için Apple kimliğine ihtiyaç duyulur. Apple kimliği ile iCloud’a giriş nasıl yapılır? iCloud giriş 2024 ile ilgili detaylı bilgi almak için içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Teknoloji
Avustralya’daki Noel kutlamasında Filistin’e destek protestosu
Avustralya’daki Noel kutlamasında Filistin’e destek protestosu  Avustralya’da geleneksel Noel etkinliği sırasında iki protestocu Filistin bayrakları ile sahneye çıkarak, "Gazze'de çocuklar ölüyor" sloganı attı.
25.12.2023 Dünya
Michael Jackson'ın yayınlanmamış kayıtlarının satışına mirasçılarından engel
Michael Jackson'ın yayınlanmamış kayıtlarının satışına mirasçılarından engel 14 yıl önce hayata veda eden Michael Jackson'ın mirasçıları şarkıcının yayınlanmamış kayıtlarının açık artırmaya çıkarılmasını engelledi. Mirasçıların hukuk danışmanları, kayıtların çalındığını ileri sürdü.
24.12.2023 Cadde
Hayko Cepkin: 13 yıldır köyde yaşıyorum, harika geçiyor günlerim!
Hayko Cepkin: 13 yıldır köyde yaşıyorum, harika geçiyor günlerim! Rock müziğin sevilen ismi Hayko Cepkin, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleşecek olan 'Good Music In Stadium' konseri öncesi gazetecilerle bir araya geldi. Müzik dünyasına ve özel hayatına dair samimi açıklamalar yapan ünlü isim, köy hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı.
14.12.2023 Cadde
‘Familyacı adamım’
‘Familyacı adamım’ Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda 18 Mayıs’ta ‘Good Music In Stadium’ serisinin ilk konserini vermeye hazırlanan Hayko Cepkin, yılbaşı gecesi evde olacağını söyledi.
14.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Music ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.